|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5
Spłodziłam taką fajną odpowiedź, dodaję a tu ERROR.
(to nie to co jest napisane poniżej. Tamtego nie będę potrafiła tak fajno odtworzyć więc piszę o całkiem czymś innym)![]() Wysmarowałam pyszczek żelem hialuronowym z olejkiem z drzewa herbacianego. potem na to nałożyłam barierowy emolium. skórki sobie nasmarowałam olejkiem nail tek. i chyba pora się zbierać do nauki..w końcu w środę mam egzamin.. hm. Jestem zmęczona, głowa mnie boli, smarkam ciągle i kaszlę. Brzuch mnie boli od ilości medykamentów, które muszę łykać. Chyba pójdę po wszystkim przebadać wątrobę. Może dlatego ja się czuję ospała ciągle..Gdzieś tam wyczytałam, że jak za długo leki się bierze, to źle to wpływa na wątrobę i właśnie takie są efekty : zmęczenie, znużenie, brak siły fizycznej.. A ja biorę już ciągle z 1,5 miesiąca leki, a teraz doszły te antybiotyki jeszcze. Hm. Pójdę i zrobię te badania dla świętego spokoju. W ogóle przez tą chorobę cera mi się zepsuła I mam takiego białego syfka pod nosem, który nie chce zejść
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
ice uch faktycznie
Ale kase przelałam prawda??? Jezu bo teraz to zgłupiałam ![]() Tak sobie myślę... A planujesz nadal te zakupy na tru? Bo mogłybyśmy wtedy załatwić to w ten sposób, że przelałabyś mi kwotę na truskawe mniejsza o kwotę za paczkę, żeby już się nie bawić w tyle przelewów. A jak nie planujesz, to chyba poprosiłabym właśnie o wysłanie, bo chyba się jednak do Krakowa póki co nie wyrwę
|
|
|
|
#453 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
|
|
|
#454 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Przelałaś.
Zakupy na Tru planuję, ale to jeszcze się dogadamy.
|
|
#455 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wypłakaliśmy się oboje i nie dał mi się zostawić, dzielnie walczył obiecał mnóóóóstwo zmian. Zobaczymy co z tego będzie. Spotkamy się w środę - idziemy do knajpki z okazji roku i 3 miesięcy... jutro ma przemyśleć jak chce naprawić wszystko. ja też mam to przemyślećCytat:
moja Mama jak usłyszała, że chcę kaszkę, wyglądała tak: (nienawidzi)Cytat:
Edytowane przez adrijah Czas edycji: 2008-09-08 o 23:14 |
|||
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
Daria pyszna
gdyby nie to, ze troche czasu potrzeba na przygotowanie to bylaby to kaszka sniadaniowa. ale bedzie branczowa, w pracy bede robic TZ zaprosil mnie jutro do kina i na obiad
|
#457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale przecież tam NAWET ja się nie gubię Wystarczy wyjść na powierzchnię i już się prawie jest
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
komuś się chciało kaloszków ostatnio?
![]() http://www.zeberka.pl/art.php?id=1856 ![]() Edit: chociż w sumei czarne są nie głupie, i wysyłka za free ![]() http://www.shuella.com/shop.html
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2008-09-08 o 23:16 Powód: kusicielski dopisek :] |
|
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
ziz ja właśnie intensywnie myślę o jakiś sposobach na fajne śniadanka już podczas roku akademickiego i niestety też kaszka odpada.. a na uczelni to już w ogóle
karolina ja tam pierwszy raz w życiu byłam i zgłupiałam nie jeżdżę metrem, więc te stacje są dla mnie abstrakcyjne ![]() ![]() rzyrafka chętnie, ale nie różowe |
|
|
|
#460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mieszkać w Wawie i nie przejechać się metrem?WstydSpoko tam się nie gubię,więc i za przewodnika mogłabym robić ![]() Nosku torebkę spróbuję obfocić jutro choć marny ze mnie fotograf
|
|
#462 |
|
Zakorzenienie
|
nie jeżdżę regularnie
jechałam kilka razy ale akurat przez centrum tylko przejeżdżałam ![]() PS. kto ma czas i ochotę się jutro ze mną przejść do metra centrum (tak, do Natury o 14:30 przyjade
|
|
|
|
#463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja w tym czasie będę w drodze na egzamin
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
to ja będę dzielnie trzymać za Ciebie kciuki
![]() tymczasem idę spać i czekam na kolejne zgłoszenia ![]() dzisiaj po tej Wawie i egzaminie jestem wykończona... |
|
|
|
#465 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja ostatnio zobaczylam takie fajne butki, ala kaloszki ale TŻ mnie wyciagnal ze sklepu przypominajac ze ja stroju kapielowego na wyjazd szukam i teraz zapomnialam gdzie to bylo i nie umiem znalezc a kostiumu nowego i tak nie mam ![]() i jutro wyjezdzam na nawet nie wiem co zabrac - nie cierpie sie pakowac zawsze mam wrażenie ze biore nie te rzeczy co trzeba, ze bede nieodpowiednio ubrana i najgorsze - nie mam jak upchnać kossmetykow, które chce zabrać w torbie ![]() Cytat:
nie chcę uogólniać, ale takie zmiany zwykle nie trwają dłużej tylko do czasu kiedy upewniają się, że ich nie zostawimy |
||
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() gayenka idę sobie rano do pracy taka zaspana, a pod moim blokiem stoi jakiś ford i nad tablicą rejestracyjną, na tym takim "pasku" (takim, pod którym jest zazwyczaj otwieranie bagażnika) miał napis. Z takich literek metalowych, srebrnych, z jakich zawsze opisuje się nazwy samochodów z tyłu. No i miał napis taki... "KRECIK" ------------ Dziewczyny, na kosmetyki przeszła mi chęć, ale wczoraj robiłam porządek w portfelu, wyjmowałam paragony i w ogóle i wychodzi na to, że w przeciągu 3 tygodni wydałam w H&M czterocyfrową sume ![]() Idę się leczyć
|
|
|
|
#467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To sie mnozy.. Dziewczyny wstalam rano okropnym bolem gardla no i..stracilam prawie glos..cos tam piskam ale jak jakis ..kurczaczek
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ...
Wczorajsz-dzisiejsza rozmowa z koszem była rewelacyjna Gadaliśmy prawie do 1 (czyli od 3 godzin powinnam spać o tej porze) a i tak nie mogliśmy sie nagadac ... Nie moge sie nadziwić że po 11 latach może sie mieć tyle do powiedzenia choć w sumie wspolnych tematów mało ...ooo sms hehe ym razem on sie zabawił w szpiega i jadac do pracy podjechał zobaczyć gdzie pracuje ![]() kosmetycznei niczego nie chce Tzn zastanawiam się ostatnio nad dwójkeczka Clinique Deco Dence ale jakos nie umiem sie zdecydować bo na każdym zdjeciu wyglada inaczej
|
#469 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Napiszesz coś o nim jak użyjesz? ![]() Cytat:
![]() A na chorobę to może Rutinoscorbin i magnez(to na stresy dobre Cytat:
Biedny Krecik, ma konkurencję ![]() Cytat:
Ja bym mogła w H&M zostawić wiele więcej, ale niestety funduszy brak póki co ![]() Cytat:
Oj coś się poważnego kroi, czuję to Trzymam za rozwój dalszych wydarzeń.
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
Gajuś zdrówka życzę
![]() Niech Cię żadne zarazy nie dopadają ![]() Isa jutro użyję to Ci powiem jakie mam odczucia, póki co - pachnie słodko, miodowo mlecznie ![]() Ale chłodno z rana było
|
#471 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikt nie lubi być chory. Zdrowiej Cytat:
Fajne są takie sytuacje, ja bym się czuła ponownie jak nastolatka ![]() Cieni nie kupuj, mało masz? miałaś się ograniczać ![]() Cytat:
A kupiłam hmm z tego, co pamiętam 2 bluzki, 4 koszule, 2 spódnice, sweterek, bezrękawnik, torebkę, trochę biżuterii, szal, 4 pary rękawiczek (lol), i zapewne coś jeszcze, tylko nie pamiętam ![]() Nie wiem, jakoś tegoroczna kolekcja wyjątkowo przemawia do mnie, ciągle tam chodze, bo ciągle mają dostawy i jest coś nowego fajnego W dodatku te rzeczy, które kupiłam są naprawde dobre gatunkowo, ja zwracam bardzo duża uwagę na materiał i z tego powodu nigdy zbyt wiele w tym sklepie nie kupowałam... W innych sklepach prawie nic mi się nie podoba. A jak już mi się podobało, to wyglądałam jak w worku. |
|||
|
|
|
#472 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
BTW. Ja lubię takie gęste, maziste szampony sprawiające wrażenie, że myje się włosy odżwyką Cytat:
), ale poza torebkami(czemu oni nigdy nie szyją ich z zamkami tylko dają zatrzask?
|
|
#473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zobaczymy co z tego będzie... Nadal nie wiem czy ma dziewczyne czy nie ![]() Aa i przestroga dla wszystkich: nie ważne gdzie jedziecie/idziecie ZAWSZE WYGLĄDAJCIE ŁADNIE Okazało sie wczoraj ze widział mnie kilka razy jak szłam na działke z rodzicami (on w tamtych leśnych okolicach lubi na rowerze jeździć, po górkach)... a ja przeważnie jeżdzę tam w starych spodniach, byle jakiej bluzce i z miną meczennicy bo nie lubie tam jeździć Napisałam mu wiec ze od tej pory bede jeździc na działkę w szpilkach No i ładnie sie ograniczam - dopiero 5 kosmetyków kupiłam W sierpniu kupiłam ponad 40 ( ) więc póki co nieźle mi idzie ![]() Co do H&M to ja jakoś nigdy nei widziałam nic dla siebie odpowiedniego. Może trafiałam na gorsze kolekcje?? Ale za to lubiłam Orsaya. Mam nadzieje ze w którymś z 4 budowanych centr (centrów?? ) handlowych będzie Orsay. H&M napewno bedzie więc może akurat kiedyś coś fajnego tam znajde. Juz nei moge sie doczeać 2009 czyli otwarcia tych galerii ![]() Gayenka: nie daj się chorobie na mnie najlepiej działa gorące mleko z czosnkiem :tak:Widze ze Twój Krecik jest rozchytywany Widzisz, odpłacił Ciz amiłość do Noska ![]() Moja koleżanka w moim wieku po 2 latach małżeństwa sie rozwodzi a ma 1,5 roczną córeczkę
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko z tymi szpilkami to się uśmiałam
![]() widzisz! pn Cię obserwuje Isa ja też lubię takie kremowe szampony, ten z cementem jest super, i ślicznie pachnie Dziewczyny na wizażu piszą o myciu włosów samą odżywką, moim zdaniem latte z kallosa by się nadawała do tego, świetnie się pieni
|
#475 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma śliczny karmelowy kolor.Ja kupiłam głównie ciuchy, które nadają się do pracy, sa w miarę eleganckie, ale jednocześnie wygodne Koszule leżą super, a na bezrękawnik pewnie nie zwróciłabym uwagi, ale niechcąco dotknęłam do ręka i był taki przyjemny w dotyku, że się nie oparłam ![]() A bielizny z HM nie lubię, tzn, staników, bo na mnie beznadziejnie wyglądają, także nawet niew iem, czy było coś gładkiego. Cytat:
Te 40 to spokojnie do końca roku powinno Ci wystarczyć! Cytat:
|
|||
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko ja też lubię Orsaya, tymbardziej że ostatnio się "wyrobił" i nie ma już tam ciuchow takich jak wtedy, gdy Mandaryna była ich reklamą
); jedynie spodni tam jakoś dobrać nie mogę(za szerokie w pasie a jednocześnie krótkie w nogawkach ).Myslę, czy nie obfocić mojej kolorówki całej dziś Nowy wątek jest na MM a mi sporo przybyło od poprzedniej części Póki co zbieram się do notatek powoli, w niedzielę egzamin EDIT: snow ja mam akurat już karmelową torebkę - z Reserved
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dziś na szczęście w Wawie nie leje jak wczoraj, przywital mnie za to słoneczny i ładny poranek ![]() Snow , fajnie , że jesteś Jak Ci się spisują odlewki , które Ci dałam ?
|
#478 | ||
|
Zakorzenienie
|
No i kolejna sie ze mnie śmieje <foch>
Wogóle to wczoraj poszłam na żywioł Teksty sie sypały własnie tego typu jak ten o szpilkach więc musiał mieć niezły ubaw Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie znosze ... kurcze jak tak dalej pojdzie to bede musiala odwolac dentyste jutrzejszego..![]() Cytat:
Hosenko w szpilkach Dziekuje za pocieszaczka mi mleko ni epomoze,bo ja czesto mam zapalenie wszystkiego w gardle co sie da..straszne to jest w tym roku mnei tak dopadlo ze ialam czop ropny i plulam krwia.. sama radosc po prostu.Dlatego od razu ide do lekarza mimo ze nie mam ochoty tam isc.. A tak wogole to cos mi sie widzi ze pan ma wyrazna ochote na poglebienie waszej znajomosci (mrau) ,A sytuacja kolezanki bardzo przykra..biedna malenka
|
|
#480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czarną dużą mam Cytat:
![]() Korektor super, a reszty jeszcze nie próbowałam, wstyd mi Mam zamiar porolniczyć sobie w weekend ![]() A, próbowałam jeszcze EL, ale świecę się po nim jak latarnia
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

(to nie to co jest napisane poniżej. Tamtego nie będę potrafiła tak fajno odtworzyć
więc piszę o całkiem czymś innym)

obiecał mnóóóóstwo zmian. Zobaczymy co z tego będzie. Spotkamy się w środę - idziemy do knajpki z okazji roku i 3 miesięcy... jutro ma przemyśleć jak chce naprawić wszystko. ja też mam to przemyśleć
moglabym ja jesc nawet i trzy razy dziennie
(nienawidzi)

za rozwój dalszych wydarzeń.

Zobaczymy co z tego będzie... Nadal nie wiem czy ma dziewczyne czy nie 

).