|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Rolnik szuka żony"cz. III
Rzekoma była. Byłabym jednak ostrożniejsza z wierzeniem na słowo w to, co jacyś ludzie piszą "w internetach". O ile ktoś nie publikuje wspólnych zdjęć i nie podpisuje się z imienia i nazwiska, to...
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie opublikowała screeny z filmików i zdjęć z tej koziej obory(? czy jak to się nazywa) nawet on był na zdjęciu bokiem
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
|
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie jest ten wątek na wykopie?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3844 |
|
Konto usunięte
|
Mi się Valentyn tak trochę kojarzy z moim exem - z aury i osobowości takim uroczym, uczuciowym, zabawnym, męskim misiakiem, który 'chciał dobrze, ale wyszło jak zwykle'. Głownie przez jedno zdanie, które padło z jego ust w ostatnim odcinku - że wiele w życiu już spieprzył, ale tego juz na pewno nie zepsuje (cos w tym sensie). Nie dziwię się, że Klaudia się nim zauroczyła, bo ma taki uwodzicielski vibe
Ale obawiam się, że może mu zabraknąć odwagi i tego pierwszo-zakochaniowgo powera do zmian życiowych- co by nie gadać dosyć dużych - przeprowadzka na drugi koniec kraju i całkowita zmiana środowiska, szukanie nowej pracy na 'zadupiu' (bo on chyba sie nie widzi jako sadzacz choinek i zbieracz jajek |
|
|
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;89403043]Mi się Valentyn tak trochę kojarzy z moim exem - z aury i osobowości takim uroczym, uczuciowym, zabawnym, męskim misiakiem, który 'chciał dobrze, ale wyszło jak zwykle'. Głownie przez jedno zdanie, które padło z jego ust w ostatnim odcinku - że wiele w życiu już spieprzył, ale tego juz na pewno nie zepsuje (cos w tym sensie). Nie dziwię się, że Klaudia się nim zauroczyła, bo ma taki uwodzicielski vibe
Ale obawiam się, że może mu zabraknąć odwagi i tego pierwszo-zakochaniowgo powera do zmian życiowych- co by nie gadać dosyć dużych - przeprowadzka na drugi koniec kraju i całkowita zmiana środowiska, szukanie nowej pracy na 'zadupiu' (bo on chyba sie nie widzi jako sadzacz choinek i zbieracz jajek Też na to zwróciłam uwagę. Kierownik czy inżynier budowy pojedzie na wieś drwa rąbać pod dyktando ojca? Nie sądzę. |
|
|
|
|
#3846 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-17 o 20:54 |
|
|
|
|
#3847 |
|
sentimental animal
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;89403043]Mi się Valentyn tak trochę kojarzy z moim exem - z aury i osobowości takim uroczym, uczuciowym, zabawnym, męskim misiakiem, który 'chciał dobrze, ale wyszło jak zwykle'. Głownie przez jedno zdanie, które padło z jego ust w ostatnim odcinku - że wiele w życiu już spieprzył, ale tego juz na pewno nie zepsuje (cos w tym sensie). Nie dziwię się, że Klaudia się nim zauroczyła, bo ma taki uwodzicielski vibe
Ale obawiam się, że może mu zabraknąć odwagi i tego pierwszo-zakochaniowgo powera do zmian życiowych- co by nie gadać dosyć dużych - przeprowadzka na drugi koniec kraju i całkowita zmiana środowiska, szukanie nowej pracy na 'zadupiu' (bo on chyba sie nie widzi jako sadzacz choinek i zbieracz jajek na miejscu Klaudii też wybrałabym Valentyna, no ma coś w sobie pociągającego i te dołeczki z drugiej strony sprawia wrażenie kogoś, komu nie powinno się do końca ufać, nie jestem w stanie powiedzieć dlaczego tak jest. w sumie ta rozmowa z Klaudią na temat tego, że wybiera jego była dość dziwna, ona cała uśmiechnięta, a on jakoś nie pokazywał zbyt dużego entuzjazmu
|
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, mnie również Valentyn się podoba, jednak myślę, że może on się trochę przestraszył, że Klaudia chce go wybrać, i może stwierdził, że się w tym nie odnajdzie? Nie wiem..
|
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
Zależy od firmy i budowy. Wiele budów prowadzą inżynierowie bez uprawnień, a kierownik z uprawnieniami tylko pieczątkę przybija.
Zarobki również mogą być słabe, ale mogą być też bardzo dobre na tym stanowisku. CO do pracy w delegacji, to budowy się nie wybiera. W jednej z firm wręcz na rozmowie mówią, że przed podpisaniem umowy nie dowiesz się na ją budowę trafiasz. Pierwszego dnia przychodzisz do pracy i dowiadujesz się czy praca w tym samym mieście czy 300 czy 500km dalej. Jasne że można przerzucić się na projektowanie czy kosztorysy, ale dla mnie to jak zupełnie inny zawód. No i nie jest tajemnicą, że zarobki w projektowaniu są niższe niż w wykonastwie. |
|
|
|
|
#3850 |
|
Raczkowanie
|
Rany, jakim cudem któraś z Was go znalazła na linkedinie? Bez nazwiska? Szok, co za detektyw
|
|
|
|
|
#3851 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-17 o 20:54 |
|
|
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
Boże jaka żenada. Bardowska się przeprowadza, i pokazywała karton z lubellą na wierzchu,
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba jakas gruba współpraca z Lubellą bo i Bardowska ciągle ja reklamuje i Małgośka , a w tej edycji chyba już 2-3 razy było pokazane jak gotują i oczywiscie makaron lubella na głownym planie
|
|
|
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
Ale obawiam się, że może mu zabraknąć odwagi i tego pierwszo-zakochaniowgo powera do zmian życiowych- co by nie gadać dosyć dużych - przeprowadzka na drugi koniec kraju i całkowita zmiana środowiska, szukanie nowej pracy na 'zadupiu' (bo on chyba sie nie widzi jako sadzacz choinek i zbieracz jajek Jakoś mu nie ufam od początku. Kojarzy mi się z takim przystojniakiem bajerantem (nawet niechcący bajerantem - po prostu ten typ tak ma), który nieźle może dać kobiecie po d... jeżeli ona się zakocha, a on nie. ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Poza tym chyba wiedział do jakiego programu się zgłasza. Jeżeli zrobił to dla jaj, czy z chęci przeżycia telewizyjnej przygody, to jest po prostu nie w porządku.
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie wybór Klaudii był oczywisty od 2 czy 3 odcinka. Cóż chemia , widac ze jej sie spodobał i mocno sie nim zauroczyła. Owszem młodziak fajny i przystojny, ale nie rozumiem oburzenia ze go nie wybrała, poczuła coś do innego to wbrew sobie miała wybrac?
A czy cos wyjdzie z tego czy nie, czas pokaze. U Tomasz młodego, to jakies takie to wszystko sztuczne i na siłe dla mnie, nie wiem ... On dziwny i ta dziewczyna zimna jak lód... Jakby wszystko pod publike żeby dobrze sie zaprezentowac przed widzami, uczuć tam nie widze.. Jestem jak babcia Tomka |
|
|
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
Halo nikt nie ogląda?
![]() Wysłane z mojego LM-X430 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3858 |
|
Zadomowienie
|
Mateusz wtf ?
---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Chyba wszyscy myślą, że odcinek dopiero w niedzielę a mlody Ade wybrał ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Dzisiejszy odcinek podsumuję jednym słowem nudy |
|
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądam. Długo myślałam o co chodzi z tym Mateuszem. Wszyscy po nim jadą, bo jest dziwny, a wychodzi na to, że najbardziej to go wykręciły dziewczyny.
|
|
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
Zuza zemscila sie ze ja odrzucił
podpuscila pewnie dziewczyny a pozniej screen do Mateusza. Zuza lat 19, kilka tygodni znajomości i juz planuje budowe jak ja zakupu na niedzielny obiiad Wysłane z mojego LM-X430 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3861 |
|
Zadomowienie
|
Zuza to podobno już wcześniej się z Tomkiem znała
|
|
|
|
|
#3862 |
|
Raczkowanie
|
O co chodziło z tym Mateuszem? Tak bełkotał że nie byłam w stanie go zrozumieć. Dziewczyny też się bardzo dziwnie zachowały.
|
|
|
|
#3863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3864 |
|
Zadomowienie
|
Co jest, wczoraj "Rolnik" był? :O Z jakiej racji? No kurde, tylko przekładają te dni emisji!
Jakby chcieli już się pozbyć z ramówki i skończyć byle szybciej...
|
|
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
Za chwilę MŚ w nożnej chcą zdążyć przed a i tak nie zdążą po odcinek finałowy im zostanie, ciekawe kiedy go dadzą.
|
|
|
|
|
#3866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda mi tego Mateusza. Nie dość, że chłop ma problemy z komunikacją, to jeszcze został pośmiewiskiem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#3867 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na koniec miał szansę powiedzieć im wprost, co mu nie pasuje w ich zachowaniu i je odesłać do domu, ale nie, wolał zagęścić atmosferę do granic absurdu i zostawić wszystkich w niewiedzy, co się właściwie stało. Możliwe, że one się dowiedziały o co mu chodzi dopiero w finale. Albo nadal nie wiedzą. Edytowane przez analityczna8 Czas edycji: 2022-11-12 o 17:46 |
|
|
|
|
|
#3868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po drugie on dał im szansę by powiedziały jak jest, a one szły w zaparte. Wg mnie on jest bardzo wrażliwy, i nie umie dobrze społecznie, stąd to rozgrywanie problemu. Zobaczymy co będzie dalej. Za wcześnie by wyrokować. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#3869 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przerażające, komunikować się w taki sposób. Jak zły ojciec z dzieckiem, jak zły nauczyciel z uczniem. I serio, brakowało tylko, żeby powiedział to po niemiecku. |
|
|
|
|
|
#3870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.

Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami. 

Ale obawiam się, że może mu zabraknąć odwagi i tego pierwszo-zakochaniowgo powera do zmian życiowych- co by nie gadać dosyć dużych - przeprowadzka na drugi koniec kraju i całkowita zmiana środowiska, szukanie nowej pracy na 'zadupiu' (bo on chyba sie nie widzi jako sadzacz choinek i zbieracz jajek
z drugiej strony sprawia wrażenie kogoś, komu nie powinno się do końca ufać, nie jestem w stanie powiedzieć dlaczego tak jest. w sumie ta rozmowa z Klaudią na temat tego, że wybiera jego była dość dziwna, ona cała uśmiechnięta, a on jakoś nie pokazywał zbyt dużego entuzjazmu

Jakby chcieli już się pozbyć z ramówki i skończyć byle szybciej...