Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 65. - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2022-06-20, 21:21   #3271
Lottie69
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 65.

Cytat:
Napisane przez ceccylia_paladin Pokaż wiadomość
Czy jak gastroskopia jest o 15stej, to można zjeść coś lekkiego np o 6 rano? Wiem że trzeba na czczo, internet mówi 6-12 godzin, więc różnie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Lepiej nie, bo będzie to widać w badaniu i może na tyle zasłonić, że będą powtarzać badanie w innym terminie. Nie warto.

Lottie69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-06-20, 21:29   #3272
837577522c61f12fd19d26721bfa89a63d19e6ec_63eec3821f71b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez stotek Pokaż wiadomość
Czy mamy tutaj wrocławianki?
Wybieram się jutro na koncert, ma być darmowa komunikacja o takiej trasie: Galeria Dominikańska - Kazimierza Wielkiego - Ruska - pl. Jana Pawła II - Legnicka - Milenijna - Pilczycka - Królewiecka - Tarczyński Arena (Królewiecka)
Nocujemy w Hotelu Śląsk i tutaj najbliższy przystanek to jest pl. Srebrny. Czy jestescie w stanie mi pomóc, w jaki sposób mogę się dostać z hotelu do tej darmowej komunikacji? Czy w ogóle bez sensu i lepiej jechać normalną komunikacją?
A drugie pytanie - znalazłam, że bilety można kupować przez telefon w mPay - prawda to? Czy popularniejsza jest inna apka?

Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka

Możesz podjechać na Jana Pawła II i tam przesiąść się w darmowy tramwaj. Z pod hotelu bezpośrednio jedzie tam tramwaj 74 tylko (tak mi się wydaje) i musisz przejść przejściem podziemnym na przystanek w stronę legnickiej.

Od innej strony, komunikacją miejską na stadion nie dojedziesz, tak czy siak trzeba jechać przez Legnicką.

Sprawdź może, czy nie opłaca się bardziej wziąć ubera albo bolta, bo z Pl. Srebrnego można szybko samochodem śmignąć, zamiast jechać przez całe miasto - chyba, że są korki

Bilety kupuję w Skycash - ta apka wiem, że działa, innych nie używam.
837577522c61f12fd19d26721bfa89a63d19e6ec_63eec3821f71b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-06-20, 21:50   #3273
stotek
Zakorzenienie

[1=837577522c61f12fd19d267 21bfa89a63d19e6ec_63eec38 21f71b;89263332]Możesz podjechać na Jana Pawła II i tam przesiąść się w darmowy tramwaj. Z pod hotelu bezpośrednio jedzie tam tramwaj 74 tylko (tak mi się wydaje) i musisz przejść przejściem podziemnym na przystanek w stronę legnickiej.

Od innej strony, komunikacją miejską na stadion nie dojedziesz, tak czy siak trzeba jechać przez Legnicką.

Sprawdź może, czy nie opłaca się bardziej wziąć ubera albo bolta, bo z Pl. Srebrnego można szybko samochodem śmignąć, zamiast jechać przez całe miasto - chyba, że są korki

Bilety kupuję w Skycash - ta apka wiem, że działa, innych nie używam.[/QUOTE]Dziękuję

Stary 2022-06-20, 21:51   #3274
lightangel
Zakorzenienie

Na jakich stronach szukacie tanich lotów? Chodzi mi o loty krajowe, do Warszawy.

lightangel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-06-20, 22:00   #3275
polna_rozyczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pempek Pokaż wiadomość
Ja nosze 39, ale moj rozmiar to 38,5 wiec biorę 38/39, Tobie polecam 39/40

Zrobiłam sobie test z esize me z Eobuwie i polecają mi 40/41 :O. Teraz już kompletnie zgłupiałam.

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
Napisane przez lightangel Pokaż wiadomość
Na jakich stronach szukacie tanich lotów? Chodzi mi o loty krajowe, do Warszawy.

Krajowych chyba tanio nie znajdziesz. Tylko LOT.
polna_rozyczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-06-21, 00:43   #3276
Kamilaa21
Bang Bang Lucky Luck !

Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 65.

Myślicie ze kryształy z czasów PRL są coś warte?

Bo mam tego dziadostwa trochę w spadku i najchętniej bym je wywaliła patrząc, ze ceny są różne i nikt tego nie kupuje na Allegro ale niestety juz któraś osoba mi mówi, ze niby kryształy poszły w górę i są teraz cenne czy tam można jakies perełki znaleźć za kilka tysięcy nawet

Tylko, ze jakos nie chce mi się w to wierzyć zbytnio… bo gdyby coś były warte i poszukiwane to chyba nawet na Allegro byłoby widać po ofertach ze ktoś coś licytuje itd czy może jestem w błędzie? A może można gdzies odsprzedać nawet za jakies grosze aby było na kawę czy wino ? jakis portal czy cos

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez Kamilaa21
Czas edycji: 2022-06-21 o 00:44
Kamilaa21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-06-21, 00:51   #3277
Taranka
Zakorzenienie

Ja bym spróbowała na OLX. Więcej ludzi tam szuka używanych rzeczy.

Sent from my DN2103 using Tapatalk
Stary 2022-06-21, 05:57   #3278
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamilaa21 Pokaż wiadomość

Bo mam tego dziadostwa trochę w spadku i najchętniej bym je wywaliła patrząc, ze ceny są różne i nikt tego nie kupuje na Allegro ale niestety juz któraś osoba mi mówi, ze niby kryształy poszły w górę i są teraz cenne czy tam można jakies perełki znaleźć za kilka tysięcy nawet

Tylko, ze jakos nie chce mi się w to wierzyć zbytnio… bo gdyby coś były warte i poszukiwane to chyba nawet na Allegro byłoby widać po ofertach ze ktoś coś licytuje itd czy może jestem w błędzie? A może można gdzies odsprzedać nawet za jakies grosze aby było na kawę czy wino ? jakis portal czy cos

Grupy sprzedażowe na FB

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-06-21, 06:35   #3279
squirrelqa
Zakorzenienie

Disney+ - macie, warto?
Netflix obecnie nieużywany, bo jakoś nie ma nic ciekawego (prócz Stranger Things), a chciałoby się obejrzeć coś fajnego.
Widziałam, że są starsze hity jak Lost, Desperate Housewives, Grey's Anatomy, więc to już fajne

squirrelqa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-06-21, 07:35   #3280
tinkerver2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez squirrelqa Pokaż wiadomość
Disney+ - macie, warto?
Netflix obecnie nieużywany, bo jakoś nie ma nic ciekawego (prócz Stranger Things), a chciałoby się obejrzeć coś fajnego.
Widziałam, że są starsze hity jak Lost, Desperate Housewives, Grey's Anatomy, więc to już fajne

Ja się właśnie zastanawiam.

Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka
tinkerver2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-06-21, 07:38   #3281
Keira90
Raczkowanie

Cytat:
Disney+ - macie, warto?

Ja mam konto i myślę, że warto (przynajmniej na razie). Wczoraj oglądałam Cruellę, są super bajki Disneya, i to z tych najnowszych. Mnie ostatecznie przekonał jedenasty sezon Współczesnej rodziny (którego nie było na Netfliksie i HBO, choć ogólnie serial był na nich dostępny, tylko bez tego sezonu), wspomniani Chirurdzy , a męża Simpsonowie. No i są te wszystkie klasyczne bajki Disneya, na pewno obejrzę z sentymentu kiedyś.

Keira90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-06-21, 07:42   #3282
747bf32364fc13da37122d49c7e01f75501e8a1a_65540b783ff7c
Konto usunięte

Cytat:
Disney+ - macie, warto?

Ja polecam

Mają "Gotowe na wszystko" (myślalam, że nigdzie tego nie znajdę), Marvela i naprawdę fajną ofertę filmów dokumentalnych ja natomiast będę chyba rezygnować z netfliksa, bo już nic tam dla siebie nie widzę

---------- Dopisano o 06:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ----------

Cytat:

Jeżeli chodzi o loty krajowe, to jest dość ubogo. Lot i ewentualnie ryanair (ale tylko Szczecin-Warszawa, bardzo tanie loty za jakies 30zl - z tym że na Modlin).

Edit: chociaż w sezonie urlopowym to nie wiem, czy nadal są takie tanie

Edytowane przez 747bf32364fc13da37122d49c7e01f75501e8a1a_65540b783ff7c
Czas edycji: 2022-06-21 o 07:54
747bf32364fc13da37122d49c7e01f75501e8a1a_65540b783ff7c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-06-21, 07:49   #3283
kejtiCe
Zakorzenienie

W temacie Disney+ - z chęcią bym również wykupiła, dużo oglądam na telefonie, jednak chciałabym czasami obejrzeć coś na tv. Jak to włączyć? Do Netflixa mam jeden przycisk na pilocie.

22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-06-21, 07:59   #3284
Natuś-77
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Taranka Pokaż wiadomość
Ja bym spróbowała na OLX. Więcej ludzi tam szuka używanych rzeczy.

Sent from my DN2103 using Tapatalk
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Grupy sprzedażowe na FB
Wystawiłabym 3-4 szt i sprawdziła, czy będzie jakieś zainteresowanie. Jeśli nie masz gdzie trzymać to fb "śmieciarka jedzie' i oddasz za darmo. Myślę, że jakiś amator się znajdzie.

Stary 2022-06-21, 08:00   #3285
mireille23
Raczkowanie

Hej Wizazanki 😊 Czy któraś z was ma wysokie podbicie stopy i przez to dziwnie kłapią jej buty na obcasie? Po prostu brzmi to jakbym miała zapowietrzone obcasy 😁 odkryłam że podczas chodzenia powietrze dostaje się pod podbicie i wydaje dziwny dzwiek. Nie jest to kwestia butów, wszystkie tak dziwnie „pierdzą” (przepraszam za określenie ale ono najlepiej oddaje ten dzwiek). Najbardziej słychać to na wykładzinie - niestety w biurze. Kupiłam na Allegro wkładki do butów ale niestety nic to nie dało…. Pomocy!
mireille23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-06-21, 08:10   #3286
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Disney+ - macie, warto?

Ja się napaliłam, ale jestem rozczarowana. Poza kilkoma serialami z Marvela, to nie ma praktycznie nic, czego bym już nie oglądała. I ok, fajnie sobie przypomnieć jakieś starsze rzeczy, np obejrzałam moją ukochaną Małą Syrenkę albo Królowe krzyku, ale chciałabym też coś nowego. No bo ileż można oglądać to samo.
Czytałam gdzieś artykuł, że Disney deklasuje Netflixa - a w życiu.
Plus jeszcze wkurzające jest to, że wszystko uruchamia się z automatu z lektorem. Na Netflixie, jak ustawiłam sobie napisy podczas pierwszego filmu, to każdy kolejny film czy serial uruchamia się z napisami. Na Disney ustawiłam napisy, a mimo to każdy kolejny film czy nawet przerwany w połowie odcinek serialu uruchamia się z lektorem i za każdym razem muszę zmieniać na napisy - do szału mnie to doprowadza.
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-06-21, 08:15   #3287
agatkaao0
Wtajemniczenie

Czy kobieta karmiąca może stosować odżywki białkowe?

— Czesław Miłosz
agatkaao0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-06-21, 08:27   #3288
lightangel
Zakorzenienie

[1=747bf32364fc13da37122d4 9c7e01f75501e8a1a_65540b7 83ff7c;89263517]Jeżeli chodzi o loty krajowe, to jest dość ubogo. Lot i ewentualnie ryanair (ale tylko Szczecin-Warszawa, bardzo tanie loty za jakies 30zl - z tym że na Modlin).

Edit: chociaż w sezonie urlopowym to nie wiem, czy nadal są takie tanie [/QUOTE]

Dokładnie tą trasa mnie interesuje, w sumie chyba bez różnicy na które lotnisko. Do Warszawy udało mi się znaleźć bilety dla dwóch osób za 80 zł czyli w super cenie, ale powrotne już niestety 400 zł bo na tańszy lot nie zdążę.
To jakiś problem że loty są tylko na Modlin? Nigdy nie latałam więc nie mam rozeznania w lotniskach. I tak będę potem jechać dalej bo muszę się dostać na wesele w okolicach Białegostoku.

Stary 2022-06-21, 08:28   #3289
Lottie69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mireille23 Pokaż wiadomość
Hej Wizazanki Czy któraś z was ma wysokie podbicie stopy i przez to dziwnie kłapią jej buty na obcasie? Po prostu brzmi to jakbym miała zapowietrzone obcasy odkryłam że podczas chodzenia powietrze dostaje się pod podbicie i wydaje dziwny dzwiek. Nie jest to kwestia butów, wszystkie tak dziwnie „pierdzą” (przepraszam za określenie ale ono najlepiej oddaje ten dzwiek). Najbardziej słychać to na wykładzinie - niestety w biurze. Kupiłam na Allegro wkładki do butów ale niestety nic to nie dało…. Pomocy!
Mi nie pierdzą, ale kłapią. Pomaga jak kupisz buty z paskiem na kostce, troch tego buta trzyma. Plus zdarzają się modele pasujące, jakiś jeden model na sezon

Lottie69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-06-21, 08:36   #3290
tinkerver2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Keira90 Pokaż wiadomość
Ja mam konto i myślę, że warto (przynajmniej na razie). Wczoraj oglądałam Cruellę, są super bajki Disneya, i to z tych najnowszych. Mnie ostatecznie przekonał jedenasty sezon Współczesnej rodziny (którego nie było na Netfliksie i HBO, choć ogólnie serial był na nich dostępny, tylko bez tego sezonu), wspomniani Chirurdzy , a męża Simpsonowie. No i są te wszystkie klasyczne bajki Disneya, na pewno obejrzę z sentymentu kiedyś.

Czy Simpsonowie są od 1 sezonu?

Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka
tinkerver2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-06-21, 08:38   #3291
meliandra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stotek Pokaż wiadomość
Czy mamy tutaj wrocławianki?
Wybieram się jutro na koncert, ma być darmowa komunikacja o takiej trasie: Galeria Dominikańska - Kazimierza Wielkiego - Ruska - pl. Jana Pawła II - Legnicka - Milenijna - Pilczycka - Królewiecka - Tarczyński Arena (Królewiecka)
Nocujemy w Hotelu Śląsk i tutaj najbliższy przystanek to jest pl. Srebrny. Czy jestescie w stanie mi pomóc, w jaki sposób mogę się dostać z hotelu do tej darmowej komunikacji? Czy w ogóle bez sensu i lepiej jechać normalną komunikacją?
A drugie pytanie - znalazłam, że bilety można kupować przez telefon w mPay - prawda to? Czy popularniejsza jest inna apka?

74 na JP II i tam przesiadka. Jest duża szansa, że ta darmowa będzie mocno zawalona, jechałam w sobotę na Podsiadło i tramwaje były mega zatłoczone. Możesz też wsiąść w 31.

Cytat:
Napisane przez MariaFrancesca Pokaż wiadomość
I jeszcze wzdęcia można dostać q prezencie. Z ciekawości; dlaczego dramat na indukcji przy omletach?

Wg mnie na gazówce szybciej i ładnie się rumienaią. Na indukcji jakieś gumowe wychodzą i nie powiedziałbym, że to jest smażenie, ciężko mi ustawić właściwą moc. Koleżanka ma indukcję i naleśnikarkę kupiła, bo też miała problem.

Cytat:
Napisane przez Misia452 Pokaż wiadomość
Denerwuje mnie to sprzątnie gazówki, garnki okopcone, tłuszcz wszędzie, przy indukcji tego nie ma, to mnie przekonuje. Szybkość gotowana

Mam gazówkę i nie mam okopconych garnków ani tłuszczu wszędzie. Indukcja nie gotuje wg mnie szybciej, jedynie zagotowuje wodę.

[1=837577522c61f12fd19d267 21bfa89a63d19e6ec_63eec38 21f71b;89263332]Możesz podjechać na Jana Pawła II i tam przesiąść się w darmowy tramwaj. Z pod hotelu bezpośrednio jedzie tam tramwaj 74 tylko (tak mi się wydaje) i musisz przejść przejściem podziemnym na przystanek w stronę legnickiej.

Bilety kupuję w Skycash - ta apka wiem, że działa, innych nie używam.[/QUOTE]

Ja bym się tam autem nie pchała przed koncertem, bo tylko się w korku utknie.
Stary 2022-06-21, 08:40   #3292
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natuś-77 Pokaż wiadomość
Wiatrak na biurku lub obok. Zmoczenie zimną wodą np ręcznika i przykładanie go sobie na kark. Jeśli w domu to dodatkowo mokra kurtyna, czyli powieszenie mokrej pościeli czy prześcieradła, żeby powietrze było przyjemniejsze.
Poza tym dużo picia, tzn woda, herbata zielona, domowe lemoniady. Regularnego picia, a nie ze wypije rano pół litra, a potem wieczorem.

Dziękuję!

Sent from my iPhone using Tapatalk
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-06-21, 08:43   #3293
57d469676eb95e4afe06d5c46bd77df5270daf8d_6584d1a317847
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Ja się napaliłam, ale jestem rozczarowana. Poza kilkoma serialami z Marvela, to nie ma praktycznie nic, czego bym już nie oglądała. I ok, fajnie sobie przypomnieć jakieś starsze rzeczy, np obejrzałam moją ukochaną Małą Syrenkę albo Królowe krzyku, ale chciałabym też coś nowego. No bo ileż można oglądać to samo.
Czytałam gdzieś artykuł, że Disney deklasuje Netflixa - a w życiu.
Plus jeszcze wkurzające jest to, że wszystko uruchamia się z automatu z lektorem. Na Netflixie, jak ustawiłam sobie napisy podczas pierwszego filmu, to każdy kolejny film czy serial uruchamia się z napisami. Na Disney ustawiłam napisy, a mimo to każdy kolejny film czy nawet przerwany w połowie odcinek serialu uruchamia się z lektorem i za każdym razem muszę zmieniać na napisy - do szału mnie to doprowadza.
U mnie ustawienia się nie zmieniają. Mam po angielsku z napisami i wszystko się tak włącza.
My na razie jesteśmy zadowoleni, mamy do nadrobienia kilka filmów Marvela, na które nie mogliśmy się wybrać do kina. Jest dużo filmów National Geographic. Wspomniane już gotowe na wszystko - oglądałam w przeszłości jakieś pojedyncze odcinki, a chętnie obejrzę całość. Bajki Disneya bardzo lubię. Obejrzałam już 101 dalmatyńczyków wielu nowych nie znam, więc też będę miała co oglądać.
Na pewno czekamy na drugą część sezonu 4 stranger things, a potem będziemy się zastanawiać, czy czasowo nie zrezygnować z netflixa.

57d469676eb95e4afe06d5c46bd77df5270daf8d_6584d1a317847 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-06-21, 08:44   #3294
stotek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meliandra Pokaż wiadomość
74 na JP II i tam przesiadka. Jest duża szansa, że ta darmowa będzie mocno zawalona, jechałam w sobotę na Podsiadło i tramwaje były mega zatłoczone. Możesz też wsiąść w 31.

Wg mnie na gazówce szybciej i ładnie się rumienaią. Na indukcji jakieś gumowe wychodzą i nie powiedziałbym, że to jest smażenie, ciężko mi ustawić właściwą moc. Koleżanka ma indukcję i naleśnikarkę kupiła, bo też miała problem.

Mam gazówkę i nie mam okopconych garnków ani tłuszczu wszędzie. Indukcja nie gotuje wg mnie szybciej, jedynie zagotowuje wodę.

Ja bym się tam autem nie pchała przed koncertem, bo tylko się w korku utknie.
Właśnie zaczęłam się zastanawiać, czy jest sens pchać się na darmową komunikację, skoro i tak planuję kupno dobowego biletu MPK.

Stary 2022-06-21, 08:45   #3295
57d469676eb95e4afe06d5c46bd77df5270daf8d_6584d1a317847
Konto usunięte

A jak już jesteśmy w temacie platform i ich oferty. Czy ktoś wie, kiedy będzie 3 sezon Mrocznych Materii na HBO?

57d469676eb95e4afe06d5c46bd77df5270daf8d_6584d1a317847 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-06-21, 08:45   #3296
747bf32364fc13da37122d49c7e01f75501e8a1a_65540b783ff7c
Konto usunięte

Cytat:
Dokładnie tą trasa mnie interesuje, w sumie chyba bez różnicy na które lotnisko. Do Warszawy udało mi się znaleźć bilety dla dwóch osób za 80 zł czyli w super cenie, ale powrotne już niestety 400 zł bo na tańszy lot nie zdążę.
To jakiś problem że loty są tylko na Modlin? Nigdy nie latałam więc nie mam rozeznania w lotniskach. I tak będę potem jechać dalej bo muszę się dostać na wesele w okolicach Białegostoku.

Trzeba się trochę nagimnastykować żeby się dostać do centrum, albo internety nie pokazują po prostu wszystkich dostępnych opcji. Znajoma mi mówiła że niby jedzie coś z Modlina do centrum bezpośrednio, ale próbowałam wyszukać i nic - więc dałam sobie spokój i leciałam z Okęcia. Jeżeli lot powrotny masz za 400zł, to sprawdziłabym ofertę lotu - mają czasem coś za 100, 200zł, zwłaszcza w późniejszych porach no i z Okęcia, więc nawet autobusem się tam z centralnego dostaniesz w 40 minut.
747bf32364fc13da37122d49c7e01f75501e8a1a_65540b783ff7c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-06-21, 08:47   #3297
lightangel
Zakorzenienie

Dubel
Stary 2022-06-21, 08:51   #3298
Finlora
Zakorzenienie

[1=57d469676eb95e4afe06d5c 46bd77df5270daf8d_6584d1a 317847;89263568]U mnie ustawienia się nie zmieniają. Mam po angielsku z napisami i wszystko się tak włącza.
My na razie jesteśmy zadowoleni, mamy do nadrobienia kilka filmów Marvela, na które nie mogliśmy się wybrać do kina. Jest dużo filmów National Geographic. Wspomniane już gotowe na wszystko - oglądałam w przeszłości jakieś pojedyncze odcinki, a chętnie obejrzę całość. Bajki Disneya bardzo lubię. Obejrzałam już 101 dalmatyńczyków wielu nowych nie znam, więc też będę miała co oglądać.
Na pewno czekamy na drugą część sezonu 4 stranger things, a potem będziemy się zastanawiać, czy czasowo nie zrezygnować z netflixa.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Czyli u każdego jest inaczej czyli w cały świat.
Ja na każdy film Marvela chodzę do kina, więc poza serialami już wszystkie widziałam. Poza Eternals, bo podobno słabe, ale skoro już mam to może obejrzę. I tym o pierścieniach, ale to jest tak słabe, że nawet nie będę oglądać.
Z Netflixa na pewno nie zrezygnuję. Owszem, jest coraz gorzej ale nadal mam tam więcej do oglądania niż na Disney.
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-06-21, 08:54   #3299
lightangel
Zakorzenienie

[1=747bf32364fc13da37122d4 9c7e01f75501e8a1a_65540b7 83ff7c;89263573]Trzeba się trochę nagimnastykować żeby się dostać do centrum, albo internety nie pokazują po prostu wszystkich dostępnych opcji. Znajoma mi mówiła że niby jedzie coś z Modlina do centrum bezpośrednio, ale próbowałam wyszukać i nic - więc dałam sobie spokój i leciałam z Okęcia. Jeżeli lot powrotny masz za 400zł, to sprawdziłabym ofertę lotu - mają czasem coś za 100, 200zł, zwłaszcza w późniejszych porach no i z Okęcia, więc nawet autobusem się tam z centralnego dostaniesz w 40 minut.[/QUOTE]Dziękuję, na pewno będę jeszcze sprawdzać. Wesele jest pod koniec sierpnia więc może do tego czasu trafię jakiś tańszy powrotny. Tzn. jest jeden w fajnej cenie ale też z Modlina i chyba o 6 rano, nie ma szans żebym się na niego dostała bez wychodzenia w połowie wesela a tego nie chcę.

Stary 2022-06-21, 08:56   #3300
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez MariaFrancesca Pokaż wiadomość
I jeszcze wzdęcia można dostać w prezencie.
Po Validolu? Serio?
Cytat:
Z kryształami to ciężko chyba... Mnie ostatnio zdziwiły ceny świeczników Karolinka W cenie są też stare figurki z Ćmielowa i szkło (typu wazony, szczególnie te projektu kogoś znanego dla naszego wzornictwa) - potrafią osiągać kilka tys. złotych za sztukę.
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości