Wszystko o Avonie 4 - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-08, 18:14   #2611
Oceanie
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie 4

Wiecie może czy zestawy z formularza K13 - Sake i Ryż oraz Śródziemnomorski - są w ofercie limitowanej i czy wliczają się do bazy opustu?
Oceanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 18:16   #2612
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Oceanie Pokaż wiadomość
Wiecie może czy zestawy z formularza K13 - Sake i Ryż oraz Śródziemnomorski - są w ofercie limitowanej i czy wliczają się do bazy opustu?
nie wiem wlasnie i chetnie sie tez dowiem
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 18:20   #2613
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Oceanie Pokaż wiadomość
oferta jest nielimitowana (tak napisane jest w panoramie) a co do bazy to tego nie wiem natomiast wydaje mi się, ze ktoś pisał że się nie wlicza..

edit: właśnie napisałam maila w tej sprawie jak odpisza dam znać
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 18:22   #2614
gayenka
Zakorzenienie

Hosenko ja tez nie uzywam kosmetzkow do stylizacji Ale wykombinowalam sobie ze zawsze zwyklym szamopnem nie zmyje dokladnie maski .odzywki ..a jednak nakladam nowa .I chyba przez to mialam oklapniete wlosy no i zanieczyszczenia ,kurz i pyl tez chyba lepiej taki szampon zmyje..tak gruntowanie je oczysci.
No i zauwazylam ze po nim lepiej wlosy reaguja na odzywki (uzywalam pare razy po niej odzywki bez splukiwania i nie obciazyla wlosow )

Hosenko my patrzymy z perspektywy NK szminka i potlora miesiaca tez mi trudno uwierzyc ze ludzie zuzywaja
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 19:29   #2615
renia0809
Wtajemniczenie

urshoola, kasia2439 - dzięki za info o szaliku
co do wody Lyrical to wiem tyle że klientka zamawiała ją u mnie w kat 12 i dostała
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz
renia0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 19:41   #2616
ceres86
Raczkowanie

GG do ceres86

Cytat:
Napisane przez renia0809 Pokaż wiadomość
urshoola, kasia2439 - dzięki za info o szaliku
co do wody Lyrical to wiem tyle że klientka zamawiała ją u mnie w kat 12 i dostała
a na który termin składałaś zamówienie?

ceres86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 19:50   #2617
renia0809
Wtajemniczenie

na pierwszy
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz
renia0809 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-08, 20:02   #2618
Hosenka*
Zakorzenienie

Gayenka:

1,5 roku, nie miesiaca Choć to i tak zdecydowanie za krótki czas do zużycia.

Dziękuję zatem, coś czuję że go zamowie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-08, 20:12   #2619
gayenka
Zakorzenienie

Hosenko nie zebym kusila

O mamo no tak poltora roku jakos mi sie machnelo..swoja droga moja mama i w miesiac umie ale mazia sie tylko jedna

Przypomnialo mi sie ze mialam sie Ciebie zapytac..ktory blyszczyk avonu wyglada jak ...ekhm.Kupa? nectar shine? bo chcialam cos zamowic i jakos mi tak swita ,ze o ktoryms pisalas ze teoretycznie wyglada ladnie a gorzej z praktyka...
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-09-08, 20:18   #2620
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Hosenko nie zebym kusila

O mamo no tak poltora roku jakos mi sie machnelo..swoja droga moja mama i w miesiac umie ale mazia sie tylko jedna

Przypomnialo mi sie ze mialam sie Ciebie zapytac..ktory blyszczyk avonu wyglada jak ...ekhm.Kupa? nectar shine? bo chcialam cos zamowic i jakos mi tak swita ,ze o ktoryms pisalas ze teoretycznie wyglada ladnie a gorzej z praktyka...
Gayenka... rozwaliłaś mnie (tym razem Ty mnie )

Jak kupa wyglada Sand Shine - tzn na moich ustach, bo dziewczyny tu pisały że u neich tak nie wyglada

Instagram

Stary 2008-09-08, 20:28   #2621
gayenka
Zakorzenienie

Ucze sie od najlepszych
Dziekuje Hosenko bede czujna [/COLOR]
ps.wyobraz sobie ze pamietalam ,ze mowilas o tym w ktoryms watku albo na zbiorach albo w avonowym ..wiec siedzialam i wpisywalam te kupe w przeszukaj watek ale nie chialo znalesc
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-08, 20:36   #2622
ashiva
Wtajemniczenie

zaczynacie kusić na ten szampon, powoli się łamię, i teraz jedyne co odwodzi mnie od zakupu to to że szampony AT mi nie służą, zawsze robił mi się po nich nieprzeciętny łupież, ale skoro mówicie że on jest zupełnie inny niż cała seria AT to może się skuszę.. a Wam dziewczyny (użytkowniczki nowego szamponu) jak służyły inne szampony AT?
Stary 2008-09-08, 20:53   #2623
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Ucze sie od najlepszych
Dziekuje Hosenko bede czujna [/color]
ps.wyobraz sobie ze pamietalam ,ze mowilas o tym w ktoryms watku albo na zbiorach albo w avonowym ..wiec siedzialam i wpisywalam te kupe w przeszukaj watek ale nie chialo znalesc
Gayenka no nie mogę po prostu (mam maseczkę na twarzy i nie mogę się śmiać bo mi się wszystko napina ...)

(w którymś z poprzednich watków pisałam o kupie )

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
zaczynacie kusić na ten szampon, powoli się łamię, i teraz jedyne co odwodzi mnie od zakupu to to że szampony AT mi nie służą, zawsze robił mi się po nich nieprzeciętny łupież, ale skoro mówicie że on jest zupełnie inny niż cała seria AT to może się skuszę.. a Wam dziewczyny (użytkowniczki nowego szamponu) jak służyły inne szampony AT?
Ja nowego jeszcze nie używałam, ale chwale sobie nabłyszczajacy 2w1 Miałam tezten i odżywkę do suchych ale nie spodobal mi się

Instagram

Stary 2008-09-08, 21:05   #2624
gayenka
Zakorzenienie

Hosenko

Ja mialam szampon dodajacy objetosci-fajny,do wlosow farbowanych-szalu nie ma i nablyszczajacy 2 w 1 ktory podbieram mamie i Tz towi (ma dlugie krecace sie wlosy i go bardzo lubi )jest calkiem fajny.
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-09-08, 21:11   #2625
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja nowego jeszcze nie używałam, ale chwale sobie nabłyszczajacy 2w1 Miałam tezten i odżywkę do suchych ale nie spodobal mi się
ja miałam ten ze starej wersji 3w1 strasznie obciążał mi włosy, potem miałam wygładzający (taki z turkusową nakrętką) owszem włosy były po nim gładkie nie puszyły się nie elektryzowały ale miłam tłuste juz po paru godzinach.. wypróbowałam jeszcze ten do włosów ciemnych ale po nim już zrobił mi się tak niemiłosierny łupież że baaardzo długo z nim walczyłam.. w ogóle jakoś moje włosy nigdy nie były po AT zbyt długo świeże.. natomiast mój dziadek używa tylko tego 2 w 1 mówi że jest najlepszy (choć bardzo ubolewa nad wycofaniem tego 3 w 1) moja mama używa do włosów farbowanych i ma takie fajne włosy po nim że mnie normalnie zazdrość zżera.. kusi mnie ten nowy że tak fajnie oczyszcza ale z drugiej strony boję się że znów mi wróci po nim łupież..
Stary 2008-09-08, 21:36   #2626
ancia19
Zadomowienie

stwierdzam niestety, że nowy nawilżający krem-żel Solutions sowodował zapychanie mi się cery i wysyp syfków. Po odstawieniu wszystko jest OK.

Czyli nie dla mnie...

szampon ozyszczający mi służy -włosy są po nim świeża i błyszczące. Tylko trzeba po nim nałożyć porzadna odżywkę, nie za lekką.

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2008-09-08 o 21:38 Powód: post pod postem
ancia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-09, 05:22   #2627
MagdaP
Zadomowienie

Odebralam wczoraj kolejna paczuszke - dla mnie tylko szminka Kiss of Pink (rozowa na pewno nie jest, raczej pomaranczowo-czerwona) i kredka berry. Niestety nie bardzo mam jak (i czym) zrobic zdjecia.
MagdaP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-09, 07:49   #2628
czelsi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ancia19 Pokaż wiadomość
stwierdzam niestety, że nowy nawilżający krem-żel Solutions sowodował zapychanie mi się cery i wysyp syfków. Po odstawieniu wszystko jest OK.
dla mnie też jest okropny, klei się i tyle.
A czy ktoś używał już może nowy Pielęgnujący krem z liposomami? Nada się w zamian za Moisture 24?
czelsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-09, 08:15   #2629
kasia2439
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ancia19 Pokaż wiadomość

Czyli nie dla mnie...

szampon ozyszczający mi służy -włosy są po nim świeża i błyszczące. Tylko trzeba po nim nałożyć porzadna odżywkę, nie za lekką.
po tym kremie - żelu również mam pory na nosie.
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-09, 08:47   #2630
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
po tym kremie - żelu również mam pory na nosie.
Pory ma każdy

A co do kremu liposomowego to ktoś tu chyba pisal ze jest dość tłusty wiec zupełnie inny niz Moisture - ten jest leciutki. Liposomowy jest na zimę więc będzie właśnie cięższy i tluściejszy. Mnie też ciekawi, ale zastanawiam sie czy to nie bedzie to samo co z serii Care tylko w słoiczku Solutions

Instagram

Stary 2008-09-09, 08:53   #2631
sylwiasylwunia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ceres86 Pokaż wiadomość

sylwiasylwunia a można wiedzieć kiedy składasz zamówienie ?

ja mam termin składania do dziś,mimo ze mam dzień wysyłkowy E- tak samo wcześniej przychodzą mi zamówienia i to juz od paru lat tak mam
sylwiasylwunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-09, 09:18   #2632
agusiia69
Zakorzenienie

Gdy po raz pierwszy składałam u swojej konsultantki (obecnej) zamówienie, a było to z półtora roku temu, dostałam próbkę balsamu do ciała sake i ryż. Próbkę odłożyłam i dopiero teraz ją zużyłam;] Jak poczułam ten zapach jak zobaczyłam te drobinki to aż nie mogę uwierzyć, że wcześniej nie zużyłam tej próbki i nie kupiłam tego balsamu od paru miesięcy czaje się, aby kupić coś z serii Planet Spa, ale nie wiedziałam co wziąć a po za tym balsam 150 ml - cena 17.90 to troszku drogo.. zresztą jak wszystkie kosmetyki z Planet Spa nie są aż tak tanie, ale chyba skuszę sie na ten balsam tylko jeszcze nie wiem w którym katalogu, bo na zużyciu mam dwa balsamy (połówki) + balsam Today, który był gratis do wody toaletowej Tommorrow dla mężczyzn i dostałam od konsultanki gratis balsam właśnie z firmy Planet Spa ten oliwkowy (?) na noc Zapach tez śliczny Ehh wszyscy tak wiele razy zachwalali te produkty z Planet Spa a ja jeszcze nigdy nic nie zamówiłam z tej serii
Stary 2008-09-09, 09:29   #2633
kasia2439
Zakorzenienie

Cytat:
Pory ma każdy

A co do kremu liposomowego to ktoś tu chyba pisal ze jest dość tłusty wiec zupełnie inny niz Moisture - ten jest leciutki. Liposomowy jest na zimę więc będzie właśnie cięższy i tluściejszy. Mnie też ciekawi, ale zastanawiam sie czy to nie bedzie to samo co z serii Care tylko w słoiczku Solutions
ale po tym kremie zrobiło mi się ich więcej (tych syfków) niż wtedy kiedy niczego nie uzywam.
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-09, 09:33   #2634
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
Pory ma każdy

Wydaje mi się że to ten sam bo chyba w Hello Tomorrow było napisane że krem jest "znowu w sprzedaży" dlatego się na niego skusiłam bo ten stary na KWC miał świetne opinie. Na razie jednak nie odłożyłam go do zapasów bo muszę skończyć inne kremy.
Co do tego żelu nawilżającego z solutions to mi nie zapycha porów, ale nie używam go codziennie, a już na pewno nie pod makijaż, jakoś go wykończę stosując jako krem na noc co kilka dni. Bo jak dla mnie to dość dobrze nawilża, chociaż moja cera nie ma jakiś wygórowanych wymagań w tym względzie.
Stary 2008-09-09, 09:46   #2635
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzik87 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się że to ten sam bo chyba w Hello Tomorrow było napisane że krem jest "znowu w sprzedaży" dlatego się na niego skusiłam bo ten stary na KWC miał świetne opinie. Na razie jednak nie odłożyłam go do zapasów bo muszę skończyć inne kremy.
Hmm a może chodziło o to ze byl już kiedyś w ofercie, ale nie z serii Care. Ja nie kojarzę przynajmniej czy był w serii nie-Care (w tej co obecnie nazywa sie Solutions ) Hmmm. Gdyby rzeczywiscie to był ten sam co Care to by było niezłe przegięcie - bo Care był wieszy i tańszy
Chyba wyślę maila

Instagram

Stary 2008-09-09, 10:30   #2636
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
Hmm a może chodziło o to ze byl już kiedyś w ofercie, ale nie z serii Care. Ja nie kojarzę przynajmniej czy był w serii nie-Care (w tej co obecnie nazywa sie Solutions ) Hmmm. Gdyby rzeczywiscie to był ten sam co Care to by było niezłe przegięcie - bo Care był wieszy i tańszy
Chyba wyślę maila
Może był z solutions ale nic podobnego nie znalazłam,, jedyny krem z liposomami jaki kojarzę był z Avon Care, ale mogę się mylić bo Avonem interesuję się dopiero od 1,5 roku. Dodałam parę zdjęć moich zbiorów na Avonmaniaczkach
Przez Was zaczęłam się zastanawiać nad tym szamponem oczyszczającym, mam cienkie przetłuszczające się włosy a jako odżywki używam nafty kosmetycznej i pomyślałam że ten szampon może by ją dobrze zmywał.
Stary 2008-09-09, 10:48   #2637
Deborah100
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
Gdy po raz pierwszy składałam u swojej konsultantki (obecnej) zamówienie, a było to z półtora roku temu, dostałam próbkę balsamu do ciała sake i ryż. Próbkę odłożyłam i dopiero teraz ją zużyłam;] Jak poczułam ten zapach jak zobaczyłam te drobinki to aż nie mogę uwierzyć, że wcześniej nie zużyłam tej próbki i nie kupiłam tego balsamu od paru miesięcy czaje się, aby kupić coś z serii Planet Spa, ale nie wiedziałam co wziąć a po za tym balsam 150 ml - cena 17.90 to troszku drogo.. zresztą jak wszystkie kosmetyki z Planet Spa nie są aż tak tanie, ale chyba skuszę sie na ten balsam tylko jeszcze nie wiem w którym katalogu, bo na zużyciu mam dwa balsamy (połówki) + balsam Today, który był gratis do wody toaletowej Tommorrow dla mężczyzn i dostałam od konsultanki gratis balsam właśnie z firmy Planet Spa ten oliwkowy (?) na noc Zapach tez śliczny Ehh wszyscy tak wiele razy zachwalali te produkty z Planet Spa a ja jeszcze nigdy nic nie zamówiłam z tej serii
Hmm..ale na ciele są takie delikatne świecące drobinki? Coś jak Avon Bronze- złocisty balsam?
Heh dostałam go po osiągnięciu bodajże I poziomu ale sprzedałam, bo zraziłam się do nazwy ryż

Od zawsze kusiła mnie śródziemnomorska odżywka do włosów, jednak po przeczytaniu składu narazie wstrzymam się z zakupem.

Warto kupić ten ręcznik-turban na włosy? Często robie różne maseczki, które długo trzymam na głowie a już mnie siostra gania za jeden ręcznik, bo pobrudziłam amlą i nieładny kolor został
Deborah100 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-09, 11:00   #2638
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Deborah100 Pokaż wiadomość
Hmm..ale na ciele są takie delikatne świecące drobinki? Coś jak Avon Bronze- złocisty balsam?
Heh dostałam go po osiągnięciu bodajże I poziomu ale sprzedałam, bo zraziłam się do nazwy ryż
Nie miałam złocistego balsamu Avon Bronze, więc nie wiem jakie on ma drobinki, ale jak dla mnie ten balsam sake i ryż ma je delikatne fajnie się lekko świecą;-) co do zapachu to czytałam, że nie każdemu odpowiada on, ale mnie się spodobał;-)
Stary 2008-09-09, 11:05   #2639
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
Nie miałam złocistego balsamu Avon Bronze, więc nie wiem jakie on ma drobinki, ale jak dla mnie ten balsam sake i ryż ma je delikatne fajnie się lekko świecą;-) co do zapachu to czytałam, że nie każdemu odpowiada on, ale mnie się spodobał;-)
Potwierdzam, balsam same&ryż ma bardzo delikatne drobinki, które w świetle dziennym są prawie niewidoczne, natomiast w sztucznym świetle ładnie rozświetlają skórę,są delikatne i nie powodują efektu który wygląda jakbyś się obsypała brokatem Co do zapachu to ja go uwielbiam, to dla mnie najładniejszy zapach ze wszystkich kosmetyków Avon
Stary 2008-09-09, 11:11   #2640
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
dostałam kiedyś ten balsam i nie miałam go komu sprzedać, bo wszystkich zapach odstraszał na odległość :P Koleżanka go w końcu wzięła, a resztę produktów z tej serii jakie miałam oddałam jako gratisy/prezenty. Strasznie śmierdziały
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości