Droga do idealnej sylwetki - Wspólne odchudzanie - Sojuszniczki poszukiwane - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-09-06, 07:23   #331
Nezka07
Rozeznanie

Dot.: Droga do idealnej sylwetki - Wspólne odchudzanie - Sojuszniczki poszukiwane

A ja wczoraj 'zapomniałam' wieczorem o diecie, bo miałam spotkanie ze znajomymi. Można się domyślić jak ono wyglądało
Ale dzisiaj już wracam do zdrowego odżywiania, właśnie popijam zieloną herbatę
Nezka07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-06, 14:43   #332
kasieni887
Wtajemniczenie

Dot.: Droga do idealnej sylwetki - Wspólne odchudzanie - Sojuszniczki poszukiwane

ja tez wczoraj sie zapomnialam i wiecorem zjadlam chipsy "czakalaka" ale dzisiaj jest okejjj i mysle ze jestem na dobrej drodze. co polecacie na kolacje bo brak mi pomyslow...
kasieni887 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-06, 20:43   #333
asi_ula
Zadomowienie

Ja polecam jogurty - np. naturalny + słodzik + cynamon mmm albo serek wiejski / jajecznicę bez tłuszczu/ sałatki / omlety.. dużo kombinacji

U mnie zakończenie dnia złeeee Najadłam się, ale obiecuję, że jednorazowo. Jutro dieta, bo muszę jeszcze trochę schudnąć do końca miesiąca. A tak w ogóle to dziś się mierzyłam i... :
Było / jest
Biust: 93 / 91
Pod biustem: 85 / 83
Talia: 75 / 69
Pod pępkiem: 94 / 91
Biodra: 100 / 98

hura hura hura ! i nie wierzcie wagom tylko wymiarom, bo wagi są bee i pokazuja więcej

She ricochets!
And you don't notice.
She's in your head!
And you just don't notice...
<3

>10<

asi_ula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-07, 08:20   #334
Nerchie
Zakorzenienie

69 w tali ;< moj marzenie!

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-07, 11:02   #335
asi_ula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
69 w tali ;< moj marzenie!
Marzenie do spełnienia Miesiąc temu miałam 75cm
Ty ważysz 59kg prawda? To ile masz w talii?

She ricochets!
And you don't notice.
She's in your head!
<3

>10<

Stary 2008-09-07, 23:29   #336
antonninna
Przyczajenie

cześć dziewczynki, ostatnio mnie tu mało na forum, wybaczcie ale mam sesje wrześniową i dwa okropne egzaminy... ale za niedługo już będzie po wszystkim, więc wrócę za niedługo, całuję i pozdrawiam was wszystkie

Asi_ula -> naprawdę piękne wyniki -> respekt

This is bunny. Copy bunny into your signature to help
him on his way to world domination.
antonninna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-08, 00:35   #337
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cześć dziewczyny..Aaa moge się jeszcze przyłączyć?
Od marca przytyło się mi jakieś 8 kg! :/
Naprawde nie wiem co się ze mną stało. Nigdy nie miałam tendencji do tycia, bo nigdy nie jadłam za wiele. Tzn nigdy nie byłam super szczupła ale byłam taka w miare, ważyłam 53 kg przy wzroście 168. Wszystko zaczęło się jak zostawił mnie mój ex. Nie, nie załamałam się. Ja po prostu zakochałam się w kimś innym, a mianowicie moją nowa miłością stały się Słodycze, Fast food i alkohol.
Wciąż jem mało, czasem wręcz zdarza się mi zapomnieć o istnieniu żarcia. Potrafie nie jeśc nic cały dzień, bo nie odczuwam głodu a na wieczór zobacze ciasto w lodówce i wpieprze całe!!! Jem tylko dla przyjemności, nigdy dlatego że odczuwam głód. Albo tak jak dziś. Wczoraj rano zjadłam tylko serek wiejski na śniadanie, później nic, bo po prostu nie pamiętałam żeby sobie coś zorbić (3 tyg mieszkam sama bez mamy więc nie ma mi nawet kto przypomnieć że obiad czy coś) ale już dziś poszłam na działke na grila i wyżłopałam 5 piw i zjadłam 3 kiełbasy!!!
To jest chore. Chce przestać i zacząć się w końcu dobrze odżywiać. Zdrowo i regularnie..
Planuje schudnąć z 61 kg na 55. Mam nadzieje że w końcu może dam rade, bo jakieś 4 ostatnie moje proby zdrowego odchudzania skonczyły się na niczym.. Niby szło mi dobrze ale jak tylko zauważałam że maleje mi biust(przed przytyciem miałam ledwo A i miaam straszne kompleksy, teraz mam małe B i jestem szczęśliwa z tego powodu) załamuje się i zaczynam znowu "swoją diete".
Za miesiąc zaczynam studia, dodatkowo mam nowego faceta i chce też dla niego jakoś wyglądać. Planuje schudnąć z 61 kg na 55...
To jak moge się jeszcze przyłączyć?

