![]() |
#151 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik 92 cz. VII! ;d
ja wole angola od niemca
![]()
#152 |
Konto usunięte
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
elo
![]() dawno mnie tu nie było ![]() ![]() ![]()
#154 |
Konto usunięte
|
no to daaawno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zadomowienie
|
zrobiłam sobie maseczke z cynamonem i mam teraz czerwone plamy na twarzy... (wyglądam jak burak
![]()
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Ja też tak mam po tej maseczce
![]() ![]() Mój Kadziu gra ![]() ![]() Co tu tak cicho? ![]()
#157 |
Zakorzenienie
|
ja piernicze, jak mi sie nie chce jutro isc do tej budy
![]() ![]() jakies zadania z matmy mialam, juz troche czaje ![]() za jakies 2 tygodnie omawiamy qou vadis ![]() ![]() ![]() ![]()
#158 |
Wtajemniczenie
|
Mi się nie chce!!
![]()
#159 |
Konto usunięte
|
ee co za roznica, u nas na lekcjach babka i tak dobrze omawia lektury to jak i streszczenie przeczytasz, to wiesz o co cho
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zadomowienie
|
też mam quo vadis do przejrzenia :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Konto usunięte
|
ja mam teraz pana tadeusza;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Wtajemniczenie
|
Hej! ;*
Ale miałam zje*any tydzień xd. Nawet nie będę mówić. ;p O szkole powiem, że trochę się myliłam co do klasy, fajna jest. ;D Eh. Gość od angola ukazał nam swoje zboczenie -.- Dyktuje nam regułki po angielsku do zeszytu xd. W ogóle na całą lekcję powie może jedno zdanie do polsku... Identycznie baba od niemca. Stwierdziła, że da nam już podręcznik dla mocno zaawansowanych, bo z tym mniej zaawansowanym, to my się będziemy nudzić ^^ No, już to widzę jak ja się nudzić będę... Baba od chemii nam tłumaczyła co to okno, więc no comment -.- Facet od fizyki tłumaczy tak, że nikt z klasy nie rozumie. A jak dyktuje, to mówi pierwszy człon zdania po cichu, a resztę głośno i już wiem na pewno, że będę debilem z fizy. ^^ Wok jest nudnyyy. Z jakąś wstydliwą praktykantką będziemy mieli pierwsze kilka czy tam kilkanaście lekcji. ;p Infa boska. Nic nie robimy. ;D Z polskiego mam test w następnym tygodniu. Czego się nauczyliśmy w gim. Na ocenę -.- A gościówka od matmy jest sztywna strasznie. W ogóle się nie uśmiecha. Jakby tylko jedną minę mogła zrobić xd. Wf jest najlepszy oczywiście ^^' Wszyscy tacy wymęczeni wracają, ledwo idąc, a ja świeża, promienna, raźnym krokiem, poprawię tylko makijaż i mogę sobie iść do domu. A nie, siedzieć pół godziny i się przebierać. ;p W tym roku nie mamy tańca, więc nie mam wyrzutów sumienia. I nie idę jutro do sql, bo jadę do Kielc -.- Wiecie jaka ja ostatnio pokręcona jestem? Albo napalona jak kocica i za każdym ładniejszym facetem bym poleciała, (xd) albo wrażliwa jak małe dziecko. Wczoraj np. była 'Szkoła uwodzenia' w tv i był tam taki chłopak Sebastian. No i kto oglądał, to wie, że on zmarł pod koniec filmu, no i bym się prawie popłakała, tak mi go szkoda było, no -.- Zwariuję sama ze sobą!
![]() |
#163 |
Konto usunięte
|
jak sie rozpisala
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() angielski 3 niemiec/franc/inny 2 historia 4 wos 1 wok 1 matma 4 fiza 1 chemia 1 biola 2 gegra 1 infa 2 pp 0 po 0 wf 3 religia 2 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#165 |
Konto usunięte
|
a mi sie nie chce o tym pisac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Wtajemniczenie
|
Ha! Żebyście miały co czytać! ;D
A tak btw, to gratuluję kolejnej części, rozwijamy się. (; Też Wam wkleję ile mam h i z czego. ;p Niech no tylko znajdę na forum mojej klasy... ;p Religia 2 J. polski 4 J. angielski 4 J. niemiecki 3 Matematyka 3 Wiedza o społeczeństwie 0 Historia 2 Geografia 3 Biologia 1 Fizyka 2 Chemia 2 Podstawy Przedsiębiorczości 0 Technologia informacyjna 1 Wiedza o kulturze 1 Godzina wychowawcza 1 Przysposobienie obronne 1 Wychowanie fizyczne 3 No i jest. ;p
![]() |
#167 |
Konto usunięte
|
no a jak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Wtajemniczenie
|
Szukaj, szukaj. Piórnik ważna rzecz. ;D
Ej, ale ciemno u mnie xd.
![]() |
#169 |
Konto usunięte
|
u mnie troche tez;/ dzisiaj tila tequila
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Rozeznanie
|
a nam kazała na następny pon.przeczytać Mitologię Parandowskigo i znów te bajki aż się rzygać chced
a to wierszyki o które prosiłyście: Agnieszka mała dziewczynka Agnieszką zwana,nie słucha mamy,nie słucha taty.zrobić po prost wszystko chce sama, więc i życiorys miewa bogaty.trudno narzucić jej swoją wolę to jeszcze dziecko a już dorosła w niej niezależność główną gra rolę żadnych domowych kar by nie zniosła.szybko wyrasta na piękną pannę urok rozsiewa wokół magiczny.czasem ozdobi dziełem swym wannę lub wiersz napisze bardzo liryczny.lubi pomocną dłoń ludziom podać i dobrze zadbać o przyszłóść bliskich.umie słowami otuchy dodać czym szczery zachwyt budzi u wszystkich.charakter miły mocny zarazem pozwala trudy życia znieść gładko.krzywdy nikomu nie puści płazem choć ją obrazić nie jest zbyt łatwo.ma też Agnieszka taką urodę która z upływem lat się nie chyli i choć nie zważa zbytnio na modę z jej własną córką każdy ją myli. te trzy napiszę za 15 minut bo teraz muszę iść z psem na spacer |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Konto usunięte
|
mitologia jest fajna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8920347]mitologia jest fajna
![]() ja nie lubie ![]() ![]() ale jakos zawsze tak sie dziwnie sklada, ze na poczatku roku jest Biblia i mitologia ![]() na polskim chyba najbardziej lubie omawiac lektury, z czytaniej juz goorzej ![]()
#173 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
malutko piszecie coś
ja mam w tym roku z lekturami małego farta, bo większość to te same co w 3 gim. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Konto usunięte
|
no bo wszystkie sie ucza;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Wtajemniczenie
|
Ja się nie uczę. ^^
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
ja na razie też
![]() gorąco strasznie u mnie |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Konto usunięte
|
znaczy sie wiekszosc :P u mnie zimno dzis bylo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Rozeznanie
|
dobra już jestem
Paulina: mała kobietka ale zadziorna .duch niespokojny cicho w niej drzemie.chociaż Paulina jest niepozorna,język ma ostry jak wiejski lemiesz.kupić pochwałą można ją szczerą,za co poglądy swoje w mig zmieni.w szkole odznacza się złą manierą gdy nikt nie widzi chętnie się leni.uczniem najgorszym w klasie została znanym przez ludzi z wagarowania.cóż do nauki głowy nie miała i do ciągłego wiedzy wkuwania.w pracy też nie jest orłem niestety na pró.żnowaniu łatwo ją zastać.z nudów poczyta sobie gazety może też łatwo w piórka obrastać.a ma przyjaciół i tak się składa że są to prawie sami faceci.Wąska jest w talii biust ma nielada nawet kierownik na nią poleci ![]() Mariusz gdy jeszcze chłopcem był małym figle przeróżne płatał rodzicom.Po eskapadach blizny zostały zwłaszcza gdy dostał w głowę donicą.Mariusz dość wiedzy zdobył za młodu teraz doradzi chętnie każdemu ile do chmielu dodawać słodu lub jak nałożyć do rurki kremu.często wyjeżdża na emigrację choć domatorem jest urodzonym pozna na świecie niejedna stację nim podró.ż skończy w domu znużony.jest naukowcem lubi spokój o słaę nigdy też nie zabiega lecz nawet kiedy staje gdzieś z boku każdy zasługi jego dostrzega.Więc popularność łatwo osiąga jako wybitny tybun ludowy tłum dziennikarzy do niego ściąga bo umysł miewa nietuzinkowy.Ale najlepiej czuje sie w domu gdzie żona zadba o niego pięknie z dziećmi figluje i po kryjomu swoje pociech kocha namiętnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.