|
|
#2641 |
|
hakuna matata
|
Dot.: TOP MODEL - Zostań modelką - część IV
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-17 o 23:01 |
|
|
|
|
#2642 |
|
BAN stały
|
No i żegnamy się z Martyna. Może to był najwyższy czas.
Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2643 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeszcze niech odpadnie jęcząca Weronika i będzie git. 'Złoty bilet' jak nagle się rozkręcił ![]() Szkoda mi było Klaudii, jak tak stała sama podczas spotkania z rodzinami... Dobrze, że Tyszka podszedł z telefonem, żeby zadzwonić do jej brata, ale i tak to było mega przykre. Szkoda dziewczyny, bo widać, że chce być kochana i akceptowana.
|
|
|
#2644 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu.
Nie wiem, czy robili to Martynie specjalnie, ale w tym biurowym filmiku wyglądała mega źle - ciężko, staro, nieświeżo (wory pod oczami). Możliwe, że to było robione pod "Martynie należy się odpadnięcie". Czy się należało? Tak, generalnie uważam, że tak. Natomiast żeby oddać sprawiedliwość jej osobie, to trochę kijowo, że za wygraną w świątecznym filmiku reklamującym biżuterię Apart nie dostała porządnej nagrody - kampanii, czy chociażby zdjęcia reklamowego, a jedynie jakiś bon (Pantinka mówiła o tym w swoim filmiku i pomimo, że fanką Martyny nie jestem i nigdy nie będę, to w pełni się z tym zgadzam.)
|
|
#2646 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I fizycznie, i pod względem charakteru, bo pokazywano jakieś migawki z domu Top Model na samym początku, kiedy M obgadywala innych uczestników. Co było bardzo słabe i tym bardziej nie ukazało jej w dobrym świetle. No cóż, i tak by nie doszła daleko, więc pewnie jej czas już dobiegal końca, chociaż nie mam pewności czy akurat dzisiaj - myślę, że wciąż można było znaleźć osoby, które wypadają słabo i średnio sobie radzą. Chyba. Gdyby nie odpadła teraz, to pewnie odpadłaby w kolejnym odcinku. Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Pusheen_ Czas edycji: 2022-11-03 o 00:24 |
|
|
|
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie Martyna nie będzie mnie męczyć z ekranu.
Jak dla mnie to zloty bilet utrzymuje poziom. Tylko najpierw po niej jechali, a teraz chwalą. Nie ogarniam. Maciek wyleciał jakiś czas temu, a teraz jest świetny. Czyli nagle się zmienił czy jurorzy się pomylili czy trzymają go przez love story które podnosi oglądalność? |
|
|
|
|
#2648 |
|
Konto usunięte
|
Łezka mi popłynęła przy Klaudii. Szkoda, że nie dali jej pogadać na osobności... I ona i brat raczej się stresowali, spięli.
Jestem pod wrażeniem filmiku Oli. Irytuje mnie marudność Weroniki, ale hipnotyzuje mnie na zdjęciach i na pokazach. No ale to tylko mój problem, jeśli mnie irytuje. Nie ma obowiązku nie irytować |
|
|
|
|
#2649 |
|
Zadomowienie
|
Zwróciłyście uwagę, jak na panelu przy ocenianiu pierwszego filmiku jurorzy zaczęli jak zwykle prostacko jechać po uczestniku, a gość (doświadczona modelka) zgasił ich, że czemu tak niemiło? A oni od razu, że "Hi hi, to to jeszcze nic", "tak to już u nas jest"?
![]() Nareszcie Martyna odpadła, już miałam dość jak ją przepychali z odcinka na odcinek. Filip by się lepiej sprawdził, ale niestety, nie miał za sobą żadnej smutnej historii. Zobaczycie, że to będzie druga El Dursi, ten sam przypadek. Przepychali ile mogli, a potem odpadła, bo widzieli już, że widzowie mają jej dość. Jestem pewna, że za jakiś czas Martyna pojawi się w jakimś programie TVNu, dziwnym trafem jak wywiady z kimś z tej edycji, to właśnie z nią. W ogóle produkcja zamiast skupić się na modelingu bawi się w ploty rodem z magla. Pseudo jurorzy zamiast uczyć uczestników promują samych siebie z żałosnym skutkiem. |
|
|
|
|
#2650 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Też mi bardzo żal Klaudii. Trudny moment, kiedy do innych przyjeżdża rodzina, a do ciebie nikt.
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2652 |
|
Zadomowienie
|
A słuchajcie, bo ja się spóźniłam i nie oglądałam od początku. O co tam chodziło z tą Martyną wróżącą kto kiedy odpadnie? Skąd takie przypuszczenia z jej strony i o co chodziło z tą jej ,,inteligencją emocjonalną'? Czym ona tak zdenerwowała Klaudię?
|
|
|
|
|
#2653 |
|
Zadomowienie
|
Martyna opowiedziała, że jest mądra, ma super zdolności obserwacyjne i wysoką inteligencję emocjonalną i dlatego wie kto kiedy odpadnie. Klaudię poinformowała, że jej będzie szło coraz słabiej i nie pojedzenie na fashion weeka
.Jak dla mnie to było chamskie, po co komuś tak podkopywać samoocenę? Mnie się większość tych filmików podobała, dobrze im to wyszło. Najbardziej podobała mi się Weronika, niesamowita była. Martyny był faktycznie najsłabszy. Słaby był dla mnie też filmik Michaliny. Tzn. ona jest piękna i pięknie wyglądała, ale jak dla mnie wyszło nudno i nie zapamiętałabym jej. Miałam trochę WTF jak jak jury oceniało jej występ i mówili, że na planie byli nią zachwyceni, a my widzieliśmy wcześniej co innego |
|
|
|
|
#2654 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2655 |
|
Wtajemniczenie
|
Michalina i jej skok do basenu
---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- @#$%%^!!! Wywalili Adriana, nosz kur!!!!!
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, no to mamy 7 jadącą na Fashion Week. Uważam, że całkiem sprawiedliwe wybory, chociaż decydująca sesja foto jak dla mnie miejscami kontrowersyjna. Kilka zdjęć wyglądało jak robionych przez na zasadzie "masz tu smartfon, cyknij mi fajne foto". Bardzo nierówny poziom i stylizacje również. Hitem jest jak dla mnie wpakowanie Michaliny (edit: oczywiście chodzi o Adrianę) na kwiecistą kanapę we wzorzystej sukience i dziwienie się, że zlała się z tłem. No żesz... Cieszę się, że nie odpadła. Zdjęcie Macieja jak zrobione przypadkiem. Sam w sobie obronił tą stylizację, ale samo zdjęcie według mnie słabe. Uważam, że kolejny raz realizatorzy się nie popisali.
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami. Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2022-11-09 o 23:25 |
|
|
|
|
#2657 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
Może ona to taka wieszczka, że daje odwrócone przepowiednie.
|
|
#2659 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2660 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Natalia wypadła blado w tej czarnej sukience, i zaczyna mnie nudzić, bo jest przewidywalna. Maciek na pewno miał lepsze zdjęcie niż te, które potem nam zaprezentowano. Uważam, że to celowe i z góry wiadomo, kto ma dalej przejść.
|
|
|
#2661 |
|
BAN stały
|
![]() ![]() ![]() Najprostsze co przychodzi do głowy, to po prostu zazdrość, "tak w sumie". Z resztą bardzo niefajnie ta gadka Martyny brzmiała, mimo tego że jest to typowe i widzowie są przyzwyczajeni do takich "zwierzeń" uczestników programu. Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
Michalina to była zdaje się trans kobieta z innej edycji i chyba dlatego to imię mi się przyczepiło. Tak, oczywiście imię Adriana i to o nią mi chodziło. Bardzo ją lubię i cieszę się, że nie odpadła przez to zdjęcie.
|
|
#2663 |
|
Raczkowanie
|
Weronika sobie poradzi. Jest niesamowicie piękna i przyciąga uwagę. Na pewno bardziej niż większość ludzi, która nadal się trzyma w programie.. :| W sumie... Może ją przywrócą. Już cuda na kiju się prędzej działy, więc może po 1-2 odcinkach kogoś przywrócą.
|
|
|
|
|
#2664 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, ostatecznie wybór zdjęć jak zwykle dziwny. Zdjęcie Natali również mnie nie powaliło. Ba, byłam pewna że ją ostro skrytykują.
|
|
|
#2666 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-17 o 23:00 |
|
|
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2668 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#2669 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-17 o 23:00 |
|
|
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
Na panel wybrali wcale nie najlepsze zdjęcia (wg mnie).
Po zdjęciach zupełnie kto inny powinien odpaść, ale oceniając całokształt, sprawiedliwie odpadli Adrian i Weronika według mnie. Wg mnie Weronika jest chorobliwie chorobliwie chuda w programie. Na zdjęciach z agencji które ktoś wrzucał wygląda lepiej, tzn szczupło jak modelka. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.

Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami. 

.