|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Foty cudne tylko Julci baty się należą
![]() ![]() Ikola trzymajcie się mocno ![]() Martuś jak się okazało nie mam jeszcze skype na laptoku więc nic nie straciłam ![]()
#3452 |
Zakorzenienie
|
bujam swe cialo do sypialni
![]() do jutra spokojnej nocki ![]()
#3453 |
Zadomowienie
|
O rety, a miałam się wcześniej spać położyć
![]() Ikola - nie napiszę za wiele bo po prostu brak mi słów, na pewno musicie być teraz silni i spokojni, przynajmniej w obecności taty, ale łatwo sobie tak pogadać. Strasznie mi przykro ale jak wszyscy mam nadzieję na poprawę, na to że leczenie przyniesie pozytywne skutki Superowe foty, dzięki że znaleźliście jeszcze siłę żeby nam zdać chociaż małe relacje i pozamieszczać zdjęcia, bo wszyscy tu na to czekaliśmy. Strasznie Wam tej integracji zazdroszczę, musiało być na prawdę fajnie i luzacko, no i śmiesznie jak dzieciaczki sobie biegały ![]() Mam nadzieję, że załapię się kiedyś na taki zjazd ![]() Czarinka - dzięki za rady co do moich problemów twarzowych ![]() No dobra, chyba zmykam do wyrka, do kliknięcia jutro ![]() Jutro w południe mój mężczyzna wraca do domku ![]() ![]() ![]()
#3454 |
Zadomowienie
|
Skończyłam rozpakowywanie tobołków
![]() ![]() Teraz tylko tak chwilke napiszę, ze spotkanie było udane i szkoda, ze mieszkamy tak daleko od siebie i nie mozemy spotykac sie częściej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Zadomowienie
|
nie mam sily.padam.do domu zajechalismy o 21.30.tati szalala w pociagu alenie marudzila na szczescie.
spotkanie bylo luxio ![]() ![]() ikolka bardzo mi przykro ![]()
#3456 |
Wtajemniczenie
|
Ja tak na szybko- Ikolka, trzymaj się kochana. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Ogromne uściski dla Ciebie i Twojej rodziny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Zakorzenienie
|
czesc wszystkim.
milego dnia zyczymy. ![]() u na cala noc lal deszcz. teraz na szczescie nie pada, idziemy na zakupy. do pozniej ![]() _________________________ _________________________ ____ edit: madziaO - podaj kochanie przepis na ta salatke z makaronem ktora robilas, byla pyszna ![]() dobra teraz to juz ide naprawde
Edytowane przez Wisniowysad Czas edycji: 2008-09-08 o 08:05 Powód: dopiska |
![]() ![]() |
![]() |
#3458 |
Zadomowienie
|
Ikolka pamietaj że jesteśmy wszystkie duchem z Tobą i razem modlimy sie żeby było wszystko OK!!!!!
A teraz biorę się za wszystkie zdjęcia!!
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3459 |
Wtajemniczenie
|
Witam Kuleżanki
Jula wczoraj padła. Uwaliła się na kanapie gdy ja Miśka usypiałem i odleciała. Obudziłem ją dopiero na nocne tankowanie Michałka. Spokojnie pooglądałem sobie fotki i piłem piffko. One_shot. Podaj mi swojego emilka to wyślę Ci fotki. wiecie co irek mi przed chwila mowi ze szkoda ze wy tak daleko mieszkacie, tak mu sie podobalo ![]() ![]() ![]() Madzia spotkanie bylo luxio ![]() He he , i co tydzień słyszałbym od żonki że się "za mocno całowaliśmy" ![]() Ikola Strasznie mi przykro. ![]() Sama powiedziałaś że została jeszcze chemia i trzymam kciuki aby Podziałała ![]()
#3460 |
Zadomowienie
|
HEj
Ikolu strasznie mi przykro z powodu Twojego Taty i trzymam kciuki aby wyzdrowiał spotkanie mieliście superaśne, tak mi żal że dotąd na żadnym mnie nie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Wtajemniczenie
|
ikolka kurcze... ale mi przykro... wiem co przeztwasz... dwa miesiace temu walczylismy z rakiem u Piotra... jednak u Piotrka niestety wygrał...
