|
|
#1801 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
Cytat:
|
|
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
Mojemu TŻowi raczej spóźnienia sie nie zdarzają, ale nawet jak wie, że się spóźni choćby 5 minut, to dzwoni i mnie o tym informuje
Faktem jednak jest, że nie cierpię spóźnień. Sama staram się tego nie robic, a jeśli już, to też dzwonię i się tłumaczę. Jeśli ktoś się spóźnia na umówione spotkanie i nie raczy zadzwonić, czy wysłać smsa, jest to dla mnie ewidentny brak szacunku. |
|
|
|
#1803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj tz wie ze nielubie spoznialskich i tego nie robi ale jak cos sie zdazy to mi pisze albo dzwoni, ja tez zawsze uprzedzam jak niedojade na miejsce.. ale zwykle jestem jeszcze 5 minut przed czasem... denerwuje mnie jak znajomi czy ktos sie spoznia i niewidzi w tym problemu - nawet nieprzeprosi.. - kiedys czekalam 30 minut na kumpele po tym czasie sobie poszlam - a ona dzwonila do mnie z pretensjami ze mnie nie ma i ona czeka! juz sie z nia nie widuje... bo po co - jesli ktos nie szanuje mnie to niech spada...
|
|
|
#1804 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#1805 |
|
Raczkowanie
|
No i bardzo dobrze,bo skoro nam na kimś zależy,to dajmy mu to odczuć,a spóznianie się to zwykła olewka...
|
|
|
|
#1806 |
|
Zadomowienie
|
[quote=ewelinka3f;8896444]
Ja też to dostaję!Wcześniej były maile od Marco,który niby jest Hiszpanem,a teraz ten Grek.Bzdury jakieś totalne,czytałam w oryginale po angielsku i tak się uśmiałam ![]() ![]() A w tle leci taka smętna muzykazazdroszczę wam tych greckich i włoskich amantów ja na maila dostaję tylko info o Viagrzestrippi gratuluję, oby dobrze ci się pracowało [quote=MisQa;8903922]mi sie spodobaly te drugie, tylko zeby tych brylantow nie mialy... ale jak przymierzylam to juz wcale nie byly takie fajne wybralismy zupelnie inne, z apartu, ale jednak takie delikatne skromne MisQa wstaw zdjęcia tych orączek, albo znajdz je na stronie apart http://www.apart.pl/pl/obraczki i podaj numer ![]() my też przed kilkoma dniami oglądaliśmy w aparcie, ale jakoś nie możemy się zdecydować. Mojemu TŻ podobają się inne a mnie inne... a iśc na kompromis będzie ciężko zależy nam na tej firmie, bo po pierwsze mam stamtąd pierścionek zaręczynowy i chciałabym jakoś to zgrac aby łądnie wyglądało na palcu, tym bardziej, że nie lubię pierścionków. A po drugie mamy tam tez zniżkę, wiec warto skorzystać
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
no i cale p-opoludnie spedzilam z chrzesnica... jest rewelacyjna..
a za chwile idziemy na piwko z przyjaciolmi... i tak wlasnie uciekl mi weekend.. i nadal mam plecy z planem pracy do przedszkola.. tragedia..
|
|
#1808 | |||
|
Rozeznanie
|
Ja też
tylko z jabłkiem nie zawsze mi odpowiada, ale na pikantnie to wszystko wciągnę![]() Cytat:
![]() Niestety my własnych pieniędzy nie mamy, ale nigdy nie chcieliśmy wesela więc nie przyszło nam do głowy, żeby na nie zbierać a teraz same z tego kłopoty ale dzwoniła mama i już jej przeszło, mi też i jakoś się dogadałyśmy- jak będzie kasa będą fontanny, jak nie to my zapłacimy jesli nas będzie stać. Ale wolę do tematu nie wracać;DCytat:
poza tym ja uwielbiam pichcić. A jakby co-zapraszam na korki, moją specjalnością jest wieprzowinka w piwie ze śliwkami kalifornijskimi...![]() Cytat:
Biała już nie jest tak śliczna, choć też ładnie wygląda.No i masz rację, koło bym sobie chyba podarowała, chociaż przymierzyć nigdy nie zaszkodzi![]() A ja wczoraj pojechałam do TŻta i już zostałam do dziś byliśmy na odpuście, jarmark jak z dzieciństwa, TŻ kupił mi watę cukrową![]() Byliśmy z teściową, od której tez dostałam bransoletkę do kompletu takich "złotych" od tŻta, a ona kupiła sobie sliczne korale i bransoletkę. Później upatrzyłam sobie opaskę na włosy, czarną szeroką, już dawno chciałam sobie kupić i wreszcie mam![]() A po południu TŻ mnie zabrał do galerii i kupiłam sobie ŚLICZNE butki, może wkleję zdjęcie później, jak znajdę aparat, są czarne, na niskim koreczku, z taką jakby opaską i wielkim czarnym guzikiem, z przodu marszczone, z małym noskiem TŻ mi wypatrzył, w ogóle on ma świetne oko do butów, wszystkie które znalazł były naprawdę fajne, tylko szkoda że nie mogę kupić 5 par już mam w pokoju 8 par które w ciągu tego roku kupiłam tylko, bo mi się na korytarzu w szafie nie miesciły zaczynam myśleć, że powinnam leczyć się z nałogu obuwniczego...
|
|
#1809 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
twoja na pewno też będzie śliczna![]() Cytat:
strasznie mi przykro z powodu dziadka Tż, ale niestety nic na to nie możemy poradzić i to jest w tym wszystkim najgorsze.Tż widzę strzela punkty u twojej mamuśki Cytat:
jak ty z nim wytrzymujesz dobrze zrobiłaś pokazując mu drzwi, ileż można znosić takie spóźnianie! życze siły, będzie ci teraz potrzebna, trzymaj się Cytat:
|
||||
|
|
|
#1810 |
|
Rozeznanie
|
Jaga, ja bym Twojego TŻta juz dawno udusiła, masz do niego świętą cierpliwość!Mój by się nie odważył więcej niż 5 minut spóźnic bez uprzedzenia!
|
#1811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta sukienka wlasnie mi sie kojarzy z przeminelo z wiatrem, a ja chcialam suknie w takim stylu dlatego jestem zadowolona z wyboru, ale ecru bedzie jeszcze bardziej mistrzowskie tak jak mowisz ![]() ja jestem maniaczka korali - w takim stopniu jak ty butow - tyle ze ty masz wiekszy problem z ich upchaniem niz ja ale jak to mowi moj tz dobra schiza nie jest zla![]() ![]() Cytat:
![]() tak tak praca nie zajac ale mam juz plan na jutro taki awaryjny zeby z nimi zrobic a popoludniu napisze plan pracy i juz konkretne zajecia![]() kupilam tz na 3 lata prezent - jedna z was pooleacal go juz czyli szkic ze zdjecia.. zamowilam go na allegro u pani z ktora mam swietny kontakt co chwile mi cos wysyla pozazuje - nawet robi go dosc nietypowo bo ja sobie wymyslalm nie szkic z 1 fotografi a z 2 w formie kolarzu - i ona tworzy.. w formacie a3 naszkicowanie z 2 fotek 3 osob (bo na jednej jestesmy razem a na 2 ja sama) wyniesie mnie 90 zl wiec niejest zle, jak zrobi do konca to wam wkleje pokazac ![]() jak jaga samopoczucie?
|
|
|
#1812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zabawna sytuacja z dzisiaj:
szliśmy z TŻem do Kościoła i zapomniałam sobie z domu zabrać jakis sweterek. Mam TŻa dała mi więc jeden ze swoich. Potem byłam z TŻem u dziadka i babci TŻa i babcia zachwycała się sweterkiem, że ładny, że mi tak pasuje, że to pewnie znowu coś nowego itd. Powiedziałam jej, że to tylko pożyczyłam od mamy TŻa, a babcia na to: "To już tego swetra nie ściągaj, tak Ci w nim ładnie! Tyle to Ci może sprezentować" Cytat:
TŻ od samego początku strzela sobie punkty u mojej mamy Zresztą, naprawdę bardzo się lubią, dlatego to "mamo" nie przyszło TŻowi trudno ![]() Cytat:
Mnie by się też takie coś podobało i wiem, że TŻowi również Może i ja bym mu cos takiego podarowała... Ale to na cztery lata razem- za 5 miesięcy ![]() Martuś, a oglądałaś film "27 sukienek"? Ja oglądałam chyba wczoraj, czy przedwczoraj i tak oglądając dzisiaj te zdjęcia Twojej sukni, pomyślałam sobie, że moglibyście sobie zrobić stylizowane wesele właśnie na "Przeminęło z wiatrem"
Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2008-09-07 o 22:32 |
||
|
|
|
#1813 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też chce a na buty to ja na dole szafy sobie tak poukładałam kartony i tam mam wszystkie swoje nawet fajowsko to wygląda bo kartony są wszystkie takiego samego koloru no i wreszcie mama mi nie mruczy, że moje buty zajmują najwięcej miejsca ![]() martucha84 musisz koniecznie pokazać te szkice super pomysł na prezent, może na święta pomyśle nad czymś takim dla TŻ'ta, a powiedz mi jak długo się tworzy takie dzieło?Cytat:
![]() Dziewczyny ide jutro o 10 na wyrywanie tych moich ósemek ... chyba zdezerteruje normlanie zaczynam pękać ehh.. no ale przynajmniej nie będa mi krzywić ząbków.. trzymajcie kciuki żebym wyszła cało
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Babcia, jak na swoje 80 lat ma całkiem niezły gustTrzymam kciuki za wizytę u dentysty Uścisk dodającu otuchy ![]() Ja swego czasu strasznie bałam się dentysty, bo jeden taki wyrwał mi 3 mleczaki bez znieczulenia... Teraz mam świetną dentystkę i idę do niej z uśmiechem, choć myślałam, że to niemożliwe
|
|
|
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=n.ik.a;8919938][quote=ewelinka3f;8896444]
Cytat:
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ściskam i całuję
Dacie radę ze wszystkim na pewno. News ślubny: Rodzice Tż byli na slubie znajomego (facet jakoś 60 lat będzie miał) ślub był cywilny w pozaniu. W USC po ceremoni, syn 'Młodego' trzymał kosz z giftami: buteleczka wina (jakiego dojczlandzkiego, taka mała ale nie miniaturowa, wyższa od szklanki ) zapakowana w torebeczkę, przewiązana złota kokardką z doczepionym bilecikiem "dziękujemy za przybycie, życzenia oraz kwiaty, Staś i Nel" (imiona fikcyjne Toprebeczka była szyta smaodzielnie, z kawałka fizeliny białej z białą aplikacją, wstążka na metry Te gifty były dawane wszytskim, a na pewno tym ludzikom którzy nie byli proszeni na poczęstunek do Sheratona!! jak zobaczyłam menu to mi oczka wyszły ech A ja wczoraj byłam słuzbowo na dożynkach, od 9.30 do 20.30 Jestem przeziębiona i nie miałam dnia aby wyleżeć okropieństwo :/ |
|
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie w pracy, dobrze, ze dali mi laptopa z intenetem, bo bym sie chyba zanudzila
Klientow niewielu.Tylko do 21 mam az siedziec i jutro tak samo
|
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam fajną fizelinę.
![]() http://www.plastiflora.super.sklep.p...roducts_id/747 |
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
pusto jakoś...
wczoraj tak się pokłóciłam z TŻ, ze rzuciłam pierścionkiem na chodnik. potem poszliśmy do niego (pierścionek on podniósł) - myłśałam, że się uspokoiliśmy, ale gdzie tam. kłótnia była jeszcze większa. aż jego rodzice nas pogodzili... |
|
|
|
#1821 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale udalam ze wyrzucam i schowalam do torebki.Przecież i tak wiadomo ze się będziemy jeszcze nie raz klocić i godzić! ))
|
|
|
|
|
#1822 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mysle ze nienajgorzej ale zobaczymy koles mowil ze z 200 ofert ktore nadeszly na to ogloszenie wybral 20 z ktorymi chcial sie spotkac Ja bylam ostatnia przepytywana Teraz w najblizszych dniach ma dac odpowiedz, wiec zobaczymy ![]() Cytat:
a feeee, chyba bym zwymiotowala Nawet ta kostka rosolowa mnie nie przekonuje, wrecz przeciwnie hehe Ja teraz juz nie pije pokrzywy (przez ta prace 3 zmianowa ciagle zapominalam) ale za to jem skrzypovite i nawet widze efekty ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zrobilam rozrube w pracy i zmienili mi ten grafik tak ze mam te dni wolne obok siebie a nie jak wczesniej 1 dzien wolny, 1 w pracy i nastepny znow wolny. Dzieki temu jutro jade do domciu Strripi gratuluje dostania pracy Zdaj relacje z 1 dnia ![]() Popscene witaj po wakacjach ![]() Ja zaraz niestety musze sie zbierac i do pracy jechac, a pogoda dzisiaj taka niezachecajaca ze najchetniej to bym poszla spac heheh
|
||||
|
|
|
#1823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh...zreszta ja tez ostatnio ciągle cięta na TZ-ta jestem..nie wiem ...
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
to chyba wszystko dlatego, że on nie ma pracy... - ogólnie jest bardzo nerwowo...
![]() TŻ ma taki cholerny zwyczaj, że jak ja pytam o coś ważnego, a on się zastanawia to nie powie, że się zastanawia (ale napisała m :/), tylko milczy i ja mogę czekać i czekać. jak zapytam kolejny raz, to on się wkurza. Edytowane przez MAGiALENA Czas edycji: 2008-09-08 o 11:24 Powód: mnóstwo literówek |
|
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
porozmawialiśmy i z jego rodzicami i potem sami. w każdym razie coś tam sobie wyjaśniliśmy - ciekawe tylko na jak długo.
![]() mam ochotę poszukać w internecie czegoś związanego ze ślubem, ale nie mam pomysłu. coś, oc potem mogłybyśmy pokomentować... |
|
|
|
#1827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na którym roku studiów zaczęłaś pracę ? i od razu jako pedagog, nauczyciel czy jako jakaś pomoc? a o co chodzi z tym kontraktowy itd? jak te stopnie idą, bo się na tym nie znam ![]() Aha i jeszcze jedno pytanko na rozmowie o pracę pytali Ci się jaki tryb studiów skończyłaś?Cytat:
ale ecri będzie jeszcze piękniejsza, bo taki kolor bardziej do niej pasuje![]() Jaga do prawdy nie wiem jak z Nim wytrzymujesz jestem pełna podziwu... zresztą wiem coś o tym, ile można zrobić z miłości.. mój wcześniejszy związek.. ale niestety musiałam Go zakończyć i absolutnie nie żałuję, bo poznałam teraz mojego ukochanego Tż ale zaznaczę, że nie było latwo, a serce bolało... Trzymam kciuki |
||
|
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
A jak coś o slubie to mi się nasunęła ostatnio myśł. Czy na stołach jak będzieci mieć kwiaty to takie same jak w bukiecie czy całkiem inne ? oczywiście kolorystycznie pasujące.
Bo tak mmyślałam... jak będę mieć w bukiecie kalie, i na pewno do dekoracji wykorzystam gipsówkę. To czy na stołach w pojedynczych flakonach lub w miseczkach z woda umieścić też kalie? ewentulanie tą mniejszą odmianę Czy same świecie w wodzie lub bez z gipsówką, wstązką, czy zjakąś zielenią? ![]() martucha no sukienka się prezentuje nieźle
|
|
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=n.ik.a;8919938]dziękuję kochana
![]() laski juz wyslalam to anuuulce ale moze i wy mnie jeszcze wesprzecie..bo moze po weekendzie zostaly wam jakies puszki lub kapsle :Pjak pijecie reddsa w domku czasami to proszę wysyłajcie mi kody które są pod kapslem ( butelka) lub tym otwieraczem ( puszka) konkurs jest do 14 września a mam wielką szanse, że wygram bo prowadzę na razie możliwe, że dostane dofinansowanie do sportu...( wysłałam swoje zdjęcie na koniku) mam 45 głosów a po mnie jest dziewczyna co ma 37 więc na razie prowadzę a konkurs jeszcze tylko 6 dni trwa ![]() tylko nie wyrzucajcie kodów jak coś, bo pózniej będę musiała pokazać ![]() buziaki
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:45.

Ja jednak aż takich wielkich pokładów nie mam... Na Twoim miejscu głęboko bym się zastanowiła, czy starczy Ci tej cierpliwości do końca życia... Trzymaj się

zaczynam myśleć, że powinnam leczyć się z nałogu obuwniczego...
strasznie mi przykro z powodu dziadka Tż, ale niestety nic na to nie możemy poradzić i to jest w tym wszystkim najgorsze.
Ja juz mam go serdecznie dosc. Zastanawiam sie czy wogole z nim nie zerwac, bo juz trace do niego cierpliwosc. Mysli, ze jak siedze w domu to bede na niego wieki czekac.
Ponad 6 h spoznienia bez jakiegokolwiek informowania mnie! Niezle ma wyczucie czasu. 

Uścisk dodającu otuchy