|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 65.
A propos soczewek jednodniowych - jakie się u Was sprawdzają?
![]() Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami muszę tak dziwnie chrumknąć, żeby się podrapać od środka i kiedy jestem w miejscu publicznym i nie mogę tego zrobić, to czuję jakby mnie aż mózg swędział |
|
|
|
|
|
#933 |
|
Konto usunięte
|
Czy próbowała któraś z was użyć płynu przeciw elektryzowaniu się do sofy?
Jak wrażenia? Działa, nie działa, warto? Ile tego schodzi i jak często trzeba powtarzać? Wysłane z mojego M2004J19C przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#934 |
|
Konto usunięte
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;89205871]Czy próbowała któraś z was użyć płynu przeciw elektryzowaniu się do sofy?
Jak wrażenia? Działa, nie działa, warto? Ile tego schodzi i jak często trzeba powtarzać? Wysłane z mojego M2004J19C przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Namocz szmatke albo gabke delikatnie plynem do plukania. Albo zmieszaj plyn do plukania z woda i delikatnie spryskaj kanape. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Jestem bardzo zadowolona z proclear coopervision. Zwlaszcza w duzych paczkach sa tanie. Sprawdzaja sie u mnie lepiej niz o wiele drozsze soczewki clariti |
|
|
|
|
#935 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=51f6ed57aebe3e499217a3b fee5b09c1f3d4382d_6417a20 27cbf2;89202876]Odważyłyście się założyć tą sukienkę? Zamówiłam ją i leży na mnie bardzo dobrze - w tym kroju sukienek wyglądam najlepiej, ale ten dekolt wydaje mi się jednak niestety too much. A może przesadzam? https://www.zalando.pl/anna-field-su...1c1id-k11.html[/QUOTE] Pytanie jaki masz biust i jak się na nim układa. Ja jak coś ma za duży dekolt wszystko wyłazi to zszywam trochę nitką żeby był mniejszy. [1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;89204033]Potrzebuję pomysłów na dania obiadowe, do których nie trzeba używać sztućców. Ewentualnie jakieś, gdzie sam widelec, ale żeby nie trzeba było nim ciąć albo bardziej manewrować. Dla osoby, która ma urazy dłoni i nie jest w stanie ich utrzymać. Wysłane z mojego M2004J19C przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Naleśniki, racuchy, placki ziemniaczane, pizza, tortilla, pierogi w sumie można zjeść od biedy ręką, jak widelcem to jakiś makaron. Cytat:
Cytat:
Wg mnie jednodniowe są cieńsze i mniej wyczuwalne, ale początkującej osobie ciężej je założyć i ściągnąć. Ja się strasznie z tym męczyłam Z miesięcznymi było łatwiej, ale one są ciut grubsze, bardziej wyczuwalne na oku. Pytanie jak często będziesz z nich korzystać. Wybierz tak żeby Ci się to opłacało.
|
|
|
#936 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#937 |
|
Konto usunięte
|
Jakie suplementy skutecznie poprawiają pamięć i koncentacje?
Sent from my SM-G973F using Tapatalk |
|
|
|
|
#938 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak przechowujecie mąkę? Znowu miałam robaki. Przesiewam przez sitko, ale larwa przelatuje. Maleńka i przezroczysta. Nie wiem, w plastikowy szczelny pojemnik przesypac? W ryżu też mi się zdarzało że były, mimo że trzymam ryż w szklanym pomniku z gumową uszczelka, więc no coś że sklepu się przynosi
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;89205871]Czy próbowała któraś z was użyć płynu przeciw elektryzowaniu się do sofy?
Jak wrażenia? Działa, nie działa, warto? Ile tego schodzi i jak często trzeba powtarzać? Wysłane z mojego M2004J19C przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Ja uzywam schodzi mi bardzo malo, rozpylam atomizerem fryzjerskim, ktory robi lekką mgielke, bo zwykly mi sie przycinal przy tak duzej kanapie i ciekło. Jezeli chodzi o czestotliwosc to roznie, bo u mnie problem wystepuje jak lezakuje pod poliestrowym kocem, latem nie bylo problemu wcale.
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli obawiasz się, że przynosisz ze sklepu, to może być któryś konkretny i bez sensu tam kupować. Zmień sklep na produkty sypkie jak mąka, chociaż chwilowo, aż dojedziesz do ładu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#941 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie p9jemniki/sloiku polecacie do przechowywania żywności suchej? Szlane, plastikowe, z drewniana nakrywka, zakręcana nakretka? Macie jakieś sprawdzone?
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://allegro.pl/oferta/pojemnik-1...taw-9567467236 https://allegro.pl/oferta/pojemnik-s...szt-9567428218 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zależy, jakie masz miejsce - jeśli nie muszą na sobie leżeć, to spokojnie mogą być plastikowe. Jeśli będziesz przechowywać jedne na drugich, to bym postawiła jednak na szklane - plastikowe mi się porysowały troszkę od nakładania na siebie. Obecnie suchą żywność jak makaron/kasza/mąka przechowuję w plastikowych z plastikowymi wieczkami, ale z gumką, żeby nic nie przeszło. Kupowałam chyba w carrefourze albo w leroyu, wydaje mi się, że marki curver. W ikei też są fajne pojemniki - tylko one są bardziej poziome do stackowania, a ja do sypkich wolę mieć pionowe, obok siebie. Gdzie zerkać za budżetowymi ubraniami w stylu business casual? Mam już trochę spodni w tym stylu w szafie, kilka ołówkowych spódnic, ale bardzo doskwiera mi brak bluzek/koszul i dobrych butów, żeby to wszystko nabrało sensu. I jakiegoś garnituru całego, bo zazwyczaj marynarka z zestawu mi nie leży (nie lubię krótkich marynarek). Póki co zazwyczaj zerkam do Mohito i Reserved, ale tam bywa bardzo różnie... W pracy coraz częściej mi się zdarzają sytuacje, że jednak trzeba wyglądać i wiem, że częstotliwość będzie się tylko zwiększać, więc chciałabym zacząć zbierać szafę
|
|
|
|
|
|
#947 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Usuwanie zmian skórnych z twarzy
Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia związane z usuwaniem brodawek łojotokowych/pieprzyków z rejonu twarzy? Jeśli tak to jaką metodą i czy było bardzo nieprzyjemnie? Jak znacie lekarza godnego polecenia z Warszawy to będę wdzięczna za informację. |
|
|
|
|
#948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
||
|
|
|
|
#949 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
|
|
|
#950 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej w czymś zakręcanym, najmniejsza szansa, że wjedzie albo wyjdzie. Cytat:
Zara ma fajne garnitury. Polecam też polską markę Edan. Ich marynarki i spodnie możesz znaleźć np. w sklepie internetowym Fancy Fashion, inne tego typu butiki też mają tą markę. Mam od nich sporo marynarek i spodni i fajnie się sprawują.
|
|
|
#952 |
|
Zadomowienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;89206105]Jakie suplementy skutecznie poprawiają pamięć i koncentacje?
[/QUOTE] m.in.: https://www.webmd.com/brain/ss/slide...in-supplements |
|
|
|
|
#953 |
|
zielony stworek
|
Gdzie znajdę w Polsce / na polskich stronach internetowych tanio oryginalne trampki Converse i Vans ?
Muszą być konkretnie te marki trampek, żadne inne zamienniki. |
|
|
|
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eobuwie, seezer, answaer, modivo, zalando.
|
|
|
#955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eastend Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#957 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki za odpowiedzi w sprawie mąki. Zamrozilam wszystko jak na razie. I znajdę pojemnik
|
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Może trochę głupie pytanie rodem #problemyludzipierwszegoś wiata, ale...
Od prawie trzech lat chodziłam co miesiąc do jednej kosmetyczki na paznokcie i brwi. Od pewnego czasu przestałam już chodzić na brwi, bo nigdy nie zrobiła mi kształtu jakiego oczekiwałam. Paznokcie za każdym razem jakby mniej dokładnie robione i w dodatku prawie co wizytę droższe. Poszłam na próbę do innego salonu na brwi i jestem super zadowolona, widziałam wykonanie paznokci i bardzo mi się podoba dokładność i estetyka wykonania. Generalnie trochę za bardzo się "zbliżyłam" z właścicielką tego salonu do którego długo chodzę, zaproponowała przejście na Ty, zaproszenie na fejsie, umawianie się w wiadomościach a nie "oficjalnie", jakieś tam gadanie o rzeczach prywatnych i teraz mi trochę głupio iść gdzie indziej Olać i po prostu zmienić salon, co jeśli zapyta czemu nie umówiłam się na wizytę?
|
|
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
OPENER Festival Gdynia
Do osób, które były: O której godzinie tak naprawdę trzeba być na miejscu? (bilet na wydarzenie jednodniowe). W regulaminie jest napisane, że wpuszczają od godz. 17-18 i zastanawiam się czy przyjeżdżać dużo wcześniej? |
|
|
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak spyta czemu, a Ty nie chcesz mówić prawdy, to powiedz, że nie umawiasz się, bo jeszcze nie wiesz jak Ci się ułoży z pracą/urlopem/cokolwiek.Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.

ale znam to okropne uczucie, zwłaszcza jak jestem na zewnątrz i ludzie zaczynają się dziwnie patrzeć na mnie, jak dłubię w uszach🥴
Potrzebuję soczewek, które (na razie) mam zamiar mieć tylko na czas jazdy na rowerze. Jakie polecacie? Jednodniowe? Czy kilkudniowe, które zdejmę wieczorem i wrócę do nich po 2 dniach, jak znowu będę szła na rower?
Z miesięcznymi było łatwiej, ale one są ciut grubsze, bardziej wyczuwalne na oku. Pytanie jak często będziesz z nich korzystać. Wybierz tak żeby Ci się to opłacało.

26.08.2023
68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58

a jak spyta czemu, a Ty nie chcesz mówić prawdy, to powiedz, że nie umawiasz się, bo jeszcze nie wiesz jak Ci się ułoży z pracą/urlopem/cokolwiek.