|
|
#2911 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
hihi dzięki za podpowiedź ze nie w tym wątku szukam :P:P chcialam sie tylko dowiedziec czy na darmo bede tutaj szukala a mowiac szczerze troszke tutaj postow o pieknych wloskach napykane jest ;DD dzięki serdecznie
|
|
|
|
|
#2912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale czasami trzeba...Cytat:
|
|
|
#2913 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
Ola - dziękuje za loinka. Naprawdę dobrze zatańczyli I dziękuję też za zaproszenie, ale odpuszczę sobie te sowy i nietoperki ![]() Mam nadzieję, że dziś mi już nic nie wleci do pokoju ![]() Marzenko - bluszcz oczywiście w ciemnej zieleni. Kwiaty klasycznie - nasycone, ciemne róże, czerwienie, fiolety. Z resztą, widziałam Twoje prace i w pełni Ci ufam, masz bardzo dobry gust. Taki zeszycik Julci byłby prawdziwym skarbem po latach. Mam nadzieję, że jak będę mieć dzieci tez taki założę ![]() Iza- przeczytałam trochę i... taka głóupawa się wydaje. I w dodatku próbuje być złośliwa. No ale byłoby zbyt pięknie - sportkałam tu tyle fantastycznych dziewczyn, więc jakieś hmmm... inne(?) też musza tu być.Wróciłam ze 'Sweeney Todda' w bardzo dobrym humorze (powtarzyalio dziś w kinie Sztuka, bilet tylko 5 zł). Prócz Deppa Dobranoc
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#2914 |
|
Wtajemniczenie
|
ahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahah ahahahaha
ale dostalam pw od pani koko. no zaraz porycze sie ze smiechu! ![]() to dopiero agentka jest ![]() zepsul mi sie telefon. oczywiscie podczas bardzo waznej awantury z tz. pieknie po prostu. nie mam kontaktu ze swiatem, nie mam budzika, nie mam nic! nie mam nawet w tej chwili kasy na naprawe a nie mam pojecia gdzie mam najblizsza budke telefoniczna. jestem w wielkiej... kropce ![]() a ta awantura tak mnie z rownowagi wytracila, ze teraz szybko nie zasne...
|
|
|
#2915 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale może coś wymodzę A napisz mi jeszcze w jakich kolorach masz pokój, dzięki temu będzie mi łatwiej Cytat:
|
|
|
#2916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj trzeba ![]() Panią K też spotka zaszczyt- zostanie przedstawiona "górze". Moja cierpliwość po PW do Izy się skończyła.
|
|
|
#2917 | |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze no... zostalam wyzwana od nienormalnych i bezmyslnych
spodziewalam sie tego, ale myslalam, ze pobawi sie w publiczny lincz.i witki mi opadly ![]() Cytat:
podejzewam, ze to taka typowa rozowa warszawska 'prazka' jest
|
|
|
|
#2918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześc
A ja chciałam pochodzić po sklepach, muszę oddać buty do reklamacji (nie wiem, o co chodzi, ale ostatnio buty sportowe rozpadają mi się po paru miesiącach, wkurza mnie to już, bo znowu pewnie spędze mnóstwo czasu na szukaniu innych.. albo zacznę biegać na co dzień w szpilkach )Cytat:
A tak poważnie, to mam nadzieję, że szybko się uporasz z problemem
|
|
|
|
|
|
#2919 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Faktycznie, dzień paskudny, a u mnie do tego stresujący. Za niedługi idę do dentystki, potem mam nową uczennicę, pierwszy raz na korepetycjach. Jest gdzieś w wieku mojej mamy i denerwuję się czy uda mi się z nią nawiązać dobry kontakt. A jutro znów lekcje z dwójką nowych dzieciaczków.Iza - zaszczyt Cię kopnął, PW od samej K. A Co do telefonu, to myślę jak Xyoko, to był znak z nieba żebyście się nie kłócili. Wyślij mu smsa z netu z buzi, a nuż telefon zacznie działać? ![]() Viruś - pokój mam wymalowany na delikatną , jasną zieleń. Kojarzy mi sie z łodyżkami roślin - pastelowa, miętowa. Bardzo delikatna. Meble z sosny, jaśniutkie. Na ścianach plakaty z reprodukcjami Klimta
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#2920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2921 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chyba tak, bo telefon dzis rano z niewinna minka bez zadnych problemow sie wlaczyl bezczelny sie wtraca, no!![]() ja tam ten znak odczytuje inaczej... ![]() Cytat:
![]() ja chyba poszukam jakiejs dobrej nauczycielki franca bo strasznie mi sie zapomnial ten jezyk, a z jednym angielskim to w 'mojej branzy' [ ] nic nie zdzialam![]() tak w ogole to mysle o wyslaniu CV do sephory, ale boje sie, ze tylko sie osmiesze... cos tam juz w skladach sie podszkolilam, chemia kosmetykow na ug tez pewnie zrobi swoje, jestem komunikatywna i pozytywnie nastawiona, ale... brak doswiadczenia. jedyna praca to praca w domu wypoczynkowym gdzie kontakt z ludzmi mialam na zasadzie odpowiadania na pytania letnikow gdy szefowej nie bylo i podczas podawania im posilkow nie brzmi zachecajaco a nie wiem jak mialabym to ubrac w slowa tak, zeby bylo prawda a jednoczesnie brzmialo... no wiadomo jak![]() probowalam wyslac z bramki ale ten wariat nie ma uaktywnionej mozliwosci dostawania z neta sms nawet nie wiedzialam, ze tak mozna!poki co jestem na niego obrazona i nie odpisuje na smsy [ktore notabene nie sa jakies super mile, ot zwykle 'dzien dobry' bez codziennego '..., kochanie'. on wie jak mnie to irytuje wiec pewnie to specjalnie dobra, wracam do nauki mojej chemii i pewnie zrobie sobie hummusik po drodze bo mnie cos przyciska glodek hummus z maca super jest z surowa marchewa, ale takiej akurat nie posiadam w tej chwili
|
|
|
|
#2922 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziekan i rektor nic nie ma do gadania w sprawie akademik, nic się nie zdziała :/. Cytat:
![]() Cytat:
Dobra, wróciłam i to był jeden z najbardziej męczących weekendów, 16 godziny nauki, wstawanie o 5.30 i spędziłam w sumie z 8 godzin w pociągach. Ale jest super, strasznie mnie kręcą te receptury, łacińskie zwroty, leki. Ocenę z anatomii ze studiów będę miała przepisaną i nie będę musiała na nią chodzić . Cząstkowe oceny za różne kolokwia np. ze zdrowia publicznego dział z mikrobiologii też. Ogólnie jest 46 osób, w mojej grupie 23 i tylko 5 osób jest związanych z biologią lub chemią i dla mnie to cholernie łatwe. Szkoła ma statut szkoły dziennej, nawet nie wiedziałam. Ale jest kilka dziewczyn po 30stce i one mają przerwę 10letnią w nauce. Jest też dziewczyna z filologii polskiej, która nie ma pojęcia o chemii. Większość osób nie słyszała o tym, że lecytyna jest w soi, albo co to jest prokariota. Zastanawiam się co tacy ludzie tam robią, bo jednak 2 lata to mało, żeby się w miarę wyspecjalizować nawet jako technik farmacji i nie dziwię się, czemu później większość kierowników aptek przyjmując technika załamuje ręce, że on nic nie potrafi. No, ale oni tam idą, żeby mieć pewien zawód a nie z zainteresowań chyba. Na technologi postaci leków prowadzący mówił, że jakiś czas temu we Wrocławiu było głośno o tym, że facet przyszedł do apteki i kupował paczkę prezerwatyw. Pytał się pani mgr jak ma tego używać. Ona myślała, że facet sobie robi z niej jaja i powiedziała "Zjeść i popić szklanką wody". Skończyło się to poważnym zabiegiem a sprawa wylądowała w sądzie |
|||
|
|
|
|
#2923 | |||||||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Najśmieszniejsze jest to, że czasami domaga się czegoś, a potem nagle zmienia jej się smak, więc udaje, że niby je, coś tam mlaska, ciumka, a tak naprawdę to wypluwa Cytat:
Skład kremu przeglądałam na KWC, to ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...alosciami.html , mnóstwo ekstraktów, ale nie kwasów i nie wiem o co chodzi... chyba napiszę do biochemiczek ![]() Cytat:
horrorystyczny ten Zorac.I pewnie migruje, skoro łuszczysz się tam, gdzie nie smarujesz... I martwią mnie te naczynka, teraz to już na 100%, ostatnio kilka pękło mi na skrzydełkach nosa, chociaż nigdy nie miałam z tym problemów i zastanawiam się, co z nimi począć... W głowie już siedzi mi zabieg laserem, ale nie wiem, czy to coś daje i czy nie wtopię tylko kasy... Nie wiem, nie próbowałam Ale ostatnio jadł ze mną sałatkę jarzynową, pulpety z sosem od ryby po grecku i jogurt, za którym po prostu przepada uwielbia go podan wszystko i jak tylko widzi kubeczek to od razu leci i próbuje wsadzić łapę do środka. A już, nie daj panie, kanapki... tak potrafi palnąć łapą znienacka, że kanapkę wytrąci z rąk ![]() Ach i mają z piesaczą niepisaną umowę... jak na stole zostaja jakieś ciastka, to kot je z paczki wyciąga, zrzuca na podłogę, a piesacza przejmuje transport... w zalezności od humoru zje ciastko od razu albo się nad nim "modli" i czasem przybywam do domu, patrzę, że pies coś pilnuje, zaglądam jej pod pysk [ależ wtedy zasłania swój skarb - wydłuża szyję, sztywnieje i nakrywa smakołyk sobą] a tam suprise! I oprócz tego jeszcze jedna ważna cecha, tym razem piesowej - poranna kawa ...To również ulubiona pozycja mojej piesaczy Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale nie ma codziennie, tylko w weekend chyba. Oglądałam drugi odcinek... Nudne to nieziemsko, ale przynajmniej mam brecht z Jolanty... na miejscu Jareczka nie wytrzymałabym z nią nawet sekundy, nie wiem, co on w niej widzi, ale jak to mówią "każda potwora znajdzie amatora" Żenada ogólnie... Cytat:
Ładujesz likier kokosowy, martini bianco słodkie, ew. wódka na wzmocnienie woltażu i zalewasz sokiem bananowym, tym zielonym, chyba z Tymbarku. Ostatnio modyfikowałam go troszkę i dodałam odrobine ouzo, taki finalny sznyt, nadał świeżości i wyrazistości mieszance, ale to już uznaniowo, bo nie każdy lubi ouzo. Cytat:
Cytat:
no to niezła pobudka...Ja niedawno łapałam w pracy gołębia, bo wleciał nieopatrznie do pokoju i nie umiał się wydostać, ale to zupełnie inna kategoria, bo nie było zaskoczenia w środku nocy... PS. Z tymi nietoperzami wczepiającymi się we włosy to podobno bajka Cytat:
Za to wczorajsza barówa wyłączyła mnie skutecznie z niedzielnego życia. Masakra, porażka i w ogóle wszystko co najgorsze i rozważamy rezygnację z tej pracy... W lokalu otworzyli nową salę, na wesela. Pierwsze wesele - właściciela... ale dyskoteka miała być normalnie, a restauracja zamknięta. Wpadamy na salę dyskotekową, a tam w lodówkach do piwa stoi... MIĘSO. Jakies kurczaki i schaby w marynacie i inne *******ety... bo im w kuchni zabrakło miejsca w lodówkach ![]() Druga sprawa - po 22 już było, impreza się rozkręca powoli, a do mnie podchodzi brat szefa i mówi, że mam iść za bar restauracyjny. SAMA [normalnie pracują tam dwie osoby i to często jest mało]. A za barem nie ma nic, zero piwa, zero wódki, NAWET KIELISZKÓW NIE BYŁO.Jeśłi za tydzień będzie miała miejsce podobna sytuacja, to ja się wypisuję. Szkoda mi trochę, bo lubiłam tą pracę, ale tak traktować sie nie pozwolę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że z Twoim TŻ wszystko wyjaśniło sie pozytywnie. I nie kłócić się więcej bo ![]() Tak długo pisałam tą wiadomośś, że aż mnie wylogowało... Z grafiką też przesadziłam, więc zmuszona byłam wykasować emotki z cytatów. Ale ważne, że nadległości już nadrobione Dzień dobry. Edit: bmadziaa, czemu nas podglądasz? O, już uciekła... |
|||||||||||
|
|
|
|
#2924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie było podobnie. Np. były osoby, które nigdy w życiu nie posługiwały się komputerem Co prawda po pierwszym roku odpadła połowa, a do końca dochowała się tylko garstka z nas, ale w tym przypadku liczy się zdecydowanie jakość a nie ilość. Może u Ciebie będzie podobnie![]() Aż nie mogę uwierzyć, że istnieją na świecie osoby, które nie wiedzą co zrobić z prezerwatywą Cytat:
Trochę się boje, bo czytałam o poparzeniach wywołanych przez laser. Różne wypadki się zdarzają, a ja mam ostatnio pecha Byłam na konsultacjach i u mnie jest trochę więcej do zamykania niż u Ciebie. W sumie będę happy jak znikną mi na zawsze tylko trzy, które są dosyć widoczne Jesli chodzi o naczynka na skrzydełkach nosa nie wiem czy jest większy sens zamykać. Jeśli to bydle jest bardzo widoczne można spróbować, ale to jest taki obszar, gdzie zapewne po kilku tygodniach, a czasem nawet dniach naczynko znowu się pojawi, zwłaszcza jak często dmuchasz nos.Z własnego doświadczenia wiem, że kremy na naczynka nic nie dają. Znaczy powstałych już naczynek nie usuną, a teoretycznie zapobiegają pojawianiu się nowych. Ogólnie jeśli nie chcemy więcej naczynek należy zminimalizować opalanie się, zero solarium, bardzo gorących napojów, które gwałtownie podnoszą ciśnienie, zero sauny, parówek, produktów z aloesem i mocznikiem. Chroń twarzyczkę filtrami i staraj się zjadać więcej witaminy C. Ja zapewne przed zabiegiem powinnam zrezygnować z wszelkich kwasów, retinoidów itp... Dopiero co zaczęłam Zorac i mi się wcale to nie uśmiecha
|
||
|
|
|
|
#2925 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Zastanawiam się nad jednym czy jako mgr biologii technik farmacji będę miała większe szanse na znalezienie pracy i czy pensja będzie wyższa. Zapytałam też w temacie dla farmaceutów ogólnie o pensje na stażu i po nim. Ciekawa jestem jak to tam z tym jest. Ja też nie wiedziałam, że są osoby, które mogą takich rzeczy nie wiedzieć. Ta farmaceutka, pewnie też nie zdawała sobie sprawy i zażartowała w taki sposób jak myślała że on żartuje. Wynik tragiczno - śmieszny . Ale z drugiej strony mogła mu powiedzieć, że ma ulotkę od tego.
|
|
|
|
|
|
#2926 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Same złe wiadomości tzn. to ze słońcem, bo ja opalać się lubię chociaż nos szczególnie wysokim filtrem smaruję, bo się robi czerwoniutki mimo tego, że opalam się na brązowo.Wiem też, że nie powinno się używać kremów z denatem, a filtr mam właśnie z nim w składzie, chociaż podobno alkohol z kosmetyków szybko paruje. No i przeraziłam się tym aloesem i mocznikiem - czyżby to od nich dostałam tych naczynek? Bo ogarnięta szałem wizażowym kupiłam żel Palomy a tam w składzie są te substancje...Do tej pory nie miałam problemu z naczynkami, a w ciągu ostatniego miesiąca TRACH! po 3 żyłki z każdej strony i się teraz zastanawiam, czy to nie od Palomy...Wielkie dzięki za informacje o pielęgnacji w pigułce |
|
|
|
|
|
#2927 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brak komentarza...Cytat:
Klimt, jest bardzo lubiany przez decoupażujące Może by coś z Klimtem w takim razie... ? Wolisz kwiaty czy Klimta ?Cytat:
Nie do wiary, że ludzie potrafią być aż tak bezmyślni...
|
|
|
#2928 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A swoją drogą podziwiam faceta, że zdołał to zjeść. Bezgraniczne zaufanie do ludzi ![]() Fajnie, że już po pierwszych zajęciach czujesz, że to jest coś dla Ciebie ![]() Cytat:
![]() Oczywiście alkohol też szkodzi naczynką ) Podobnie w sumie jest z nadtlenkiem benzolu czy kwasami AHA. Ja mimo wszystko uważam, że należy to sprawdzić indywidualnie. Mi na przykład po brevoxylu nic nie było, a już diacneal zrobił mi masakre Moja cera źle reaguje na mocznik i aloes. Jest zaczerwieniona i naczynka widocznie podrażnione, a przecież powinno być wprost przeciwnie. Ostatnio sprawdzałam, bo też nabyłam żel palomy i stosuje go teraz tylko na skórę głowy
|
||
|
|
|
|
#2929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2930 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1347 tylko taka ocene kiedys znalazlam, ale raczej nic ci ona nie da. a skladu niestety mimo dobrych checi nie porownam bo... zamiast na opakowaniu kremu znajdowal sie on na pudelku, ktore oczywiscie poszlo na makulature ![]() polowanie na trolle, haha ![]() hihi, postaram sie, ale ta przekorna damska natura...
|
|
|
|
#2931 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do sephory - warto spróbować Cytat:
Historia z gumką mnie powaliła Cytat:
A co do pracy - współczuję. Co za kompetentny szef Obsługa baru bez kieliszków i alkoholu - bez komentarza.
|
|||
|
|
|
|
#2932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż ciekawa jestem, co napisała ![]() A na iPhone też mam chrapkę, ale przecież mój obecny telefon ma dopiero kilka miesięcy Poza tym, zanim zebrałabym odpowiednią sumę, to na rynek wyszłoby kolejne cacko ![]() Asiu, współczuje sytuacji z szefem. Burak jeden, myśli sobie, że jest pan i władca i wszystko może ![]() Emilko, i jak tam wizyta u dentysty? ![]() Kasiu, czekam niecierpliwie na zdjęcia ![]() A ja lekko ściorana jestem i zabiegana, na Wizażu tylko na chwilkę jestem, później zmykam do książek
|
|
|
#2933 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2934 |
|
Zakorzenienie
|
Izuś, fenk ju, nie powiem, uroczo to napisała
|
|
#2935 |
|
Wtajemniczenie
|
a jakze bym mogla zapomniec
![]() to moja nowa specjalnosc!tak idealnie w swoim stylu. brak slow
|
|
|
#2936 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie kłóć sie z chłopakiem, weź go na przetrzymanie, zrób focha, ale sie nie kłóć... mówi Ci to osoba, która ze swoim nakłóciła sie za bardzo... Z ta Sephorą to strasznie fajny pomył, sama chciałabym tam popracować ![]() Daje korepetycje z angielskiego i polskiego. Czasem żałuję, że nie poszłam na anglistykę... strasznie lubię uczyć tego języka I wielką radochę mi sprawia jak widzę postępy dzieciaczków, jak mi np. dzwonią, że dostały 6 ze sprawdzianu. Dumna wtedy z nich jestem, prawie jak starsza siostra ![]() Też myślę nad zrobieniem egzaminu z francuskiego, dziś chyba w większości branży angielski to za mało. Zauważyłam, że w wielu zawodach nawet o niego nie pytają, uważają za oczywiste, że ktoś się nim posługuje. Te mięśnie od szpilek się chyba słabo ćwiczą, bo ja już powinnam mieć je ze stali ![]() Ale może by tak... zacząć jogging w szpilkach? Cytat:
Swoja drogą wyobrażam sobie minę jego partnerki Asia-prawie popłakałam sie ze śmiechu jak czytałam co wyrabiają Twoje zwierzaki. Jak tylko będę na swoim kupuję kota Z barówą myślę, ze najlepiej bedzie jak pogadacie. Rozumiem Cię dobrze, bo wiem jak to jest, gdy do szefostwa za bardzo nie dociera, że 'jest za mało osób', 'brakuje tego a tego', 'bez tego się nie obejdzie', a oni wiecznie twierdzą, że jakoś się uda. Stresujące, ale może następnym razem wszystko bedzie już lepiej zorganizowane. I Helena w 'Fight Club' jest niesamowita. Jka pali w tych okularach. jak się porusza... Ogólnie 'Fight club' bardzo lubię. Cytat:
Tylko czy nie będzie zbyt pracochłonny...?Z obrazów uwielbiam Danae, szkic 'Panny wodne', Dziewicę, Pocałunek, a z reszta... wkleję do załączników. Ale tak jak mówię w pełni Ci ufam i w kwestii wyboru i wykonania Aha i... ![]() Cytat:
Dziękuję Olu Lepiej, dokończyła mi tego fatalnego zęba, zrobiła już plombe. Za tydzień mam sie jeszcze stawić z jakąś małą dziurką, ale to już nic wielkiego ![]() Dopiero początek września a wy już macie tyle nauki? Dużo obowiązków jako gospodyni? Niedawno skończyłam lekcję z moją nową uczennicą. Pani H. jest starsza od moich rodziców i chce sobie odświeżyć angielski. Tak dla własnej satysfakcji. Bardzo miła kobieta. Cieszę się, bo nie będę miała w tym roku czasu podjąć 'prawdziwej' pracy - studia, praca mgr, studia podyplomowe, kurs z angielskiego i korepetycje o zawsze sposób żeby troszkę dorobić . Poza tym jakoś to lubię ![]() (Choć nie powiem, praca w Sephorze wśród tych wszystkich flaszek perfum.. )Nie wiecie jak to jest z egzaminami na tłumacza? Czy można próbować tylko po filologii angielskiej, czy egzaminy fce, cae i proff wystarcza? I jaki jest też z nauczaniem w szkołach angielskiego, jakie papiery są potrzebne?
|
||||
|
|
|
|
#2937 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ale ten osiolek czasem takie rzeczy wyprawia czy mowi, ze az sam sie prosi o klotnie. tylko... no wiadomo, to takie troche bzdury sa. ja od dawien dawna mam z nim jeden staly punkt sporny: jego koledzy. wrrr! oni za mna nie przepadaja z wielka wzajemnoscia. oczywiscie mi nic w oczy nie powiedza, ale za plecami tylek obsmarowuja mi rowno. a moj tz nie umie nas pogodzic tj nie doslownie nas bo to niemozliwe, ale nie umie rozplanowac czasu miedzy mnie a ich. zawsze oni sa wazniejsi a ja nie umiem sie z tym pogodzic!ja juz sobie wyobrazam ten nieograniczony dostep do skladow kosmetykow i do darmowych probek i znizek a tak powaznie to po za uczelnia chcialabym miec cos swojego. wiem ze taka praca by mi sie spodobala, satysfakcjonowalaby mnie, a dodatkowa kaska tylko i wylacznie na moje fanaberie? brzmi zbyt pieknie. ale boje sie, ze nie pogodze szkoly i pracy ze soba tym bardziej, ze pierwszy rok zawsze najgorszy... moja mama jeczy zebym tego teraz na siebie nie brala, ale ja bym tak chciala...![]() ostatnio jakies parcie na tego franca jest. trzeba sie podszkolic ![]() podziwiam cie, ja bym sie tych dzieci bala. one zawsze zadaja niewygodne pytania o ile mi wiadomo to do pracy w szkole trzebaby miec skonczona filologie i podyplomowo pedagogike. ale popytaj ![]() edit: a hummus to taki dip/sos/pasta z ciecierzyczy, czosnku, oliwy i pasty sezamowej. pychota
-Well, sometimes I do... Edytowane przez blonndee Czas edycji: 2008-09-08 o 19:47 Powód: dopisek;) |
|
|
|
|
|
#2938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj tylko będzie bardziej kwestia dostania papierów (z tego co wiem, to są na pewno, tylko muszę się rozejrzeć)- najlepiej gdybym znalazła go stacjonarnie, a nie przez internet. A najlepiej by było mieć dostęp do drukarki laserowej...Nie masz przypadkiem?Na razie nie masz za co dziękować
|
|
|
#2939 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja powinnam wybrać się do dentysty, ale z tego co wiem, w mojej mieścinie nie ma, albo przyjmuje wtedy, kiedy mu/jej się podoba ![]() Cytat:
A obowiązków nie tak dużo, wiadomo, latam i załatwiam wszystko(co z resztą robiłam jako normalny uczeń), staram się negocjować z nauczycielami niby-fakultety(przeżywają ten egzamin gorzej od nas ), aktualnie bezskutecznie poszukuje księdza(zbierałam kasę na wycieczkę wymyśloną przez niego), ale jak znajdę dziada, to coś mu powiem
|
|
|
#2940 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Widzę, że wszystkich rozbawiła historia z panem Połknąłem gumkę My też na zajęciach się nieźle ubawiliśmy. Swoją drogą też właśnie się zastanawiałam, jak mógł to połknąć, lateks śmierdzący, ble . Cały dzień chodzę taka wycieńczona, pitoma. Obejrzałam sobie dzisiaj rozdanie nagród Video Music Awards. Britney zgarnęła 3 nagrody zupełnie nie wiem za co. Jutro z rana biorę gorącą kąpiel i nałożę na włosy jakieś papki . Kupiłam sobie kilka dni temu to masło do ciała https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...uria-body.html jak ono cudownie pachnie to się w głowie nie mieści, tak naturalne. Przepadłam, ciągle otwieram i wącham
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.

Ale czasami trzeba...
Generalnie było fajnie. Niestety ani jedno z naszej trójki nie zabrało aparatu- więc zdjęcia pewne dopiero jak dostanę płytkę od nowożeńców

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
A napisz mi jeszcze w jakich kolorach masz pokój, dzięki temu będzie mi łatwiej
spodziewalam sie tego, ale myslalam, ze pobawi sie w publiczny lincz.

i denerwuję się czy uda mi się z nią nawiązać dobry kontakt. A jutro znów lekcje z dwójką nowych dzieciaczków.

super jest z surowa marchewa, ale takiej akurat nie posiadam w tej chwili

Ja się naprawdę starzeję.. Wczoraj pierwszy raz od bardzo dawna byłam na imprezie do 3 (bo ostatnio to do 1 max wytrzymuję

i się teraz zastanawiam, czy to nie od Palomy...