![]() |
#2551 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Czy któraś z Was ma i mogłaby zrobić fotke Brokatowego tuszu do kresek color trend TURQUOISE??
![]() Szukałam w Katalogach, ale wyszukiwarka mi nie znalzała ![]()
#2552 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2553 |
Raczkowanie
|
Ooo dziękuję gabipati i ashiva
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
testowałyście podkład Ideal Shade?
trochę mnie kusi.. rozważam albo kupienie tego, albo Calming Effect. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Przyczajenie
|
Ten podklad naprawde mnie zaskoczyl!! Bardzodobrze sie naklada i rozprowadza ,o wiele lepiej niz CE. Pza tym w odroznieniu od CE cera nie blyszczy sie tylko jest ladnie matowa bez efektu wysuszenia. Podklad przetrwal moje szalenstwa w klubie (jakies 5 godz) wiec naprawde jest wporzadku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
Zakorzenienie
|
Użyłam dziś próbkę Natural beige. Poczatkowo wydał mi sie ok - zarówno kolor i jak i sam podkład, jednak w innym świetle okazało się że jest za żołty jak dla mnie
![]() Podkład ma talk więc nie nadaje się filtry. Jednak sie nie skusze na niego.
#2558 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
moja rada - nie kupowac perfum tylko i wyłacznie po tym co wywachacie w katalogu - nie da się poznac zapachu w ten sposób, przeciez trzeba wiedziec jak zapach się rozwija jak się z nim czujesz itp. zrobiłas bład że nie wziełaś sobie próbek ... a ja mam mieszan odczucia do tego zapachu pierwsze nuty zdecydowanie czuje kwiaty i jest to jak dla mnie zbyt nachalna frezja (nie lubie chyba tej nuty) i czuje ją przez godzine około - tej godziny nie lubie heh, potem zapach sie rozwija, nie umiem opisywac nut...z każda godzina jest coraz ładniejszy, robi sie bardziej subtelny taki słodszy, nie czuc już tak bardzo tych kwiatów jest trwały ostatnio jak o 8 rano poszłam do carrefura to przechodząc koło jednaej z klijentek od razu wyczułam u by ungaro i to te frezje - dosłownie mówie wam, pewnie babka spsikała się z rana i te poczatkowe nuty, które mnie tak wnerwaija od razu wyczułam testowałam dzien wczesniej, więc wiecie, oczywiście mogła miec inne bardzo podobne perfumy, ale jakoś mi to wskazywało - u by ungaro- byłabym nawet skłonna uzywać tego zapachu, mimo tej pierwszej godziny, której nie lubie, ale tak sobie mysle, własciwie po co mi on - z avonu najbardziej lubie tomorrow i far away , choć wiele innych tez mi się podoba, ale te chyba najbardziej. a o podkładzie tym nowym juz wiele pisałąm i nie bede sie powtarzać - dziewczyny byłą tu o nim mowa już tyle razy, że po prostu wystarczy przejśc ze 2 strony wstecz tego watku aby to przeczytac. ciekawe jakie nutu zapachowe bedzie miał ten Bond girl czy jakos tak, mam nadzieje że bedzie jakis fajny,l wiecie może ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2559 |
Rozeznanie
|
Czy widziałyście już może nową szminkę Anew? Chcę kupić 4 próbki (w ofercie z formularza zam.) i nie wiem na które odcienie się zdecydować. Nie wiem, czy ta szminka jest już do obejrzenia w COK-u, ale może ktoś z okręgu prognozującego może powiedzieć coś na temat kolorów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2560 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale nie odważę się na tłumaczenie :P Wg mnie zapowiada sie nieźle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Raczkowanie
|
mam nadzieje że te frezję gdzies tak upchnał i pomieszaja, że nie bedzie sie zbytnio wybijać
nie znaczy że nie lubie jakoś frezji, ale w perfumach dla mnie nie moge czuc kwiaciarni, bo żle się z tym czuje hosenka na mnie natural beige nie wpada w żółc , juz bardziej w pomarańcz, mimo że nie jest to dla mnie za ciemny podkłąd, jednak w tym odcieniu cos mi nie pasi, no cóz mam to demo, jakos może zuzyje, choc powiem szczerze, że po opisach w katalogu spodziewałam się czegos lepszego tym bardziej że ten podkąłd nadaje sie według avonu dla skóry normalnej, mieszanej i suchej, a jest nieodpowiedni dla wrazliwej i tłustej, więc wybrałam tak jak trzeba bo mam cere normalna-suchą nic mi nie spływa, ba moja cere nawet matuje ....bez pudru...ale to ze wzgledu na rodzaj cery miałam próbki podkładu w płynie personal matchw kolorze natural beige i był to lepszy jak dla mnie i sam podkłąd i odcień, a do tego tańszy i w normalnej tubeczce, a nie buteleczce bez pompki |
![]() ![]() |
![]() |
#2562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Być może na sam krem podkład Ideal Shade by u mnie nie spływał, ale ja na krem używam emulsję Avene spf50+ więc nie każdy podkład się nadaje, poza tym IS ma talk w składzie który destabilizuje te filtry ![]() Próbkę jednak zużyję ![]()
![]() |
#2563 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a odnośnie dnia chłopaka - ja to "święto" znam już od podstawówki... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja powinnam dostawać w czwartki(dzień B) a dostaję zawsze we wtorki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2565 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2566 |
Zakorzenienie
|
Są już w COK katalogi 14 do kupienia ?
![]() i czy w COK można już wąchnac perfumy dla niego Ungaro ? Akurat ide placic za paczke, wiec od razu mogłabym niuchnąć ten zapach ![]()
#2567 |
Wtajemniczenie
|
ekstradyska - ty chyba piszesz o damskim zapachu a ja pytam o męski
a co myslicie o tym męskim szaliku z oferty netto, miałyście z nim styczność może?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2569 |
Zadomowienie
|
A u mnie wciąż nie ma nowej oferty internetowej
![]() Komu się nudzi i mógły mi napisać co tam dali ciekawego ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2571 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2572 |
Wtajemniczenie
|
K13 wchodzi do COKów 12 września, i wtedy dopiero można będzie oglądać nowości z K14 i zakupić katalogi na kolejną kampanię
|
![]() ![]() |
![]() |
#2573 |
Rozeznanie
|
w składaniu zamówień zaznaczasz k13, przechodzisz dalej, wpisujesz dowolny kod z zamówienia, klikasz dalej, aż do podglądu zamówienia.
Tam po kolei są wymienione: katalogi, demo, oferta specjalna itd. Naciskasz na oferte specjalną i wyświetla Ci się oferta dla katalogu 13 ![]() Naciskając po lewej stronie zawsze ukaże Ci się aktualna oferta,obowiązująca do katalogu, w którym składasz zamówienie, czyli obecnie k12 ![]()
#2574 |
Zakorzenienie
|
mój tż ma ten szalik i baaaardzo mu się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2576 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Przyczajenie
|
hej, mam pytanie,czy na pewno nie przychodzi woda perfumowana Lirycal?-wolałabym żeby jednak mi przyszła, bo moja koleżanka uwielbia ja
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2578 |
Wtajemniczenie
|
Nie pomogę Ci ,bo na temat tych brakow nic nie wiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2579 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2580 |
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczyny,
czy do k12 nie ma netto? Oczywiście za karę,że składam zamówienia na 3 termin, nie dostałam ulotki. W plikach do pobrania jej nie ma. Na katalogach jest link do niej w rosyjskiej wersji, lecz odnośnik odsyła w niewłaściwe miejsce w sieci. Więc faktycznie nie ma jej?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.