Jak sobie pomysle zaraz o Twoim tacie to mam obraz biednego Piotra wykończonego przez raka... az łza leci po policzku... ![]() Bardzo niedobrze ze ma przerzuty do węzłow chlonnych to chyba najgorsze co moze byc... Ale trzeba wierzyc... moze nie jest jeszcze w takim mocnym stopniu... ![]() Tak mni wkurza ten swiat i ta bezradnosc na raka... Jestesmy z Toba!! ![]()
![]() |
#3462 |
Zadomowienie
|
witam z rana
![]() to ja sie pochwale.Tatisia dzis przespala cala noc do 7 w lozeczku W DRUGIM POKOJU SAMA.az w nocy wstalam sprawdzic czy niania dziala bo sie zdziwilam brakiem pobodki.nawet jej nie przykrywalam-pewnie dlatego tak ladnie spala,ona nie cierpi byc przykryta.o 7 wstala i nie bylo mowy o spaniu ze mna w lozku...a maruda byla.koniecznie do babci chciala...babcia sie nade mna zlitowala i moglam jeszcze pospac po przebraniu i nakarmieniu Tatinki.wczoraj po malej aferze zasnela o 22.30 ![]() a zaraz lece do reala na serwis. oj nie wiem kiedy foty zgramy bo kabla nie wzielismy od siosrty Rafala oczywiscie ![]() calusy
#3463 |
Zadomowienie
|
Witajcie
Nic nie napisze bo zaraz jedziemy po Adusie do babci. Ale sie za nia stesknilam... Jestem juz w domu. Narazie wszystko OK, buziaki i jeszcze raz dziekuje za pamiec!
#3464 |
Wtajemniczenie
|
Dysiu witaj
![]() ![]() Dobrze, że już jesteś w domu ![]() Z Oleńką wszystko ok? |
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Wtajemniczenie
|
Witaj Dysiu
![]() ![]() ![]() Cieszymy się że w domku już jesteś. Napisz Kobitki co Cię dopadło ? ? ? Nie bardzo mogę pisać bo z Wawy kobity przyjechały i spis naszego mienia już robią. pogoda pasqdna ale wreszcie przestało lać ![]()
![]() |
#3466 |
Zakorzenienie
|
hadzi - u nas wlasnie zaraz zacznie lac, ciemno sie zrobilo
dysiu - dobrze ze juz cie wypuscili,napisz pozniej co to sie stalo ze lezalas w szpitalu lece zbierac pranie bo juz leje
#3467 |
Wtajemniczenie
|
Dysiu super że jesteście już w domciu i wszystko ok
![]() U nas też brzydko ale nie leje.Czasem pokrapuje.Barti śpi to mam chwilkę ![]()
#3468 |
Raczkowanie
|
ikola
![]() ![]() ![]() ![]() BĄDŻ DZIELNA... ![]() ![]() ![]() ![]() wiem ze cie to pewnie wcale nie pocieszy ale...ja np nie mam ojca...tzn on jest ,zyje i istnieje ale trawi go nałóg-jest alkoholikiem ![]() i pomysl tylko...cokolwiek sie stanie-TWÓJ TATA JEST JEDYNY I NIEPOWTARZALNY BO BYL I BEDZIE Z WAMI.... I jeszcze jedno...mialam kolezankę...która zmarła rok temu...zabrała ja białaczka...a Madzia miała TYLKO 21 lat ![]() ![]() ![]() BUZIAKI DLA CIEBIE!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 |
Zadomowienie
|
Właśnie zrzucam zdjecia na komputer. Postaram sie zrobic dzisiaj album z moimi zdjeciami ze spotkania.
![]() Ale boli mi dzisiaj głowa ![]() Była u nas koleżanka z mężem. Mieszkają w Anglii i przyjechali na 2 tygodnie do Polski. Emilka jest w 24 tygodniu ciazy i ma taki fajny brzuszek. ![]() ![]() Muszę jeszcze wstawic pranie, bo nazbierało sie troche Emilki ubranek ![]() Poza tym strasznie śpiaca jestem ![]() Na razie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3470 |
Wtajemniczenie
|
Ikola bardzo mi przykro! Wierze, ze Twoj Tata wyzdrowieje!
Dysiu witaj w domu! Pisz jak tam Ada po rozlace i czy lekarze cos mowili na temat kiedy urodzisz. |
![]() ![]() |
![]() |
#3471 |
Wtajemniczenie
|
Basiu oglądnęłam album foty cudne
![]() ![]() Zmykam lulu Dobranoc
#3472 |
Zadomowienie
|
Zrobiłam Album
![]() ![]() Ikola trzymajcie się kochani ![]() ![]() ![]() Dysiu super, ze jestes już w domku. ![]() Madziu super, ze Tati przespała sama całą noc w łóżeczku ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3473 |
Zadomowienie
|
Hej
Ikolu bardzo mi przykro, że Twój Tato zachorował. Miejmy nadzieję, że lekarze mu pomogą i wyzdrowieje. Pamiętaj - w Was jego siła i chęć wyzdrowienia, więc trzymajcie się dzielnie ![]() Dysiu super, że wróciłaś już do domku. Teraz tylko czekanie na rozwiązania ![]() Nikoś zasnął wczoraj o 18 i spał do 5.30 rano. Nieźle dał czadu, nie. normalnie już zdążyłam tż-towi śniadanko zrobić, pójść do sklepu po świeże bułeczki. Tatuś na śpiocha pilnował Nika, jak przyszłam patrze- mały trzyma w ręku pieprzniczkę i w nogi jak mnie zobaczył- to nic. W kuchni cała podłoga zapieprzona ![]() Miłego dnia Kochani ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() milego wtorku!!!! lecimy na zakupy i do banku dzis za oknem slonko ![]() do pozniej ![]()
![]() |
#3475 |
Zadomowienie
|
Dysiu - super, że jesteś już w domku, pisz szybko co to w ogóle było no i jak się czujesz!!??
KachaL - no to wczesną pobudkę Ci dziecko zaserwowało. A tak w ogóle to jak się czujesz, byłaś już u lekarza, kiedy pierwsze USG? Ja miałam wczoraj zapierdziel, jak to zwykle w poniedziałki bywa, nie dałam rady tu do Was zajrzeć. No a w domku już czekał na mnie mój 'mężuś marnotrawny' ![]() ![]() Tylko to łóżko jakieś się małe zrobiło, wygodnie było rozwalić się na całości ![]() Zmykam troszku popracować, bywajcie Robaczki!! Jeszcze tu później zajrzę ![]()
#3476 |
Wtajemniczenie
|
Hello...
Czarinko ja sie juz nie udzielam nt. tipsow... ![]() ![]() ![]() Franiu to smutne jak rak zabiera tak mlode osoby... ech co za zycie... dysiu to dobrze ze nie trzymali Cie juz w szpitalu do rozwiązania... A jak sie czujesz.... lachkasiu to faktyznie mialas mily poranek ![]() Ok lece do basi ogladac album ![]() do Pozniej ![]()
![]() |
#3477 |
Zakorzenienie
|
ewunia - jak sie mieszka w nowym mieszkanku?? rozpakowani juz tak porzadnie?
my wlasnie wrocilismy z zakupow, kupilam troche warzyw na targu i na szrocie kupilam witowi pianinko z fishera za 10 zeta,ale juz jestchyba na nie za duzy, bo go jakos nie interesuje a gra fajne muzyczki
#3478 |
Wtajemniczenie
|
Wisienko no prawie... brakuje nam karniszy, firanek, krzesel w kuchni, foteli i mebli w duzym pokoju... i tam innych duperelek ale zyc juz mozna
![]() i mieszka sie calkiem fajnie ![]() Kuba tez mial pianinko nawet 2 ale juz oba nie graja ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3479 |
Zadomowienie
|
Wysyłam na PW
Franka pytałaś o wózek Marcjanki... nadaje się od 0 bo ma nosidło ale niestety małe.... Jakby dzidzia miała sie urodzić np w grudniu to ze spokojem do późnej wiosny maleństwo się powozi w wersji głębokiej. Ja Marcjankę jeszcze we wrześniu w nim woziłam ale była od końca do końca ![]() Musze pochwalić Marcjankę! Wreszcie dorosła do normalnego obcinania paznokietów ![]() ![]() ![]() I teraz cała chmara zielonych pytań, głównie jedzeniowych: 1. Czy juz można dzieciakom w tym wieku od czasu do czasu dać do podgryzania orzechy?? 2. Co z miodem?? Do roku jest zabroniony bo alergeny ale teraz?? 3. Czy dajecie maluchom pieczarki czy inne grzyby?? 4. Jakie rybki kupujecie dzieciakom?? Czy tylko morskie? Co z jeziorowymi i tymi w puszce?? 5. Jak tam u Was samodzielne jedzenie?? IO czy maluchy preferuję łyżki czy widelce???
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3480 |
Zakorzenienie
|
ewa - po kolei po troche i sie urzadzicie na calego
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.