![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Hebalife ?
Czesc dziewczyny, czy ktoras z Was odchudzala sie przy pomocy koktajli herbalife?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Hebalife ?
ja probowalam, i fakt zuzylam jedno opakwoanie (troszke modyfikowalam bo po czasie miksowania z samym mlekiem, tak mi obrzydly koktaile ze dodoawalam zamiast mleka jogurty smakowe) cos tam schudlam - ze 3 kg, ale nie polecam, maialam koktail o smaku truskawki a i tak byl wstretny, nie sycil.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nikt wiecej nie stosowal Herbalife?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Miałam założyć nowy wątek.. ale znalazłam ten..
Ja odchudzanie z herbalife zaczynam od czwartku (paczka powinna dojść jutro). I już nie mogę się doczekać.. bo widzę efekty na mojej mamie jak szybko chudnie i czuje się o wiele lepiej z dnia na dzień. Moja mamuśka dietę z herbalife zaczęła od połowy stycznia.. do tej pory schudła 13kilogramów.. kiedyś puchły jej nogi każdego dnia.. teraz ten problem ma już z głowy... ![]() Może któreś z Was napiszą o swoich sukcesach z herbalife ? i jak przyrządzałyście sobie koktajle ? ![]() Cały zestaw jest dość drogi.. ale sądzę, że warto zainwestować w taką rzecz.. jeśli inne metody odchudzania nie skutkują ![]()
#5 |
Raczkowanie
|
Nie polecam herbalife!!!!!!!!!!!!
Miałam problemy z wątrobą przez to!!!!!!!! Polecam wizytę u dietetyka ![]()
#6 |
Raczkowanie
|
Ja osobiście nie stosowałam, ale kiedyś moja mama miała z tym do czynienia...ogólnie nie polecam, pic na wode fotomontarz :/
#7 |
Rozeznanie
|
Wiecie.. jak już odchudzać się z herbalife to prawidłowo.. a nie podjadać i jeść normalnie.. w prawdzie wyrzeczenia są duże... 2x koktajl, obiad można zjeść w miarę normalnie (dużo surówek) no i pić wodę.. w między czasie jakieś owoce
![]() ![]() Jeśli stosujesz dobrze wszystko to nie ma problemu ze zdrowiem.. ![]() A czy Wy, które to stosowałyście miałyście taką kobietę, która dzwoniła do Was co tydzień i pytała się o efekty ? ![]() Kiedy są właśnie jakieś problemy czy coś.. zawsze można do niej dzwonić i się doradzić w tych sprawach ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Witam
![]()
#9 |
Raczkowanie
|
Faktycznie po odstawieniu Herbalifu jest ogromny efekt jojo i wiem co trzeba by bylo robic zeby bylo inaczej,caly czas pakowac w siebie ten koktajl.Kiedys jak za pierwszym razem spotkalam sie z Herbalifem to schudlam 20 kg ale szybko po skonczeniu puszki naszlo mi tyle samo.Teraz nie dawno mialam znow chec sprobowac bo pomyslalam ze wtedy cos nie tak zrobilam ale niestety tym razem nawet nie dalam rady schudnac nawet z 5 kg a odchudzalam sie tak samo na tym jak i wtedy.NIE POLECAM.Zeby schudnac wystarczy tylko nie jest poznych kolacji mniej pieczywa wiecej wody,owocow,warzyw i przede wszystkim ruch.NIE MA TABLETEK CUD.
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
tak ja sie odchudzam i na dzien dzisiejszy od polowy sierpnia schudlam 12 kg bez wiekszych wyzeczen
#11 |
Raczkowanie
|
DO..MORTYSHJA
Witam I Gratuluje Wspanialych Wynikow Odnosnie Mamy!!rewelacja,a Jak Idzie U Ciebie?pytam Poniewaz Jestem Dystrybutorem Herbalife I Jesli Masz Jakiekolwiek Pytania Z Checia Ci Pomoge..a Jesli Chodzi O Koktajle To Mozesz Je Sobie Przyzadzac Na Rozne Sposoby..mozesz Pic Z Jogurtem Taka Jak Juz Wczesniej Wspomnialas,mozesz Dodawac Mnostwo Owocow,mozesz Pic Je Z Kakao Jesli Lubisz,mozesz Je Pic Z Sokiem Pomaranczowym Owocowym Badz Jakims Innym Smakiem...niewiem Co Dokladnie Znajduje Sie W Twoim Zestawie Ale Do Takiego Koktajlu Mozesz Rowniez Dodac Jedna Lyzeczke Plaska Odzywki Bialkowej Oraz Nakretke Aloesu...to Swietnie Wspolgra Razem Jesli Chodzi O Odchudzanie..no I Oczywiscie 2 Tazy Dziennie Rano I Przed Kolacja..pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Oj jak fajnie, że znalazła się taka osoba jak Ty na wizażu..
obecnie przeżywam kryzys... zaczęłam trochę podjadać nocami.. po prostu nie wytrzymuje.. chociaż ta dieta nie jest drastyczna.. wcześniej zawsze coś tam sobie podjadałam nocami.. i zostało mi to.. i właśnie przez te podjadanie waga mi powoli spada.. echh czasami jedzenie ze mną wygrywa.. był taki tydzień co nie podjadałam nic i waga mi ładnie zleciała w dół.. a teraz od 2 tygodniu strasznie powoli leci.. pije 3 litry wody na dzień.. zawsze kiedy mam chęć na jedzenie zapijam to wodą ale nie zawsze udaje mi się wytrzymać.. już nie mam pojęcia co mam z tym zrobić aby odzwyczaić się.. A co do koktajlu to robie sobie go tak: 150ml mleka i 150ml jogurtu naturalnego Z rana nie mam czasu aby poszaleć z owocami a wieczorem to już nie chce sobie robić tak bardzo sycącego. Chociaż może i źle robię. A jeśli chodzi o ten aloes i odżywkę białkową ? możesz coś o tym dokładnie napisać ? Aaa.. zapomniałam napisać o moim zestawie.. a więc: Rano: Błonnik 2x Koktajl: ciasteczka z kremem Multiwitamina I herbata w tabletce.. coś z guarana jeśli dobrze pamiętam Obiad: Błonnik 2x Jedzenie... Multiwitamina i ta herbatka Kolacja: Błonnik 2x Koktajl Multiwitamina I do południa podobno najlepiej jeść owoce... a tak po południu różnego typu sałatki.. ![]() A może jeszcze mi napiszesz... jaki koktajl.. o jakim smaku.. daje najlepsze efekty ?
#13 |
Raczkowanie
|
Witam..jesli Chodzi O To Twoje Podjadanie To Sama Widzisz Jakie To Daje Efekty..musisz Naprawde Starac Sie O To Zeby Niepodjadac Nocami,wiem Ze Niejest To Latwe Ale Zeby Cos Osiagnac Trzeba Sie Wyrzec Paru Rzeczy..
Herbalife Ma Tez Swietne Orzeszki Sojowe Lub Batony Proteinowe Ktore Mozesz Przekasic W Ciagu Dnia.. Jesli Chodzi O Aloes I Odzywke Bialkowa To Dobrze Jest To Miec W Zestawie Gdyz Odzywka Wspomaga Proces Odchudzania I Zapobiega Efektu Jo-jo ..natomiast Aloes,wzmacnia I Oczyszcza Twoj Organizm Oraz Dziala Oslonowo Na Komorki Przewodu Pokarmowego.. Oba Te Produkt Wspomagaja Proces Odchudzania.. I Wtedy Gdy Robisz Sobie Koktajl Dodajesz Oba Te Produkty,wczesniej Blonnik 2 Razy Tak Jak Napisalas,po Koktajlu Witaminy Wiec Wszystko Sie Zgadza... Jesli Chodzi O Koktajle To One Dzialaja Jednakowo Z Tym Ze Smak Maja Inny.. |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Hej. tez jestem dystrybotorka.
wcinam Herbalife od 4 lutetgo i schudlam juz 16, 5 kg ![]() Serdecznie Polecam. a Ci cos mowie ze to szkodiz lub nic nie daję ą w bedzie.. to jedyna formuła pozywienia na rynku która zawiera czyste składki nie modyfikowane sztucznie, wszytsko jest zdrowe. itp. nie zdrowe jest jedzenie które leży na półkach w sklepie. a osoby które np. zakupiły koktajl herbalife na allegro bo tam taniej.. opowiadaja glupoty ze to nic nie da.. bo herbalife to powinna byc konsultacja oczy w oczy.. .. porady, jadlospisy, wazenie mierzenie. itp. a nie ktos Ci wysle koktajl a Ty radz sobie sama.. dlatego efektow niema..trzeba byc pod okiem dystrubutora i innych. a efekty jojo powstaja, bo pewnie nie przeprowadzono okresu ochronnego. ja czujue sie rewelacyjnie. nie boli juz mnie glowa, mam wiele sił, nie chodze głodna i ODYWIAM SIE JEDZEENIEM Z NAJWYŻSZEJ półki ;* ps. dla lepszych efektów KOKTAJL pij z wodą niegazowana ja rozrabiam z 200 ml wody Polecam Wanilie . i prawdą jest ze owoce zjedz do godz. 12 ![]()
#15 |
Przyczajenie
|
kurcze...ja tam konsultantem/dystrybutorem/specem nie jestem ale przez dietę HL przeszłam i polecam ale do stosowania z głową... schudlam szybko i duzo to musze przyznac (po kuracji hormonalnej moja waga skoczyla do 90 kg przy wzrosicie 159cm - taki maly czolg), przy HL zeszla do 53kg w 4,5 mies...
coz... koktajle byly przepaskudne (nie wazne z czym sie je wymiesza sa jak dla mnie paskudne i koniec kropka) wiec pilam tylko 1 porcje dziennie (koktajl waniliowy z gestym kubusiem), by z otylosci nie popasc w bulimie. Do tego bialko w proszku (podobno "prawie nie czuc smaku", ale wg mnie "prawie" robi wielka roznice)... i kapsulki z blonnikiem (jedyny "zjadliwy" produkt ^^). Caly czas bylam pod opieka Pani dietetyk, ktora wymusila u mnie "jedzenie z zegarkiem", bo nie ma co sie czarowac - schudnac to jedno, utrzymac wage to drugie. I po wielu przejsciach jednego jestem pewna - jak czlowiek wroci do starego "obzerania sie" to bez wspomagaczy nie ma szans na utrzymanie wagi... i nie wazne czy to HL za 200zl czy Therm Line za 50zl... jojo to nie braki w dzialaniu kapsulek tylko naturalna kolej zeczy - nawet jak jesz tak samo jak podczas stosowania kapsulek po ich odstawieniu waga skoczy w gore i tylko od ciebie zalezy jak wielki bedzie skok. Ja HL odstawialam stopniowo (na pierwszy ogien poszlo zlikwidowanie koktajli w menu ![]() W sumie u mnie odstawienie "wspomagaczy metabolizmu" nie wchodzi w gre - dieta 1200 + wspomagacz w kapsulkach (z przyczyn ekonomicznych juz nie HL) albo "mały czołg" return...
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
Hej. Ja stosuje Herbalife, polecam!!!!! Naprawdę to działa, powiem wprost i bez czarowania- schudłam 19 kg w ciągu 3,5 miesiąca. Właśnie jestem na etapie stabilizacji. Mogę spokojnie zagwarantowac NIE MA EFEKTU JOJO!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Moja mama jest konsultantką...co prawda schudła 15 kg. w 3 miesiące...ale są tańsze sposoby żadna rewelacja...
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, piszecie ze tyle schudłyście. nabrałam ochoty na to cudo. powiedzcie mi tylko czy wystarczy ten koktail? Czy trzeba to stosować z tym białkiem itp?
Są takie błędy, ktorych nie da się naprawić... Są takie słowa, ktorych nie da się cofnąć... Są takie łzy, ktorych nie umiem powstrzymać... Są takie gesty, którym nie umiem się oprzeć... Są takie pragnienia, które nie chcą umrzeć... Jest takie uczucie, które nie chce zgasnąć...
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Hej. Koktail stosuje się razem z białkiem. 3 razy dziennie multivitaminy , 3 razy dziennie również błonnik. Ale nie polecam samemu układac sobie jadłospis. Skontaktuj się z przedstawicielem Herbalife.
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
#22 |
Przyczajenie
|
. No brawo, gratuluję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Zalozylam nowy watek,a widze ze stad sie dowiem wszystkeigo.. widze,ze we wrzesniu zaczyna sie jakas akcja herbalife,bo coraz wiecej o tym slysze
![]() Jestem zwolenniczka zdrowego,naturalnego odzywiania i jakos nie ejstem pzrekonana do tych koktajli,bialka czy batonow proteinowych... ciagle sie zastanawiam. Obawiam sie efektu jojo. |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Hej. Żeby było jasne, nie jestem dystrybutorem produktów Herbalife. Z Herbalife spotkałam się przypadkowo w Malmö. Moja pani dystrybutorka jezdzi na szkolenia po różnych państwach Europy i do samych Stanów Zjednoczonych gdzie jest główna siedziba Herbalife. Mi pomogła schudnąc zdrowo w ciągu 3,5 miesiąca. Nie wiem na jakim poziomie jest Herbalife w Polsce, ale kiedyś kontaktowałam się z polskim dystrybutorem. Oto link http://olga.mojawaga.pl/index.php?ID=1001&rid=2
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Od 8 kwietnia 2007 Herbalife po dwuletnim okresie współpracy zostało Oficjalnym Sponorem Odżywczym L.A. Galaxy, najbardziej znanej amerykańskiej drużyny piłki nożnej.
Oficjalnym Doradcą Odżywczym L.A.Galaxy jest Dr. Luigi Gratton z Herbalife. ![]() gra również najdroższy piłkarz świata - David Beckham. Jego zarabki w L.A. Galaxy to prawie milion dolarów tygodniowo. Pięcioletni kontrakt Beckhama z L.A. Galaxy to olbrzymia promocja Herbalife na cały świat. ![]() ![]() „Jako profesjonalny trener drużyny piłkarskiej zawsze chcesz, aby Twoi zawodnicy byli w coraz to lepszej kondycji fizycznej i psychicznej. Od kiedy nasi zawodnicy zaczęli stosować produkty Herbalife, zauważyłem dużą poprawę w ich koncentracji, a także utrzymaniu odpowiedniego poziomu nawodnienia oraz energii przez cały czas trwania meczu. Dziękuję Herbalife za ułatwienie mojej pracy i umożliwienie naszym zawodnikom osiągnięcia ich prawdziwego potencjału." |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
w Polsce Herbalife jest na wysokim poziomie, wiem bo jezdze na szkolenia. tlyko jak wszedzie sa osoby ktore zamiast pomoc, żeruja na innych nie udzielajac im konsultacji i sprzedajac z niewiadomego zrodla produkty jak jest na aukcjach internetowych, moim zdaniem to wielka glupota !!!! ![]() ![]() szkolenia sa fantastyczne, firma dba o swoich procaownikow i o klientów na bardzo wysokim poziomie ! jakby bylo inaczej i by produkty nie działały nie starałabym sie pomagać innym ! stosujena sobie i dzieki Nim mam nowe życie ze 100 kilowej dziewczyny jestem 66 kilową w 5 miesięcy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Niestety taka prawda!!!!! UWAGA NA PODRÓBKI.!!!!!. Produkty HERBALIFE powinno się kupowac od dystrybutorów.
Edytowane przez AnnaSverige Czas edycji: 2008-09-13 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
witam. Chciałam Wam wszystkim przybliżyć historię mojego narzeczonego. Ma 24 lata i rok temu wazył 121kg. mial juz poczatki nadcisnienia, nie mial zupelnie kondycji i sily na jakikolwiek sport. Pochłaniał duze ilosci slodyczy i w ogole duzo jadl. Wczesniej probowal roznych diet, ale nie starczalo mu determinacji glownie dlatego, ze wszystkie te diety polegaly na ograniczaniu jedzenia i kalorii, a przy intensywnym tybie zycia jest bardzo ciezko byc "na glodzie". I znajoma polecila mu produkty HERBALIFE i zaoferowała fachową pomoc i wsparcie- TO NAPRAWDE BARDZO WAZNA SPRAWA ZEBY KTOS DOSWIADCZONY PROWADZIL ZA REKE!!!. Te produkty sa REWELACYJNE. F akt, moze troche drogie, ale zastepuje sie nimi 2 posilki dziennie, wiec wlasciwie nie chdzi sie na zakupy posilki sa tak perfekcyjnie zbilansowane, ze dopstarczaja kalorii potrzebnych do funkcjonowania podczas dnia, i dzieki temu nie czuje sie glodu. wszystkie produkty sa naturalnego pochodzenia. Te produkty tak regulują gospodarke hormonalna, ze nie ma sie ochoty na slodycze itp. bo wszystkie skladniki sa dostarczone do ogranizmu. Mój mężczyzna schódł w poł roku 38kg!!! Nie ma mowy o zadnym efekcie jo-jo itp. czuje się swietnie, zaczął uprawiac sport i jest z niego naprawde niezłe ciacho>!! polecam wszystkim
Edytowane przez medeah23 Czas edycji: 2008-09-15 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.