|
|
#871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najbardziej skąpy facet-ranking:) Część 2.
Cytat:
Ja słyszałam, ze po to żeby było wiadomo co ktoś tam robi w sensie - jeśli np bierze narkotyki/zemdlał itp itd. Nie wiem na ile to prawda a na ile legenda, ale tak kiedyś przeczytałam i nie trafiłam już później na inną wersję. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#872 |
|
Holy Crap!
|
Dot.: Łazienkowe obyczaje + offtopy
U nas przedstawiciele handlowi regularnie nie spuszczają wody po sobie, nawet kierownik regionalny tego nie robi
nie znajduję słów na takie chamstwo i bycie brudasem.
|
|
|
#873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma zależności, obie płcie obsikują deski. Po prostu niektórzy ludzie obsikują deski.
Tzn no może się zdarzyć wiadomo, ale niektórzy to po prostu fleje i jest to u nich norma, z którą nic nie robią. W domu pewnie tez maja brudne toalety, mogę się założyć. U mnie w pracy na szczęście czysto. Nawet w poprzedniej, gdzie kibelek to był tylko taki maleńki kwadracik z klopem, stary i nieremontowany - codziennie był czyściusi. Za granicą natomiast często w klopach w robo były niespodzianki. Naprawdę często. W końcu panie sprzątające sie wkurzyly i to zgłosiły, bo chyba nie o to chodzi by sprzątać non stop czyiś kał…. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
️W czasie kiedy wieszałam kartkę deskę obsikiwali faceci. Jedno biuro to byli sami faceci którzy już dawno mogliby iść na emeryturę, podniesienie deski było dla nich zbędnym wysiłkiem i to oni zawsze brudzili w toalecie. Jak któryś pamiętał żeby zamknąć deskę po skorzystaniu to już nie pamiętał żeby spłukać wodę. Zdarzało się też że jak zapili w biurze to potem cała toaleta była pokryta wymiocinami ![]() Teraz już ich nie ma, ale brudzenie deski przejęły paskudne panie które stawiają rolki z papierem na podłodze a potem się takim syfiastym wycierają więc nawet nie zadaję sobie trudu żeby im coś tłumaczyć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#876 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
Może, ale ja w to nie wierzę. Jak ktoś jest czysty, to jest czysty. Po prostu xd
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#879 |
|
Konto usunięte
|
Powiem Wam, że jestem w szoku jakie brudasy was otaczają w pracy. Mnie się nigdy nie zdarzyło natknąć na osikany lub obsrany kibel - NIGDY. Raz jeden jedyny w poprzedniej firmie, ktoś z panów zostawił w męskiej brudną muszlę po defekacji - ależ była draka, bo akurat szef czyścioch miał nieprzyjemność wejść do toalety...zwołał zebranie i wyraził dosadnie swoją dezaprobatę, strzelił mega wykład (słusznie) I powiedział, że nie chce więcej czegoś takiego widzieć ani o tym słyszeć, bo zrobi dochodzenie kto to i ujawni tozsamosc brudasa
![]() nigdy więcej się to nie powtórzyło, a pracowałam tam z 7 lat.Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a5b2f04c728b42871bc12f2 c24211f88ae37ff8d_643f213 43ae75;89361599]Powiem Wam, że jestem w szoku jakie brudasy was otaczają w pracy. Mnie się nigdy nie zdarzyło natknąć na osikany lub obsrany kibel - NIGDY. Raz jeden jedyny w poprzedniej firmie, ktoś z panów zostawił w męskiej brudną muszlę po defekacji - ależ była draka, bo akurat szef czyścioch miał nieprzyjemność wejść do toalety...zwołał zebranie i wyraził dosadnie swoją dezaprobatę, strzelił mega wykład (słusznie) I powiedział, że nie chce więcej czegoś takiego widzieć ani o tym słyszeć, bo zrobi dochodzenie kto to i ujawni tozsamosc brudasa
![]() nigdy więcej się to nie powtórzyło, a pracowałam tam z 7 lat.Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Hahaha ej u mnie kiedyś była podobna akcja. Ktoś w damskim zostawił batona, kierownik zwołał zebranie i powiedział, że wie kto to zrobił, bo są wszędzie kamery i mało kto korzysta z tego kibelka xd Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#881 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no haha, baton w sensie kupa Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#883 |
|
Zakorzeniona
|
Aaaaa nie słyszałam nigdy tego określenia i nie wpadło mi do głowy
no to w takim razie afera słuszna. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
U mojej znajomej w korpo kiedyś była afera, bo ktoś zas**ł całą kabinę, i to tak, że odchody były na sedesie, ścianie i podłodze poza kabiną
było zwołane specjalnie szkolenie nt. utrzymywania czystości w toalecie, a potem jeszcze na długo w toaletach były wywieszone kartki w czterech z językach z prośbą o to, żeby załatwiać swoje potrzeby kulturalnie, łącznie z instrukcją (pisaną i obrazkową) ![]() Dlatego niestety, ale jestem w stanie uwierzyć w bardzo wiele historii o syfiarzach toaletowych. Niestety. |
|
|
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#886 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a5b2f04c728b42871bc12f2 c24211f88ae37ff8d_643f213 43ae75;89361651]No ale to chyba musiała zrobić jakąś osoba chora psychicznie. Co innego zostawić ślad na muszli (ohyda, ale cóż, zwykły brudas), a co innego wystwiechtać ściany gównem.
Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Nie mam pojęcia, ale bawiło mnie to, że wśród dorosłych, inteligentnych, wykształconych ludzi (do tego korpo biorą ludzi tylko po określonych kierunkach trudnych studiów) ktoś odwalił taką trzodę. Ponoć nigdy nie doszli do tego, kto to zrobił, a ludzie długo bali się chodzić do toalet (na zasadzie strachu, że ktoś np. zrobił śmierdzącą kupę i zostawił po sobie porządek, ale smród afery się ciągnął i nikt nie chciał, żeby na kogoś padł chociaż cień podejrzenia, że tamten chlew to była jej/jego sprawka)
|
|
|
|
|
#888 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065 Czas edycji: 2023-11-27 o 03:40 |
|
|
|
|
#889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#890 | |
|
Zakorzenienie
|
Łazienkowe obyczaje + offtopy
Cytat:
Ale jak to? Dlaczego ktoś to zrobił? Czy był to jakiś atak zemsty? Załamanie psychiczne? U mnie w firmie poprzedniej w toaletach wisiały na wysokości wzroku kartki, żeby nie wycierać babolow z nosa w drzwi ściany itp. W 4 językach Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- [1=a5b2f04c728b42871bc12f2 c24211f88ae37ff8d_643f213 43ae75;89361651] wystwiechtać ściany gównem. Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Rozbawiło mnie to Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#891 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a5b2f04c728b42871bc12f2 c24211f88ae37ff8d_643f213 43ae75;89361723]No tragedia, ale serio myślę, że to musiałabyć jakaś chora psychicznie osoba, no jak żyje nie słyszałam żeby zdrowy na umyśle człowiek coś takiego odwalił. Właściwie to tylko słyszałam takie opowieści o ludziach z poważną demencją/Alzheimerem. Ewentualnie o niemowlętach.
Wysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Cóż no, chore psychicznie osoby też pracują, wiec to jak najbardziej możliwe. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
To zatem jest ta jedna jedyna rzeczy, w której mogłabym się z nim zgodzić.
![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- [1=a5b2f04c728b42871bc12f2 c24211f88ae37ff8d_643f213 43ae75;89361651]No ale to chyba musiała zrobić jakąś osoba chora psychicznie. Co innego zostawić ślad na muszli (ohyda, ale cóż, zwykły brudas), a co innego wystwiechtać ściany gównem. [/QUOTE] Lub ktoś z mega sr... możliwe, że poalkoholową (z opisu brzmi dokładnie jak to, co odwalił u mnie w pracy człowiek, który przez lata picia na umór nie panował na zwieraczem), kto po fakcie po prostu zwiał z "miejsca zbrodni". Wiele osób po odwaleniu czegoś takiego po prostu nie wiedziałoby jak ogarnąć coś takiego. I czym. Ktoś by w międzyczasie wszedł lub chciał wejść i wstyd. Pewnie dlatego ucieczka.
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba często się tacy "chorzy" trafiają, bo u mnie też była agentka smarująca ściany kałem, w poprzedniej pracy popularne było smarowanie ścian łazienki gilami
![]() Już gdzieś to pisałam, ale powtórzę w tym temacie, bo adekwatny u mnie w pracy mieliśmy takiego zawodnika, który robił dwójkę do kosza na śmieci, zdarzyło się to więcej niż raz i na serio współczuję pani sprzątającej
|
|
|
|
|
#895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tymi gilami mnie rozwaliło. Po cholerę paprać toaletę gilami, jeżeli ma się do dyspozycji papier do wysmarkania się i bieżącą wodę (jeśli ktoś np. ma dużo katar, jakoś się osmarkał i chce umyć twarz/dłoń/cokolwiek), ktoś miałby rozsmarowywac gile? Niedługo będę musiała iść do biura (po baaaardzo długiej przerwie od pracy stacjonarnej) i bez kitu, będę bała się skorzystać z toalety ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O Boże. Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- W sensie przy niektórych narkotykach może się tak zdarzyć. Sent from my iPhone using Tapatalk |
||
|
|
|
|
#897 |
|
Zakorzeniona
|
W temacie odchodów, to pamiętam do dzisiaj post jednej mamusi na Fejsie sklepu H&M, w którym oburzona składała skargę na obsługę sklepu, która oczekiwała, że weźmie wręczony jej mop i wytrze siki, które jej dziecko zrobiło na podłodze w sklepie. H&M rzekomo chciał ukarać pracownika, ale ugiął się pod naciskiem internatów, którzy postawili się za pracownikiem. Ja też, bo pracownik sklepu z ubraniami (ani żadnego innego) nie powinien być odpowiedzialny za sprzątanie cudzego moczu.
|
|
|
|
#898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Łazienkowe obyczaje + offtopy
Cytat:
Szok :/ Ja pracowałam kiedyś w sklepie i to takim z droższymi ubraniami, a co jakiś czas ktoś zostawiał w przymierzalni obsr. ane majtki, raz w męskiej ktoś zostawił normalnie klocka. Na szczęście nie kazano nam tego sprzątać. To było w wielkiej galerii, wiec toalety tez były na każdym kroku dostępne. Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane przez chwast Czas edycji: 2022-09-26 o 17:42 |
|
|
|
|
|
#900 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 43f4c6e05089aac1c48e760c19dfc261ffa43875_658383801b065 Czas edycji: 2023-11-27 o 04:03 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.

Serio, że ludzie się nie wstydzą.
️

Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami. 

no to w takim razie afera słuszna.
było zwołane specjalnie szkolenie nt. utrzymywania czystości w toalecie, a potem jeszcze na długo w toaletach były wywieszone kartki w czterech z językach z prośbą o to, żeby załatwiać swoje potrzeby kulturalnie, łącznie z instrukcją (pisaną i obrazkową)
afery się ciągnął i nikt nie chciał, żeby na kogoś padł chociaż cień podejrzenia, że tamten chlew to była jej/jego sprawka)
u mnie w pracy mieliśmy takiego zawodnika, który robił dwójkę do kosza na śmieci, zdarzyło się to więcej niż raz i na serio współczuję pani sprzątającej