|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | |
|
cat lady
|
Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 66
Cytat:
Frytki normalne i z innych warzyw, mięso, muffinki, tosty zależy jakie ale to dość ostro dmucha więc chleb z położonym serem nie. Np ziemniaczki wychodzą super i Odgrzewanie. Ale jak ktoś gotuje dla więcej niż 1/2 osób to bez sensu, lepiej normalny piekarnik użyć. Babeczek wychodzi np całe 4 a normalne ciasto zawsze musiałam odwracać do góry nogami bo się palila góra a środek od spodu płynny.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
Miała któraś z Was szczepienie na kleszcze? Tj na te borelioze chyba?
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyny plus to brak czekania na nagrzanie jak przy normalnym piekarniku. |
|
|
|
|
|
#1085 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczepionek przeciwko boreliozie póki co nie ma, ale jest nadzieja że w końcu się pojawią. Cytat:
Edytowane przez lightangel Czas edycji: 2022-08-26 o 09:00 |
||
|
|
|
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałam się dowiedzieć jak to teraz wyglada Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie nie szczepilam bo w moim rejonie jest mala zachorowalnosc. Uzywam dodatkowo srodkow odstraszajacych kleszcze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak o to mi chodzi, ja dużo chodzę po lasach górach itp wiec przydałoby się Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#1089 |
|
Konto usunięte
|
Szczepienie podstawowe to trzy dawki. Potem dawka po 3 latach. Później kolejne dawki przypominające co kilka lat.
Mam w planach to szczepienie. |
|
|
|
|
#1090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapytaj w swojej przychodni, jak kupisz szczepionkę to powinni Ci ją bez problemu podać. A jak nie to skierują Cię do punktu w którym szczepią m. in. przed egzotycznymi wyjazdami, tam na pewno Cię zaszczepią. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio kupiłam w tenzis. Nie 100% bawełna, bo 85%, ale wydają się ok. Za 5 par 80 zł. Zobaczę jak się będą sprawować, bo nie wiem czy ta bawełna nie będzie się pruć.
|
|
|
#1093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, dzięki Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#1094 | |
|
cat lady
|
Cytat:
No i tak całkiem bez tłuszczu to nie, ja zawsze warzywa typu cukinia na frytki czy ziemniaczki w oliwie z przyprawami obtaczam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
Jak moje pytanie jest głupie to wybaczcie, ale jest laikiem w tym temacie
Wiem, że różnego rodzaju patyczki zapachowe i wtyczki do kontaktów są szkodliwe dla zdrowia. A jak jest ze świecami zapachowymi? Chciałabym sobie coś kupić. Są jakieś naturalne ładnie pachnące?
|
|
#1096 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i ja robię jedzenie na 2-3 dni, a ten sprzęt jest na to za mały. |
|
|
|
|
|
#1098 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Muszę dopytać czy marznie. Okularów nie nosi, ale też kombinowałam w stronę zdrowia i jakimś pakietem badań.[1=08c7cbc1c0d531be9e51934 d16bbb4732386b516_63def18 200ca5;89329492]Dobrej jakości koc.[/QUOTE] Nie wiem czemu, tzn domyślam się, że może chodzi o to, że starszym ludziom jest zimno i dlatego te koce się im daje. Moi dziadkowie dostają koce notorycznie od każdego, na każdą okazję mają ich tyle, że rozdają już wnukom, bo nie mają co z nimi robić, więc koca nie kupię zdecydowanie ![]() Wysłane z mojego CPH1931 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#1099 | |
|
Zasiedzenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego M2101K9G przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, namierzyłam już jedną osobę ale nie jestem do końca pewna czy to ona (ma zdjęcie zrobione od tyłu), ale będę szukać dalej.
Cytat:
Ze świec sojowe i z wosku pszczelego, ale musiałabyś sprawdzić czy olejki które do nich dodają to olejki eteryczne czy zapachowe - te drugie to sama chemia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
[1=26cabbdd88f595c38f9b7f8 139ef1472f28f75bc_65628a8 226dae;89329111]Gdzie polecacie pojechać na przełomie września / października na wakacje w POLSCE? Od razu mówię, że morze nie wchodzi w grę.
Zawsze jeździłam z góry ale chłop marudzi... Lubimy lasy, zabytki, spokój... ( dlatego taka pora roku).[/QUOTE]Kaszuby. Akurat kończę jutro dwutygodniowy urlop w tym rejonie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
A co sądzicie o kursach grafiki komputerowej? W sensie chciałabym zrobić, ale jak mam serio minimalna wiedzę na takie tematy, to warto? Czy to dla osób co już tam ogarniają?
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;89329305]Kupiłam cudowne majtki w Lidlu, z tencelu - są niesamowicie komfortowe w noszeniu, w zyciu nie miałam lepszych
o te https://www.lidl.pl/p/esmara-hipster.../p100341817004Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE]Też je mam, tencel jest super na upały. Jedynie z Lidlowymi majtkami mam problem co do rozmiarów, mam wrażenie, że wypadają mniejsze niż odzież z Lidla. No i ta gumka, abstrahując od względów estetycznych, trochę za bardzo jest obcisła, ale to może kwestia właśnie, że są ciut na mnie za małe. Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#1104 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#1105 | |
|
Zasiedzenie
|
Cytat:
Edit: a i zależy od kursu, jedne wymagają znajomości narzędzia, inne uczą od podstaw (tutaj mogę pomóc). Wysłane z mojego M2101K9G przy użyciu Tapatalka
Nie ma złych roślin, są tylko źli ludzie. Edytowane przez jaksy Czas edycji: 2022-08-26 o 15:19 |
|
|
|
|
|
#1106 |
|
Konto usunięte
|
Na twoim miejscu zaczęłabym od jakiś kursów Internetowych, żeby zobaczyć w ogóle czy temat ci podejdzie. Zwłaszcza jeżeli język angielski nie stanowi dla ciebie przeszkody. Ja swego czasu robiła na Skillshare kurs Daniela Scott'a dla początkujących i był bardzo przyjemny. Jeżeli zarejestrujesz się z linku afiliacyjnego (pogoogluj) to powinnaś mieć miesiąc za darmo (przynajmniej kiedyś tak było).
|
|
|
|
|
#1107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko zależy od tego, do czego chcesz tego używać. Szczerze powiedziawszy nie przychodzi mi do głowy, do czego można używać piekarnika 3 razy dziennie, więc chyba mamy zupełnie inne potrzeby kuchenne, stąd moje zdanie może nie być dla Ciebie miarodajne. Frytki i jakieś mrożone gotowce wychodzą w tym dobrze, ale warzywa dla mnie nie. Zresztą w instrukcji ani menu nawet nie mam opcji pieczenia warzyw, za to jak pisałam dużo mocno przetworzonych rzeczy - frytki, paluszki rybne, nuggetsy, pyry w każdej postaci. |
|
|
|
|
|
#1108 |
|
Wtajemniczenie
|
Zalando, dostawa międzynarodowa - płacę 4,90zl. Czy za ewentualny zwrot też będę płacić czy jest darmowy?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1109 |
|
sentimental animal
|
czemu na jakdojadę niektóre numery autobusów są na zielono?
|
|
#1110 |
|
Konto usunięte
|
Czy macie może w łazience kabinę prysznicową 80x80cm półokrągłą? Chciałabym przyoszczedzić miejsce w łazience i nie wiem czy taki rozmiar będzie komfortowy na co dzień. Ja jestem drobna, ale jak się mieszczą większe osoby?
Dotychczas miałam styczność z 90x90. Wysłane z mojego CPH1931 przy użyciu Tapatalka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

a normalne ciasto zawsze musiałam odwracać do góry nogami bo się palila góra a środek od spodu płynny.

Wiem, że różnego rodzaju patyczki zapachowe i wtyczki do kontaktów są szkodliwe dla zdrowia. A jak jest ze świecami zapachowymi? Chciałabym sobie coś kupić. Są jakieś naturalne ładnie pachnące?

Muszę dopytać czy marznie. Okularów nie nosi, ale też kombinowałam w stronę zdrowia i jakimś pakietem badań.

o te