|
|
#3811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My Style Diary V
fiu, fiu! Paula, ale masz figurkę! widać efekty dietki! pewnie miałaś niezłe rwanie na imprezce?
![]() Cytat:
Cytat:
baardzo mi się podoba!delikatnie, dziewczęco i subtelnie! mogę się pozachwycać? ![]() wow super talia! Wersja ze skórką bardziej do mnie przemawia |
||
|
|
|
#3812 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3814 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a zdjęcia zawsze staram się żeby były wyraźne. Muszę je z reguły troszkę rozjaśniać, bo mam kiepskie światło w pokoju ![]() dzięki Papiszynko ![]() dziękuję a co do rajstop to ja jestem za .. białymi albo czarnymi :P ogólnie ten zestaw jest bardzo fajny, ale ja nie lubię kowbojek masz świetne nogi i takie opalone ![]() bardzo mi się podoba, ale bez tego żółtego żakieciku. Dwa pozostałe - super. od ciebie takie pochwały - miód ![]() dziękuję
|
|
#3815 |
|
Wtajemniczenie
|
Praline, Olifka,Poppet dziekuje (Twoj zestaw, uroczy, bardzo romantyczny
![]() I jeszcze cos na dokładkę ![]() P.s. własnie mi sie wydaje że ten żółtek pasuje :P nie wiem czemu taka moja dziwna fanaberia :P |
|
|
|
#3816 |
|
Wtajemniczenie
|
Zuza Z tym sweterekiem to dobry pomysł, tylko jak coś mi się bardzo podoba to się przywiązuje do tych rzeczy, więc z oddaniem byłby kłopot: lol:, ale można zaryzykować
Pogoda u mnie dziś fatalna, chyba od Ciebie przyszła do mnie praline O kto się pojawił, leń ! Za pochwały dziękuję, twarz zamazana, bo się wygłupiałam i cenzura mm111111 Ładniutko ! Żakiecik żółty bardzo fajny, ale chyba jakoś tu nie pasuje
|
|
|
|
#3817 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a Twój zestaw bardzo mi się podoba, zresztą Twoje wszystkie mi się podobają, ale nie wszystkie komentuję ze względu na brak czasu napisz co to za sukienka pod narzutką
|
|
#3818 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pasek to h&m ![]() Dziekuje ![]() dziekuje Butki to new look - allegro ![]() Cytat:
To Ty mnie powalilas - slicznie romantycznie. I fryzurka taka fajna.Dziekuje ![]() dziekuje bardzo ![]() ladnie Grzybek zolty uroczy.Cytat:
Cytat:
bardzo dziekuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Musze to powaznie przemyslec ![]() A za pogode to Ty mnie nie win... gdyby ta Twoja wczorajsza przeszla do mnie, to jeszcze rozumiem...
|
|
#3819 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiki124 Fajny zestaw
![]() Cytat:
|
|
#3820 |
|
Wtajemniczenie
|
nudziło mi sie (a powinnam pisać sprawozdania
) i stworzyłam dwa zestawy: oba sobie poczekają na zmianę pogody ![]() edit: przepraszam za koszmarną jakość...
|
#3821 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
izkaaa_
Arissa slonko8918 aajjii zuza678 Az tak duzo w niemczech nie kupilam, takze spokojnie Wracalam tylko/az z trzema walizkami Dziekuje zuziujoanna453 NasteCzka Dziekuje dziewczyny! oddaj sukienki, za duzo masz wlosy piekne , figura boska, ciuszki przepiekna, nastka idealna![]() Nie taki skromny Pewnie najlepiej wygladalas na imprezie Sweterek od zawsze wiadomo ze jest fajny, dlatego dzisiaj zachwycam sie boskimi butami i slodka bluzeczka![]() A ja sie pozachwycam bo jest czym, przecudna sukienka! Uwielbiam motyw zebry , skad? Ladnie wyglada z tym kardiganem |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3822 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bardzo fajny zestaw Dziękuję
|
|
|
#3823 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiejszy dzien jakiś taki "płodny" :P
Zestaw taki jak przedni tyle że z musztardowym sweterkiem i karmelowymi t -barami. Canile fajne zestawy
|
|
|
|
#3824 |
|
Raczkowanie
|
Ok, to ja dolacze moje dwie wersje sweterka w romby. W porownaniu do Was to wiem, ze sa to moze zbyt nijakie zestawy, ale mimo to co myslicie o takim ubranku na codzien
Z gory przepraszam za jakos zdjec, ale nie mialam apartu przy sobie Pierwsza wersja ze spodnekami druha z bombka jeansowa
|
|
|
|
#3825 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no i fajnie wygladaja te Twoje kozaczki. Cytat:
Nie ma tlumaczen ![]() Cytat:
a fotke w calosci nastepnym razem pstrykniesz Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3826 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A odnośnie spodoenek to cały czas mam jakieś takie opry żeby łączyć takie jeansowe szorty z rajstopami. W każdym bądź razie ciesze się niezmiernie, że podoba Ci się
|
|
|
|
|
#3827 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
<odtyka> Sukienka pod spodem to Reserved letnia kolekcja ![]() Cytat:
jak będziemy się tak dalej powalać to będziemy kalekami ale ja lubię jak mnie powalasz ![]() dziękuję bardzo ![]() Cytat:
Cytat:
mimo, że nie przepadam za tym sklepem to jednak czasem da się tam oś fajnego znaleźć Dziękuję Karo ![]() Cytat:
|
|
#3828 |
|
Wtajemniczenie
|
Poppet, Zuza - miło mi, dziękuję
![]() Summertime Ładny zestawik, i super sweterek, i nie marudź, że odstajesz "od nas" bo tak nie jest. Jedyna róznica miedzy naszymi zestawami jest taka że niektóre z nas mają możliwość robić lepsze zdjęcia, a niektore mają tylko cyfrówki albo aparat w tel. kom, każdy ma swój styl i gust więc wiesz, fajnie jak każdy wygląda inaczej
|
|
|
|
#3829 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
podoba mi się zestaw ze spodenkami, oba sa fajne z tym ze ja nie przepadam za takimi krótkimi mini dżinsowymi a poza tym fajnie i na pewno nie nijako! Cytat:
baaaardzo mi się podobają oba, nie wiem który bardziej aaa no i te boskie kozaki z zary ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3830 |
|
Wtajemniczenie
|
mm111111 , zuza678 , Poppet , kashmirka - dziękuję
Poppet - moja figura wcale taka fajna nie jest
|
#3831 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3832 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
podoba mi się zestaw ze spodenkami, oba sa fajne z tym ze ja nie przepadam za takimi krótkimi mini dżinsowymi a poza tym fajnie i na pewno nie nijako! Też go bardzo lubę ![]() Dziękuję Wam dziewczyny Tylko problem w tym, że ja jeszcze nie mam swojego stylu. Jeszcze nie mam, mam nadzieję :P Na razie jestem na etapie wychodzenia ze stylu sportowego w bardziej kobiecy, a to naprawdę jest nie takie proste. Jestem niemalże fanatyczką szpilek, ale raczej je podziwiam niż chodzę, bo wtedy głupio się czuję i właśnie między innymi to próbuje przełamać i przestać chodzić tylko w adidasach. Swoją drogą Wasze zestawy są naprawdę niezłą inspiracją
|
|
|
|
|
#3833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...ale już w końcu jestem wolna i na 5 roku ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
praline w takim razie gratuluję
z tej okazji może jakiś zestawik?
|
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3836 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a fryzurkę masz boską!! ale chyba już to pisałam kiedyś?![]() Cytat:
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
no to się wklejam
![]() Planuję tak jutro pójść na naukowy wykład ![]()
aa i przepraszam bardzo za ten bałagan, ale jeszcze się nie ogarnęłam po wczorajszym egzaminie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3838 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3839 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bluzka cudo! Ile kosztowała? ![]() Co do zestawu bardzo dobrze dobrany i wszystko pięknie, chociaż mi osobiście te spodnie się nie podobają. Wg mnie zabieraja Ci trochę kobiecości, chociaż oczywiście nie zawsze trzeba wyglądać kobieco. Jednak z innymi spodniami byłoby tak trochę więcej seksapilu i byłoby przecudnie
|
|
|
|
|
#3840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj sobie obiecałam, że dziś posprztam, ale oczywiśćie są lepsze rzeczy do roboty Męski? hehe miałam ochotę na takie spodnie- pewnie za często nie będę ich nakładała, ale jutro mam taki plan. Gorzej jak będzie 30st ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.

Z paskiem i bez
super talia! Wersja ze skórką bardziej do mnie przemawia

staram się niczego nie udawać.

...ale już w końcu jestem wolna i na 5 roku