|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 319
|
Dot.: W³osowo-plotkowo - wszystko o naszych w³osach
Czy korzysta³ kto¶ mo¿e z zabiegów mezoterapii skóry g³owy?
Wys³ane z mojego SM-S901B przy u¿yciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 515
|
te¿ chêtnie siê dowiem. Ostatnio dr Cyj jest na topie
|
|
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
S³ysza³am opinie, ¿e "na dwoje babka wró¿y³a", ¿e takie zabiegi jednym pomog±, a innym nie i to tak naprawdê jest loteria. A ja ju¿ coraz bardziej tracê nadziejê, ¿e cokolwiek pomo¿e moim w³osom
Na razie jestem pod opiek± endokrynologa i ginekologa i walczymy. Nie mam zbyt wielkiej wiedzy w tym temacie, a na stronach klinik oferuj±cych tego typu zabiegi wiadomo, ¿e s± one opisane w samych superlatywach.
|
|
|
|
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 515
|
ja ju¿ walczê z wypadaniem w³osów od 14 lat. Mam Hasimoto, hormony wyrówanane a w³osy nadal lec±. Niby odrastaj±, ale lec±, raz mniej raz wiêcej.
|
|
|
|
|
#1415 |
|
¦niêta Mucha
Wiadomo¶ci: 10 785
|
Dziewczyny z w±tku o mezo na estetycznej mówi³y, ¿e ³adnie hamuje, ale to chyba nie s± osoby z towarzysz±cymi chorobami. Ja siê cykam, bo jak niby znieczuliæ skórê g³owy, wiêc ratujê siê wcierkami.
|
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jak na razie nie stwierdzono ¿adnych chorób, tarczycowe hormony w normie, podwy¿szona prolaktyna, ale ju¿ biorê na ni± leki, plus podwy¿szony poziom testosteronu i androstenionu, jednak wed³ug dwóch ró¿nych lekarzy nie jest jako¶ mocno wysoki. Chocia¿ mo¿e to korelowaæ z nadmiernym wypadaniem w³osów w moim przypadku i tym, ¿e nowe w³osy, ktore wyrastaj±, s± widocznie cieñsze ni¿ te starsze. |
|
|
|
|
|
#1417 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 91
|
Polecicie mi jaki¶ niedrogi olej do suchych rozja¶nianych w³osów?
|
|
|
|
|
#1418 | |
|
¦niêta Mucha
Wiadomo¶ci: 10 785
|
Cytat:
Ja siê lubiê z mieszankami z OnlyBio do OMO, a jak chcesz co¶ na puszenie na domkniêcie pielêgnacji, to seledynowy olejek Isana. On jest jaki¶ owocowy, pitaja chyba. Dla mnie du¿o lepszy ni¿ jedwab itp. Wys³ane z iPhone za pomoc± Tapatalk
|
|
|
#1419 |
|
Interleukina Druga
Wiadomo¶ci: 1 817
|
|
|
|
|
|
#1420 | ||
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 10 455
|
Cytat:
Cytat:
Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#1421 |
|
Raczkowanie
|
Dziêki dziewczyny. Czy mogê jeszcze prosiæ o polecenie jakiej¶ od¿ywki/maski? My¶la³am o Biovaxie, bo kiedy¶ lubi³am ich maski, ale nie wiem, która wersja, ewentualnie mo¿e co¶ innego.
Potrzebujê te¿ szczotki. Zauwa¿y³am, ¿e Tangle Teezer ³amie moje w³osy. Kupi³am niedawno jak±¶ do w³osów d³ugich z Rossmana (nie tê drewnian±), ale widzê, ¿e strasznie mnie ci±gnie. Wola³abym, ¿eby nie by³a z naturalnym w³osiem. Jestem wegank± i staram siê unikaæ produktów odzwierzêcych. Edytowane przez Szaryburykot Czas edycji: 2022-08-18 o 11:24 Powód: . |
|
|
|
|
#1422 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
Wiadomo¶ci: 27 418
|
Cytat:
D³ugo u¿ywa³am szczotki z Rossmana, takiej wios³owej, niby by³am zadowolona, dopóki nie odkry³am takiej szczotki https://www.ekobieca.pl/product-pol-...x-kolorow.html To jest sztos! Dodam, ¿e mam grube, gêste i d³ugie w³osy, sieæ ma³o co daje radê. Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1423 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1424 |
|
Dzik
Wiadomo¶ci: 5 702
|
Moze sprobuj która¶ szczotkê Wetbrush Go Green? U mnie sprawdzaj± siê lepiej ni¿ TT, która straszliwie ³ama³a mi w³osy. Nie zawiera dzików, biodegradowalna.
|
|
|
|
|
#1425 |
|
Raczkowanie
|
O, dziêkujê bardzo! Mam jeszcze pytanie - czy ig³y Ci siê w niej szybko wyginaj±? Widzia³am ostatnio podobn± szczotkê w Rossmanie, ale igie³ki by³y powyginane jeszcze w sklepie i dlatego sobie odpu¶ci³am kupno.
|
|
|
|
|
#1426 |
|
Dzik
|
Nie, nie wyginaj± siê szybko, z tym ze mam proste, do¶æ cienkie i nieskomplikowane w³osy o d³ugo¶ci do ³opatek.
|
|
|
|
|
#1427 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 010
|
Cytat:
W ogóle to witam siê na w±tku, jak zobaczy³am ostatnio grubo¶æ mojego kucyka to postanowi³am, ¿e czas znowu zacz±æ dbaæ o w³osy. ![]() Wys³ane z mojego M2102J20SG przy u¿yciu Tapatalka
|
|
|
|
#1428 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 7 603
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- ja bardzo lubiê najnowszego hair fooda z mas³em kakaowym - zu¿y³am ca³e opakowanie, mam w zapasach kolejne. |
|
|
|
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 592
|
Dziewczyny ,porad¼cie proszê czym potraktowaæ skórê glowy bo cholernie mnie ca³a swêdzi. My³am caly czas tym samym szamponem i u¿ywa³am tej samej od¿ywki ale by³am na krótkim wypadzie i przez te pare dni by³o to co¶ innego. Mê¿owi nic a ja sie drapie jak g³upia
|
|
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
W temacie szczotek do w³osów, to szczotka ze zdjêcia to moje odkrycie
kupi³am z rok temu na wyprzeda¿y w Rossmannie i jestem w niej zakochana. Rozczesuje bez problemu suche i mokre w³osy, nie szarpie, nie wyrywa, dobrze sprawdza siê jako duet z suszark±, ig³y nie odkszta³caj± siê i jest ³atwa do mycia. Do moich grubych, gêstych, prostych w³osów o ¶redniej d³ugo¶ci jest idealna. Natomiast moje najwieksze rozczarowanie to Olivia Garden ig³y ³±czone z w³osiem w³osy rozczesywa³a tylko z wierzchu, robi³a mi straszny przyklap na g³owie, za to doskonale zbiera³a kurz i wszelkie k³aczki. Nie polecam ![]() A macie mo¿e do polecenia co¶ w wersji "do torebki"?.20220822_123737.jpg Wys³ane z mojego SM-A525F przy u¿yciu Tapatalka
|
|
#1431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wys³ane z mojego SM-A525F przy u¿yciu Tapatalka
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 23 776
|
Ja odk±d kupi³am szczotkê do modelowania to mam inne ¿ycie
Na poczatku zajmowalo mi to prawie 50 minut, teraz jakie¶ 20 czyli tyle, co zwykle. Mam problem z równym podzia³em w³osów na partie, a to z pewno¶ci± utrudnia, no ale jest git. Nie mogê siê doczekaæ a¿ podetnê w³osy i wtedy bêdê je podkrêcaæ, efekt bêdzie meeeega. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1433 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 24 937
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
Ja te¿ nie
zawsze podziwia³am kobiety, które maj± cierpliwo¶æ i zapa³ do tego mo¿e gdybym nie my³a w³osów codziennie, a raz na 3 dni to te¿ chcia³oby mi siê j± nawet od¿ywki d/s rzadko u¿ywam, bo to dla mnie zbyt wiele roboty ![]() Wys³ane z mojego SM-A525F przy u¿yciu Tapatalka
|
|
#1435 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 592
|
Cytat:
![]() Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wys³ane z mojego SM-A525F przy u¿yciu Tapatalka
|
|
|
#1437 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 23 776
|
No ja bez zrobionego w³osa to wygl±dam jak jaki¶ przys³owiowy ch³op z pola, takie odnoszê wra¿enie, wiêc robiê to namiêtnie Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
No codziennie tez by mi siê nie chcia³o Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#1438 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 17 946
|
Ja modelujê w³osy 10 min, ale mam ma³o.
|
|
|
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 28 816
|
Cytat:
A jakie masz wlosy ? |
|
|
|
|
|
#1440 | |
|
Dzik
|
Cytat:
![]() Co do szczotki do torebki to ja polecam nadal WetBrush w wersji mini. Sent fra min EML-L29 via Tapatalk |
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.

Na razie jestem pod opiek± endokrynologa i ginekologa i walczymy. Nie mam zbyt wielkiej wiedzy w tym temacie, a na stronach klinik oferuj±cych tego typu zabiegi wiadomo, ¿e s± one opisane w samych superlatywach.

kupi³am z rok temu na wyprzeda¿y w Rossmannie i jestem w niej zakochana. Rozczesuje bez problemu suche i mokre w³osy, nie szarpie, nie wyrywa, dobrze sprawdza siê jako duet z suszark±, ig³y nie odkszta³caj± siê i jest ³atwa do mycia. Do moich grubych, gêstych, prostych w³osów o ¶redniej d³ugo¶ci jest idealna.
w³osy rozczesywa³a tylko z wierzchu, robi³a mi straszny przyklap na g³owie, za to doskonale zbiera³a kurz i wszelkie k³aczki. Nie polecam 
zawsze podziwia³am kobiety, które maj± cierpliwo¶æ i zapa³ do tego
mo¿e gdybym nie my³a w³osów codziennie, a raz na 3 dni to te¿ chcia³oby mi siê
j± nawet od¿ywki d/s rzadko u¿ywam, bo to dla mnie zbyt wiele roboty