![]() |
#1111 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
A ja chciałbym twoje serce ocalić od zapomnienia”
Bo ty jesteś ornamentem w gmachu nocy, jej księżycem. Przysypujesz światła w ręku z namaszczeniem, jak pszenicę. ... nie ma końca gwieździsty korytarz nie ma kresu dla nocy miłosnej... byłeś dla mnie wszystkim... Nawet jeśli jesteś kłamstwem Kocham ciebie głupcze Któregoś dnia spłynął do mnie mój anioł stróż I powiedział mi że mu przykro ale muszę sobie radzić sam I odpłynął... Zbiorę wszystkie niteczki światła i utkam z nich dla ciebie skarpety na mróz kubrak na długie noce i czapeczkę na samotność. Namaluje ci motylka lżejszego od światła... Wyjdziemy stąd cichutko Tylko nie mów nic nikomu. Wyjdziemy stąd i zostawimy wszystko. Różowy osiołek czyli wrodzona potrzeba pokonywania trudności Kto zapomniał o swoim kuferku? kto zapomniał o nas? Każdy sam odmierza swój czas. Zaplątaliśmy się w promienie światła. Przechodź spokojnie przez zgiełk i pośpiech - pamiętaj o pokoju, który jest w ciszy. W miarę możności żyj w przyjaźni ze wszystkimi, lecz nie wyrzekaj się siebie.
![]() |
#1112 |
Rozeznanie
|
Ej ja tylko chciałam poukładać swoje życie .!
Pod niebem jest marzeń na tysiąc lat.. -Dokąd idziemy?? -Bardzo daleko, Tam Gdzie Nie Ma Odwrotu.. Próbujesz mnie zranić? Nie łudź się - nie potrafisz... Jesteś jej winien niebo z dostawą pod jej dach... Nie prowadź mnie za rękę bo potrafię sama iść... Chcesz shudnąć? LUDWIK pomoże Ci w walce z tłuszczem ![]() Mówią... "Nie płacz, że odeszło, ciesz się, że było" Roztańczę w sobie świat, na przekór łzom, umiem jeszcze iść pod prąd. Moje uczucia to nie klocki - przestańcie sie nimi bawić .! |
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
Raczkowanie
|
3martyna3 śliczne opisy
![]() ![]()
#1114 |
Zakorzenienie
|
"Rozsądnie jest wiedzieć tyle, ile się da, ale jeszcze rozsądniej jest utrzymywać innych w niewiedzy co do własnej wiedzy". (z książki 'Ćpun')
` płynie mój dziwny los niebieskim parostatkiem. ` Świadomość jest tańcem radości. ` ...a ty mnie na wyspy szczęśliwe zawieź.. ` Pozwól mi słyszeć rozmowy gwiazd na gałęziach zielonych.. ` Sol omnibus luet. / słońce świeci wszystkim. ` a gesty rzeźbią się same w odniechceniu natchnionym. ` Jak łatwo jest deptać upadłe wartości? ` Żerowisko myśli, bałagan. Rozwodnione mózgi zniewolone przez czas. ` na dłoni osiadają płatki nadziei.. ` niebo złote Ci otworzę.. ` Zamiera słowo, dreszcz przenika ciało.. ` Zapędź, do czułych zakulaj mnie drzwi.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Raczkowanie
|
.
![]() Edytowane przez Doominisia4 Czas edycji: 2008-09-08 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
Zadomowienie
|
_gdy minie sen obiecaj że słowa nie zgasną
_banalny słońca wschód przewidywalny zachód _gdybyś był, a nie bywał raz na jakiś czas _walka o pokój, jest jak piep.rzenie w imię dziewictwa ![]() _wszystkim nam przypada w udziale sprawiedliwa porcja pecha _wsród ludzi jest więcej kopii niż oryginałów
![]() |
#1117 |
Raczkowanie
|
Wez wyciągnij wnioski życie to nie konkurs piękności.. Panowie paniom, panie panom kochają, ranią, wyznają, kłamią. Przewodniczka po niebie i piekle. Koniec seksu, wracam do burdelu ![]() Miłość robi z nas dzieci.. i debili ![]() Obiecanki macanki a głupiemu stoi ;D Wiesz kto będzie cierpiąc, a kto nawet nie tęskni ?. Spijmy przytuleni jak dwoje szczeniąt, którym zdechła suka. Dlaczego mądre dziewczyny nie maja facetów? Bo nie grzebią w śmieciach. Chciałabym do Ciebie przyjechać...tak na cale życie, mogę?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1118 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
2.Jeśli naprawde kochasz...to, to OKAŻ ! 3.Nie dbasz-tracisz nie odzyskasz nigdy!Pamietaj 4.Jak na moje serce,to za wysokie obroty by kochaĆ za dwóch 5.Jeśli nie zmienisz podejścia-pokaże ci drzwi do wyjścia takie sobie ale sie starałam chociaż ![]() Cytat:
![]() 2.Twój uśmiech doprowadza do mojego 3.Kocham gdy się uśmiechasz ![]() 4.Bo twój uśmiech działa na mnie lepiej niż narkotyk ![]() 5.Dla Twojego uśmiechu zrobiłam bym wszystko..wiesz? Cytat:
2.Jeśli kumple i mecz są ważniejsi to do widzenia panu 3.Nie będe czekała wiecznie aż zrozumiesz że jestem ważniejsza 4.O nie kochanie...w takie coś sie nie bawię...jak chcesz to wybieraj kolegów 5.Nie masz czasu dla mnie...?to żegnam jakoś nic mi więcej do głowy nie przychodzi i niewiem czy ci podpadną do gustu ![]() Cytat:
2.Nie przyznam się że kocham...o nie 3.I jak mam powiedziec że zakochałam sie? 4.Bo boję się wyznac co czuję...wiesz? 5.Miłośc ogarnęła mnie...lecz strach przed wyjawieniem bardziej może coś sobie wybierzesz choĆ lajtowe ![]() ![]() _______ i żeby nie było oFfa taki se mix ode mnie ![]() 1.Mam silną wolę...robi ze mna CO CHCE ![]() 2.I się nie zmienię! Jaka Jestem, taką się cenie! 3.Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? ![]() 4.DUPEK to facet, ktoremu wydaje sie, ze moze cie miec tylko dlatego ze tak mu sie wydaje... 5.nie gryź! delektuj się ![]() 6.Obiecanki macanki a głupiemu stoi xD ![]() 7.Faceci są jak guma do żucia. Źle smakuje, wypluj. 8.Tam, gdzie nie sięga wzrok... rodziców... ![]() 9.Z czasem sie okaże kto w tym zyciu jest judaszem 10.Złe obyczaje człowieka wykuwa się w brązie, cnoty - zapisuje się na wodzie off course wszystkie z wizażu ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
Zadomowienie
|
ZAKLETA KSIEZNICZKA i xxedkaaxx dziekuje ;**
![]() Edkuś o to chodziło! (; I ain`t gonna b just a face in the crowd. ![]()
#1120 |
Zadomowienie
|
Pustka i idee.
Priorytety - bzdety, tandety - konkrety spreparowane pogłoski. Wyglądasz jak poniemiecki bunkier ![]() ![]()
![]() |
#1121 |
Zadomowienie
|
* Cisza ..
Ja .. I Przemijający Czas .. No I Ta Cholerna Pustka .. W Sercu .. W Duszy .. W Pokoju .. Wszędzie .. * Obmyśliłam Dla Nas Dobry Plan .. Razem Zestarzejmy Się .. Wciąż Tak Mało Jest Dobranych Par .. Nie Ma Sensu Szukać Już .. Z Nikim Wcześniej Nam Nie Było Tak .. * Samotne Zasypianie .. Samotne Przebudzenie .. Samotne Egzystowanie Za Dnia .. Samotne Regenerowanie Sił Nocą .. Samotne Serce .. * Najbardziej odczujesz brak drugiej osoby, gdy będziesz siedział obok niej i będziesz wiedział, że nigdy nie będzie Twoja. * .. Wyobraź Sobie, Że Twój Dotyk Jest Twoim Uczuciem Do Mnie .. Dotykaj Mnie Więc Tak, Jakbyś Chciał Mi Pokazać Co Czujesz .. * Jak To Możliwe, Że Ty Czekasz Na Mnie, Chcesz Oddać Mi Siebie, Swoje Serce I Dajesz Mi Szczęście? * Oś Wokół Której Kręci Się Świat, To Zaledwie 11 Minut .. * Chcę Tak Jak On, Mieć Tyle Siły By Trwać I Mówić "Nie", Gdy Cały Świat Krzyczy "Tak" .. Chcę Wierzyć, Że Potrafię Siebie Dać Tam Gdzie Już Nikt Nie Widzi Żadnych Szans .. * .. Nagie Anioły Opętały Nas I Nie Ma Dokąd Biec .. * Dotykasz leciuchno mojej dłoni, Ja czuje spoglądam w Twoją twarz I widzę uśmiech piękniejszy. Piękniejszy niż niebo wśród gwiazd I gdy tak na Ciebie patrzę Ty znikasz z myśli mych Otwieram oczy i płaczę Bo to był tylko sen .. * Serce moje otwarte .. Serce moje samotne .. Serce moje krzyczy, błaga .. Serce moje chce miłości .. Serce moje, chce odrobina radości .. Serce moje przepełnione nadzieją .. Ale po co .. Przecież nie mam nic .. Więc po co ? Dla kogo mam życ ? * Nie mów .. gdy słów brakuje. Nie patrz .. gdy oczy zamglone. Nie dotykaj .. gdy odległość bezpieczna. Wystarczy .. że jesteś. * Tak bardzo Cię kocham .. lecz Ty nie wiesz co to MIŁOŚĆ. ; ( * Zabrałeś mi to co mi dałeś - miłość. * Mówiłeś, na zawsze. Twoje nie trwa do końca życia. Moje tak. * Chce zapamiętać każdy uśmiech. Pomóż. * W moich oczach zoabczysz łzę, dla Ciebie. Zapamiętaj. * Przyjaciel - nigdy nie powiedział mi `kocham Cię`. * Myślisz, że potrafię z dnia na dzień powiedzieć ` Żegnam`? * Powinnam pomyśleś, że Ty możesz nie wiedzieć jak bardzo kocham. Dla Ciebie to była zabawa. ; ( ` Coś czuję, więcej niż lubienie.
Potrzebuję czasu. .. Zostańmy przyjaciółmi. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1122 |
Raczkowanie
|
Będziesz dzisiaj za zamkniętymi drzwiami,
w tym miejscu, w którym dominuje poświecenie. Nie wchodź mi w paradę, bo tego nie znoszę. Tylko o ten jeden gest cię proszę. a kiedy tonę... czy wiesz, ze łzy śmieją sie, kiedy są zbyt duże? nasze życie to dżungla - Sprzedam ci kawałek nieba, chcesz? - Nie chcę kawałka, lecz całą ciebie! po co pić i jeżdzić, skoro można palić i latać? lecz kólewicz ją mocno przytulił.. jestem przeciwko! niewolnik w wirtualnych kajdanach I DON"T NEED YOUR SYMPATHY!!! bo nie ma juz we mnie nic
#1123 |
Zadomowienie
|
śpię na środku łóżka. żeby nie zauważyć, że kogoś brak.
No matter how hard I may try, it just won't die... Nie przejmuj się maleńka, poniosą Cię na rękach w objęciach i możesz czuć się wielka. narysuję flamastrem szczęście. wódkę na weselu. narysuję flamastrem szczęście. prostytutkę w hotelu. nie da kochać się cudzym sercem, więc oczami innych ludzi nie patrz na świat
![]() |
#1124 |
Zadomowienie
|
* I'll follow you until you love me| Pójdę za tobą, aż pokochasz mnie
* Three words, eight letters... Say it and I am yours <3 Trzy słowa, osiem liter... Powiedz to i jestem twoja * Nie pozwól,żeby głupi skandal kazał Ci uciekać. Tak jak kazał mi i wszystkim innym w tym świecie * Zostań i walcz. Będę walczyła razem z Tobą * Czasami musisz wyjść. Odświeżyć umysł i przypomnieć sobie kim jesteś. I gdzie chcesz być * Czasami musisz odważyć się wyjść ze swojego świata w poszukiwaniu siebie * Jeśli chcesz być częścią tego świata Musisz zdecydować, czy to wszystko... Jest warte zachodu * - Naprawdę umówiłabyś się z facetem, którego nie znasz? -Nie możesz być gorszy od tych, których znam. * W przeciwieństwie do reszty z nas, seks, kłamstwa i skandale nigdy nie mają wakacji. * Seksowny ratownik jest jak chusteczka higieniczna. Używasz raz i wyrzucasz. Nie mogłabyś prosić o lepszą rzecz po zawodzie miłosnym. * - Nie rozumiesz. On jest okropną osobą. Robi straszne rzeczy. Wykorzystuje ludzi. - A ty myślisz, że jesteś inna?
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
![]() ![]() |
![]() |
#1125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko nie Edkuś ![]() moze byc Edd. albo edka normalnie. ![]() no ;**** moje. `bo nie ma we mnie nic, i nic nie jestem warta .. Spoglądając na różę strzeż się jej piękna, nie kolców. Moim mostem nad wzburzoną rzeką życia jesteś ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 |
żona
|
Ehh trzeci watek w ktorym to pisze, ale może tu któras mi pomoze...
Potrzebuje dłuuuugaśnych zyczen urodzinowych.. dostalam kiedys takowe, no ale juz ich nie mam ![]() Moze macie cos takiego?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1127 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
królowa lansu^^:P zaufać tymbarkowi...hmm...^^ całe szczęście, ze głupota nie boli crazy^^:P wariatka w sukience ze słońca... nie ma... sialalala... ciii... nic nie powiem^^:P bezruch zmieniamy w euforię... ![]() Nie chciałabym być nie grzeczna,ale co myślisz o tym abyśmy zostali sami ? szczęśliwa dziwka, czy szczęśliwa zakonnica? bo żałuje się tylko rzeczy, których się nie zrobiło ... Jednym spojrzeniem potrafię rzucić CIĘ na kolana.. mmmm... są powody do mruczenia I was just so happy in your boxers and your t-shirt... Byłam po prostu szczęśliwa w twoich bokserkach i twojej koszulce… yyyy... chyba nie o to chodziło... Cytat:
Życzę Ci... ...Spokojnego snu i radosnego przebudzenia; ...abyś czasami mogła sobie pozwolić na to, czego od dawna pragnęłaś, a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć; ...Tylu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim mogła przetrwać złe chwile; ...wiosny - tego zachwytu, który ciągle przerasta Twoje oczekiwania; ...Abyś zawsze była komuś potrzebna; ...tej radości, gdy czyjaś twarz rozjaśnia się na Twój widok, albo gdy dostrzegasz ukochana osobę na końcu peronu; ...radości myślenia, ostrości spojrzenia, triumfu zrozumienia i satysfakcji tworzenia... ...abyś znalazła szczęście, którego szukasz. i mega długie: ![]() Z okazji urodzinek życzę ci: Szczęścia w życiu osobistym, sukcesów w pracy, dobrego zdrowia, domku z ogrodem i basenem, eleganckiej limuzyny, samych zwycięstw, spełnienia marzeń, miłych niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciół, niewyczerpanych pokładów energii, uśmiechu na codzień, drogi usłanej różami, satysfakcji z pracy, genialnych pomysłów, słodkiego, miłego życia, anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń, świeżości spojrzenia, głównej wygranej na loterii, pozytywnej aury, pogody ducha, pomyślnych wiatrów, gorącej miłości, wygodnych butów, cudownych wakacji, szczęścia, punktualnych pociągów, świętego spokoju, jachtu, żadnych trosk, powodzenia u płci przeciwnej, wysokich lotów, rześkich poranków, pomyślności, trafnych decyzji, intuicji w interesach, prezentów od losu, dużego łóżka, pękatego portfela, szerokiej drogi, miłego szefa, jasności umysłu, niebanalnych wyzwań, miłych snów, pewności siebie, wielkiej fortuny, wielu uśmiechów, bogatego wujka, błyskotliwych ripost, romantycznych wieczorów, udanych łowów, pasjonującej pracy, szansy na sukces, dużo słodyczy, pozycji lidera, szampańskiej zabawy, mocnego dachu nad głowa, samych pozytywnych wibracji, pełni życia, wielu niezapomnianych chwil, dużo słońca, olimpijskiej kondycji, pomyślności, jak najmniej zmartwień, wyjścia z każdej sytuacji, uwielbienia u podwładnych, pasma sukcesów, niezmiennie zielonego światła, czystego nieba, stu lat życia, końskiego zdrowia, sławy, pokaźnego konta, manny z nieba, wysokich wygranych, ciągle nowych rekordów, wielu ciekawych znajomości, wygranych przetargów, sumiennych dłużników, taaaakiej ryby, najwyższego miejsca na podium, dobrego fryzjera, radosnych świat, serca jak dzwon, pewnej ręki, komfortowych warunków, przyjemnych doznań, wielu wzruszeń, mocnej głowy, powodzenia, stopy wody pod kilem, otrzymania najwyższych odznaczeń, osiągnięcia wyznaczonych celów, pełnego sejfu, szczęścia w kartach, sprzyjającej pogody, dobrych zbiorów, kolorowych chwil, twórczego podejścia do pracy, połamania pióra, góry pieniędzy, mnóstwa prezentów, udanych negocjacji, serdecznych przyjaciół, grzecznych dzieci, udanych wakacji, miejsca w Księdze Rekordów Guinnessa, większości w parlamencie, miłego wypoczynku, wesołego towarzystwa, dobrego apetytu, szczęśliwej podróży, złotej jesieni, poczucia humoru, wiecznej młodości, licznego potomstwa, niewieszającego się komputera, sławy i chwały, lekkości bytu, pokojowego rozwiązania wszystkich konfliktów, szybkiego rozwoju gospodarczego, hojnych sponsorów, korzystnego układu gwiazd, miłosnych uniesień, czytelnych instrukcji, cichych wielbicieli, mistrzowskich zagrań, dobrej nocy, wielkiej przygody, słodkich snów, zgranej ekipy, pomyślności na nowej drodze życia, pociechy z pociechy, lojalnych współpracowników, bujnej wyobraźni, interesujących przeżyć, rodzinnej atmosfery, pomyślnych wieści, radości życia, dobrego serca, pełnego szkła, syto zastawionego stołu, złotej rybki, zimnego piwa, zasięgu w każdym miejscu, gry fair play, nieomylnych decyzji, miejsca w historii, głównych ról, kreatywności, podróży dookoła świata, udanych szkoleń, efektywnych poszukiwań, pakietu kontrolnego, bogatej kolekcji, dużo wolnego czasu, beztroskiego życia, dobrej passy, celnych strzałów, zdobycia Mount Everestu, wolności, trafnych wyborów, gradu prestiżowych nagród, spokoju ducha, oddechu od codzienności, samych piątek w szkole, godnych przeciwników, szczerych komplementów, wszelkiej pomyślności, codziennych atrakcji, świetlanej przyszłości, hossy na giełdzie, korzystnego horoskopu, zdjęcia na okładce, miłych sąsiadów, wiary w sukces, mocy zawsze z Wami, wielu alternatyw, przychylności bogów, tolerancji, własnego odrzutowca, gorączki sobotniej nocy, piwniczki pełnej wina, silnej woli, wyrozumiałego spowiednika, zamku w Szkocji, ambitnych planów, kilku odkryć i kilku wynalazków, owacji na stojąco, zniewalającego uśmiechu, szczęśliwego trafu, płomiennych uczuć, pomocnej dłoni, niezawodnej pamięci, nieprzemijającej urody, asa w rękawie, nadzienia w pączku, strumieni szampana, kominka, rozbicia banku, recepty na szczęście, zabawy do białego rana, odwagi cywilnej, dobrej prasy, ptasiego mleczka, przygód z happy endem, długich wakacji, dużo rodzynek w cieście, zmysłowych nocy, gwiazdki z nieba, wiernego psiaka, celnego oka, sportowego wozu, różowych okularów, ruchu w interesie, zgrabnej figury, siły perswazji, zdolności nadprzyrodzonych, ostatniego słowa, dobrego smaku, własnego sposobu na życie, w zdrowym ciele - zdrowego ducha, właściwych wniosków, widoków na przyszłość, podzielnej uwagi, czterolistnej koniczyny i spełnienia marzeń ;* |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1128 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tyle razy już były że masakraaa ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
btw ... Edkuś nie będę mówić Edkuś :P
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
Jak to możliwe, że odeszliśmy z jednym 'wczoraj'?
Rozumiem. Nie jesteśmy dla siebie. Cóż. To zdarza się w eterze.. To moja jest niedorosła miłość. I dłonie mam suche, bo nie głaszczesz ich już... Nie chcę więcej. Twoje serce do życia wystarczy. Serce. Coraz prędzej bije. Bo przez łzy.
![]() |
#1131 |
Zakorzenienie
|
sub.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
żona
|
Juana i Real girl dziekuje o te długasne chodziło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Zadomowienie
|
nie ma za co
![]() ____ 1.Złe zdanie mam o ludziach, fatalne o sobie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1134 |
Raczkowanie
|
Hmm. A mógłby ktoś przetłumaczyć na angielski : 'A mogłeś byc takim fajnym powodem by ogarnąć ten świat choć trochę.' ?
Nic się przecież nie zmieniło. Chodźmy stąd i weźmy wino. Music is my boyfriend. A niebo znów na głowę spada mi i nadziei coraz mniej na słońce. twórczym wiatrem rzeźbiona nicość.. wszystko kończy się prędzej niż musi. nic nie mówmy nocy- noc jest głucha. windą na najwyższe piętro nieba. a mówili, że nie ma miłości kłamali, że miłośc umarła.. bo uśmiech wypadł na ostrym zakręcie. tylko wtuliłam głowę w Twoje miękkie współczucie. **: uśmiechem wołam Twoje dłonie. rzęsy miałeś nade wszystko ładne. więc pamiętam i czuję i wiem..
![]() |
#1135 |
Raczkowanie
|
“szczescie jest tam gdzie je człowiek dostrzega…”
gorzka cząstka pomarańczy . . . … nie wracajmy jeszcze na ziemie … Jesienna melancholia… .....W szkole życia wciąż błąkam się...... przy Tobie nawet grudzień staje się majem Zaczekaj na mnie jeszcze troszkę... Zabrali.! Zranili.! Niewyjaśnili.! Żyję w krainie Disneya z euforią.! Okropny stan.! Sam na sam.! a to właśnie jest Everest moich marzeń życie bez znieczulenia Landrynkowe spinki. Plastikowe minki. Sztuczna, by nie musiała być sobą.... permanentne siódme niebo *Przyjaciel widzi lepiej niż lustro. Co się gapisz ? Ciastko Ci obiecałam ? W samotności obłędu. ...skażony nieznaną chorobą duszy. SNOWBALL BOWSZYSTKOTOILUZJAJEST TAMIA PACIIQ REALGIRL89 ABUNEE ROZUNIA XXEDKAAXX XXXJUANAXXX 12STONKA KEE SIWKA662 3MARTYNA3 kocham Wasze opisy, prosze o wiecej <3 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Zakorzenienie
|
* twarz w zacisnietych dloniach trzymam
* tak wiele chce dac, lecz niewiele moge zmienic * swiat zwolnil, serce drzy, wtedy gdy zamykam oczy * za horyzont skrywam sie skapana w morzu beznadziei * prawda o zyciu zawarta w sennym marzeniu * pokolenie nie ludzi, lecz danych z tabel * żadne 'ja'. Zawsze 'wy'. Wiec po co ja tak naprawde?
#1137 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki bardzo prosze o opis o tym że zaczynam nowe zycie bo kocham i jestem kochana i chce zapomniec o przeszlosci,... prosze
![]()
![]() |
#1138 |
Zakorzenienie
|
Baby you know I'm worth it. // Skarbie, wiesz, że jestem tego warta.
Cause a real man, knows a real woman when he sees her. //Bo prawdziwy facet pozna prawdziwą kobietę jak tylko na nią spojrzy. If you treat me fairy. // potraktuj mnie bajkowo. Lay your head on my pillow. // Połóż swoją głowę na mojej poduszce. Just think of me. // Poprostu myśl o mnie. your the only one I need in my life. // Ciebie tylko potrzebuję w moim życiu. You give me butterflyz. // Ty dajesz mi motyle.
#1139 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, prosiłabym o opisy (raczej długie) związane z muzyką. Że jest dla mnie wszystkim itp. PILNE! z góry dziękuję
![]()
#1140 |
Raczkowanie
|
potrzebuję opisów w stylu : może znaczysz więcej niż sam wiesz . heeelp
![]() Taplam się w życiu o smaku błotka z truskawkami. Kiedyś w końcu dowiem się, czy wiosna z każdym kolejnym rokiem pachnie Tobą, czy zwyczajnie wtedy Ty pachniałeś wiosną. tysiącem odcieni różu domalować sobie uśmiech. pokolorować tę cholerną rzeczywistość. poważne problemy z domykaniem oczu. a tak bardzo chciałabym nie musieć tego oglądać. W oczach wciąż rysują mi się litery poukładane w twoje imię. Nie otaczaj mnie barierą zapomnienia. Denerwują mnie wspomnienia twoich słów. Kawy, panie Strach? Codziennie rano wstając z łóżka, potykam się o twoje bezwładne ciało. Nie tak miałeś odejść. nie spuszczaj powiek, chcę widzieć w Twych oczach ten wstydliwy lęk. to nie z twojego powodu wstrzymuję oddech. brak mi kilku słów, brak setki wyrozumiałych uśmiechów. Ostatnio co do Ciebie straciłam swoją pewność. JA ćpam narkotyki życia. budzimy się wcześnie, tylko po to, by się omijać Z tamtych chwil pozostał mi tylko odruch wymiotny. W Lojalnym Gronie, Zawsze Damy Rade, W Tej Grupie Wykluczam Zdrade. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.