Scent Bar V - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-08, 00:27   #2911
gryx82
BAN stały

Dot.: Scent Bar V

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Mariany - wiem. a bleh.
Hecate, no właśnie! To chyba Twoje określenie (pisałaś kiedyś).

Cytat:
laczek dobra sprawa, nawet Kazik o laczku wspomina w 12 Groszy
No bez laczka jak bez ręki
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 00:28   #2912
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Hecate, no właśnie! To chyba Twoje określenie (pisałaś kiedyś).

No bez laczka jak bez ręki
Nie, nie moje
Tymeny chyba

Ktoras z dziewczyn pisala o piwnicy i marianach

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 00:30   #2913
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Miałam , takie ziołowe, nieco orientalne , w kolorze ciemnego koniaku , prosta płaska butelka z ciemnym korkiem. o ile sobie przypominam był to zapach z goździkiem przyprawowym w roli znaczącej. Firma Orlane, nazawa Missoni .

Rozterko - o dokładnie Pachną tak jak piszesz i tak też wyglądają

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 00:46   #2914
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
A tak, posłużyłam się kodem z innej bajki.
Otóż środowisko milośników fantastyki organizuje spotkania zwane konwentami. To cykl wykładów, konkursów, paneli, gier etc. Jest ich wiele w każdym kraju, mniejsze i większe. Największy polski konwent to odbywający się raz w roku Polcon. Największy europejski to Eurocon, największy światowy - Worldcon. Sa one organizowane przez fanów zrzeszonych w klubach.
Dotychczas Polacy organizowali dwa Eurocony. Jeden w 1990 w Krakowie był kompletna klapą - nikt nic nie wiedział. Pochlebiam sobie, że jedyne bloki, które miały ręce i nogi to był blok Tolkienowski i Star Warsowy (za który odpowiadał klub, którego byłam członkiem założycielem ). Drugi odbywał się w 2000 w Trójmieście i zwany jest dotychczas Erratconem.
W 2010 Eurocon połączony z Polconem robi Śląski Klub Fantastyki, czyli my. Będzie o tyle trudniej, że robimy go w Cieszynie w trzech językach przy wsparciu Czechów i Słowaków. Ułożenie programu to będzie katorga. Po pierwsze musi ciągle iśc jedna nitka programowa literacka, jedna filmowa, jedna konkursowa, jedna rpgowa i jedna naukowa. Po drugie stale musi być co najmniej jeden punkt programu w każdym z języków czyli po polski, po angielsku i po czesku lub slowacku. Po trzecie punkty poszczegolnych prelegentów nie mogą się nakładać. Po piąte muszę zapewnić tłumaczenie prelekcji na poszczegolne języki (a tłumacze muszą zgodzić się robić to bez wynagrodzenia, bo to impreza fanowska). I po szóste wreszcie muszę wybrać prelegentów i prowadzących oraz ułożyć program tak, żeby te parę tysięcy osób znalazło dla siebie ciekawe punkty o każdej porze dnia...
Acha, do tego dochodzi rozplanowanie nagród w setkach konkursów i rozliczenie ich ze sponsorami. I jeszcze: trzeba to wszystko zmieścić w ograniczonej ilości sal tak, żeby w każdej coś się działo bez przestojów i bez nakładek. Także tematycznych (czyli dwa punkty z pokrewnych tematów nie powinny się nakładać).
Masakra.
Dasz sobie radę w podskokach , cóz to dla Ciebie przy takim ciągłym wyżu energetycznym

A potem będę się chwalić wszem i wobec, że znam Ciebie osobiście

Cytat:
Ja mam nadzieję, że przynajmniej obedzie się bez kompromitacji. Jesli tym razem nam się nie uda, to nie wiem, czy Polska dostanie jeszcze kiedykolwiek Eurocon. :
A tam , na bank uratujesz honor ojczyzny

Cytat:
Znajomi przywieźli mi dziś fenomenalne upominki: liście winorośli, świeży szczaw i kwiatki rozmarynu do wąchania. Wracałam do domu taksówką z naręczem pachnącego obłędnie zielska, a taksówkarz na to:
- Ale kwiaty to niezbyt fajne pani dostaje. :

Musze się pochwalić , że nazbierałam w sobotę ( na urlopiku) siatkę maślaków
Przyniosłam do chałupy i mówię kumpeli , z ktorą byłam na tym urlopie , że zabieram się do gotowania grzybowej , a ona na to , że na kolację już zaplanowała biały ser i pomidory.
Mówię : to na pewno maślaki, nawet profilaktycznie potwierdziłam u lokalnej "grzybiarki" a kumpela na to , że się nie zna na grzybach. I nic by w tym dziwnego nie było , gdyby wcześniej nie jadała mojej grzybowej , tyle , że z grzybów suszonych, pochodzenia róznego
Stary 2008-09-08, 07:31   #2915
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Przepraszam, że zupełnie nie na żaden z toczących się tu tematów, ale zerknęłam dziś na stronę Ralpha Laurena i to niesamowite, ale 95% z wszystkich tam rzeczy chcę mieć u siebie. Klasyka i elegancja, ot co.

Dla zainteresowanych:

http://www.ralphlauren.com/frontdoor...flashversion=9
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 07:40   #2916
ivanna
Zakorzenienie

miłego dnia życze wszystkim...

hej ho hej ho do pracy by się szło...
Stary 2008-09-08, 09:18   #2917
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Znajomi przywieźli mi dziś fenomenalne upominki: liście winorośli, świeży szczaw i kwiatki rozmarynu do wąchania. Wracałam do domu taksówką z naręczem pachnącego obłędnie zielska, a taksówkarz na to:
- Ale kwiaty to niezbyt fajne pani dostaje.

Dobre

Popadało rano, na dworze jest mokro, ale dosyć przyjemnie.
Znów nie mam internetu

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 09:39   #2918
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Popadało rano, na dworze jest mokro, ale dosyć przyjemnie.
Znów nie mam internetu
A ja dalej biegam do ubikacji pije urosan i jak mi dzisiaj nie przejdzie ide jutr do lekarza.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 10:16   #2919
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Mam kumpla, który na tekst, że "rozmiar nie ma znaczenia, liczy się technika" zareagował głębokim spojrzeniem mi w oczy i stwierdzeniem: "Ależ Sabbath, po co wybierać?".
Hmmm... czasami nie ma innego wyjścia, trzeba brać co jest i cieszyć się tą techniką (aczkolwiek ja już od długiego czasu stawiam w tym temacie na jakość, nie ilość )

Cytat:
Jakoś wyobrażanie sobie, że Ty będziesz grzeczna przychodzi mi z trudem.
No dobra, przyznam się - pomiędzy jednym akapitem a drugim zaglądałam na Wizaż

Cytat:
Nam (czyli Aragonte, Sałacie i mnie) alkoholowy wieczór przeciągnął się do piątej rano.
Ależ Wam zazdroszczę!

Cytat:
- Ale kwiaty to niezbyt fajne pani dostaje.

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
A ja dalej biegam do ubikacji pije urosan i jak mi dzisiaj nie przejdzie ide jutr do lekarza.
Zuziuniu, idź do lekarza jak najszybciej, z zapaleniem pęcherza nie ma co żartować - zwłaszcza biorąc pod uwage Twoje plany. Dużo zdrówka i trzymaj się ciepło

Edytowane przez Margot45
Czas edycji: 2008-09-08 o 11:12 Powód: poprawiłam średnik na dwukropek, coby mi emotka wyszła ;)
Margot45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 10:53   #2920
mariolasl
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam , takie ziołowe, nieco orientalne , w kolorze ciemnego koniaku , prosta płaska butelka z ciemnym korkiem. o ile sobie przypominam był to zapach z goździkiem przyprawowym w roli znaczącej. Firma Orlane, nazawa Missoni .
Takie?
to Missoni Uomo. Zapach z lat osiemdziesiątych.
Pachniał nimi jeden mężczyzna, którego zawsze będę wspominać z ogromnym sentymentem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 755.jpg (19,7 KB, 8 załadowań)
mariolasl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 11:07   #2921
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Zuziuniu, idź do lekarza jak najszybciej, z zapaleniem pęcherza nie ma co żartować - zwłaszcza biorąc pod uwage Twoje plany. Dużo zdrówka i trzymaj się ciepło ;cmok:
Pójdę dzisiaj, bo biegam co kilka minut...teraz biegłam z na dworu bo myślałam ze już nie wytrzymam.
O czizes...ale się męczę.
Stary 2008-09-08, 13:01   #2922
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Takie?
to Missoni Uomo. Zapach z lat osiemdziesiątych.
Pachniał nimi jeden mężczyzna, którego zawsze będę wspominać z ogromnym sentymentem
Stylizacja flakonu jest identyczna
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1215866294

pierwsze od lewej

Madziczka dostala robiona probke z mojego flakonu ode mnie,podobnie jak Sabbath-przyznam ze sama mialam troche problemow ze znalezieniem info na ich temat i kupilam w ciemno,nie zaluje.
W kazdym razie jest to zapach z lat 80-tych,musze poszukac bo kiedys zapisalam sobie tabelke jaka znalazlam i one byly tam umiejscowione z dokladna data oraz nutami zapachowymi.
Stary 2008-09-08, 13:23   #2923
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Widzę, że wywołałam burzę mózgów co do Missoni Orlane

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 13:32   #2924
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Abstrahując od tematu - jak ktoś jest biegły w przeklejaniu tabelek z Excela do Power Pointa tak, zeby się nie rozłaziły, to bardzo i ogromnie proszę o kontakt
Stary 2008-09-08, 13:34   #2925
mariolasl
Zakorzenienie

Smile Dot.: Scent Bar V

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość

pierwsze od lewej

Madziczka dostala robiona probke z mojego flakonu ode mnie,podobnie jak Sabbath-przyznam ze sama mialam troche problemow ze znalezieniem info na ich temat i kupilam w ciemno,nie zaluje.
W kazdym razie jest to zapach z lat 80-tych,musze poszukac bo kiedys zapisalam sobie tabelke jaka znalazlam i one byly tam umiejscowione z dokladna data oraz nutami zapachowymi.
Zobacz co znalazłam tutaj, tutaj (?) i tu

Big mystery
mariolasl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-08, 13:51   #2926
Zuziunia
BAN stały

Dostałam 3 dni zwolnienia, a więc siedzę w domu, zaraz wezmę leki i muszę nadal dużo pic.

A potem zrobie chałwowca na zimno
Stary 2008-09-08, 15:05   #2927
nefernefer35
Zakorzenienie

GG do nefernefer35

Cytat:
Dostałam 3 dni zwolnienia, a więc siedzę w domu, zaraz wezmę leki i muszę nadal dużo pic.

chałwowiec????? podasz przepis???
nefernefer35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 15:14   #2928
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Brzmi interesująco, a jak smakuje?

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 15:35   #2929
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nefernefer35 Pokaż wiadomość
chałwowiec????? podasz przepis???
za moment

CHAŁWOWIEC NA ZIMNO
1,5szkl mleka
1szkl cukru pudru, cukier waniliowy
40dkg chałwy
4 jajka
2-3 łyżki żelatyny
1,5 kostki masła
1 galaretka

Masło utrzeć z chałwą, jajka z cukrem, żelatynę rozpuścić w pół szkl mleka, po czym dolać szklankę i schłodzić, wymieszać mleko z masą żółtkową a następnie z chałwową,
wylać na tortownicę, zalać galaretką.

Ja na spód dałam jeszcze biszkopty.

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Brzmi interesująco, a jak smakuje?
Smakuję jak chałwa

Edytowane przez Zuziunia
Czas edycji: 2008-09-08 o 15:56
Stary 2008-09-08, 15:57   #2930
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
GRATULUJĘ Bo chyba jeszcze tego nie robiłam.
I nie omieszkam nadmienić, że jestem przekonana, iż PO TYM EUROCONIE będą chcieli robić zawsze w Polsce i zawsze z TOBĄ.
Oj, ja jednak mam nadzieję, że nie.

