|
|
#2911 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar V
|
|
|
|
#2912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tymeny chyba ![]() Ktoras z dziewczyn pisala o piwnicy i marianach
|
|
|
|
|
#2913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozterko - o dokładnie Pachną tak jak piszesz i tak też wyglądają
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2914 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A potem będę się chwalić wszem i wobec, że znam Ciebie osobiście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Musze się pochwalić , że nazbierałam w sobotę ( na urlopiku) siatkę maślaków Przyniosłam do chałupy i mówię kumpeli , z ktorą byłam na tym urlopie , że zabieram się do gotowania grzybowej , a ona na to , że na kolację już zaplanowała biały ser i pomidory . Mówię : to na pewno maślaki, nawet profilaktycznie potwierdziłam u lokalnej "grzybiarki" a kumpela na to , że się nie zna na grzybach. I nic by w tym dziwnego nie było , gdyby wcześniej nie jadała mojej grzybowej , tyle , że z grzybów suszonych,
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że zupełnie nie na żaden z toczących się tu tematów, ale zerknęłam dziś na stronę Ralpha Laurena i to niesamowite, ale 95% z wszystkich tam rzeczy chcę mieć u siebie. Klasyka i elegancja, ot co.
Dla zainteresowanych: http://www.ralphlauren.com/frontdoor...flashversion=9 |
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
miłego dnia życze wszystkim...
hej ho hej ho do pracy by się szło... |
|
|
|
#2917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Popadało rano, na dworze jest mokro, ale dosyć przyjemnie. Znów nie mam internetu
|
|
|
#2918 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2919 | |||||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
(aczkolwiek ja już od długiego czasu stawiam w tym temacie na jakość, nie ilość ) Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i trzymaj się ciepło
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2008-09-08 o 11:12 Powód: poprawiłam średnik na dwukropek, coby mi emotka wyszła ;) |
|||||
|
|
|
#2920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to Missoni Uomo. Zapach z lat osiemdziesiątych. Pachniał nimi jeden mężczyzna, którego zawsze będę wspominać z ogromnym sentymentem ![]() |
|
|
|
|
#2921 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
O czizes...ale się męczę. |
|
|
|
|
#2922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1215866294 pierwsze od lewej ![]() Madziczka dostala robiona probke z mojego flakonu ode mnie,podobnie jak Sabbath-przyznam ze sama mialam troche problemow ze znalezieniem info na ich temat i kupilam w ciemno,nie zaluje. W kazdym razie jest to zapach z lat 80-tych,musze poszukac bo kiedys zapisalam sobie tabelke jaka znalazlam i one byly tam umiejscowione z dokladna data oraz nutami zapachowymi.
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że wywołałam burzę mózgów co do Missoni Orlane
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2924 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Abstrahując od tematu - jak ktoś jest biegły w przeklejaniu tabelek z Excela do Power Pointa tak, zeby się nie rozłaziły, to bardzo i ogromnie proszę o kontakt
|
#2925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i tuBig mystery ![]() |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2926 |
|
BAN stały
|
Dostałam 3 dni zwolnienia, a więc siedzę w domu, zaraz wezmę leki i muszę nadal dużo pic.
A potem zrobie chałwowca na zimno
|
|
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2929 |
|
BAN stały
|
CHAŁWOWIEC NA ZIMNO 1,5szkl mleka 1szkl cukru pudru, cukier waniliowy 40dkg chałwy 4 jajka 2-3 łyżki żelatyny 1,5 kostki masła 1 galaretka Masło utrzeć z chałwą, jajka z cukrem, żelatynę rozpuścić w pół szkl mleka, po czym dolać szklankę i schłodzić, wymieszać mleko z masą żółtkową a następnie z chałwową, wylać na tortownicę, zalać galaretką. Ja na spód dałam jeszcze biszkopty. Smakuję jak chałwa
Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2008-09-08 o 15:56 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2930 | |||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() To naprawdę full time job na dłuuuugo. ![]() No to się trochę odwdzięczyłam, za te wszystkie chwila radości przy Twoich postach. ![]() Może. Ale mam nadzieję, że nie będzie. ![]() Tez się roześmiałam, kiedy usłyszałam te diagnozę. A swoją drogą - mnie naprawdę nie sprawia przyjemności dostawanie kwiatów. Kłopotliwe to, śmieci w domu, wodę zmieniać trzeba... A na podstawie badań owego zielska z opowieści odkryłam, że moja potłuczona próbka Grape Leaf Demeter nie pachniała wcale liśćmi winorośli, tylko łodygami. Liscie pachną trochę jak szczaw, a młodziutkie pędy są kwaskowate i smaczne. Cytat:
![]() Dla mnie to tylko małe zwirzątko, ale z królewną byś się dogadał. Kiedy planowałam zakup ptasznika w charakterze domowej maskotki mój spokojny Królewna ryknął wielkim głosem, że nigdy, przenigdy, choćbym pękła. Autentycznie, jego irracjonalny opór zrobił na mnie wrażenie. ![]() Cytat:
![]() To taka robota durna, że kiedy wszystko idzie dobrze, to znaczy, że tak właśnie ma być i nikt nie interesuje się, kto za tym stoi. Dopiero kiedy się sypie... No, wtedy jest kozioł ofiarny. Hahaha! Dobre! Zacznę mysleć w tych kategoriach w razie zniechęcenia. Cytat:
Jadł u mnie grzyby nie raz, ale kiedy podczas rejsu po Mazurach uzbierałam kozaków do jajecznicy oznajmił, że on się boi jeść. A grzybobrania zazdroszczę. I gratuluję. Cytat:
A po co wybierać? ![]() Jednak w kwestii rozmiaru (tak już serio) mam inne zdanie i, co ciekawe, pomogła mi je sobie uświadomić lektura Kamasutry. Otóż jest tam klasyfikacja narządów i damskich, i męskich, które dzielone są, podług rozmiaru, na trzy grupy. I okazuje się, że ponoć najlepiej jest dobierać się w ten sposób, by małe "współpracowały" z małymi, a duże z dużymi. Argument jest taki, że duże przyrodzenie w małej muszelce może po prostu boleć. I do mnie to trafia jak najbardziej. Cytat:
Cytat:
za szybki powrót do zdrowia.
|
|
#2931 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A jeśli chodzi o kwiaty, myślę podobnie, potem woda śmierdzi, ciężko domyć wazon..blech...liście sie sypią, kwiaty więdną. Nie dodzwoniłam sie do UC i wysłałam dzisiaj pocztą dokument z tru. |
|
|
|
|
#2932 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
) nawet mi się błąka po pamięci ta "klasyfikacja" - jakieś gazele tam były bodajże
|
|
#2933 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Musiałabym poryć na półce i znaleźć książkę ![]() Sabbath, wróciłam żywa i zdrowa Dzięki za gościnę i fascynujące opowieści przeróżne Poznałam osobiście Królewnę No dobra, wracam do jedzenia śniadanio-obiadu. Niezbyt udanego, bo przypaliłam tuńczykowy sos do makaronu
|
|
|
|
|
#2934 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Może jednak uda mi się odwiedzić Katowice w październiku, będę błagać rodziców aby wstąpili na jeden dzień do babci. Wyjazd do Szklarskiej planowany jest 1 połowa października, więc albo 1 dnia albo ostatniego dnia wyjazdu bym jakoś coś wymyśliła.
|
|
|
|
|
#2935 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mężczyźni zające, byki i ogiery. Swoją drogą - niezłe mieszanki mogłyby wyjść... ![]() Cytat:
Niecierpliwie wyglądam kolejnego spotkania. A tak przy okazji: staruszkowie zadbali o Ciebie? ![]() Mówiłam Ci, że wzbudzam litość. I jeszcze druga rzecz: znalazłam w lodówce jakąś obcą wędlinę. To Twoja?
|
|
#2936 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja w ogóle nie lubię kwiatów bo zapominam je podlewać, teściowa mi podlewa ![]() Strasznie boli mnie głowa już pół dnia, u mnie deszczowo i zimno się zrobiło, tylko 17 stopni. |
|
|
|
|
#2937 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na szczęście obecność kotów w mieszkaniu i tak uniemożliwia mi zaśmiecanie go bukietami ![]() Cytat:
Mnie imponujesz na potęgę.Staruszkowie zadbali o mnie bardzo ładnie, trafiłam bezproblemowo ).Cytat:
To też z tych targów żywności regionalnej. Przetestowałam ją i doszłam do wniosku, że jest za słona i znacznie gorsza od serków, dlatego nie trafiła na stół. Zrób z nią, co uważasz za właściwe
|
|||
|
|
|
#2938 | |
|
BAN stały
|
No nie da się ukryć
![]() Cytat:
![]() ----- W kwestii kwiatów - wolę cięte niż doniczkowe Marzenia...
|
|
|
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
Sabb, Ty planowałaś kupno ptasznika?
matko i córko chyba bym omarła Zuziuniu, wracaj do zdrowia ![]() W kwestii kwiatów to nie mam ani jednego doniczkowego kwiatka w domu Nie lubię i nie umiem się nimi zajmować
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziuniu - zdrówka Ci życzę oby paskudztwo skończyło się jak najszybciej...
Gryksiu - doszła próbka ??? powiedz że tak ![]() Smutku ciag dalszy... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.

To chyba Twoje określenie (pisałaś kiedyś).

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

:

pije urosan i jak mi dzisiaj nie przejdzie ide jutr do lekarza.

i trzymaj się ciepło 

) i
chałwowiec????? podasz przepis???

(wiecie, o jakie mi chodzi - takie "piwniczne", włochate potwory
). No masakra i armagedon w jednym. Modliłem się tylko, żeby nie zdążył zwiać, bo musiałbym szukać miejsca na nocleg. Laczek załatwił sprawę. No z godzinę dochodziłem do siebie