![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
![]()
siatkówka, książki z gatunku fantazy, kaktusy,motory, kiedyś zbieranie staroci ale mu przeszło ( na szczęście )
no i oczywiście ja ![]()
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pasje waszych partnerów
Pasją mojego TŻ jest psychologia i książki o tej tematyce a oprócz tego bardziej przyziemna i męska pasją granie na komupeterze w fife 2006 i zdobywanie pucharów
![]() ![]()
![]() |
#33 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
zdecydowanie sport-ale nie z pozycji kibica tylko czynnie.Trenuje lekkoatletykę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Mój od niedawna ex ma w zasadzie jedną pasję -brydża. Kiedyś razem ze mną interesował się jeszcze siatkówką ale mu przeszło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
JA!
![]() jak zwykle skromna naanahanae
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Sport
Samochody Nowinki RTV Dobre kino ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Pasja? Przede wszystkim zużel - nie opusci żadnego meczu, kupuje gazetki i jakies inne rzeczy
![]() A ja zawsze chciałam miec faceta albo komputerowca, albo fotografa... ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Ekstremalne kolarstwo górskie.
![]() Tzn. uprawia, a nie czyta o tym. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
mój sport i kolejki (znaczy pociągi) - jakoś mnie to ostatnie hobby nie pociąga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Motoryzacja- zajmuje się tym zawodowo i jest to jego największe hobby
![]() Mnie zresztą to też interesuje, mnóstwo się przy nim nauczyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
Na pewno komputery ma swój serwis komputerowy, no i na pewno Brazylijskie ju-jitsu uwielbiam chodzić na treningi i patrzeć jak bardzo się stara i daje z siebie wszystko jestem z niego dumna mimo tego ze jest informatykiem nie spędza przy komputerze wiele czasu jest aktywy sportowo może dlatego ze pracuje w sklepie dla sportowcowi i ma z nimi ciągły kontakt
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Siatkówka, piłka nożna ( i czynni i biernie ) i MUZYKA!!! Szczególnie latynoska... Mój TŻ gra na bębnach typu conga czy bongosy, teraz nie daje mi spokoju bo śnia mu sie po nocach bębny z firmy którą wspiera Carlos Santana...
![]() ![]()
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ ciagle przesiaduje w swoim warsztacie samochodowym a każdy rozwalony samochód w firmie dla niego to jak dla mnie przecena w Zarze ;- )
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
aga zapomnialas dodac ze kiedyś to jeszcze bedzie drużyna strażacka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
oj wiele jest rzeczy o ktorych opowiada z takim zaangazowaniem, ze moglabym sluchac non stop
uwielbiam słuchać o tym jak to zaczeła się jego przygoda z motocyklami, jak to kupil pierwszy motocykl, jak go naprawial, pozniej kupił pierwszego 'japońca', a wczesniej jak go długo poszukiwał, swietnie tez idzie mu opowiadanie o fotografii... i takie tam rozne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
no u mnie to ma byc kiedyś chór
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Sport-piłka nożna i sts-y
Gry komputerowe a z tego co oboje lubimy-tańczymy razem na kursie tańca ESKK bardzo to lubimy i mamy mnóstwo zabawy przy tym, uwielbiamy wycieczki górskie, ogólnie podróże, chcemy zwiedzic w przyszłości jak najwięcej krajów, siatkówka, Pewnie znalazłoby sie wiecej ale narazie tyle Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
mój TŻ kocha, oprócz mnie oczywiście
![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
Fotografia ,zdecydowanie nr 1
Koty ![]() No i moze z takich bardziej rozrywek to Quake ( gra w lidze ,teraz nie moze sie nacieszyc bo ma Quake 4 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Przede wszystkim wspinaczka górska i skałkowa oraz nurkowanie - najwieksze i najdrozsze niestety pasje....
nastepnie komputer ... i nasza pasja wspolna - filmy wszelkiej masci - najczesciej jeden dziennie wieczorkiem przy zagryzaczach niezdrowych ( piwo+ paluszki) albo zdrowych ( dobra herbata, lampka wina, owoce) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
Aha zapomnialam jeszcze bardzo ale to bardzo lubi siatkowke (meska zazwyczaj ) Sam kiedys gral tak dla hobby i teraz stara sie sledzic mecze.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
A moje kochanie oprócz mnie ma pasje takie jak:
1. NUMIZMATYKA-szczególnie monety polskie do 1945 ![]() ![]() 2. KINO-filmy,filmy..-co Uwielbiam ![]() 3. Sport-wolę inne ćwiczenia ![]() 4. Piłka Nożna-dla mnie horror hihi.. Ale cóż każdy ma coś dla siebie ![]()
![]() |
#56 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Koko to tak jak mój mąż ![]()
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Mój lubi gry komputerowe. Nie jest nałogowcem, po prostu jest w tym dobry i gra sobie po pracy dla relaksu
![]() Poza tym interesuje się historią, głównie naszego kraju ![]() No i sport.
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Przychodzą mi teraz do głowy jego trzy pasje:
- ja ![]() - sport: lubi ćwiczyć, trenować, grać w piłkę, biegać. Zdecydowanie ma fioła na punkcie własnej kondycji. Ale przy okazji ja na tym korzystam i czasami ćwiczę razem z nim ![]() - filmy: uwielbia chodzić do kina, oglądać w telewizji i na kompie. Zdecydowaną większość czasu przy komputerze spędza na ich ściaganiu i oglądaniu. No, to chyba jego największe pasje. Nie wiem tylko czy kolejność odpowiednia ![]()
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
Mojego mężczyzne od zawsze kręciły sztuki- zwłaszcza (napewno palnę byka) TakeOndo i Aikido, kiedy mu jeszcze pozwalało zdrowie to praktykował też Capoere.....Ponadto lubi ciekawe filmy i sprzęty grające
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
moj ma fiola na punkcie samochodow marki Mercedes, motorow - naked bike, paliwo plynie mu w zylach zamiast krwi, a do tego uwielbia czytac, i jest kolekcjonerem, od starych zegarkow poczawszy do samochodzikow z jego wczesnego dziecinstwa skonczywszy. Kiedys interesowal sie fotografia, teraz ma mniejsza szajbe na tym punkcie, za to mnie zarazil fotografowaniem
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.