|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Nie nadązam za Wami!
Moze któraś z Was wie jak wydłużyć dobę? Bo dla mnie jest ona stanowczo za krótka... Ze studiami chwilowo mam wszystko pozałatwiane i czekam na zjazd. Muszę przyznać ze jestem ciekawa jak tam jest, jacy ludzie itd. I troszke sie juz nie mogę go doczekać choć osobiście wolałąbym żeby był przynajmniej tydzień później... Zmykam spać bo dziś tylko 4 godz spałam a teraz mam 1 zmianę i pobudka o 6 buziaki dla wszystkich!
|
|
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Hallo
Ale mam zły humor Wogóle im jestem starsza tym moje włosy coraz bardziej się prostują co mnie bardzo irytuje Może nie powinnam wogóle się czesać?![]() Olu pochwal się co dokładnie stosujesz na swoje włosy Masz takie ładne loczkiŻeby nie było, że ściemniam zrobiłam zdjęcie Oczywiście cenzura musi być Tak wogóle to lubię ten stary aparat cyfrowy, cudownie prześwietla zdjęcia - cera miodzioTigressko honey nie martw się ![]() Joanna ma cudownie pachnące kosmetyki, od szamponów, po odżywki do włosów i żele pod prysznic po balsamy. Poprostu istna rozkosz dla nosa
|
|
|
|
|
#2943 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To do mnie ? Bo druga Ola ma proste włosy ehehe. A ja nie mam ładnych loczków . Ja mam takie falo coś, na samych końcówkach przechodzą w loki, na górze proste, przy czole pod spodem się kręcą, ale na wierzchu nie bardzo :/.Myję szamponem aloesowym o takim http://www.sklep.fryzjerzy.pl/index....t&prod_id=4150 podobno aloes dobrze działa na loki. Po tym szamponie są takie ładne, puszyste, ale nawilżone, no i to firma pollena malwa (ta sama co glorii), a glorię też lubię .Odżywki mam różne i używam zamiennie - maska joanna naturia z makiem i bawełną(po tej się mniej kręcą, ale za to są lśniące, cudowne) , kallos mleczny, glorie z dodatkiem miodu i rycyny(po tej odżywce się najbardziej kręcą) i raz w tygodniu wax, ale ja zagraniczny narazie, bo zależy mi na poroście, właśnie mi się kończy, więc za jakiś czas spróbuję z polskim. Obojętnie jakiej odżywki użyję (zawsze ze spłukiwaniem), to po spłukaniu jak już troszkę włosy w ręczniku podeschną to nakładam na nie kropelkę serum miodowego z apteczki babuni i kropelkę jedwabiu z joanny (bez alkoholu). Wtedy biorę grzebień o baaaaardzo szerokich ząbkach, całe włosy rozczesuje (jak nie rozczeszę to mam strąki po wyschnięciu) no i póżniej ugniatam sobie trochę ręcznikiem i zostawiam je w spokoju na jakieś pół godziny. Jak już są średnio wilgotne to nakładam trochę pianki do loków nivea i wgniatam i zostawiam do wyschnięcia. Długo to opisuje, ale trwa bardzo krótko . Ale i tak najładniejsze włosy są na drugi dzień jak dostaną trochę wilgoci pod prysznicem . Bo po umyciu są właśnie czasem trochę sianowate i wyglądam jak król Lew . Chociaż czasem to bardzo ładnie się ułożą. Włosy moje mają swoje humory jak ja .
|
|
|
|
|
|
#2944 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Mój TŻ ma 29 lat a dzień bez kolegów to niemal dzień stracony. Części z nich nie lubię, nie bez powodu.. Ale z doświadczenia wiem, że warto pogodzić się z tym, że są i już. Tylko nie powinnaś się czuć mniej ważna niż oni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
(Jak na moje ślepe oko )
|
|||
|
|
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj puszyste Raczej sucho-sianowate Jak patrze na Twoje włosy to wydaje mi się, że są ładnie nawilżone i mają fajny skręt O widzę, że dorwałaś tą maseczkę joanny z makiem i bawełną ![]() Może poszukam tej glorii. Jedwab joanny poszukuje, ale bez większych rezulatów - nigdzie go nie ma, podobnie jak tej odżywki z makiem i bawełną. Można wiedzieć gdzie dorwałaś swoje ![]() Mi się wydaje, że moje włosy są najfajniejsze zaraz po umyciu, kiedy jeszcze wetrze w nie odżywkę (teraz używam serum farmony) i wtedy jak są mokre uczesze i zostawie aż same wyschną. Na drugi dzień jak wstanę to muszę przecież je uczesać i wtedy już mam takie siano, elektryzujące się do tego. |
|
|
|
|
|
#2946 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W domu mam drukarkę atramentową., ale wybadam u mamy w pracy czy przypadkiem nie mają laserowej Ogólnie praca mamy to niekończące się złoża darmowych segregatorów, długopisów, zeszytów, teczek, kopert, papieru kancelaryjnego itp , sasa Drukarka też powinna być, ale to jeszcze potwierdzę Ci na PW.Cytat:
Podziwiam organizację i chęć załatwiania wszystkiego. Klasa na pewno jest Ci wdzięczna i później konsultowała to z moją mamą na wywiadówce ![]() Milka! Głuptasie Ja Ci dam tak obrażać swoje cudne włosy. Uważaj bo mogą sie obrazić i zbuntować. Włosy trzeba rozpieszczać Ja czasami mówię do swoich przed lustrem jak je czeszę ![]() Ola, czy ten szampon ma sls? I baaardzo dużo wcierasz we włosy, moje byłby już dawno przyklapnięte po takiej ilości kosmetyków I dzień dobry wszystkim EDIT: Chciałam to zrobić już jakiś czas temu, ale zapomniałam. Zapraszam podczytujące nas dziewczyny do włączenia sie do wątku. Przedstawcie się, napiszcie coś o sobie, naprawdę nie gryziemy.... (no, może czasem )
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||
|
|
|
|
#2947 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje
Cytat:
![]() Cytat:
To chyba już zacznę z nimi gawędzić![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
bry
![]() Milka proszę się odczepić od swoich włosów- śliczne są
|
|
#2949 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Marzę o takiej Cytat:
![]() Witam wszystkich ładnie
|
|
|
#2950 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Taaak, na pewno pomoże :d Musisz im mówić, ze je lubisz, że są ładne, niepowtarzalne i że chcesz dla nich dobrze I że muszą rosnąć zdrowe i silne. Każdy potrzebuje miłości i miłych słów, więc włosy też ![]() Czy któraś z Was wie może jak wygląda program nauczania j. angielskiego w 6tej klasie? Co konkretnie przerabia się z gramatyki? Szukam po necia, ale raczej nie znajdę...
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
|
#2951 | |||||||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
i omijała go przy smarowaniu innymi miksturami, żeby nie podrażniać.Za info z góry dziękuję Cytat:
Czekamy na werdykt Szefostwa Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ustaliliśmy z TŻ'tem, że w ten weekend jeszcze pojedziemy sprawdzić, czy to jednorazowo tak było, czy może dalej będą prowadzić taką politykę. Jak sytuacja się powtórzy to bye-bye, szkoda się użerać. Liczę jedynie na to, że nowa szefowa [czyli ta, co ślub w sobotę miała] będzie miała oko na wszystko - z całego towarzystwa ona najbardziej rozumna i konkretna i fajnie z nią można było do tej pory wszystko załatwić... bo reszta rodziny [no, może z wyjątkiem szefa-męża, ale ten to taka trochę ciapa] to - buraki granatem od pługa oderwane ![]() [QUOTE=Porcelainnn;8931785] Asia-prawie popłakałam sie ze śmiechu jak czytałam co wyrabiają Twoje zwierzaki. Jak tylko będę na swoim kupuję kota I Helena w 'Fight Club' jest niesamowita. Jka pali w tych okularach. jak się porusza... Ogólnie 'Fight club' bardzo lubię. Koćta koniecznie W ogóle zwierzęta są rewelacyjne, i pies i kot potrafią takie numery odwalać, że nigdy bym się nie spodziewała, a radośc jakiej dostarczają to dłuuugie godziny opowieści. Też lubię Fight Club, a scena z papierosem to już w ogóle majstersztyk Cytat:
![]() Gorzej z TŻ, jak musiał mnie nim wysmarować, to strasznie narzekał, że ma wrażenie, jakby mnie maział słodko-mdlącą masą do tortów, bo konsystencja identyczna jak masłowa... Ale ja nadal zauroczona jestem Cytat:
![]() Cytat:
ileż ja bym dała za takie loczki :plis: Cytat:
Serio mówię. O zapachach z serii Naturia to już w ogóle się nie wypowiadam, bo słów braknie. Mam nadzieję, że dezodoranty tej formy pachną conajmniej tak samo [na razie nie wiem, bo nigdzie nie znalazłam "stacjonarnie", ale jak znajdę to sobie kupię, oczywiście dodatkowo do Kennetha Cole'a, którego już TŻ mi przyobiecał na rocznicę ]Cytat:
i chyba zamówię przez neta... a jedwabie Joanny widuję w hipermarketach przy produktach do stylizacji, takie niepozorne przezroczyte opakowanie, łatwo przegapić. I czytałam, że w Naturze też można czasem dostać Cytat:
???Witam Włosomaniaczki. |
|||||||||||
|
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Miałam zajrzeć do Was wczoraj, tzn miałam taką nadzieję, kiedy będę ku koleżanki, ale niestety przełożyła spotkanie na dzisiaj ![]() Mimo to postanowiłam przed spotkaniem z nią zajrzeć do kafejki
|
|
|
|
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za smska, nie mogłam nie przybiec
|
|
|
#2954 |
|
|
Też się melduję
![]() Niniejszym zgadnijcie, kto się dzisiaj zmienił w pomarańczę Wiem, jestem okropna. |
|
|
|
|
#2955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
Super, że jesteście
Ja właśnie w trakcie nadrabiania zaległości - duużo tego ![]() Estelle nie wiem czy jestem w temacie, bo dopiero nadrabiam wątek, ale czyżby chodzilo o panią K.??
|
|
|
|
|
#2957 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Spróbuje. Mam nadzieje, że w miare szybko będą jakieś rezultaty, bo ja strasznie niecierpliwa jestem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Panienka dziękuje Panienka robi obiad dla brata
|
||||
|
|
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, własnie tyle się nacytowałam (dobrze, ze nie zdążyłam odpowiedzieć) i wszystko mi zniknęlo! Moze poświęce się i zrobię to jeszcze raz bo inaczej znowu odpowiem na posty z duużym opóźnieniem ![]() |
|
|
|
|
|
#2959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A co robisz?? ![]() Oj wiem, wiem ![]() Nie powiem, żeby się jej nie nalezało ![]() Ale pewnie załozy kolejne konto i będzie dawać upust swojej złośliwości pod innym nickiem
|
|
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, ja już jakiś czas temu odzywałam się na wątku.
Pozdrawiam Coś o sobie ? ;> 19 lat, Patrycja, Wrocław
|
|
#2962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
Poprawka co do tego „obmacywania”
![]() Odmłodziłam się o rok Coś mi nie pasowało i okazało, że jeden roczek gdzieś mi umknął i tak naprawdę „obmacywanie” z przystojnym długowłosym metalem miało miejsce, kiedy miałam 17 (prawie 18) lat ![]() A mój metal miał wtedy 23 – jest ode mnie starszy 6 lat TŻ jest ode mnie starszy 4 lata – zawsze miałam słabość do starszych facetów Lepiej się z takimi dogadywałam Raz miałam chłopaka rok starszego (ja miałam 18, on 19) i kiedy okazało się, że to kompletny dzieciak stwierdziłam, ze mój następny chłopak będzie ode mnie starszy minimum 3 lata – no i trafił się TŻ ![]() Chociaż musze przyznać, że kiedy 4 lata temu miałam przerwę z TŻ, spotkałam za***istego chłopaka rok ode mnie młodszego i chociaż na początku byłam sceptyczna, właśnie z powodu jego wieku, zaczęłam się z nim spotykać i naprawdę było super – byłam zaskoczona jego dojrzałością BTW. Nie mam pojęcia co rozumiecie jako „obmacywanie” więc żeby nie wyszło, że robiłam coś strasznego bo nie robiłam Jak stałego? Przecież Mirelka zmieniła nick? ![]() |
|
|
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2967 | ||
|
|
Niestety na razie jeszcze nie forever, ale za następne pyskówki już tak
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Mirelka nie miała bana na nicku, tylko po prostu stworzyła sobie drugie konto, przy tamtym nadal aktywnym
), ale tak jak pisałam, nie będzie to takie łatwe ![]() A z tym obmacywaniem, to sie nie przejm,uj, co sobie myślą inni , grunt, że Ci dobrze było
|
|
#2969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W końcu z czym mam jeść zupę? ![]() Tłuste mięcho owszem, pyszny sosik i to wszystko posypane żółtym serem... ![]() Własnie powtarzają taneczną Eurowizję jak ktoś by chciał zobaczyć
|
||
|
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
Włosy:kręcone, do ramion, cienkie, w trakcie zapuszczania i odżywiania ;]
Staram się jak najlepiej o nie dbać. Zainteresowania: od jakiegoś czasu zauważyłam u siebie wzmożoną "ruchliwość" Uwielbiam wędrówki górskie i zdobywanie nowych szczytów. W szkole ulubione przedmioty: biologia i chemia.Zwierzęta: mam papugę Kokę , żółwia wodnego Gucia . Marzy mi się pies rasy beagle lub labrador. Zawsze będę wspominała mojego kotka Salema, który w niewyjaśnionych okolicznościach uciekł z mojego domu dodam, że był bardzo chory, przeszedł nawet jedna operację, ale rana się nie zagoiła. Czytałam gdzieś, że jak kot wie, że ma zdechnąć to ucieka w spokojne miejsce i może z moim właśnie się tak stało...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.

buziaki dla wszystkich!

Wogóle im jestem starsza tym moje włosy coraz bardziej się prostują co mnie bardzo irytuje
Może nie powinnam wogóle się czesać?
Oczywiście cenzura musi być

)
Drukarka też powinna być, ale to jeszcze potwierdzę Ci na PW.

- buraki granatem od pługa oderwane 

Panienka robi obiad dla brata