|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III
Cytat:
bez dwóch zdań hehehe
|
|
#3932 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja byłam raz na weselu gdzie para prosiła o los i oczywiście kupiłam UWAŻAM TO ZA ŚWIETNY POMYSŁ POZDR
|
|
#3933 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)
|
|
#3934 |
|
Raczkowanie
|
Jaką wybrać muzykę na poprawiny?Zespól mamy tylko na wesele,a na poprawinach też mogłoby coś lecieć.Tylko co?Macie pomysły?Nie byłam na poprawinach od bardzo dawna i nawet nie wiem jak to ma wyglądać...
|
|
#3935 | |
|
Zadomowienie
|
Widziałam Daisy_80 dziś w kościele i muszę powiedzieć, że wyglądała zjawiskowo
Bardzo ładnie ale to bardzo ładnie Cytat:
No ale każdy robi jak mu tam pasuje
|
|
|
#3936 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#3937 |
|
Przyczajenie
|
A my bliskie nam osoby - rodzinę i bliższych znajomych prosiliśmy z dziećmi a dalszych znajomych i inne " siódme wody po kisielu" prosiliśmy bez. Nawet nie bardzo wiedzieliśmy jak dzieciom na imię. i tyle...
Mnie został już tylko tydzień do ślubu. Szczerze mamy już z TŻ serdecznie dosyć tego zamętu i ślubnych przygotowań. A jeszcze tyle do zrobienia... Dzisiejszym pannom młodym gratuluję pogody - jak marzenie "wrześniowe lato"! |
|
|
|
#3938 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pozdr
|
|
#3939 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
buziaki
|
|
#3940 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale z drugiej strony tez wolalabym zaprosic kolezanke a nie Jasia 3 letniego jak bym miala wybierac to wiadmo... kolezanka. Bardzo podoba mi sie pomysl z tym oddzielnym stolem dla dzieci |
|
|
|
|
#3941 |
|
Raczkowanie
|
Jakos cicho dzisiaj
Chyba za ladna pogoda na siedzenie przed komputerem U nas na szczescie jest nie za wiele tych dzieci wiec 5 brzdąców nie robi różnicy. Która z Was kiedys wkleila ładna liste rzeczy juz pozalatwianych i do zalatwienia? Bo tak przegladalam forum i nie moge znalezc a moja lista cos mi sie za krotka wydaje
|
|
|
|
#3942 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale najważniejsze jest żeby pomimo tego że nie macie orkiestry na drugi dzień też się troche pobawic..więc coś tanecznego,disco polo napewno jakieś stare przeboje i jakis dance...coś do poskakania i do przytulania buziaki
|
|
#3943 |
|
Zadomowienie
|
Miss.hot pan Zomer jak zwykle spisał sie na 5
Zdjęcia rewelacja,ale na pewno nie byłoby takiego efektu,gdyby nie dwoje pieknych,kochających się ludzi na nich...
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny słyszała, któraś z Was coś o zespole TOMALA
4 młodych facetów gra, i są o ile mnie pamięć nie myli z Łuszczowa. |
|
|
|
#3945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na zdjęcia nie mogę się napatrzyć wciąż Szczerze polecam p. Zomera
|
|
#3946 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na dłuższą relację jak i na zdjęcia będzie trzeba troszkę poczekać... Wpadłam tylko na chwilkę żeby powiedzieć, że wszystko udało się wspaniale!!! Przede wszystkim nie zjadły mnie nerwy... Fryzurkę miałam przepiękną (trzyma się do tej pory - polecam salon u Ani na Fabrycznej), na błogosławieństwie nie rozkleiłam się w ogóle... Zero stresu podczas ślubu w kościele.. Ślubu udzielał nam świetny ksiądz.. Nie obyło się bez chwili humoru jak mąż początkowo chciał mi założyć na palec nie moją obrączkę tylko jego. Ksiądz powiedział po cichu "to nie ta, załóż tą mniejszą" Wesele było wspaniałe, polecam szczerze restaurację "Koncertowa", wszystko było na jak najlepszym poziomie.. Acha, i pierwszy taniec wyszedł nam spontanicznie i z uczuciem... Jeszcze raz z chęcią przeżyłabym ten dzień od początku do końca... Pozdrawiam serdecznie panny młode, które ślubują w najbliższy weekend. Pewnie nie uda mi się do soboty tu zajrzeć, więc już teraz życzę Wam wszystkiego najlepszego!!! To był najpiękniejszy dzień w moim życiu... |
|
|
|
|
#3947 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czekamy na dłuższą relację i przede wszystkim na zdjęcia z Waszego dnia Pozdrawiam i życzę miłego wspólnego wieczorku z mężusiem ![]() ![]()
|
|
#3948 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3949 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3950 |
|
Zadomowienie
|
Może i byłoby mi wszystko jedno odnośnie dzieci gdyby nie fakt że u mnie w rodzinie jest ich niby mało ( 5 ) ale... 4 z nich to okropne bachory... no po prostu tak niegrzeczne, że nawet sobie nie wyobrażam że mogłyby być. Np. kiedyś przychodzę do mojego pokoju i patrzę a tam jedno z nich otwiera mi wszystkie szuflady i wszystko z nich wyrzuca na środek pokoju.....
no myślałam że wyjdę z siebie. I postanowiliśmy z TŻ żadnych dzieci... (bo co nie zaproszę z mojej rodziny dzieci a od mojego TŻ przyjdą? to by się dopiero poobrażali więc nie będzie z żadnej strony) Poza tym zgadzam się z *kaalinaa* wesele to impreza alkoholowa, a takie imprezy tnie są dla dzieci
|
#3951 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do dzieci to moim zdaniem to zalezy od rodziny i samych dzieci...ja np w swojej rodzinie i Tz'ta mam takich słodziaków,ze nie wyobrażam sobie weselicha bez nich i też szykuję dla nich specjalne atrakcje
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
no ja gdybym pozapraszała bez dzieci to by to conajmniej dziwnie wyglądało. No ale zawód pedagoga jak by nie patrzeć do czegoś zobowiązuje
|
|
|
|
#3953 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
**
|
|
#3954 |
|
Rozeznanie
|
Miira, podzielam twoje zdanie w kwestii imprez alkoholowych i braku obecności dzieci na tychże. Sylwester czy wesele to nie jest kinderbal, tylko całonocna impreza i dzieci nie muszą w niej uczestniczyć.
U mnie w zaproszeniach wymienione będą osoby, które zapraszam bez dopisku z dziećmi. Namawiać do zabierania ich ze sobą nie zamierzam. Jeżeli ktoś będzie koniecznie przyjść z dzieckiem niech przyjdzie. Z dziećmi na pewno przyjdzie kilka osób z rodziny, tej najbliższej, która nie będzie miała z kim zostawić dzieci ponieważ cała rodzina będzie na weselu. Znajomi wybierają sie tradycyjnie w celu poimprezowania i z przyjemnością zostawiają swoje latorośle z babciami lub innymi opiekunkami. Moje koleżanki wolą oderwać się na chwilę od dzieci. Na jednym z wesel znajomych nawet ta, która karmiła piersią nie zrezygnowała z wesela tylko w pewnym momencie pojechała do domu nakarmić dziecko i wróciła. |
|
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
zaczynam się przekonywać, że mogłoby nie być dzieci, ale ja chyba bym, się na to nie zdecydowała. na weselach, na których ja i TŻ byliśmy (też osobno) zawsze były dzieci i u nas chyab goście by pomyśleli, że po prostu zapomnieliśmy dopisać dzieci.
|
|
|
|
#3956 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
inne przeboleje, te nie ). Jak po ślubie pomyślimy nad własnymi (to tez ich nie będziemy zabierać) Swoją droga kiedy po ślubie planujecie baby ?
|
|
#3957 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3958 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Mówię Wam to jest cudowna sprawa.
|
|
#3959 |
|
Zakorzenienie
|
a my (na chwilę obecną
) uważamy, że poczekamy aż będziemy mieć mieszkanie. ale dobrze wiem, że co będzie, to będzie.
|
|
|
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia swedwczne gratulacje
Dziewczyny, a ja mam problem z orkiestrą przesłuchałam wszystkie zespoły, które są podane w podpisie Joasi i dosłownie zaden mi sie nie podoba. Zrobiłam sobie listę z nazwami i koło każdego mam postawiony - (jedynie koło Simon i Alien mam jeszcze ? ale to nie jest to co by mnie za serce chwytało )Ja wiem, że to zupoelnie inaczej niż na żywo, ale skoro nie podobają mi się ich nagrania na mp3 (gdzie w wielu przypadkach mogą być udoskonalone) to co powiem jak ich na żywo usłyszę ![]() A my musimy teraz pod koniec września coś znaleźć. Pytałam wcześniej Was o zespół Tomala bo moi rodzice powiedzili, że naprawdę fajnie grają, ale zadna z Was nic o nim nie pisze więc nie wiem czy po proatu zadna na niego nie trafiła bo miała innych czy dlatego, że są jacyś kiepscy ![]() ehhhh.......czemu ja taka nie zdecydowana jestem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.

)) w samochodzie jak gdzieś jedziemy. 
bez dwóch zdań hehehe
a Wy co o tym sadzicie ????

ale z drugiej strony tez wolalabym zaprosic kolezanke a nie Jasia 3 letniego jak bym miala wybierac to wiadmo... kolezanka. Bardzo podoba mi sie pomysl z tym oddzielnym stolem dla dzieci

no myślałam że wyjdę z siebie. I postanowiliśmy z TŻ żadnych dzieci... (bo co nie zaproszę z mojej rodziny dzieci a od mojego TŻ przyjdą? to by się dopiero poobrażali więc nie będzie z żadnej strony) Poza tym zgadzam się z *kaalinaa* wesele to impreza alkoholowa, a takie imprezy tnie są dla dzieci
**
przesłuchałam wszystkie zespoły, które są podane w podpisie Joasi i dosłownie zaden mi sie nie podoba. Zrobiłam sobie listę z nazwami i koło każdego mam postawiony - (jedynie koło Simon i Alien mam jeszcze ? ale to nie jest to co by mnie za serce chwytało