|
|
#31 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Prawdziwe wyznanie czy shit test? Nietypowa relacja
Kasiakasiakasia, no proszę Cię, przykład masz nawet w tym wątku. Dziewczyna chciała romansu, ale poczuła coś więcej, a pan się prawdopodobnie po prostu znudził i przestał odpisywać na jej wiadomości.
I tak, dla mnie marynarz zdradzający mnie w każdym porcie, w jakim się zatrzymuje, jest... jakby to powiedzieć... niezbyt dobrym materiałem na partnera? Bo relacji typu ff nie uznaję. |
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Wysłałam wiadomość, tylko że ciągle pokazuje się jako niedostarczona i właśnie czytam, że to może oznaczać blok. Wow, jeśli to prawda, to bardzo to dojrzałe... I oznacza, że kompletnie nie umiem czytać ludzi i mogę się pomylić co do kogoś o 180 stopni
No ale może się mylę i jest jakiś inny powód, bo naprawdę ciężko mi uwierzyć, że ktoś może się tak zachować, tym bardziej że mieliśmy dogadany ten wyjazd, więc wypadałoby przynajmniej mnie poinformować, że sorry Krysia, ale nie przyjeżdżaj jednak Teraz o tym czytam i jest napisane, ze nie powinnam widziec zdjecia profilowego, jesli osoba mnie zablokowala. Nadal je widze. Macie jakies doswiadczenia w tym temacie, jak poznac, czy jest blok na Whatsappie? Albo mozecie to dla mnie sprawdzic tzn. przetestowac z kims? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
If we cannot at least imagine we are free, we are living a life that is wrong for us. - Deborah Levy Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną. Edytowane przez ColourTheSmallOne Czas edycji: 2022-09-02 o 08:50 |
|
|
|
|
#33 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To byl uklad on nie zrobil nic zlego ty sie wkrecilas,ktos na kim mu zalezy sie odezwal i ty przestalas sie liczyc ,zdarza sie,nastepnym razem pomysl dwa razy zanim znowu sie zdecydujesz na "romans" |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;89336280]Ale po co ma sie wysilac ,zablokowal cie i to mowi wiecej niz tysiąc słów, bylabys poprostu glupia jakbys po tym wszystkim jeszcze chciala znim na jakis wyjazd jechac
To byl uklad on nie zrobil nic zlego ty sie wkrecilas,ktos na kim mu zalezy sie odezwal i ty przestalas sie liczyc ,zdarza sie,nastepnym razem pomysl dwa razy zanim znowu sie zdecydujesz na "romans"[/QUOTE] No ale na Whatsappie blok nie jest taki oczywisty, jak np. na Messengerze, wiec tak naprawde nie mozna byc 100% pewnym z tego co czytam, czy ta osoba cie zablokowala.
|
|
#35 | |
|
Konto usunięte
|
[1=bb877eca5b670ba2fd8b4b0 7a42f711101bde2c0_634f2ff 37f2c0;89336232]Kasiakasiakasia, no proszę Cię, przykład masz nawet w tym wątku. Dziewczyna chciała romansu, ale poczuła coś więcej, a pan się prawdopodobnie po prostu znudził i przestał odpisywać na jej wiadomości.
I tak, dla mnie marynarz zdradzający mnie w każdym porcie, w jakim się zatrzymuje, jest... jakby to powiedzieć... niezbyt dobrym materiałem na partnera? Bo relacji typu ff nie uznaję.[/QUOTE] Ale to, że ktoś się zaangażował, nie oznacza, że takie relacje nie mogą funkcjonować normalnie. Zresztą to bez znaczenia, po co wbijasz i jej piszesz 'takie relacje są bez sensu' po fakcie, kiedy ona w nią weszła, co to ma na celu, i jakie znaczenia ma Twoja opinia o takich relacjach. Zdrada jest wtedy kiedy łamiesz ustalenia ze swoim partnerem, nie rozumiem czemu Ty miałabyś robić za arbitra w sprawie związku obcych ludzi. Tutaj relacja była jasna i o żadnej zdradzie mówić nie można. Nie ogarniam czemu tak bardzo Ci nie pasuje jak żyją inni ludzie, nie wiem, nie kręci Cię ff/otwarty związek/seks analny, w porządku, ale po co innym próbujesz wmówić, że to nie jest ok, jak im to pasuje i w ogóle nie pytają o Twoją opinię na ten temat Wątek nie dotyczy opinii o ff i czy to jest ok, więc Cytat:
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Obudz sie bo niestety trącisz desperacją |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
Kasiakasiakasia, zapytałaś mnie o opinię na ten temat. Ty. Literalnie. Odpowiedziałam. Więc nie wiem, o co Ci chodzi, szczególnie że dostałaś odpowiedź, jakiej się zapewne spodziewałaś.
Autorka nie czuła się dobrze w takiej relacji i chciała czegoś więcej, więc napisałam jej, dlaczego nie powinna wiązać z takim gościem. Tyle. |
|
|
|
|
#38 |
|
Konto usunięte
|
[1=bb877eca5b670ba2fd8b4b0 7a42f711101bde2c0_634f2ff 37f2c0;89336293]Kasiakasiakasia, zapytałaś mnie o opinię na ten temat. Ty. Literalnie. Odpowiedziałam. Więc nie wiem, o co Ci chodzi, szczególnie że dostałaś odpowiedź, jakiej się zapewne spodziewałaś.
Autorka nie czuła się dobrze w takiej relacji i chciała czegoś więcej, więc napisałam jej, dlaczego nie powinna wiązać z takim gościem. Tyle.[/QUOTE] Zapytałam po co jej piszesz, że dla Ciebie taka relacja jest bez sensu, skoro o opinię nie prosiła i nie ma to związku z tematem |
|
|
|
|
#39 |
|
Konto usunięte
|
Ale ty serio rozważasz jechanie z nim gdziekolwiek?
---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- [1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;89336289]Nie wazne czy cie zablokowal czy nie od 3 dni cie ignoruje,nie znallazl 30s na odpisanie ,naprawde widzisz tu jakies nadzieje na happy end? Obudz sie bo niestety trącisz desperacją[/QUOTE] +1 Serio analizy nie mają sensu dlaczego on taki jest itp. najważniejsze powinno byc dla ciebie, że on nie jest toba zainteresowany. Odpisanie zajmuje 10 sekund, a on ma cię po prostu gdzieś i pewnie z tamtą dziewczyną zaskoczyło i nie wie jak się wykręcić z wyjazdu z tobą Wiem że to przykre ale serio lepiej dla ciebie się z tego wymiksowac TRRAZ |
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
[1=d1f8ef2008dea6bb47d7416 400721be959008b42_63b3700 256c75;89336286]
Właśnie, co z tym wyjazdem? Opłaciliście coś, dzieliliście się, rezerwowaliście czy jak? No, bardzo słabo[/QUOTE] Tak, ja zarezerwowalam miejscowke, oplacilam i mielismy sie podzielic kasa, mial mi oddac, wiec jesli serio mnie zablokowal, to brak slow Tzn. moge jeszcze odwolac do jutra, ale teraz mysle, ze moze sama sobie zrobie ten wyjazd, dobrze mi to zrobi
If we cannot at least imagine we are free, we are living a life that is wrong for us. - Deborah Levy Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną. Edytowane przez ColourTheSmallOne Czas edycji: 2022-09-02 o 09:16 |
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Niektórzy ludzie tacy są. Nic z tym nie zrobisz. Chyba tym bardziej powinnaś odpuścić skoro gość zlewa Cię któryś dzień.
Ja doskonale rozumiem ten stan, bo ja tez keidys byłam bardzo zdesperowana, nagrywałam wiadomości, które dopiero jemu wyśle, żeby sprawdzić jak brzmią, myślałam o tym non stop, sprawdzałam w necie zupełnie jak Ty - jak wyglada blok… Po czasie i pracy nad sobą nie uznaje tego za żałosne, bo rozumiem powód tego zachowania, ale jak najbardziej było ono niedorzeczne, niedojrzałe no i niedobre dla mnie. Skup się na sobie, serio. Nie Ty jedna to przechodzisz, ta sytuacja nie jest wyjatkowa, ON nie jest wyjątkowy … Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli widzisz jego zdjęcie profilowe, to znaczy, że Ciebie nie zablokował. Pewnie ma wyłączony telefon albo internet.
Niemniej jednak też Tobie radzę odpuścić sobie tego gościa. Ma Ciebie ewidentnie gdzieś. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#43 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na tej apce dodaję np kontakty w pracy jako zarchiwizowane i one mi się wtedy nie wyświetlają, nie dostaje powiadomień. Po prostu nie chcę ich dostawać, blokować też nie. I wtedy tez wiszą te wiadomości póki specjalnie tam nie wejdę. Takie ignorowane. Z reszta na whats app chyba wyświetla się kto kiedy był aktywny. Nie mówię, ze to jakaś różnica w tej sytuacji. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#45 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie no, jesli to prawda z tym blokiem, to dajcie spokoj, wszelkie uczucia mi wyparowaly ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
Moze naprawde to ten detox :p bo powaznie trudno mi w to uwierzyc, ale niewazne
If we cannot at least imagine we are free, we are living a life that is wrong for us. - Deborah Levy Zdarza mi się zmieniać niektóre drobne fakty w moich postach, żeby nie zostać rozpoznaną. Edytowane przez ColourTheSmallOne Czas edycji: 2022-09-02 o 09:30 |
||
|
|
|
|
#46 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Prawdziwe wyznanie czy shit test? Nietypowa relacja
No lepiej żeby oddał Ci hajs zamiast uciekac, nie przecze.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#48 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nieważne czy zablokował czy może jednak się odezwie/odblokuje, to jest niepoważne, żeby w takiej sytuacji urywać kontakt bez uregulowania tej akcji, odwołania wyjazdu. Podejmij decyzję, ale gdyby on nagle się odezwał, to napisz mu nara. Tak się nie robi |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
A nie prościej byłoby zadzwonić do człowieka potwierdzić wyjazd? Nie ogarniam, jak w przedszkolu. Jakieś messki na messku zamiast normalnie otworzyć buzię i dograć logistyczne szczegóły. No chyba że lubisz wywalać za innych hajsy przez okno to nie wnikam. Jak można organizować wyjazd, płacić za to i bać się zadzwonić i upewnić w temacie, zrozumienie tego mnie przerasta.
Edytowane przez rejczeI Czas edycji: 2022-09-02 o 09:47 |
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Napalona laska się za nim ugania. Jesteście umówieni na najpewniej namiętne chwile, a ten sobie strzela detox sretox, akurat.
A Ty mimo to chcesz tam jechać. Wątpię, że to Tobie dobrze zrobi. Pewnie będziesz po cichu liczyć, że łaskawie się pojawi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#51 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Az tak zdesperowana nie jestem
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;89336289]Nie wazne czy cie zablokowal czy nie od 3 dni cie ignoruje,nie znallazl 30s na odpisanie ,naprawde widzisz tu jakies nadzieje na happy end?
Obudz sie bo niestety trącisz desperacją[/QUOTE] Dokładnie. Autorko, serio, odpuść już, bo wpadniesz w szpony desperacji i będziesz potem czuła do siebie niesmak. ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Nie jesteś zdesperowana, ale chcesz do niego wydzwaniać z pracy? To właśnie niestety już desperacja. Romans się zakończył. Czas zamknąć te drzwi.
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami. Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2022-09-02 o 10:01 |
|
|
|
|
#53 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#54 |
|
Konto usunięte
|
Ale po co chcesz do niego dzwonić? Koleś najpierw Cię olewał, a teraz zablokował, to jasny sygnał, że nie chce kontaktu. Nie problem z internetem, on nie chce kontaktu. Olej go, a wyjazd albo odwołaj, albo jedź sama. Nie kontaktuj się z nim
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet gdyby, to w tej sytuacji - jakiś wyjazd, kasa do oddania - każdy komu zależy, znalazłby sposób. Z reszta jaki w tych czasach można mieć problem z internetem? Idziesz do kawiarni, do galerii handlowej jesli musisz i podłączasz się na 2 minuty, do znajomego. To serio nie jest problem. W schroniskach w górach jest internet. Na szlakach. W lasach. Tak na pewno coś mu się stało. Serio widzę ze pominelas mój post który jest ważny choć niezbyt wygodny - ale zachowujesz się jak zranione zwierzę. Oprzytomniej. Dla samej siebie. Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane przez chwast Czas edycji: 2022-09-02 o 10:08 |
|
|
|
|
|
#56 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz no może wydać Ci się, ze ostro itp, ale kurde wg mnie tylko jak ktoś Ci tak szczerze mówi, to może coś dotrzeć. W mojej sytuacji ten gość tez był inny. Przestawiał siebie jako najlepszego, mnóstwo przyjaciół, każdy może liczyć na niego, znajomosci są dla niego ważne, ciężko mu je nawiązywać, ale jak już nawiąże to ohoh, no grobowa deska, bla bla bla bla. Ja tez mogę się z kimś spotykać na seks i mówić, a wiesz, ja skończyłam studia prawnicze. Powiedzieć mozna wszystko o sobie, o swoim życiu. Można się przestawić różnorako. Zaleznie od tej drugiej osoby mozna być bardziej rozmownym czy otwartym bądź na odwrot. Ludzie kłamią na swój temat bez przerwy. To nic nowego i nie jest to nawet znak naszych tylko czasów. A często to co mówią to prawda, ale nie przekłada się to na nas, choćbyśmy chcieli. I to tez trzeba przełknąć. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Konto usunięte
|
Obstawiam, że on już w tamtym momencie podjął decyzję by się ewakuować z tej znajomości. Teraz to już typowy ghosting.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

Wątek nie dotyczy opinii o ff i czy to jest ok, więc