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-08, 08:21   #338
absurdalna89
Zadomowienie

Jasne, że możesz wsiowy-gupku, witamy Nie przejmuj się tak każdą chwilą "zapomnienia", wiem, że nie jest to dobre dla naszych figur , ale czasem po prostu nie da się odmówić. Ja też ostatnio byłam na grillu - urodzinach babci, wypiłam 2 piwka i zjadłam trochę kiełbasek.. Tak to już jest, ale nie znaczy to że drugiego dnia masz się poddawać! Zaczynaj od nowa, tak jak robią tutejsze dziewczyny Życzę powodzenia! Ja rownież w tym roku-za miesiąc zaczynam studia i chcę wyglądać jak najlepiej I dla mojego TŻta również... Póki co ważę 64kg, niezmiennie od czasów obżerania się i teraz-diety. Dziwne.

Dziewczyny chciałam jeszcze raz napisać, że naprawdę polecam ćwiczenia ze strony wdzięk.info. Mój brzuch zmalał już po tygodniu zmagań z nimi!

Ponadto dowiedziałam się, że świetny balsam antycellulitowy i wyszczuplający ma firma Cztery Pory Roku, więc pobiegłam po niego do Rossmana i nieźle się uśmiałam Jest ogromny, wystarcza na długo, a kosztuje 5,20 Polecam, ja używam jakiś tydzień a już widzę, jak moja skóra nabiera jędrności

Dziś na śniadanko zjadłam 3 tosty z dżemem.. niestety nic innego nie było w lodówce! Dżem jest bardzo niedobry dla odchudzających?
absurdalna89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-08, 08:58   #339
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Napisane przez asi_ula Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to dziś się mierzyłam i... :
Było / jest
Biust: 93 / 91
Pod biustem: 85 / 83
Talia: 75 / 69
Pod pępkiem: 94 / 91
Biodra: 100 / 98

hura hura hura ! i nie wierzcie wagom tylko wymiarom, bo wagi są bee i pokazuja więcej
ojejku zazdroszczę efektów a talia to już wogóle rewelacja

u mnie niestety największy problem jest z talią własnie;/ nogi mam ok, ale brzuch to masakra;/
ehhh od dziaiaj zwiększam ilość ćwiczeń
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-08, 09:14   #340
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Jasne, że możesz wsiowy-gupku, witamy Nie przejmuj się tak każdą chwilą "zapomnienia", wiem, że nie jest to dobre dla naszych figur , ale czasem po prostu nie da się odmówić. Ja też ostatnio byłam na grillu - urodzinach babci, wypiłam 2 piwka i zjadłam trochę kiełbasek.. Tak to już jest, ale nie znaczy to że drugiego dnia masz się poddawać! Zaczynaj od nowa, tak jak robią tutejsze dziewczyny Życzę powodzenia! Ja rownież w tym roku-za miesiąc zaczynam studia i chcę wyglądać jak najlepiej I dla mojego TŻta również... Póki co ważę 64kg, niezmiennie od czasów obżerania się i teraz-diety. Dziwne.
Dzięki za miłe przywitanie.. Postaram sie tym razem nie złamać chociaż wiem że będzie mi ciężko.. Własnie wstałam i myśle co zjeść zdrowego na śniadanie i jak zawsze mam pustke w głowie i nawet nie chce się mi wstać z krzesła

Cytat:
Dziewczyny chciałam jeszcze raz napisać, że naprawdę polecam ćwiczenia ze strony wdzięk.info. Mój brzuch zmalał już po tygodniu zmagań z nimi!
Po tygodniu już efekty widać? To co to za ćwiczenia? I czy efekty są widocznie tylko na oko czy w centymetrach też?

Co do dżemu to za dobry chyba nie jest ale chyba nic sie nie dzieje jak w małych ilościach się go zje? Hm? Aż sama jestem ciekawa, bo zdarza mi się dodac łyżke do serka wiejskiego

Zapuszczam:

Stary 2008-09-08, 09:20   #341
Ska
Zadomowienie

wsiowy_gupek (co za symaptyczny nick) znam Twój ból. ja rok temu jak wyjechałam do Norwegii na półtora miesiąca do pracy to przytyłam 6kg i od tamtej pory katowałam się dietami i wciąż mi wracało i tak w kółko.
aż do momentu, kiedy nie przeszłam na South Beach teraz trzymam wagę, a co najważniejsze - poleciało mi sporo centymetrów

absurdalna89 dżem bez cukru jak najbardziej ok, gorzej jak posłodzony. dlatego ja lubię własne przetwory owoce zmiksowane z żelfiksem i już!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-08, 09:54   #342
absurdalna89
Zadomowienie

Co do tych ćwiczeń - efekty nie tylko widoczne dla oka, ale w cm również. Talia zmniejszyła się o 3cm. Są jednak niestety bardzo wyczerpujące, zajmują dość dużo czasu i trzeba je wykonywać rano i wieczorem.
Ja akurat ćwiczę te : http://************/cwiczenia_na_talie_osy.html

Yyy, link nie chce się dobrze wpisać, w miejscach tych gwiazdek jest "************"
Stary 2008-09-08, 09:57   #343
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Napisane przez Ska Pokaż wiadomość
wsiowy_gupek (co za symaptyczny nick) znam Twój ból. ja rok temu jak wyjechałam do Norwegii na półtora miesiąca do pracy to przytyłam 6kg i od tamtej pory katowałam się dietami i wciąż mi wracało i tak w kółko.
aż do momentu, kiedy nie przeszłam na South Beach teraz trzymam wagę, a co najważniejsze - poleciało mi sporo centymetrów
Poczytam o tej diecie raz jeszcze...Tak, tak czytałam chyba o każdej diecie milion razy, ale nie umiem sie upilnowac żeby np nie zjeść wogóle przez ileś tam czasu pieczywa żadnego ani makaronu, a chyba o to w tej diecie Southbeach chodzi, prawda? I jakbyś mogła napisac to dokładnie ile jesteś na tej diecie i ile starciłaś, centymetrów i kilogramów?

Zapuszczam:

Stary 2008-09-08, 09:59   #344
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Napisane przez absurdalna89 Pokaż wiadomość
Co do tych ćwiczeń - efekty nie tylko widoczne dla oka, ale w cm również. Talia zmniejszyła się o 3cm. Są jednak niestety bardzo wyczerpujące, zajmują dość dużo czasu i trzeba je wykonywać rano i wieczorem.
Ja akurat ćwiczę te : http://************/cwiczenia_na_talie_osy.html

Yyy, link nie chce się dobrze wpisać, w miejscach tych gwiazdek jest "************"
Mogłabyś na PW wysłać link?

Zapuszczam:

Stary 2008-09-08, 10:07   #345
asi_ula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez antonninna Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki, ostatnio mnie tu mało na forum, wybaczcie ale mam sesje wrześniową i dwa okropne egzaminy... ale za niedługo już będzie po wszystkim, więc wrócę za niedługo, całuję i pozdrawiam was wszystkie

Asi_ula -> naprawdę piękne wyniki -> respekt
Dzięki Powodzenia na egzaminach

wsiowy_gupek jasne, że się możesz przyłączyć super masz nick haha Ja ze swojej strony polecam dietę South Beach, na niej nauczysz się pamiętać o jedzeniu i jeść regularnie

absurdalna89 a jakie robisz te ćwiczenia dokładnie? Mogłabyś podać link?
I ten kremik jak się nazywa? Właśnie chciałam coś takiego kupić, jakiś peeling, albo serum białe z Eveline, bo podobno dobre jest. Za to wczoraj kupiłam na allegro Therm Line II po tym jak wyczytałam na forum na wizażu, że dziewczyny po tych chudną A tosty z dżemem mogą być byle nie za często. Ja wczoraj do owsianki trochę dżemu niskosłodzonego z Łowicza dałam

Hula thx Ja też mam największy problem z brzuchem zawsze mam oponkę ehh... i wielkie uda

Ska w Norwegii dodają coś do jedzenia, tak samo jak w Szwecji. Moja mama też tam zawsze tyje a pracuje cały dzień Jakieś ulepszacze są w chlebie, mięsie i ogólnie
zobaczyłam, że dałaś link absurdalna89 już lookam
edit: też poproszę o linka na pw , bo ten się nie otwiera

She ricochets!
And you don't notice.
She's in your head!
<3

>10<

Stary 2008-09-08, 10:14   #346
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Właśnie chciałam coś takiego kupić, jakiś peeling, albo serum białe z Eveline, bo podobno dobre jest. Za to wczoraj kupiłam na allegro Therm Line II po tym jak wyczytałam na forum na wizażu, że dziewczyny po tych chudną
Hmm to serum z eveline miałam, zanim je kupiłam przeczytałam milion pochlebych opinii, no i kupiłam je, posmarowałam się raz- zimno ale dałam rade. Drugi raz to samo trzeci piąty..Skóra stała się bardziej napięta...Ale Strasznie męczyło mnie to uczucicie chłodu własnie dlatego nie byłam w stanie sprężyć się i zacząć stosowac to regularnie.. Dlatego teraz musze chyba kupić coś innego.. Nie wiem, polecacie coś jeszcze oprócz tych czerech pór roku?
I co to jest to Therm Line?

Zapuszczam:

Stary 2008-09-08, 10:20   #347
asi_ula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
Hmm to serum z eveline miałam, zanim je kupiłam przeczytałam milion pochlebych opinii, no i kupiłam je, posmarowałam się raz- zimno ale dałam rade. Drugi raz to samo trzeci piąty..Skóra stała się bardziej napięta...Ale Strasznie męczyło mnie to uczucicie chłodu własnie dlatego nie byłam w stanie sprężyć się i zacząć stosowac to regularnie.. Dlatego teraz musze chyba kupić coś innego.. Nie wiem, polecacie coś jeszcze oprócz tych czerech pór roku?
I co to jest to Therm Line?
Ja miałam to rozgrzewające z Eveline, ale raczej na mnie nie działało
Therm Line to są takie tabletki z kofeiną/ l-karnityną i czyms tam jeszcze. Zwiększają spalanie tłuszczu podczas ćwiczeń o ogólnie wysiłku. Wpisz sobie w allego, tam jest wszystko opisane

Znalazłam te ćwiczenia http://************/cwiczenia_na_talie_osy.html , ale ja już je robię heh sama wymyśliłam, powiem Wam, że gdyby nie ode to wyglądałabym jak pasztet

Wrr jaki głupi link :/ wejdzcie na stronke tam jest w fitness ćwiczenia na talie osy, bo inaczej się nie da

She ricochets!
And you don't notice.
She's in your head!
<3

>10<

Stary 2008-09-08, 10:25   #348
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

a to moje wymiary:
wzrost - 168
waga - 57kg
biust - 92
pod biustem - 76
talia - 73
brzuch - 85
biodra - 96
udo - 56
łydka - 35

Edytowane przez HulaGirl
Czas edycji: 2008-09-08 o 10:46
Stary 2008-09-08, 10:41   #349
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Juz też znalazłam te ćwiczenia i też te na talie zaczne robić jest tam kilka zestawów ćwiczeń, na nogi talie itp..Myśliscie że opłaca się powybierać kilka ćwiczeń z każdego zestawu i stworzyć swój własny na całe ciało?
Na tabletki się raczej nie pisze bo mój TŻ zabiłby mnie, on uważa że jestem lekomanką i jak tylko widzi jakieś tabletki u mnie to zwraca mi od razu uwage :/ Ehh, faceci..
ja chyba się skusze na ten balsam co polecała absurdalna. Poczytałam troszke o nim i rzeczywiście niektórzy chwalą go sobie
a moje wymiary to:
wzrost: 168
Waga 61kg //chce 55kg//
talia: 72 cm //chce 66cm//
Udo : 50,5 cm //chce 47 cm//
Biodra: 98 cm //chce 92 cm//
Brzuch: 89 cm //chce 80 cm//
I biust 89 cm w którym nie chce stracić ani centymetra ale niestety wiem że strace jesli tlyko zaczne się odchudzać i znowu będe płaska decha

Zapuszczam:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-08, 10:46   #350
asi_ula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
a to moje wymiary:
biust - 92
pod biustem - 76
talia - 73
brzuch - 85
biodra - 96
udo - 56
łydka - 35
Bardzo ładne masz wymiary Szczególnie uda.. czemu ja mam takie wielkie ile masz wzrostu??

wsiowy_gupek ja właśnie mam zestaw ćwiczeń - na brzuch, uda, biust i tak je robię prawie codziennie od 7 lat Też miałam w biuście 89, ale w sumie nit było aż tak tragicznie. Teraz mam ok. 91-92 i widzę różnicę Ale jak tylko zacznę chudnąć to to zleci. Ze swojej strony polecam kremy do biustu różowy Eveline, albo jeszcze lepszy zielony 3d. Mój się trochę powiększył po nich A wymiary też masz bardzo dobre

She ricochets!
And you don't notice.
She's in your head!
<3

>10<

Stary 2008-09-08, 10:53   #351
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Napisane przez asi_ula Pokaż wiadomość
Bardzo ładne masz wymiary Szczególnie uda.. czemu ja mam takie wielkie ile masz wzrostu??
już własnie dopisałam że 168cm

może tak na papierze to wygląda ok ale jak patrzę w lustro to już niekoniecznie;/
mój brzuch jest taki napompowany;/ zwłaszcza, że mam problemy z trawieniem i robi mi sie taki balon;/
Stary 2008-09-08, 11:41   #352
absurdalna89
Zadomowienie

Naprawdę polecam Wam ten balsam, cena w porównaniu do jakości niezwykle śmieszna tutaj link- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-bluszczu.html

Ktoś pytał czy warto mieszać te ćwiczenia.. nie jestem ekspertką, ale lepiej wymieszać i robić cokolwiek - zawsze lepsze to niż obijanie się. Polecam też poczytać komentarze na tej stronie, na które odpowiada Intruktor Fitness- można dowiedzieć się wielu interesujących rzeczy. Lub same o coś spytajcie jeśli chcecie uzyskać profesjonalną radę

Ja spróbuję dziś się zmierzyć i napiszę Wam swoje wymiary
Stary 2008-09-08, 12:43   #353
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
asi_ula
Ze swojej strony polecam kremy do biustu różowy Eveline, albo jeszcze lepszy zielony 3d. Mój się trochę powiększył po nich A wymiary też masz bardzo dobre
Były lepsze niestety A co do kremu różowego z Eveline to tez mi go polecił...Kolega Stwierdził że odkąd jego dziewczyna tym smaruje biust jest dużo ładniejszy i pełniejszy.. Coś w tym musi być skoro już facet takie rzeczy mówi

Cytat:
Napisane przez absurdalna89 Pokaż wiadomość
Naprawdę polecam Wam ten balsam, cena w porównaniu do jakości niezwykle śmieszna tutaj link- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-bluszczu.html

Ktoś pytał czy warto mieszać te ćwiczenia.. nie jestem ekspertką, ale lepiej wymieszać i robić cokolwiek - zawsze lepsze to niż obijanie się. Polecam też poczytać komentarze na tej stronie, na które odpowiada Intruktor Fitness- można dowiedzieć się wielu interesujących rzeczy. Lub same o coś spytajcie jeśli chcecie uzyskać profesjonalną radę

Ja spróbuję dziś się zmierzyć i napiszę Wam swoje wymiary
No to kupie ten balsam jak pójde tylko na zakupy, zobaczymmy może tez na mnie będzie działac a jak nie to rpzynajmniej nie skzoda kasy..
Apropo zakupów to oczywiście tradycyjnie nic jeszcze nie jadłam(bo nie mam nci w lodówe oprócz jogurtu, a do sklepu w taka pogode dupska się ruszyć nie chce;/).
Co do ćwiczeń myślałam żeby własnie wybrać po kilka ćwiczeń na nogi, pupe, brzuch i zmieszać ze sobą plus cały zestaw na talie bo w sumie tu najbardziej mi zaelży żeby zzrzucić kilka cm
Wygrzebałam tweester z szafy..Może pokręce

Zapuszczam:

Edytowane przez wsiowy_gupek
Czas edycji: 2008-09-08 o 12:45 Powód: :)
Stary 2008-09-08, 12:45   #354
Ladysarna
Raczkowanie

asi_ula ja mam Cyfrowego Polsata i na nim obejrzałam już trzy serie ale teraz nic nie leci... Może za niedługo pojawi się kolejna edycja? Uwielbiam ten program
Oj dawno nie pisałam, w piątek jakoś tak wyszło, a w weekend miałam wyjazd z chórem, i nie było tam zbyt dobrze z jedzeniem... Wyżywienie własne i nikt mnie nie zmuszał do jedzenia... :/ W sobotę na kolację zjadłam jogurcik i jednego wafla ryżowego, a w niedzielę rano zjadłam jeden jogurt "gratkę" i kilka łyzek zupki kuksu... po próbie jeszcze kilka i poszliśmy na kocert... A na nim zrobiło mi się słabo i prawie zemdlałam... :/ Masakra...
A inną sprawą jest fakt iż na chór chodzi również ON... Niby było dobrze bo coś tam gadaliśmy, ale mi się nadal wydaje że on coś ma do temtej laski, chociaż... Sama nie wiem, jej siostra powiedziała ze się pokłócili on zaprzeczał i mówił że z nią rozmawiał, lecz ona stwierdziła że widziała jak wyglądała ich rozmowa... Zrobiło mi się głupio... Jakoś tak na drugi dzień nie czułam się zbyt dobrze i wciągnęłam paczuszczę herbatnikówi i dwa knopersy...

A i ważyłam się dzisiaj i ubyło mi dwa kilogramy Z tego się cieszę

wsiowy_gupek witam Cię
Ladysarna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-08, 12:58   #355
Ska
Zadomowienie

wsiowy_gupek straciłam łącznie 5,5kg, bo mimo iż z podpisu wynika, że 4 i pół to podczas jednego tygodniowego wypadu przytyłam kilogram.
co do wymiarów to nie podam Ci dokładnie, bo źle się mierzyłam na początku, ale tak na oko to:
udo - było 55-54, jest 50
talia - było 68-67, jest 63
biust - było 92-91, jest 89
biodra (pupa w najbardziej wystającym miejscu) - było 94-93, jest 90
i brzuch pod pępkiem (który liczyłam sobie na pewno dobrze) - było 84, jest 77

pare dni temu się ważyłam i było 53kg, ale wymiary takie same jak przy wadze 51,5kg, dlatego myślę, że to mogą być mięśnie - ćwiczę codziennie wytrwale i widocznie są już efekty
Stary 2008-09-08, 13:04   #356
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Ladysarna gratuluje!!

Ska to wspaniale! W tak krótkim czasie tyle schudnąć, zazdroszcze..Chyba musze poczytać coś o tej diecie więcej...

Zapuszczam:

Stary 2008-09-08, 13:14   #357
DobraDusza88
Zakorzenienie

Witajcie dziewczyny Jeśli mogę to również przyłączę się do wątku Chciałabym się pomierzyć, ale nie wiem dokładnie w którym miejscu to robić np w talii czy w udach... w tym najszerszym?
I oczywiście życzę wszystkim Wam powodzenia w dążeniu do upragnionej sylwetki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-08, 13:28   #358
Ska
Zadomowienie

wsiowy_gupek dwa miesiące to szybko?
Stary 2008-09-08, 13:39   #359
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

jesli chodzi o centymetry(tak naprawde na wage ogólnie nie zrwacam uwagi tylko na centymetry) to chyba tak

Zapuszczam:

Stary 2008-09-08, 14:22   #360
asi_ula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ladysarna Pokaż wiadomość
asi_ula ja mam Cyfrowego Polsata i na nim obejrzałam już trzy serie ale teraz nic nie leci... Może za niedługo pojawi się kolejna edycja? Uwielbiam ten program
Oj dawno nie pisałam, w piątek jakoś tak wyszło, a w weekend miałam wyjazd z chórem, i nie było tam zbyt dobrze z jedzeniem... Wyżywienie własne i nikt mnie nie zmuszał do jedzenia... :/ W sobotę na kolację zjadłam jogurcik i jednego wafla ryżowego, a w niedzielę rano zjadłam jeden jogurt "gratkę" i kilka łyzek zupki kuksu... po próbie jeszcze kilka i poszliśmy na kocert... A na nim zrobiło mi się słabo i prawie zemdlałam... :/ Masakra...
A inną sprawą jest fakt iż na chór chodzi również ON... Niby było dobrze bo coś tam gadaliśmy, ale mi się nadal wydaje że on coś ma do temtej laski, chociaż... Sama nie wiem, jej siostra powiedziała ze się pokłócili on zaprzeczał i mówił że z nią rozmawiał, lecz ona stwierdziła że widziała jak wyglądała ich rozmowa... Zrobiło mi się głupio... Jakoś tak na drugi dzień nie czułam się zbyt dobrze i wciągnęłam paczuszczę herbatnikówi i dwa knopersy...

A i ważyłam się dzisiaj i ubyło mi dwa kilogramy Z tego się cieszę

wsiowy_gupek witam Cię
Gratuluję tych -2 kg!! A ANTM od środy jest nowa seria
AAAA ja z Nim właśnie gadam Może przyjdzie dziś do mnie, albo ja do niego. Tfu tfu nie zapeszam Ah chłopie, żebyś wiedział jakie ja mam z Tobą sny hahah Dobra już nic nie mówie

DobraDusza88 cześć jasne, dołączaj się do nas

She ricochets!
And you don't notice.
She's in your head!
<3

>10<

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości