![]() |
#811 |
Challenge(r) me!
|
Dot.: 52 - Wakacyjne Bry!
Gosia, idę z małą do fizjoterapeuty jak będziemy w Polsce i w razie czego umowie nas jeszcze tutaj do osteopaty. Ale mam na oku innego osteopatę, bo ta poprzednia mi głupot naopowiadala i tak się cały czas zastanawiam czy w ogóle była w stanie ocenić czy z małą jest wszystko ok. Nie mam do niej za grosz zaufania.
Fajny ten sweter, mam od razu stylizacje w głowie i Ciebie jako modelka. Ciekawa jestem jak się będzie na Tobie prezentować. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#812 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja sie nie przyzwyczailam do mojej! Lezy i sie kurzy ![]() Wole szybko przeprasowac. Ale to moze tylko kwestia nawyku. Jak siostra chce to napewno sie ucieszy z prezentu. Cytat:
Dojechal mlody??? Juz duzy chlopak, napewno swietnie sobie poradzil. Ale takie ‘pierwsze razy’ sa zawsze stresujace dla rodzicow ![]() Przesadzanie tej hortensji nie bedzie mialo sensu, bo tu ma najlepsze warunki no i fajnie pasuje. Jest ich 3 wlasciwie ale jedna narazie zakwitla tylko. No duze! Jak krzaki porzeczek wygladaja ![]() Cytat:
Rozumiem. No niektore te zasady sa zupelnie bezsensowne. Ale akurat bogatym tez sie nie nalezy, bo jak maja dochod powyzej pewnej kwoty to juz sie niekwalifikuja. Tak czy siak, no przydaloby sie troche wiecej logiki w tym temacie. Kate- gdzie sie podziewalas? Jak wogole mijaja Ci dni? Masz czas dla siebie? Jestes z mala sama wiekszosc czasu czy masz kogos do pomocy? Zgodze sie z Gosia, nie mozna porownywac do innych dzieci, bo kazde bedzie rozwijac sie w swoim tempie, ale jesli cos bardzo Cie niepokoi to nie zaszkodzi pogadac z dobrym lekarzem… jesli takiego masz! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
Gang Iren
|
Gwiazdka, tzn bogatym jak dla mnie bo do 100 tys pisałaś, jakbym miała z 90 tys rocznie to czułabym się bardzo bogata
![]() ![]() Miałam nie wypuszczać kotów, a tymczasem… IMG_4095.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#814 |
Zakorzenienie
|
Z synami byłam na przejażdżce rowerowej, po drodze centrum handlowe z trójkątem bermudzkim: Kik, TEDY, Action. Kupiłam lampki solarne do altanki i ściereczki z mikrofibry, Młody jakieś słodycze a Młodszy koparkę do piaskownicy. Tak więc całkiem sprawnie wyszliśmy z tych opałów, ale w sobotę pojedziemy tam autem po mopa
![]()
![]() |
#815 |
O Ireno! ;-)
|
Gosia sweterek extra!! Lubie takie tęczowe
![]() A koty to sama wiesz - masz miekkie serce ![]() Mlody w tym roku konczy 12 lat. Za 3 tygodnie. Niby sie nia bał, ale kamien mu spadł z serca jak zadzwonil i powiedziałam, ze juz czekam na peronie ![]() Potem byla pizza w naszej ulubionej pizzerii i maly szoping. Chcial jakies specjalne tenisowki co kolega ma (za prawie 300 zl! ![]() ![]() Kasia po mopa? Ciekawe z czym wrocisz ![]()
„Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.” Antoine de Saint-Exupéry Edytowane przez yyahyoo Czas edycji: 2022-06-29 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Zakorzenienie
|
Z M pojedziemy to pewnie nie będzie tego dużo, Młody chce taśmę ledową a Młodszy spychacza więc lista już jest
![]() Musze gdzieś Młodemu szorty plażowe kupić - tylko on jest taki chudy że to naprawdę trudne wyzwanie, we wszystkich jakie mierzył wygląda jak w spódnicy
![]() |
#817 | |
Gang Iren
|
Cytat:
Kasia, a może po prostu mniejszy rozmiar? Ja tam dzisiaj mierzyłem spodnie na 14 lat. I były mi dobre, tylko krój nie bardzo. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#818 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#819 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po pracy pojechałam jeszcze na działkę i zebrałam 3 wiadra porzeczek, już są w butli, będzie pyszne winko ![]() Odmuliłam się przy plewieniu mieczyków, bo jeszcze trochę i chwasty myliłabym z kwiatami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
![]() wiem coś o tym, ostatnio kupiłam fajne buty do śmigania po dworze, lekkie ale nieeeee bo to on musi wybrać i musi być pod jego gust ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bell- byliśmy i w pepco, cóż poradzę że on w pasie to może się dłońmi objąć, nogi chude a długie. Nie jest jeszcze jakiś wysoki, jest mojego wzrostu ale te jego kości biodrowe są wyżej niż moja talia. On waży 41kg
Pamiętamy dobre czasy i złe czasy, zapominając, że większość nie jest ani dobra, ani zła. Po prostu jest. Edytowane przez NibyNic Czas edycji: 2022-06-29 o 21:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#821 | |
Gang Iren
|
Cytat:
A to nie zrozumiałam, za szerokie te nogawki są. To u nas w Next koleżanka kupuje dla bardzo chudego syna ciuchy. Ale w Pl chyba nie na stacjonarnego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#822 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Udalo Ci sie wyjsc z opalow bez wiekszych szkod ![]() Cytat:
Uuu bedzie tatuaz!? ![]() Kwiat lotosu piekny… a gdzie go umiescisz? Gosia, jak to sie stalo ze kotek na dworzu??? Moj starszy odkad zaczal wychodzic to prawie do domu nie wraca… zamieszkal na krzesle ogrodowym ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#823 |
Zakorzenienie
|
Jasia, zuch chłopak
![]() ![]() Nie czytałam polecanych przez Was książek, chciałam zapisać na półce Gdzie śpiewają raki ale Legimi coś świruje. Może jutro się uda. Allende czytałam naście lat temu, chętnie wróciłabym do jej twórczości ![]() Dopiero wróciłam do domu ze spotkania rodzinnego. Było bardzo fajnie ale padam już na nos a jutro pobudka jak zwykle po 5, oj będzie ciężko wstać ![]() Został mi ostatni odcinek Królowej. Bardzo mi się podoba. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#824 |
Challenge(r) me!
|
Gwiazdko, aż głupio pisać, ale się po prostu nie ogarniam. Czuję już presję wyjazdu do Polski, ale mam też ciągle odwiedziny, praktycznie dzień w dzień sprzątam. Trochę mnie kryzys finansowy dopadł. Dni lecą jak szalone. Mój M. jest 4 z 5 dni w domu, więc mam ogromne wsparcie.
![]() ![]() Kasia, rzeczywiście trójkąt bermudzki. ![]() Jasia, słuszny wiek. ![]() Bell, tatuaż! Ciekawa jestem jak wyjdzie. I trochę zazdroszczę. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
Zakorzenienie
|
Mojemu dziecku marzy się tablet gamingowy
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#826 |
O Ireno! ;-)
|
Ola zapytałam "znajomego"" 12-latka co to. Powiedział,ze w sumie lepsze PS4 a taki laptop to dla dzieci.
Z mojego doświadczenia - laptopa od dziecka nie odkleisz. A PS4 o2sz4m, bo jal pojedziesz gdzies to nie ma i juz. Młody jest w fazie gier wszelakich. Nue powiem, zeby to nie martwilo. Dobrych parę kg ma więcej tylko dlatego, ze calymi dniami i pół nocy gra.
![]() |
#827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Młody ma dopiero 8 lat i nie wiem czy to już dobry moment na taki sprzęt ![]() Lubi grać w Minecraft i coś jeszcze na telefonie (dałam mu mój stary) ale trochę mały ekranik. Ma też stary laptop po mojej mamie, którego używał do nauki zdalnej i w sumie do niczego więcej, zwykle jest wyłączony ![]() Faza na granie chyba dopiero przed nim, teraz jest na takim etapie, że najważniejsze jest wyjście na podwórko na plac zabaw, dlatego trochę zaskoczył mnie tym pomysłem z tabletem. Może któryś z kolegów ma i zrobił wrażenie na T ![]() Bry ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sand to będzie kosztowny wydatek ![]() Jejuuu jaka burza była u mnie w nocy. Koszmar, jeszcze u młodego kolega spał to się nakręcali. W pokoju aż jasno było od błysków a jak grzmotnęło to każdy pod kołdrą cały zakryty i piski. A padał chyba grad takie były uderzenia w okna. I tak po 2 poszłam spać a przed 6 budzik tarabanił ![]() ![]() Bry.. Podwójna ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
Challenge(r) me!
|
Bry! Bell, ale by się przydała tu taka burza! A tu sucho jak wiór. Może jutro dopiero coś spadnie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#830 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic nie jest glupio Kate, male dziecko to swiat do gory nogami. Troche czasu zejdzie zeby go spowrotem postawic na nogi ![]() A czasem jak za duzo obowiazkow to z czegos trzeba zrezygnowac… moze za duzo tych odwiedzin? Albo sprzatania! ![]() Zobaczysz, za jakis czas sie pouklada. A do Pl na dlugo? Ja ta mysl, ze bedzie chlopczyk mialam of poczatku wiec jestem ok. Ale jeszcze nie do konca dotarlo do mnie, ze bedzie z nami maly nowy czlowiek za 4 mce ![]() Cytat:
Super! Powodzenia z tatuazem, czekamy na fotki ![]() Takie burze potrafia byc naprawde przerazajace. Ten halas najbardziej. U nas rzadko sa w sumie. Sand, jak mlody jeszcze lubi na dworzu spedzac czas to chwala za to! Oby jak najdluzej! Swiat wirtualny moim zdaniem to prawdziwe wyzwanie dla rodzicow… no bo zakazac sie nie da, a jakis zdrowy balans trzeba zachowac. Duzo rodzicow ma z tym ogromne problemy. A jak widze czesto w restauracjach, rodzice siedza a dziecko na telefonie/tablecie… i cisza przy stole. Smutne to troche. Bry!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#831 |
Gang Iren
|
52 - Wakacyjne Bry!
Bry ☕️
Moi mają dość mocno wydzielane telefony/komputer. Nie zabieramy na wycieczki, do gości, do knajpy, nie ma czegoś takiego jak granie po nocach, w nocy dziecko powinno spać. U mnie Kacper ma objawy uzależnienia, ma telefon przez np godzinę i jest całkowicie wyłączony, nic nie dociera wtedy, a jak chce mu się zabrać, to jest zły. Nie miał przez tydz telefonu to zupełnie inne dziecko, spokojniejsze. Ja jestem za ograniczaniem i wydzielaniem czasu na elektronice. Kate, olej to sprzątanie, serio, i ogranicz trochę te odwiedziny. Macie aż tylu znajomych? Może wy jedźcie do nich, niech oni sprzątają na wasz przyjazd ![]() Gwiazdka, no widać było jak ciągnie koty na dwór i się złamałam. Wychodzą i są szczęśliwe. Ale dobrze mi z tym nie jest, bo się martwię o nie. Ja już 2 koty przecież tak straciłam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
We all find time to do what we really want to do... Edytowane przez gosia261282 Czas edycji: 2022-06-30 o 07:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#832 |
Raczkowanie
|
Bryyy.. Anginuję. Moja partnerka anginuje i pies też....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#833 |
Pojawiam się i znikam >.<
|
Dzień dobry
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#834 |
Gang Iren
|
Ja chyba kotom zrobię budę na zewnątrz. W sumie Merlin wraca czysty, ale Molly w coraz lepszym stanie… IMG_4099.jpg
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#835 |
Pojawiam się i znikam >.<
|
Łódź, Łodzią... Ale jednak wolę to moje zadupie
![]()
![]() filmy: 2020/8 Miałem ochotę przestać istnieć. Nie, nie popełnić samobójstwo, nie umrzeć ale przestać istnieć. Zamienić się w nic. Jarosław Borszewicz - "Mroki" Edytowane przez bedlamite Czas edycji: 2022-06-30 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#836 | |
Gang Iren
|
Cytat:
Zdecydowanie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
![]() |
#837 |
Challenge(r) me!
|
Gwiazdko, jadę do Polski na 6 tygodni. Może krócej jak nie wytrzymam z rodziną. Najgorsze to będzie rozstanie z M., nigdy na tak długo się nie rozstawalismy, a poza tym on jest olbrzymim wsparciem przy małej. No ale może rodzina pomoże, w końcu tak na nią czekają.
![]() Ty wiedziałaś, że będzie chłopiec? Dobre przeczucie miałaś. Wy już długo jesteście razem z C.? Bo chyba im dłużej bez dziecka tym później większy szok jak to dziecko się pojawi. U nas po 13 latach to była niezła zmiana. ![]() Gosia, zawsze myślałam, że mamy mało znajomych, a tu po koronie nagle każdy chce się spotkać i każdy u nas bo jest dziecko. No i jeszcze nowe dzieciowe znajomości i tak to leci. Gdzie Molly na brzuchu jeździ że się tak ubrudzila? ![]() Ola, w życiu bym nie powiedziała, że to zdjęcia spod Łodzi, pięknie, prawdziwie sielsko. Ty wcześniej pisałaś, że lubisz Łódź i na muszę się pod tym podpisać - nawet te stare, zniszczone kamienice mają swój klimat. Ale myślę że tylko rodowoci Łodzianie to "czują". Ja za Łodzią okrutnie tęsknię, ale w mieście już bym mieszkać nie chciała. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#838 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale fakt jak jest jakiś kolega który lubi grać w telefonie to chwilę pograją i mój od razu nakręca go żeby rzucić telefony i pograć w jakąś gre albo robić jakieś slimy ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
![]() Ale słodki brudasek ![]() Uwielbiam koty. Już mam nawet pomysł na kolejny tatuaż w tematyce kota ale to za rok ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Beellina Czas edycji: 2022-06-30 o 09:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#839 |
O Ireno! ;-)
|
Bry!
![]() dzisiaj już Ho i jutro tez, wiec nawet pranie moze sie uda ogarnac w tzw miedzyczasie. ![]() Pogoda idealna - 26 stopni i delikatne sloneczko. Za cgwile jedziemy do Ave Parku - tzn odwoże Młodego i mam wolne do czasu, aż sie zmęczy. Cos czuje, ze odbiorę "zwłoki" wieczorem ![]()
![]() |
#840 |
Irenosława Pierwsza
|
Bry
![]() Ja to Ciebie Gosia podziwiam, że koty trzymasz cały czas w domu. Jak są dwa to może wszystko będzie dobrze i będą się pilnować ![]() I co ja miałam jeszcze napisać? Może uda nam się pójść dziś na popołudniowy spacer. Obejrzeliśmy ostatnio ciekawy filmiki przyrodniczy i będziemy szukać dużych żuków, bo wiemy gdzie ![]() ![]() No ja już teraz też nie wyobrażam sobie mieszkać w betonowej dżungli, albo w jakiś ciasnych wieżowcach na wielkich osiedlach. Dlatego bardzo, jestem wdzięczna za miejsce w którym mieszkam ![]() Kate pomyśl o sobie, o spokoju i odpoczynku. Goście codziennie?! Dla mnie to niewiarygodne, po tygodniu miałabym chyba dość. Może lepiej jak twój M jest w domu, to w 1-2 dni w tygodniu, czy weekend zróbcie większe spotkanie, party dla kilku osób na raz. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.