To naprawdę full time job na dłuuuugo.

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
rycze!

no placze ze smiechu
No to się trochę odwdzięczyłam, za te wszystkie chwila radości przy Twoich postach.

Cytat:
Sabbath, Człowieku - Orkiestro, nie może być inaczej
Może. Ale mam nadzieję, że nie będzie.
Cytat:
Boskie!
Tez się roześmiałam, kiedy usłyszałam te diagnozę.
A swoją drogą - mnie naprawdę nie sprawia przyjemności dostawanie kwiatów. Kłopotliwe to, śmieci w domu, wodę zmieniać trzeba...

A na podstawie badań owego zielska z opowieści odkryłam, że moja potłuczona próbka Grape Leaf Demeter nie pachniała wcale liśćmi winorośli, tylko łodygami. Liscie pachną trochę jak szczaw, a młodziutkie pędy są kwaskowate i smaczne.

Cytat:
---------

Przeżyłem dzisiaj wieczorem chwile grozy przez duże G (bez skojarzeń ). Zapalam światło, wchodzę do pokoju, a na ścianie nad fotelem siedzi ogromniasty, czarny pająk z długaśnymi odnóżami (wiecie, o jakie mi chodzi - takie "piwniczne", włochate potwory ). No masakra i armagedon w jednym. Modliłem się tylko, żeby nie zdążył zwiać, bo musiałbym szukać miejsca na nocleg. Laczek załatwił sprawę. No z godzinę dochodziłem do siebie
Hihihi! Wy z tymi pająkami niesamowici jesteście.
Dla mnie to tylko małe zwirzątko, ale z królewną byś się dogadał. Kiedy planowałam zakup ptasznika w charakterze domowej maskotki mój spokojny Królewna ryknął wielkim głosem, że nigdy, przenigdy, choćbym pękła. Autentycznie, jego irracjonalny opór zrobił na mnie wrażenie.

Cytat:
Dasz sobie radę w podskokach , cóz to dla Ciebie przy takim ciągłym wyżu energetycznym

A potem będę się chwalić wszem i wobec, że znam Ciebie osobiście
Oj, coś mi się widzi, że nie będziesz miała okazji.
To taka robota durna, że kiedy wszystko idzie dobrze, to znaczy, że tak właśnie ma być i nikt nie interesuje się, kto za tym stoi. Dopiero kiedy się sypie... No, wtedy jest kozioł ofiarny.

Cytat:
A tam , na bank uratujesz honor ojczyzny
Hahaha! Dobre! Zacznę mysleć w tych kategoriach w razie zniechęcenia.

Cytat:

Musze się pochwalić , że nazbierałam w sobotę ( na urlopiku) siatkę maślaków
Przyniosłam do chałupy i mówię kumpeli , z ktorą byłam na tym urlopie , że zabieram się do gotowania grzybowej , a ona na to , że na kolację już zaplanowała biały ser i pomidory.
Mówię : to na pewno maślaki, nawet profilaktycznie potwierdziłam u lokalnej "grzybiarki" a kumpela na to , że się nie zna na grzybach. I nic by w tym dziwnego nie było , gdyby wcześniej nie jadała mojej grzybowej , tyle , że z grzybów suszonych, pochodzenia róznego
Oj, znam to! Dokładnie tak samo było z Królewną.
Jadł u mnie grzyby nie raz, ale kiedy podczas rejsu po Mazurach uzbierałam kozaków do jajecznicy oznajmił, że on się boi jeść.

A grzybobrania zazdroszczę.
I gratuluję.

Cytat:
Hmmm... czasami nie ma innego wyjścia, trzeba brać co jest i cieszyć się tą techniką (aczkolwiek ja już od długiego czasu stawiam w tym temacie na jakość, nie ilość )
Margot, ja sobie pozwolę sparafrazować kumpla:
A po co wybierać?

Jednak w kwestii rozmiaru (tak już serio) mam inne zdanie i, co ciekawe, pomogła mi je sobie uświadomić lektura Kamasutry.
Otóż jest tam klasyfikacja narządów i damskich, i męskich, które dzielone są, podług rozmiaru, na trzy grupy. I okazuje się, że ponoć najlepiej jest dobierać się w ten sposób, by małe "współpracowały" z małymi, a duże z dużymi. Argument jest taki, że duże przyrodzenie w małej muszelce może po prostu boleć.

I do mnie to trafia jak najbardziej.

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość

pierwsze od lewej

Bo to piękny zapach. Właśie obwąchuję, i mnie stylistycznie w otwarciu przypomina Shaal Nur nieco, a rozwinięcie ma gęściejsze.

Cytat:
Dbaj o siebie. Trzymam za szybki powrót do zdrowia.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 16:01   #2931
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
A swoją drogą - mnie naprawdę nie sprawia przyjemności dostawanie kwiatów. Kłopotliwe to, śmieci w domu, wodę zmieniać trzeba...

Dbaj o siebie. Trzymam za szybki powrót do zdrowia.
DZIEKUJĘ i mam nadzieję że szybko mi puści, pech sie mnie trzyma jesli chodzi o choroby w tym roku, już 4 raz na coś choruję.

A jeśli chodzi o kwiaty, myślę podobnie, potem woda śmierdzi, ciężko domyć wazon..blech...liście sie sypią, kwiaty więdną.

Nie dodzwoniłam sie do UC i wysłałam dzisiaj pocztą dokument z tru.
Stary 2008-09-08, 16:06   #2932
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Margot, ja sobie pozwolę sparafrazować kumpla:
A po co wybierać?

Jednak w kwestii rozmiaru (tak już serio) mam inne zdanie i, co ciekawe, pomogła mi je sobie uświadomić lektura Kamasutry.
Otóż jest tam klasyfikacja narządów i damskich, i męskich, które dzielone są, podług rozmiaru, na trzy grupy. I okazuje się, że ponoć najlepiej jest dobierać się w ten sposób, by małe "współpracowały" z małymi, a duże z dużymi. Argument jest taki, że duże przyrodzenie w małej muszelce może po prostu boleć.

I do mnie to trafia jak najbardziej.
A tu się z Tobą zgodzę (jak w 99,9% przypadków ) nawet mi się błąka po pamięci ta "klasyfikacja" - jakieś gazele tam były bodajże
Stary 2008-09-08, 16:57   #2933
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
A tu się z Tobą zgodzę (jak w 99,9% przypadków ) nawet mi się błąka po pamięci ta "klasyfikacja" - jakieś gazele tam były bodajże
Gazele, słonice, klacze... i coś jeszcze Musiałabym poryć na półce i znaleźć książkę

Sabbath, wróciłam żywa i zdrowa
Dzięki za gościnę i fascynujące opowieści przeróżne
Poznałam osobiście Królewnę i Sałatę

No dobra, wracam do jedzenia śniadanio-obiadu. Niezbyt udanego, bo przypaliłam tuńczykowy sos do makaronu
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 17:11   #2934
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
Zazdraszczam
Może jednak uda mi się odwiedzić Katowice w październiku, będę błagać rodziców aby wstąpili na jeden dzień do babci. Wyjazd do Szklarskiej planowany jest 1 połowa października, więc albo 1 dnia albo ostatniego dnia wyjazdu bym jakoś coś wymyśliła.
Stary 2008-09-08, 17:30   #2935
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
DZIEKUJĘ i mam nadzieję że szybko mi puści, pech sie mnie trzyma jesli chodzi o choroby w tym roku, już 4 raz na coś choruję.

A jeśli chodzi o kwiaty, myślę podobnie, potem woda śmierdzi, ciężko domyć wazon..blech...liście sie sypią, kwiaty więdną.

Nie dodzwoniłam sie do UC i wysłałam dzisiaj pocztą dokument z tru.
A właśnie. Ten smród wody i koniecznośc wkładania reki w oślizgły wazon (bo ja oczywiście zawsze zapominam o zmienianiu wody)... Jak mogłam zapomniec o tych atrakcjach?

Cytat:
Tak, jak pisze Aragonte: kobiety to gazele, klacze i słonice.
Mężczyźni zające, byki i ogiery.
Swoją drogą - niezłe mieszanki mogłyby wyjść...

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
I ja dziękuję za przemiłe odwiedziny.
Niecierpliwie wyglądam kolejnego spotkania.

A tak przy okazji: staruszkowie zadbali o Ciebie?
Mówiłam Ci, że wzbudzam litość.

I jeszcze druga rzecz: znalazłam w lodówce jakąś obcą wędlinę. To Twoja?
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 17:44   #2936
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
A właśnie. Ten smród wody i koniecznośc wkładania reki w oślizgły wazon (bo ja oczywiście zawsze zapominam o zmienianiu wody)... Jak mogłam zapomniec o tych atrakcjach?
no wiesz jak mogłaś zapomnieć?
Ja w ogóle nie lubię kwiatów bo zapominam je podlewać, teściowa mi podlewa

Strasznie boli mnie głowa już pół dnia, u mnie deszczowo i zimno się zrobiło, tylko 17 stopni.
Stary 2008-09-08, 17:51   #2937
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Właśnie w duchu zdumiałam się, że pamiętasz o zmienianiu wody... mnie się to nigdy nie zdarzyło Na szczęście obecność kotów w mieszkaniu i tak uniemożliwia mi zaśmiecanie go bukietami

Cytat:
A tak przy okazji: staruszkowie zadbali o Ciebie?
Mówiłam Ci, że wzbudzam litość.
Ty, litość? A gdzie tam Mnie imponujesz na potęgę.
Staruszkowie zadbali o mnie bardzo ładnie, trafiłam bezproblemowo Na koncercie bawiłyśmy się super, tyle tylko, że czekałyśmy potem we trzy na dworcu w Katowicach do piątej z hakiem, żeby nie zostawiać tam samej tej kumpeli z Chrzanowa. A Clannad wypadł naprawdę dobrze Wróciłam do W-wy jak zombie, ale absolutnie nie żałuję, że pojechałam na ten koncert (o reszcie atrakcji już nie wspominam ).

Cytat:
I jeszcze druga rzecz: znalazłam w lodówce jakąś obcą wędlinę. To Twoja?
Yyy, tak To też z tych targów żywności regionalnej. Przetestowałam ją i doszłam do wniosku, że jest za słona i znacznie gorsza od serków, dlatego nie trafiła na stół. Zrób z nią, co uważasz za właściwe
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 18:27   #2938
gryx82
BAN stały

Cytat:
Hihihi! Wy z tymi pająkami niesamowici jesteście.
No nie da się ukryć

Cytat:
Dla mnie to tylko małe zwirzątko, ale z królewną byś się dogadał. Kiedy planowałam zakup ptasznika w charakterze domowej maskotki mój spokojny Królewna ryknął wielkim głosem, że nigdy, przenigdy, choćbym pękła. Autentycznie, jego irracjonalny opór zrobił na mnie wrażenie.
Dzielny Królewna Swój chłopak

-----

W kwestii kwiatów - wolę cięte niż doniczkowe Ech... wielkie bukiety lilii lub kosaćców w każdym pomieszczeniu Marzenia...
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 18:42   #2939
MoniaK
Zakorzenienie

Sabb, Ty planowałaś kupno ptasznika? matko i córko chyba bym omarła

Zuziuniu, wracaj do zdrowia zapalenie pęcherza to przechlapana sprawa, kiedyś miewałam je często

W kwestii kwiatów to nie mam ani jednego doniczkowego kwiatka w domu Nie lubię i nie umiem się nimi zajmować
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 19:10   #2940
ivanna
Zakorzenienie

Zuziuniu - zdrówka Ci życzę oby paskudztwo skończyło się jak najszybciej...

Gryksiu - doszła próbka ??? powiedz że tak

Smutku ciag dalszy...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości