Ślub od pierwszego wejrzenia - odcinek do przodu - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2022-10-12, 13:43   #2551
Lyse
Raczkowanie

Dot.: Ślub od pierwszego wejrzenia - odcinek do przodu

Justyna jest dokumentnie wkurzająca swoim zachowaniem. Jak została ze znajomymi Przemka to aż czułam ich niezręczność w ich rozmowie. Ciężka osoba do bycia. Chorzewska dobrze ją podsumowała, ona zawłaszcza cała przestrzeń a Przemka prawie nie ma - jeśli są nadal razem to zaczynam podejrzewać go o masochizm.

Marta i Patryk to dla mnie dziwna para - niby rokują, widać taki spokój w nich ale chyba nie ma chemii i Marta nie wie czy się Patrykowi podoba. Żenująco wypadła ta wizyta psychologa, którego wycięli - no tu pierwszy raz odczuwam jego brak. Patryk jest bardzo skryty i sam podkreślał wielokrotnie, ze nie umie obgadać problemu.

U Maćka widać, że rozwód i cała sytuacja z ex żoną jeszcze nieźle go gryzie i z tego co usłyszałam od rozwodu minęło kilka miesięcy więc w sumie niedziwne. Marta dobrze czyta Maćka i umie ocenić sytuację. Z niego wychodzi egocentryk. W sumie to o czym oni rozmawiają skoro znają się kilka dni a on nawet nie spytał o jej przeszłość, jej preferencje względem faceta, itp. Oboje wiedzą, że nic z tego nie będzie.
Lyse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-12, 14:58   #2552
kroofka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ercola Pokaż wiadomość
Dziwnie i żenująco wyglądała scena z rozmową psycholożek z której został wycięty ten facet. Niby gadały tylko we dwie a Chorzewska kilka razy powtórzyła "słuchajcie" "no wiecie" Mogli w ogóle nie publikować tego materiału
Albo zmontować go jeszcze raz, we dwie online mogły to nagrać w 10 minut.

Myślę, że Mamarysia postąpiła bardzo egoistycznie, odbierając go od dziadków (w sumie czemu nie od ojca?) i poznając z Maciejem. Niby to małe dziecko i niewiele kuma, nie sądzę, żeby się jakoś mocno przywiązało do wujka w kilka dni i potem tęskniło, ale jednak wróciło pod obstrzał kamer, pokazują je w tv, nie blurują mu twarzy. Po co to komu potrzebne. Marta mogła odwiedzać małego codziennie u rodziców przecież, to tylko kilka dni.

Para emerytów - dziiiiwnie tam jest, ich rozmowy są totalnie na siłę. Oni się sobie chyba po prostu nie podobają, zwłaszcza Marta ma o Patryku swoje zdanie i na pewno go nie zdradzi publicznie, ale okazuje to zachowaniem. Moim zdaniem on jest dla niej za prosty chłop, chyba niezbyt lotny to jest facet, wygląda na takiego, co nie czyta, nie ogląda, nie interesuje się sytuacją na świecie, a ona owszem. Gdy skończyły się tematy dotyczące przeszłosci każdego z nich, została cisza. To moje spostrzeżenie, możliwe, że błędne, bo co to można wyczytać z tych paru ujęć.

Justyna... O boże. Ona ma ten zespół politeistycznych jamników (pozdro dla wykopuXD), ale chyba tez ADHD, borderline i bóg jeden co jeszcze. Nie wiem, które z nich irytuje mnie bardziej - szalona baba napędzana hormonami czy bezjajeczny mąż z gumowymi granicami (pin do telefonu? serio?).

Edytowane przez kroofka
Czas edycji: 2022-10-12 o 15:01
kroofka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-12, 17:00   #2553
maddzia007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroofka Pokaż wiadomość
Justyna... O boże. Ona ma ten zespół politeistycznych jamników (pozdro dla wykopuXD), ale chyba tez ADHD, borderline i bóg jeden co jeszcze. Nie wiem, które z nich irytuje mnie bardziej - szalona baba napędzana hormonami czy bezjajeczny mąż z gumowymi granicami (pin do telefonu? serio?).

Ja w ogóle nie wierzyłam w to co słyszę, oni się znają kilka dni, a ona przegląda mu telefon? przegląda korespondencję? Mieszkanie też już jest "jej"
A z tym mieszkaniem w Warszawie to mam podejrzenia, czy też na szybko czegoś nie wynajmowała, żeby nie była że taka byznesłumen, a cały czas z rodzicami mieszka
No i tłumaczenie wszystkiego hormonami i dzielenie się z Przemkiem kalendarzykiem, żeby wiedział, czemu przez 3/4 miesiąca jest taka irytująca
Jak dla mnie to typ człowieka, od którego uciekam w podskokach.
maddzia007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-12, 17:09   #2554
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maddzia007 Pokaż wiadomość

Ja w ogóle nie wierzyłam w to co słyszę, oni się znają kilka dni, a ona przegląda mu telefon? przegląda korespondencję? Mieszkanie też już jest "jej"
A z tym mieszkaniem w Warszawie to mam podejrzenia, czy też na szybko czegoś nie wynajmowała, żeby nie była że taka byznesłumen, a cały czas z rodzicami mieszka
No i tłumaczenie wszystkiego hormonami i dzielenie się z Przemkiem kalendarzykiem, żeby wiedział, czemu przez 3/4 miesiąca jest taka irytująca
Jak dla mnie to typ człowieka, od którego uciekam w podskokach.
Nie mogłabym się nawet mega luźno kolegować z taką osobą, bo serio serio popadłabym przy niej w alkoholizm - na trzeźwo by się nie dało tego znosić.
Stary 2022-10-12, 18:58   #2555
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Czy Justyna w każdym odcinku musi podkreślać że ma zespół policystycznych jajników?
I te jej teksty, że "on musi mnie zrozumieć, bo to hormony"🤦

I te słit kartki na
Na pewno o niej miło wspomni jak go dwójka naciśnie.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-12, 22:41   #2556
malgosiaw123
Zakorzenienie

Justyna bedzie pewnie używać caly czas magicznego slowa "MONTAŻ"

Naprawde ma straszny charakter i nawyki. Ta akcja z winda i pomylenie pieter, pewnie wynajela to mieszkanie na czas eksperymentu...
Ja na miejscu Przemka czulabym ze przekracza moje granice. Zabieranie listow, pin do telefonu, "nasze mieszkanie" - ma tupet
I jeszcze tłumaczenie swojego glupiego zachowania pcos.

Wysłane z mojego LM-X430 przy użyciu Tapatalka
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-13, 01:18   #2557
ashika
Raczkowanie

Maciej nie jest ciekawy Marty bo ona sie jemu nie podoba pod kazdym wzgledem, jej zachowanie, sposob mowienia, jej podejscie do zycia, i wreszcie wyglad. To nie sa czasy w ktorych nasi rodzice spotykali sie i pobierali tak poprostu bo sie ktos pojawił i sie go troche mocniej lubilo niezaleznie od wygladu i zachowania.

Poza tym no ludzie z problemami nie powinni byc wybierani do takiego progamu ( np. Iga, Justyna)
I sadze ze eksperci wcale tak naprawde nie decyzuja o doborze ludzi a osoby z produkcji zeby zarlo i mialo ogladalnosc - a co najlepiej sie sprzedaje? Skandale i dramy.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ashika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-13, 12:43   #2558
sublips
Zakorzenienie

Przy każdej edycji odnoszę wrażenie, że przeszli sami siebie w doborze uczestników - a jednak nadal ten program potrafi mnie niewyobrażalnie zaskoczyć, bo z każdą edycją jest o krok dalej.

Justyna - nie mam co do niej w zasadzie słów, nie wiem, czy jednak jakoś ją nakręcają na tego typu zachowania - bo aż trudno mi uwierzyć, że sama z siebie zachowywałaby się w podobny sposób? Moim zdaniem nie jest w typie Przemka, było widać po jego minie, kiedy Chorzewska wciskała mu, że Justyna jest dla niego atrakcyjna fizycznie. A skoro nawet mu się fizycznie nie podoba - on jej to w zasadzie nie wiem, ale chyba też niespecjalnie - nic z tego nie będzie.

Na Macieja i Martę okropnie się patrzy, jak oni się męczą ze sobą. W zasadzie Marta i Patryk - też nie jestem pewna, czy coś z tego będzie.
sublips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-13, 13:19   #2559
Kalindaa
Zadomowienie

Też zauważyłam tą minę Przemka, coś mu ewidentnie nie pasuje.
Ale myślę, że może być i tak, że jest atrakcyjna dla niego, ale swoim zachowanie na tyle go odpycha, że sam wygląd nie jest już ważny.
Kalindaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-14, 15:17   #2560
brandie
Wtajemniczenie

Justyna jest irytująca i mocno się ośmiesza w programie, próbuje być fajna na siłę i wchodzi żenująco. Nie wiadomo o co jej tak naprawdę chodzi i co uważa, męczące to jest.

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

I w zapowiedzi pokazywali Martę 38 w spiętych włosach - o wiele lepiej wyglada, świeżo i młodziej, ten smętny bob ją postarza.
brandie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-14, 16:53   #2561
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Napisane przez brandie Pokaż wiadomość
Justyna jest irytująca i mocno się ośmiesza w programie, próbuje być fajna na siłę i wchodzi żenująco. Nie wiadomo o co jej tak naprawdę chodzi i co uważa, męczące to jest.

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

I w zapowiedzi pokazywali Martę 38 w spiętych włosach - o wiele lepiej wyglada, świeżo i młodziej, ten smętny bob ją postarza.
Tak, Marta 38 jak rzadko kto wygląda świetnie w spiętych włosach!!

km

mój INSTA
Stary 2022-10-14, 21:01   #2562
lulka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
Tak, Marta 38 jak rzadko kto wygląda świetnie w spiętych włosach!!

Mnie się jej kolor włosów nie podoba. To jakiś nalej aż czy co ? Widzę ją w delikatnym brązie.

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

* balejaż

lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-14, 21:14   #2563
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
Mnie się jej kolor włosów nie podoba. To jakiś nalej aż czy co ? Widzę ją w delikatnym brązie.

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

* balejaż

Rzadko komu taka dziwna platyna pasuje. Do tego aż się prosi o podcięcie końcówek, bo są pourywane. Bardzo ładnie byłoby jej w bobie na prosto, taki long bob.

Ona dziwacznie stylizuje te włosy na taka stara pudernice, jakieś loczki itp.

Dla mnie wygląda jak aktorka Karolina porcari

km

mój INSTA
Stary 2022-10-14, 22:02   #2564
lulka19
Zakorzenienie

Cytat:
Rzadko komu taka dziwna platyna pasuje. Do tego aż się prosi o podcięcie końcówek, bo są pourywane. Bardzo ładnie byłoby jej w bobie na prosto, taki long bob.

Ona dziwacznie stylizuje te włosy na taka stara pudernice, jakieś loczki itp.

Dla mnie wygląda jak aktorka Karolina porcari

Ona ma taki vibe 40 latki. Nie wygląda na tyle, ale tak się stylizuje.

Stary 2022-10-14, 23:17   #2565
sublips
Zakorzenienie

Dla mnie Marta 38 nie wygląda na więcej niż metryka wskazuje; wręcz przeciwnie, dałabym jej nawet trochę mniej.
Cytat:
Napisane przez Kalindaa Pokaż wiadomość
Też zauważyłam tą minę Przemka, coś mu ewidentnie nie pasuje.
Ale myślę, że może być i tak, że jest atrakcyjna dla niego, ale swoim zachowanie na tyle go odpycha, że sam wygląd nie jest już ważny.
Mnie się wydaje, że gdyby z zachowania nadrabiała, to może i by odebrał ją jako atrakcyjną, ale nie widzę między nimi tego, żeby się sobie podobali fizycznie - z obydwu stron. Ona mu zostawia "śmieszne" karteczki, ale też dała definitywnie do zrozumienia, że jest dla niej za gruby (co mnie dziwi, ale ma prawo do swoich preferencji, tylko mogła to inaczej ubrać w słowa). On bodajże na ślubie mówił, że jest ładna, ale już w codziennym wydaniu nie wydaje mi się, żeby mu się bardzo podobała, szczególnie dorzucając zachowanie. Na pewno z tego nic nie będzie i Justyny nigdy nie powinni brać do tego programu, jej zachowanie przebiło jak dla mnie Igę (która raczej celowo nie chciała robić nikomu krzywdy) i Kasię (która w sumie dostała dosyć nijakiego Pawła). Przemek mnie się wydaje w miarę ok facetem, ale też zobaczymy, co pokaże dalej. Ale przy innej partnerce sądzę, żeby mu wyszło w tym programie.
Stary 2022-10-15, 07:50   #2566
lulka19
Zakorzenienie

Ja nie mówię, że ona wygląda na 40 lat. Mówię, że ma taki vibe

Stary 2022-10-19, 08:09   #2567
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Przemek i justyna- jego reakcja przesadnie dramatyzowania, że Justyna go zaskoczyła. Przeżywał, jakby go z nożem napadli

Marta i Maciej - jestem pewna,że nic z tego nie będzie, w zasadzie z zajawki kolejnego odcinka wiemy, że Marta jedyne, co może pozytywnie powiedzieć o Macieju, że jest "dobry dla rysia".
Cała akcja z powiadomieniem z oalikachi randkowej- mam mieszane uczucia, faktycznie Marta może mieć jakieś powiadomienia, bo gdzieś nie usunęła konta, z drugiej sama mówi, że trzeba odblokować telefon,żeby zobaczyć .

Marta i Patryk -typowa emerycka para co zwiedza tylko kościoły.

km

mój INSTA
Stary 2022-10-19, 08:27   #2568
pempek
Zakorzenienie

Cytat:
Przemek i justyna- jego reakcja przesadnie dramatyzowania, że Justyna go zaskoczyła. Przeżywał, jakby go z nożem napadli

Marta i Maciej - jestem pewna,że nic z tego nie będzie, w zasadzie z zajawki kolejnego odcinka wiemy, że Marta jedyne, co może pozytywnie powiedzieć o Macieju, że jest "dobry dla rysia".
Cała akcja z powiadomieniem z oalikachi randkowej- mam mieszane uczucia, faktycznie Marta może mieć jakieś powiadomienia, bo gdzieś nie usunęła konta, z drugiej sama mówi, że trzeba odblokować telefon,żeby zobaczyć .

Wątpię żeby trzeba było odblokować ekran, raczej w niego stuknąć. Wtedy widać skąd jest powiadomienie, ale nie widać treści (u mnie tak jest).

Co do reszty mam podobne zdanie. Zastanawia mnie tylko jak to jest ze psycholog zamiast pomoc uczestnikom wpędza ich w poczucie winy i na sile stara się zmienić zdanie.
Marta 32 powinna za to popracować nad minami, bo serio bardzo zniechęca ten jej naburmuszony wyraz twarzy

pempek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-19, 10:33   #2569
Kalindaa
Zadomowienie

Nie podobała mi się ta wizyta psycholog u Marty i Macieja. Tzn. może i to co chciała pani psycholog przekazać było sensowne, ale jakoś tak za mocno naskoczyła na Macieja. Dziwne to było.

Patryk i Marta w sumie pozytywnie. Dobrze, że się dogadują i fajne to jest, że starają się coś razem zrobić, gdzieś pojechać.

Justyna od Przemka zawsze w formie z fochami.

Cytat:
(...)
Ja też miewam takie reakcje jak ktoś/coś mnie przestraszy.
Psychicznie już wiem, że jest ok, ale moje ciało dalej jest w panice i też trochę nie mogę dojść do siebie. Wydaje mi się, że tu Przemek coś takiego przeżył.
Stary 2022-10-19, 10:52   #2570
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Nie podobała mi się ta wizyta psycholog u Marty i Macieja. Tzn. może i to co chciała pani psycholog przekazać było sensowne, ale jakoś tak za mocno naskoczyła na Macieja. Dziwne to było.

Patryk i Marta w sumie pozytywnie. Dobrze, że się dogadują i fajne to jest, że starają się coś razem zrobić, gdzieś pojechać.

Ja też miewam takie reakcje jak ktoś/coś mnie przestraszy.
Psychicznie już wiem, że jest ok, ale moje ciało dalej jest w panice i też trochę nie mogę dojść do siebie. Wydaje mi się, że tu Przemek coś takiego przeżył.
Dla mnie ta wizyta miała złe tło i nie mogła się udać - niby poważna rozmowa, a między obieraniem marchewki na obiad, a pilnowaniem dziecka, żeby nie ściągnęło czegoś z blatu.

Zresztą miałam wrażenie, że to monolog Macieja.

Marta owszem miała zblazowaną minę, ale ja myślę że ona ma na to wywalone, trudno mieć ciepłe myśli o relacji, gdzie na danym wejściu ktoś ci nowi, że nie spełniasz jego oczekiwań jeśli chodzi o wygląd.

km

mój INSTA
Stary 2022-10-19, 10:59   #2571
sublips
Zakorzenienie

Ja nie wiem, czemu w kolejnej edycji skazują i uczestników, i widzów na oglądanie takiej męczarni, jak prezentuje nam para Marta i Maciej, a wcześniej prezentowali Adam i Asia, Natalia i Jacek i kilka innych. Ani się przyjemnie na to nie patrzy, tylko dołująco, i o wiele lepiej, żeby dali im zrezygnować już z tego eksperymentu.
Natomiast ja zdania nie zmieniam; rozbawił mnie komentarz jakiejś kobiety, że Martę bronią zaniedbane matki nic mi nie wiadomo o tym, żebym się dorobiła potomstwa. Nadal uważam, że Marta ma prawo wyglądać tak, jak chce i nie dziwię się, że ma naburmuszoną minę, kiedy słucha o sobie takiej tyrady. Dałby ten Maciej już spokój, dotrwał z twarzą do końca eksperymentu i tyle. A to chyba jedna z najgorzej dobranych par wszystkich edycji.

Marta i Patryk są uroczy wierzę, że przetrwali.

Justyna i Przemek - ja sama nie wiem, czy ona mu się podoba mimo wszystko? Jego mina mnie rozbawiła, ale ja jeszcze bardziej żywiołowo reaguję na "niespodzianki", więc jestem w stanie to zrozumieć. Niemniej sądzę, że nic z tego ostatecznie nie będzie.
Stary 2022-10-19, 14:08   #2572
Kalindaa
Zadomowienie

Z dziwnych rzeczy z odcinka to wyłapałam jak Przemek się skarży, że kota mu zabrali. Ciekawe co do za sytuacja...
Stary 2022-10-19, 15:08   #2573
silesianna
Zakorzenienie

Jak w poprzednim odcinku Chorzewska nazwała Justynę szczekającym pieskiem i drama queen to pomyślałam że jest totalnie nieprofesjonalna, ale jak wczoraj padło że "obsikuje teren" to już zupełnie nie wiem co powiedzieć. Tragedia.
silesianna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-19, 15:42   #2574
Pusheen_
BAN stały

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
Ja nie mówię, że ona wygląda na 40 lat. Mówię, że ma taki vibe

Ma "matronowaty" vibe, a to postarza. Ten vibe to efekt jej /sposobu bycia i częściowo także stylu wypowiedzi. Marta jest bardzo stonowana,trochę brakuje jej luzu - ale kto powiedział, że musi go mieć.

Cytat:

Cytat:

No mi się właśnie Patryk i Marta podobają - stonowani i powściągliwi, odnoszą się do siebie z kulturą...No po prostu miło się na to patrzy. Nawet gdyby miało im nie wyjść czy już na etapie programu chowali odczucia, że niekoniecznie chcą to kontynuować, to jednak zachowali to dla siebie.

Jestem pozytywnie zaskoczona Patrykiem. Na początku programu sprawiał wrażenie takiego "figo - fago", który będzie nadpobudliwy i raczej szybko wyskoczy z czymś głupim, ale okazało się inaczej. Wydaje się dojrzały jednak i raczej nieźle mu wychodzi sztuka flirtu i kurtuazji.

Wolę taką "emerycka" parę jak Patryk i Marta oraz ich przewidywalna "nudę" od wrażen, jakie fundowali już inni uczestnicy programu z Iga, Przemkiem - jednorożcem czy Adamem od Asi na kupie. Pewne incydenty może były zabawne w jakiejs mniejszej dozie, ale zbierając to wszystko razem, to trochę za dużo było tych ekscesow.

Cytat:
Dla mnie ta wizyta miała złe tło i nie mogła się udać - niby poważna rozmowa, a między obieraniem marchewki na obiad, a pilnowaniem dziecka, żeby nie ściągnęło czegoś z blatu.

Zresztą miałam wrażenie, że to monolog Macieja.

Marta owszem miała zblazowaną minę, ale ja myślę że ona ma na to wywalone, trudno mieć ciepłe myśli o relacji, gdzie na danym wejściu ktoś ci nowi, że nie spełniasz jego oczekiwań jeśli chodzi o wygląd.

No ja sie nie dziwię Marcie. Maciej interesuje się w zasadzie tylko sobą, zakłada chyba że jest na tyle atrakcyjny, że nie musi zastanawiać się co ona o nim myśli. Do tego te jego głośne rozważania i dopytywanie o kwestie dziecka - no ja bym nie chciała się czuć, jak żywy inkubator do spełnienia celów partnera.

Nie mówiąc już o tych "pieszczotliwych" zdrobnieniach typu "Mortadelka". Nic tylko zabić.

Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Pusheen_
Czas edycji: 2022-10-19 o 15:43
Pusheen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-19, 15:51   #2575
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta

Edytowane przez Timon i Pumba
Czas edycji: 2023-12-17 o 23:20
Timon i Pumba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-21, 08:06   #2576
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Cytat:
Z dziwnych rzeczy z odcinka to wyłapałam jak Przemek się skarży, że kota mu zabrali. Ciekawe co do za sytuacja...
Jak się wyprowadzali z siostrą z domu rodzinnego to każdy się nim chciał zająć, ale w ostateczności poszedł mieszkać z siostrą Przemka. Ma na imię Bazyl i podobno ma super życie

edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-21, 11:55   #2577
_Sliwka_6
Zadomowienie

Ja się na Martę wkurzyłam przez tę historię z obiadkiem Rysia - uszaty pyta, czy Rysio zje mizerię czy marchewkę z jabłkiem, na co Marta, że nic, bo on nie lubi warzyw i zje tylko kurczaka z frytkami. Dwulatek O.o Sorry, ale ona działa mi na nerwy, nie stara się w niczym, począwszy od siebie, przez własne dziecko, a skończywszy na udziale w programie... Ona by z każdego wyssała energię nawet jakby się gustownie ubrała.
_Sliwka_6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-21, 12:03   #2578
Pusheen_
BAN stały

Cytat:
Napisane przez edyta508 Pokaż wiadomość
Jak się wyprowadzali z siostrą z domu rodzinnego to każdy się nim chciał zająć, ale w ostateczności poszedł mieszkać z siostrą Przemka. Ma na imię Bazyl i podobno ma super życie

Bazyl, jakie słodkie imię
Cytat:
Napisane przez _Sliwka_6 Pokaż wiadomość
Ja się na Martę wkurzyłam przez tę historię z obiadkiem Rysia - uszaty pyta, czy Rysio zje mizerię czy marchewkę z jabłkiem, na co Marta, że nic, bo on nie lubi warzyw i zje tylko kurczaka z frytkami. Dwulatek O.o Sorry, ale ona działa mi na nerwy, nie stara się w niczym, począwszy od siebie, przez własne dziecko, a skończywszy na udziale w programie... Ona by z każdego wyssała energię nawet jakby się gustownie ubrała.
No po tym odcinku pojawiło się więcej negatywnych opinii na temat Marty.

Uszaty

Stary 2022-10-21, 12:17   #2579
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta

Edytowane przez Timon i Pumba
Czas edycji: 2023-12-17 o 23:20
Timon i Pumba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-21, 12:24   #2580
Pusheen_
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Timon i Pumba Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Wow Uwielbiam takie konta

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości