![]() |
#1171 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Cytat:
2. w mojej głowie wojna myśli niespokojnych.. tylko takie mam z WIZAŻU ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1172 |
Rozeznanie
|
Laseczki jutro coś dodam a teraz pilnie naprawdę proszę o opisy o tym ze TŻ mnie olewa wiec ja tez go mam w d. ze jestem za dobra żeby się nim przejmować a dla niego najważniejsi są kumple. i przyjdzie jeszcze moment ze tego pożałuje.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________ Nienawidzisz mnie? proste to nie jest mi obce... Zawsze wszytskie dziewczyny byly o mnie zazdrosne...
#1173 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1174 |
Raczkowanie
|
[quote=Angel_Dreamer;89207 00]Hej laseczki mam taka małą prośbe macie moze cos o tym ze minał juz ponad miesiąc odkad nie jestem z chlopakiem ktorego kocham ze jestem z kims innym i on tez ale nadal nie potrafie zpaomniec bo nadal kocham calym sercem i oddalabym wszystko zeby wrócic do chwil kiedy byłam z nim... z góry dzieki :*/quote]
Nikt inny się dla mnie nie liczy . Szkoda że Ty o tym nie wiesz . Wspomnienia sprawiają że wariuję . Oddałabym wszystko by być teraz z Toba. Z nikim innym . Szczęście nam nie sprzyja. Ja z nim TY z tamtą . :( Szkoda że tak póżno zdałam sobię sprawę kim dla mnie jesteś . Zostawie dla Ciebie wszystko. Chodź by się waliło i paliło. Nie potrafię zapomnieć. Najpiękniejsze chwile z Toba nie powrócą . Szkoda . :(
![]() |
#1175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dbasz - tracisz. daje do myślenia? słodkie i namiętne spier.dalaj. Kochasz mnie? Tak? To dlaczego masz mnie w du.pie? If he don't have time to spend with you - don't lose yours with him. / Jeśli on nie ma dla Ciebie czasu - nie trac swojego z nim. miłość trzeba budować, odkryć ją to za mało! jeszcze do mnie przyjdziesz, niczym zbity pies... czuję się niepotrzebna. taak, dzięki Tobie. oddalasz się - dlaczego to robisz? Kochać - znaczy żyć życiem drugiej osoby. Wiesz? nie wiem czy trafiłam w sedno, ale może coś wybierzesz. pozdrawiam i ściskam, będzie dobrze ![]()
![]() |
#1176 |
Zakorzenienie
|
* kto pierwszy kopnie jak upadne?
* klik klik - to cyka bomba ktora odpale * nienawidzisz mnie. ale chcesz byc tym kim ja. * krople deszczu na skroniach * nie kaz mi wybierac, bo jeszcze wybiore zle. * milion pomyslow by byc w niebie * dym i kofeina probuja moj swiat zatrzymac * Myśle o nim, pije kawe, pale papierosy * łatwiej myslec o rzaczach zupelnie obcych. * probuje pomoc szczesciu, spaceruje gdzies w myslach.
#1177 |
Przyczajenie
|
* Najlepsze wciąż musi przyjść...
![]() * Na lepsze wciąż czekasz Ty ![]() * Ułamek sekundy niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat... * Potrzeba czasu by troche zrozumieć -potrzeba wielu lat * Bo tak to jest, kiedy marzysz o facecie.... którego nie możesz mieć ![]() * Słuchaj kolego: To nie dla Ciebie to co jest dla innego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1178 |
Zakorzenienie
|
a moze cos o deszczu?
#1179 |
Raczkowanie
|
DziewczynyYy.! Pilna sprawa. Mam chłopaka. Niedawno moja mama dowiedziała, się, że z nim jestem. Nie jest z tego bardzo zadowolona. Mówi, że powinnam wziąć się za nauke. Z resztą same wiecie. :P
Ja nie wiem co teraz zrobić. Zanim moja mama mi dała to swoją "radę" już wcześniej myślałam, żeby z nim zerwać. No i chyba nim zerwę. Ale boję się jego reakcji. Macie może takie opisy tylko nie dosłowne. Mogą być po angielsku. :P
A te filmy są takie głupie.! ![]() ![]() Edytowane przez MartyYysia1 Czas edycji: 2008-09-08 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Raczkowanie
|
![]()
Sorki, z bez żadnych pomocy w prosbach, ale ostatnio jakoś humor w dupe i w ogóle
nastrój na cokolwiek mam mega z*ebany ![]() więc tylko pare takich o: 1. Przytul mnie i powiedz, że wszystko jest między nami w porządku ![]() 2. W*pierdalaj i to w podskokach 3. Jak dla mnie to nie istniejesz, jesteś niczym, zerem, po prostu dnem Zamulonym w dodatku. 4. I tak błądze... Znajdź ze mną drogę.. 5. Weź sie posiekaj, zabaw w pieczeń i k*rwa do piekarnika 6. I mam Ci zaufać? Nie. 7. Nie jestem aż taka dobra, żeby wszystko wybaczać. Nie aż tak. 8. Sprzedałam dawne relacje z Toba na pobliskim straganie. 9. Wykasuj numer i zapomnij imię moje. 10. Jestem bardziej wrażliwa niż myślałam?
![]() |
#1181 |
Przyczajenie
|
Małe tajemnice naszej walizeczki.
Dotknij księżyca Dotknij gwiazd Dotknij mego serca Czas odpoczynku Czas przytulania Czas miłości. A w rękach trzymasz płomien, który rodzi giazdy, planety, księżyce. O świcie, gdy opadają już gwiazdy, księżyce, stróż nocny zamiata nie dokończone sny. Szybciej miła, choć już do mnie. Czekają na nas drogi i bezdroża tego świata Jest gdzieś mała, zagubiona uliczka. Odnaleźć ją mogą tylko ci, którzy jej nigdy nie szukali. Tam stoi kataryniarz z papugą, która wyciąga każdemu jego los. Jakie życzenie wyszepczesz do studni marzeń i tęsknot tego świata?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1182 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cierpliwość jest plastrem na wszystkie rany. . . Aniele - unieś mnie tam gdzie gwiazd milion świeci... Powoli uczę się bólu - to lekcja zadana przez Boga Narkomanka: Sometimes it is worth, do you know? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1183 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() -Taniec naszych ciał... -Nie, nie, i jeszcze raz NIE..! -Boże.. Ty jakiś inny jesteś... bo.. mÓj: *: *: -Bierz co chcesz... Bierz mnie... ![]()
![]() |
#1184 |
Rozeznanie
|
A dziękuję i przyznaję się bez bicia, że regularnie podkradam również
![]() ![]() *Elektroakustyczny rytm smutku wybija mi w głowie coraz większą pustkę. *Mogłabym czarować słowem, wabić gestem, mogłabym... *Różową słomką popijać szczęście. Nawet te z dna kubka... *Nie_spiełnienie w sobie noszę. *Byleby tylko czas nie zamazał wspólnych chwil. *Brak kilku słów, brak kilku uśmiechów i całej masy spojrzeń. *Ku uwiedzeniu wiodłeś mnie. *Palcami przeczesuje myśli we włosy wplecione. *Nieufnością wciąż podszyty jesteś.
#1185 |
xoxo
|
zachłannie poszukuję kropli Twego glosu
stan stąd tak odległy. Dlaczego mówisz żegnaj kiedy ja mówię witaj ? / Why you say goodbye when I say hello ? Dlaczego jedna piosenka potrafi przywołać tyle wspomnień ? Nawet nie wiesz jaki ból sprawiasz mi całując ją.
#1186 |
xoxo
|
Kocham deszcz bo w deszczu nie widać łez.
deszcz- samobójstwo miliony kropel a kiedyś spadnie deszcz ktory zmyje wszystkie te klamstwa kocham deszcz bo tylko on na mnie leci
#1187 |
Zakorzenienie
|
a za oknem deszcz...
jeśli pocałunek jest kropelką to wysyłam ci cały deszcz. i fantasmagorii miękki plusz rozmył się jak deszcz... I mam nadzieję, że nie boisz się deszczu, wyjdź z domu, spokój znajdź powietrzu. tańczyc na deszczu, gonic wiatr... kocham deszcz, bo tylko on na mnie leci ^^ młodziutki deszczyk, fruwające kropki... Gdy smutek deszcz przemienia w krople łez. I tylko krople, deszcze, deszcze coraz to cichsze, bezbolesne. O szyby deszcz dzwoni, deszcz dzwoni jesienny... Pada deszcz. Pada deszcz. Monotonnie. Nadciąga deszcz, na ulicach pusto robi się... Deszczowy dzień. Deszczowa noc. Krople łez po ziemi płyną. Mijam jak deszcz jak niechciana szarość chmur. Mijam jak deszcz jeszcze tęczę zrzucam z chmur. To czego tylko chce ja z tobą w chłodnym deszczu Deszczowy dzień szaro znów leje deszcz za oknem. Dzisiaj znowu pada deszcz. Wtedyburzanadchodzi,wtedypada deszcz. może coś się spodoba, pozdrawiam ![]()
#1188 |
Przyczajenie
|
Cześć. Jestem tak jakby tu nowa. Chociaż poprzednie wątki śledziłam cały czas.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Raczkowanie
|
12 stonka dziękuję za opisy! przydały się!
![]() wiem ze kurcze czesto prosze o jakies opisy ale teraz to jest sprawa pilna;/ otóż była dziewczyna mojego TŻ twierdzi ze on mnie z nią zdradził, tzn ona nie wie ze ja to wiem.. jakis opis bym prosiła w stylu 'ah te nie wyparzone języki i bujna wyobraźnia panienek' .. ![]() *** dzięki Tobie mam w życiu piękne chwile.. łatwo odejść bez podania ręki.. ja pitole dziewczyny tipsy w górę! ![]() całe życie Cię szukałam, tylko raz znalazłam. słońce nas błogosławiło.. i księżyc też tam był..
#1190 |
Zadomowienie
|
Szybciutko kilka opisików ode mnie..
![]() * Zamiast narzekać zrób coś i zacznij świat swój zmieniać.. * ..choć jesteś tak blisko ja wciąż czuję niedosyt, gdy patrze w Twoje oczy, dobrze wiem, ze mm szczęście..KOCHAM CIĘ za to, że..po prostu ze mną jesteś.. <3 * A ja się śmieję.! wtedy odpowiadam im: Nie mam nic prócz paru pięknych snów. * Nigdy nie jest powiedziane, że ciągle dając, kiedyś w końcu coś dostaniesz.. * Kilka chwil zamkniętych na klucz.. * Była jedna piękna noc, taki mały flirt w blasku gwiazd.. * Sama nie wiem co to było..kilka fajnych dni..a może to miłość? * Kiedyś byłam pewna, że dane słowo jest najważniejsze.. że miłość to uczucie jest największe. Dziś wiem, że agresji w człowieku może zebrać się więcej. * Pomyśl..kiedy ludzie są naprawdę silni.? Kiedy wierzą w siebie, czy kiedy wierzą w nich inni.? * Miłość to emocje te najlepsze i te gorsze.. Choć sama nie jest prosta, bez niej wszystko nie jest proste.. * Prościej miłość w nienawiść jest zmienić niż odwrotnie.. * Ja wierzę, że miłość zawsze trwa, choćby zło miało najlepszy czas.. * Całymi dniami siedzę, oglądam telewizję..ile ja bym dała żeby o tym nie myśleć.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieję że aktualne ![]() Więcej marzeń, niż czasu by je spełnić 100 tysięcy zachodów słońca w które chcę się gapić Więcej naiwności niż serce może zmieścić Mam satysfakcje że się kur*wa nie żalę Jeśli wolność to nałóg to jestem ćpunem
![]() |
#1192 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ajjj^^ ja też tu jestem <szok> dziekuje za wyróżnienie;* ja Twoje opisy tez kocham, kocham, kocham.. i kradne^^ od Aniołka mam skrzydełka,a charakter od Diabełka.. szkoda, że dopiero teraz wiem..ile w jego myślach było mnie Nie zdążyłam się tobą nacieszyć, a już odszedłeś... tak!!! jestem grzesznica... ale za to jaka słodką;* You're here, there's nothing I fear… // Jesteś tu, niczego się nie boję Babe you gotta know - 'cause your love is all I'm living for... // Kochanie musisz wiedzieć - bo twoja miłość jest powodem, dla którego żyję Look into my eyes, you will see what you mean to me... // Spójrz w moje oczy, możesz zobaczyć ile dla mnie znaczysz I'll take this piece of you and hold for all eternity // wezmę ten kawałek ciebie i będę go trzymać całą wieczność I głos sumienia przechodzi mutację. Świat jest mały, ostatecznie wszyscy kiedyś się spotkamy w łóżku Nie jestem aniołem, stałam tylko kiedyś u bram raju.. W dzień Aniołem dla Ciebie. A w nocy Diabła wcieleniem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1193 |
Rozeznanie
|
a coś o tym, że On mnie zostawił. ale powiedział, że żałuje, że potrzebny mu czas. a ja będe czekać, będe czekać mimo wszystko, że jest najważniejszy. i czekam i tęsknie. a uczucie rośnie jeszcze bardziej, i tyle obaw w mojej głowie. że nie wróci, że będzie jeszcze gorzej. bo brak mi już sił na wszystko...
![]() opis: I mow sobie o mnie co chcesz, ale skoczyłabym w ogień sam wiesz...
#1194 |
Rozeznanie
|
What happens in Vegas stays in Vegas
|
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
BAN stały
|
Witam Was KOCHANE WIZAŻYSTKI
![]() Juz jest za pozno.... Juz o nia nie walcz.... Gdzie durniu byles kiedy cie potrzebowala?! czy cos w tym stylu dziewczyny licze na was maja byc nawet dłuższze niz na gg proszeee |
![]() ![]() |
![]() |
#1196 |
Rozeznanie
|
czekam na mężczyznę,który mnie rozpozna. ja go rozpoznam też.
i obym nigdy nie była głucha na miłość. chce tańczyć przy każdej okazji i chce szukać okazji do tańca. żeby dzięki Tobie schły mi łzy i rodziły się uśmiechy. i przyznam się regularnie podkradam opisy kee i agattee. ( bardzo ładne wstawiacie ![]()
#1197 |
Zadomowienie
|
Wkurzona deczko zwinęła w ciup usteczka i poszła precz z miasteczka.
Z pewnością ktoś ją przestraszył. Mówił że jest niewinny i od innych inny. Wił się w zeznaniach od zdanie do zdania. Plątał mu się cięty język. Winę w usta włożyć damie. Z reguły nie sypiam bezsennie. Nie piszę o ciężkich porankach bo poukładane mam plany. Sing me spanish techno. Zaśpiewaj mi hiszpańskie techno. You find all of your ugly meanings in the things I find beautiful. Odnajdujesz wszystkie swoje brzydkie znaczenia w rzeczach w których ja znajduję piękno. You perceive all of these things I'd never have known. Dostrzegasz wszystkie te rzeczy o których ja nigdy nie miałam pojęcia. That's the way you'd love to see me: so delicate, so weak, so little purpose. Taką chciałeś mnie widzieć: tak delikatną, tak słabą, tak mało skuteczną. Oh, you're so naive yet so. Och, wciąż jesteś taki naiwny. I may say it was your fault cuz I know you could have done more. Mogę powiedzieć, że to twoja wina, bo wiem, że mogłeś zrobić więcej. Hold on to your kite. Just don't let me down. Trzymaj swój latawiec. Tylko mnie nie zawiedź. In their eyes is a place that you finally discovered. W ich oczach jest miejsce które w końcu odkryłeś. The world can be a very big place so be yourself don't get out of place. Świat może być bardzo dużym miejscem, więc bądź sobą, nie opuszczaj miejsca. It's a hard life to live, so live it well. To ciężkie życie do przeżycia, więc przeżyj je dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
#1198 |
Raczkowanie
|
^Zabierz mnie proszę
^Pełna nadziei ^Ciągle na nowo ^tysiące ulic i serc ^Myśli głęboko ^Już nie liczę na cud ^Wciąż idę pod wiatr Silna tak... ^w starym lustrze widzę swoje łzy ^Nigdy nie zapomnę ^kasztanów deszcz ^Zapominasz lub nie wierzysz, ^w czym naprawdę problem tkwi ^Kolejny dzień nie cieszył Go |
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
Zakorzenienie
|
3martyna3 boskie opisy! Twoje podobają mi się najbardziej !
![]()
#1200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Have me flyin so high in the sky. // Sprawiasz, że wznoszę się do nieba. right now I feel like a bird caged without a key. // właśnie teraz czuję się jak ptak, zamknięty w klatce, nie mając klucza. through my smile I cry. // płaczę poprzez uśmiech. spread your wings, spread beauty. // rozwinąc skrzydła, roztaczac piękno. At times I feel used. // czasami czuję się wykorzystywana. Can't get you out my mind. // nie potrafię wyrzucic Cię z moich myśli. Talkin late on the phone. // rozmowy przez telefon do późna.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.