|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślub od pierwszego wejrzenia-program TVN część IV.
Marta i wciskanie koleżance kapciuszków. Nie idźmy tą drogą, błagam. I kupiła sobie pierścionek zaręczynowy, czy ja mam zwidy?
|
|
#542 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-18 o 00:28 |
|
|
|
|
#543 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
Ha, skoro Anicie się udało, więc może to ma być jako dobra wróżba.
Skoro lepiej się poczuła dzięki pierścionkowi, to spoczko. Marta z Katowic fajnie w make upie i fryzurze. Mówiłam, że ona jest do podrasowania. Niestety zaczynam wyczuwać Pyśka vibe.
|
|
#545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#546 |
|
Konto usunięte
|
Zapijanie stresu kapucziną
|
|
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
Jep. Zadbana babeczka.
Suknia Marty38 całkiem spoko. Mogło by być lepiej (ja nie wiem, czy one te suknie z jakiejś puli do wyboru dostają, czy serio taki biedny wybór), ale chyba najlepsza z tej trójki.
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami. Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2022-09-13 o 22:37 |
|
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu co to za scena z kawa
w Ukrytej prawdzie wypada wszystko naturalniej Wysłane z mojego LM-X430 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#549 |
|
Rozeznanie
|
Ekspertów znów cały odcinek nie było i spokój
|
|
|
|
|
#550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brak ekspertów służy temu programowi.
|
|
|
#551 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#552 |
|
Przyczajenie
|
Festiwal najgorszych fryzur ślubnych czas zacząćxD Marta38 - najładniejsza sukienka zdecydowanie. Potem Justyna, a na końcu Marta - Kato. Ona niestety mi tutaj trochę takie wczesne lata 2000 przypomniała - coś mi ten naszyjnik nie pasuje.
|
|
|
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że to był punkt umowy z hotelem, aby pokazać tą stołówkę (dla mnie wątpliwej urody). Bo wszystkich tam sfilmowano.
Tej ilości schodów nie powstydziłby się sam Michael Peterson. Taki czarny humor mi się włączył.
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami. Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2022-09-13 o 22:52 |
|
|
|
|
#554 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Dziś znów jak go pokazali, to myślałam, że to FitWojtek. Nie wiem czemu mi go przypomina, ale takie mam pierwsze skojarzenie, aż się zdziwiłam przez chwilę co on tu robi |
||
|
|
|
|
#555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Chyba za poważny na FitWojtka. Chociaż podobnie, jak FitWojtek dla mnie kompletnie aseksualny. Dlatego mocno się zastanawiam, czy nie sparują go jednak z Martą z Katowic na zasadzie "dwa misie-pysie razem, może coś z tego wyjdzie jak w przypadku Fitów".
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami. Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2022-09-14 o 00:27 |
|
|
|
|
|
#556 |
|
Rozeznanie
|
Ma coś w sposobie patrzenia, wyglądzie twarzy, że od razu mi się z tamtym kojarzy, też nie wiem ocb. Pewnie ze względu na ten sam program, ujęcie kamer itp, a gdybym go gdzie indziej zobaczyła to w ogóle by mi się nie kojarzył.
|
|
|
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że waga też tu robi swoje oraz ogólny styl. Tak z wyglądu to jasne, że FitWojtek, natomiast myślę, że nieco wyższe aspiracje i jakby więcej powagi, niż tamten. Ale może się rozkręci. Wojtek to mi się tak jakoś kojarzy, że od początku dużo się śmiał, żartował itd.
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ to był nudny odcinek. Na plus brak Rysia, a sukienkę ładna miała jedynie Marta z gór reszta naprawdę fatalne wybory. Marta mama z kolei pięknie wygladała w tej fryzurze i makijażu.
Czy tylko ja odniosłam wrażenie że bardzo mało pokazywali tej Justyny? |
|
|
|
|
#559 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Oj ja bym się tak szybko z ową panią nie żegnała
|
|
|
|
#561 |
|
Zakorzeniona
|
[1=d5f2b1fe262415f84dead74 6c1bee8c0d6ac2850_6340b04 00d0a7;89341045]Ja nie mam nic przeciwko samotnym matkom (albo ojcom) w programie, ale uważam, że nie powinni pokazywać jej dziecka w TV, bo jest małe i w przyszłości może sobie nie życzyć być udokumentowanym jako uczestnik takiego "eksperymentu".
Poza tym zgadzam się, że tę Martę przedstawiono bardzo stereotypowo - zmęczona życiem, szuka tatusia dla dziecka i opiekuna (sponsora?) dla siebie. Nic o jej pracy, zainteresowaniach, tylko rola matka. Słabo to wygląda. Moje typy par: Marta38 i Maciej Marta32 i Patryk Justyna i Przemysław Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez invisible_01 Czas edycji: 2022-09-14 o 16:12 |
|
|
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
Maciej o swoim poprzednim związku:
https://www.pudelek.pl/maciej-ze-slu...2275120524032a Grubo. Niewesoła sytuacja. Natomiast przygoda z disco polo to chyba już przeszłość.
|
|
#563 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#564 |
|
Raczkowanie
|
dla tych, którzy chcą obejrzeć 3 odcinek ślubów to na filman cc jest dostępny
https://filman.cc/serial-online/slub...6129/odcinek-3 |
|
|
|
|
#565 | |||
|
Konto usunięte
|
Kurczę chyba niedokładnie oglądałam te odcinki, bo jakoś przegapiłam polowe co wy piszecie. Po prostu jest nudne i włączyłam to do zmywania i robienia kolacji.
Wiecie, że dopiero w 4-tym odcinku będą zdradzone pary? Edit: jednak w trzecim, zmylił mnie błędny opis na Player Cytat:
Ale wiecie co, przejrzałam tą jej biżuterię i jest w większości nieciekawa. Kiedyś na jakimś tam jarmarku kupiłam sobie zakładkę do książek w takim stylu "jedzenie z modeliny". Właśnie dlatego, że to było bardzo ładne i takie wręcz smakowite - talerzyk ciasteczek z kawką. A tutaj serio nic ciekawego. Sporo rzeczy wygląda na niedbałe albo zwyczajnie nieładne. I jakieś proste rzeczy za tyle kasy? No nie dałabym 50 zł za sznureczek z małym plastikowym miśkiem albo tyle samo za plastikowego miśka z przyklejonym klipsem. Jeśli jakimś cudem ona to sprzedaje, to faktycznie jest się z czego utrzymać, koszt produkcji to pewnie groszowe sprawy, a sprzedaje z duuuużą marżą. Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez fbf4f81e41525779832788cd71e9a6a506251643_6580de17ecce4 Czas edycji: 2022-09-14 o 20:15 |
|||
|
|
|
|
#566 |
|
Zakorzeniona
|
[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;89349166]Kurczę chyba niedokładnie oglądałam te odcinki, bo jakoś przegapiłam polowe co wy piszecie. Po prostu jest nudne i włączyłam to do zmywania i robienia kolacji.
Wiecie, że dopiero w 4-tym odcinku będą zdradzone pary?Czemu sponsorowany? Nie ma linku podanego do sklepu internetowego ani jego nazwy. Mi się wydaje, że to był wywiad robiony na fali pandemii, tematyka "ku pokrzepieniu serc" - jestem uziemiona w domu, zamknęli mi miejsce pracy, a mimo to radzę sobie i zakładam własny, dobry biznes i odnajduję sens życia. Ale wiecie co, przejrzałam tą jej biżuterię i jest w większości nieciekawa. Kiedyś na jakimś tam jarmarku kupiłam sobie zakładkę do książek w takim stylu "jedzenie z modeliny". Właśnie dlatego, że to było bardzo ładne i takie wręcz smakowite - talerzyk ciasteczek z kawką. A tutaj serio nic ciekawego. Sporo rzeczy wygląda na niedbałe albo zwyczajnie nieładne. I jakieś proste rzeczy za tyle kasy? No nie dałabym 50 zł za sznureczek z małym plastikowym miśkiem albo tyle samo za plastikowego miśka z przyklejonym klipsem. Jeśli jakimś cudem ona to sprzedaje, to faktycznie jest się z czego utrzymać, koszt produkcji to pewnie groszowe sprawy, a sprzedaje z duuuużą marżą.W sumie chyba w większości salonów jest tak, że suknie trzeba zamawiać w swoim rozmiarze i czeka się minimum kilka miesięcy na dostawę. Zwłaszcza tych najładniejszych. Jeśli dziewczyny kupują sukienkę na ślub, ktory jest za 3-4 tygodnie a trzeba jeszcze wykonać jakieś poprawki krawieckie, to wybór modelu jsst ograniczony. Zapewne salony mają po prostu niewiele sukienek w ich rozmiarze na stanie, na zasadzie możliwego zakupu od ręki.To chyba jest kulturowo uwarunkowane od regionu. Moja babcia też zawsze wciska kapcie w domu i gdzie indziej też się z tym spotkałam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Serio, to co będzie w 3 odcinku, skoro w drugim już wszyscy kupowali garnitury i suknie i przyjechali do hotelu? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
W 3 odcinku są sluby.
Wysłane z mojego LM-X430 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#568 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#569 |
|
Konto usunięte
|
O kurczę sorki w takim razie za pomyłkę, zmylił mnie opis odcinka. Na Playerze 4 odc ma opis: "W tym odcinku w końcu przekonamy się, kogo experci dobrali w pary". A 3 odc miał opis, że to co się dzieje przed ślubami.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Haha a może to są stare, niezaktualizowane opisy odcinków przed montażem i wycięciem ekspertów? xD Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#570 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami. 

Skoro lepiej się poczuła dzięki pierścionkowi, to spoczko.