|
|
#541 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2022- plotki, ploteczki
Cytat:
Ja będę miała sukienkę bez trenu !
|
|
|
#542 |
|
Raczkowanie
|
Zobaczę jakie upiecie mi zaproponują, w środę mam pierwsza przymiarkę
|
|
|
|
|
#543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się nie mogłam zdecydować na buty więc zamówiłam 2 pary i się wybiorę i sprawdzę jak wyglądają z sukienką ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#544 |
|
Rozeznanie
|
Za nic w świecie nie zrezygnowałabym z trenu przy mojej sukni, bo jest przecudny
Nie robi kuperka jak jest podpięty, ale trochę żałuję, że jest podpinany, a nie odpinany, bo jednak troszkę się martwię, czy guziczki wytrzymają i nic się nie urwie ![]() To już pojutrze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#545 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#546 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I powiem Ci że na następnej przymiarce zmieniłam go na welon na długość sukienki No po prostu jak zobaczyłam siebie w takim wydaniu to aż się wzruszyłam. Na wszystkich weselach na których byłam to dziewczyny miały krótkie welony. Byłam u koleżanki która miała podpinany tren, byłam jej świadkową. Miała 2 małe guziczki. Nic nie odpadło. Raz tylko jej się tren odpiął ale tak wszystko się trzymało. Masz zdjęcie swojej sukni? To trzymam kciuki za udaną imprezę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Misiaa_92 Czas edycji: 2022-04-29 o 07:54 |
|
|
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
Na początku chciałam suknie z trenem jednak zrezygnowałam z tego pomysłu. Uznałam że to będzie niewygodne a z moimi zdolnościami i w stresie jeszcze bym się w niego zaplątała
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
|
|
#548 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak się prezentuje IMG_20201108_194208-min.jpgIMG_20201108_194128-min.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#549 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem bardzo ciekawa jak wyglada z upiętym trenem
|
|
|
|
|
|
#550 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki
Tutaj zdjęcie z podpiętymIMG_20201108_151143-min.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#551 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
u mnie jest o tyle problem ze tkanina jest sztywna, wiec troszkę trudniej jest to zrobic
|
|
|
|
|
|
#552 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi w takim kolorze nie było dobrze. Mam kolor biały, ale nie czysto biały Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#555 |
|
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim!
Wczoraj wybrałam suknię ślubna, więc uznałam, że czas się przywitać Ślub 16 lipca. Cywilny, po nim obiad dla rodziny na elegancko i impreza dla bliskich znajomych w knajpie żeglarskiej. |
|
|
|
|
#556 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
pochwal się sukienką. Skąd jesteś? Też planuję ślub cywilny w tym stylu.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#557 | |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry,
brianstorm jesteś już żoną Suknia piękna. Jak będziesz miała czas, to opowiadaj jak było. Czekam na relacje ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
|
|
|
#558 |
|
Rozeznanie
|
Brianstorm
Wszystkiego dobrego na nowej, małżeńskiej drodze życia u mnie pogoda w tym dniu była piękna, mam nadzieję że u Ciebie też Jak dojdziesz do siebie i znajdziesz czas to czekamy na relację Suknię miałaś piękną, podoba mi się zwłaszcza że tren po upieciu nie robił efektu kaczki My skończyliśmy nauki, przed nami protokół zamówiliśmy zaproszenia, powinny być w tym tygodniu więc przygotowania ruszyły z kopyta Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Gosiek092 Czas edycji: 2022-05-01 o 11:19 |
|
|
|
|
#559 |
|
Rozeznanie
|
Sezon ślubny w pełni rozpoczęty
. U nas też pogoda była przepiękna wczoraj, było bardzo ciepło i słonecznie.40 dni zostało nam do ślubu. Wczoraj umówiłam się już na manicure ślubny, a poza tym cieszę się, że udało się nam jednak umówić na lekcję tańca już na 10 maja . Coż, będę musiała wyrwać się z nadgodzin. Trochę mnie to męczyło, że jesteśmy umówieni praktycznie na ostatnią chwilę, więc szukałam wolnych terminów.Nie mam jeszcze welonu, zamawiałam z allegro, ale przyszła jakaś szmatka tiulowa i odesłałam. Chyba kupię z salonu jednak, jak będę na ostatniej przymiarce sukni ślubnej. Poza tym już mamy kilka potwierdzeń przybycia
|
|
|
|
|
#560 |
|
Przyczajenie
|
My przekładamy swój ślub na sierpień,wrzesień......
|
|
|
|
|
#561 | |||
|
Zakorzenienie
|
brianstorm- wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia 🥳🥳
Cytat:
pochwal się suknią Cytat:
. Spisanie protokołu też przed nami. Najgorzej to znaleźć czas, bo musimy jechać do mojej parafii, a człowiek wiecznie nie ma czasu Cytat:
. A coś się stało? Jak można wiedzieć Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#562 |
|
Zadomowienie
|
Moja sukienka: https://nikonorov.com/pl/p/Audrey-el...nia-slubna/469
Ponieważ mam wzrost hobbici, czyli 157 cm, to będzie szyta na mnie. |
|
|
|
|
#563 |
|
Raczkowanie
|
brianstorm, wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
|
#564 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki dziewczyny Dzisiaj, mimo że nie mieliśmy poprawin, dzień był pełen zamieszania (śniadanie z gośćmi, wymeldowanie z hotelu, sprzątanie, rozpakowywanie prezentów...). Adrenalina chyba jeszcze trzyma, bo choć prawie nie spałam przez ostatnie dwie noce, to jeszcze się trzymam - ale potulnie idę szykować się do snu, w końcu kiedyś trzeba odespać te szaleństwa Wrócę niebawem z dłuższą relacją, ale od razu powiem, że to był cudowny dzień i każdej z Was życzę takich pięknych przeżyć!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#565 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:46 ---------- Poprzedni post napisano o 06:42 ---------- Cytat:
U Nas zostało 110 dni do ślubu, zaczynamy zapraszać i w sobotę byliśmy spisać protokół, 8 maja ruszają nasze zapowiedzi. No i trzeba iść do spowiedzi. Jadę wkońcu szukać sukienki do ślubu.
|
|
|
#566 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#567 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pallavi - wyrazy współczucia ![]() Właśnie dzwoniła moja (jedyna) przyjaciółka z odmową . Ale po rozmowie ze mną powiedziała, że przemyślą to z chłopakiem jeszcze... Trochę będzie mi przykro jak jej nie będzie, tym bardziej niewiele mam takich osób Mam jednak nadzieję, że zmienią zdanie...
Edytowane przez izan1222 Czas edycji: 2022-05-02 o 19:21 Powód: . |
|
|
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem, przykro mi
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#569 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
Głównym powodem jest żałoba - odeszła moja ukochana Babcia |
||
|
|
|
|
#570 |
|
Rozeznanie
|
Uwaga, będzie długo!
![]() Tak więc od początku - bardzo cieszę się, że wzięłam trochę wolnego przed ślubem. Myślałam, że będę się nudzić i na co mi to w ogóle, ale czas jakby wtedy przyśpieszył i np. siedziałyśmy z mamą po nocy i rozlewałyśmy nalewki na podziękowania dla gości ![]() Błogosławieństwo zrobiliśmy w piątek w restauracji, tak wyszło, że mieliśmy małą salkę tylko dla nas i rodziców. Moim zdaniem było przyjemnie, bez zadęcia, mamom oczy się szkliły, a moja potem stwierdziła, że dobrze, że zorganizowaliśmy to w taki sposób, bo bardzo by się stresowała, gdyby miała jakoś oficjalnie przemawiać przed kamerami itp. Rodzice P. powiedzieli, że byłoby im miło, gdybym do nich mówiła mamo i tato, więc też sympatycznie W ogóle gdyby nie pomoc najbliższych, to byłaby masakra, nie zdążylibyśmy wszystkiego ogarnąć - już w dniu ślubu pomagali nam rozkładać winietki (w miedzyczasie okazało się, że kilka się zgubiło i trzeba było je dodrukować), zbierali kwiatki do sypania pod kościołem, latali za różnymi drobiazgami, prasowali suknię, a ja tylko zarządzałam, bo siedziałam na makijażu i fryzurze No i właśnie, fryzura To był definitywnie najbardziej stresujący moment dnia, coś długo się z nią schodziło, foto i video już byli w drodze do hotelu, a ja w proszku - wszędzie w pokoju porozwalane kosmetyki i akcesoria do włosów, a fryzura jak na złość też nie wychodziła - ciągle a to odstawał jakiś kosmyk, a to jak zobaczyłam efekt końcowy to byłam rozczarowana, bo wyglądało to zupełnie inaczej niż na fryzurze próbnej. Finalnie dziewczyna, która mnie czesała, praktycznie rozwaliła fryzurę do zera i zaczęła ją robić od nowa, mówiąc, że woli, żebym się spóźniła na własny ślub niż przez lata miała ją kląć, że fryzura była nie taka jak trzeba Byłam mega przejęta i serio bałam się, że się spóźnimy, ale drugą fryzurę zrobiła w jakieś 15 minut i już było ok Zrobiliśmy materiał z przygotowań, wskoczyłam w suknię i poszliśmy na first look w ogrodzie przy sali, oczywiście mama zestresowana ciągle nas poganiała, że już późno i się spóźnimy, więc nie zdążyliśmy zrobić jeszcze próby pierwszego tańca w strojach ślubnych, tak jak planowaliśmy - zatańczyliśmy potem na parkingu przy kościele jak już wszyscy goście pojechali na salę Myślałam, że będę płakać na first looku, ale byłam spokojna, a do tego odwaliłam mega głupotę, bo spytałam Tż co ma w poszetce, bo już myślałam, że nie wyjął jakiegoś fabrycznego klipsa czy coś, a to był mikrofon Pan młody chyba się zestresował całym tym first lookiem, bo gdy mnie zobaczył i się odezwał to pierwsze, co pomyślałam, że brzmi jakoś sztucznie W kościele ksiądz zapomniał udzielić nam ślubu Śmieszne było też kazanie, nawiązywało do ewangelii o weselu w Kanie, no i ksiądz mówił o tym, żeby nam nigdy nie zabrakło wina w życiu (to miała być oczywiście metafora dla miłości itd), ale powtórzył to parę razy i potem sporo osób to podchwyciło i życzyło nam tego wina Wesele zleciało nam mega szybko! Normalnie noszę zegarek, ale na tę okoliczność go zdjęłam i za każdym razem jak pytałam kogoś, która godzina, to dziwiłam się, że już tak późno. Sporo szaleliśmy na parkiecie, chodziliśmy na toasty, zrobiliśmy trochę szalonych zdjęć, na jedzenie, wbrew temu, co mówią niektórzy, też znalazł się czas, choć wiadomo, i my, i świadkowie, mieliśmy trochę latania Goście najczęściej chwalili zespół, pierwszy taniec (sama jestem w szoku, bo wyszedł nam bezbłędnie i nie mogę się doczekać, aż zobaczę pełne nagranie, bo na razie mamy tylko fragment) i nasz wygląd, w tym moją suknię Co wyszło trochę gorzej to zamieszanie na kuchni (daliśmy dokładną rozpiskę ilu gości ma jakie specjalne menu, a oni i tak strasznie pomieszali, do tego np. mówili, że tort jest bezglutenowy, a wcale nie był - a była na sali osoba, która ciężko odchorowałaby taką pomyłkę...). Do tego zespół zawołał wszystkich na podziękowania dla rodziców, gdy moi akurat poszli odpocząć w pokoju i trochę na nich poczekaliśmy xd No i uważam, że na oczepinach Jaka to melodia wyszła słabo, bo my zaprosiliśmy do zabawy ludzi w naszym wieku, a zespół puszczał piosenki, ale z filmów i seriali, które o wiele lepiej kojarzyło pokolenie naszych rodziców... Za to było zabawnie, gdy para naszych znajomych, która bierze ślub dwa tygodnie po nas, złapała welon i muszkę (chłopak co prawda chyba pół kółka przeleciał po tę muszkę, ale się udało xd).Tak czy siak jestem mega zadowolona, wybawiliśmy się świetnie, a wesele było do białego rana (zespół zebrał się o 4, ale najsilniejsza grupa biesiadowała gdzieś do 5 ). Jakieś drobne niedociągnięcia nie przesłoniły nam tej całej radości. Teraz jedynie nie możemy się doczekać sesji plenerowej, a potem aż dostaniemy film i zdjęcia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

Ja będę miała sukienkę bez trenu !

06.12.2020
23.07.2022
Nie robi kuperka jak jest podpięty, ale trochę żałuję, że jest podpinany, a nie odpinany, bo jednak troszkę się martwię, czy guziczki wytrzymają i nic się nie urwie
No po prostu jak zobaczyłam siebie w takim wydaniu to aż się wzruszyłam. Na wszystkich weselach na których byłam to dziewczyny miały krótkie welony.

Mi w takim kolorze nie było dobrze. Mam kolor biały, ale nie czysto biały

pochwal się sukienką. Skąd jesteś? Też planuję ślub cywilny w tym stylu.