|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Rolnik szuka żony"cz. III
Chemia na kilometr, ale czy starczy tej siły i zapału na te kilometry, które ich dzielą
? Fajnie się patrzy na taką parę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie . " JP II Edytowane przez Natuś-77 Czas edycji: 2022-11-13 o 22:41 |
|
|
|
|
#3902 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-17 o 20:54 |
|
|
|
|
#3903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejny przykład na bardzo młody i niekoniecznie dojrzały. Łatwo się gada o ślubie itd. tylko co potem. Niby to ma być na całe życie, a to dla kogoś tak młodego mega abstrakcyjna perspektywa. Dziewczyna mu się na pewno podoba, ale chyba za dużo deklaracji padło z początku, a to może przerazić i zniszczyć w zalążku młody związek.
|
|
#3906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba tak. Dziwię się, że go przyjęła po tym jak wybrał inną. ![]() A te screeny to była rozmowa między Karoliną, a Zuzą, więc musiała wysłać je Zuzia. No chyba że ktoś sprawdził im telefony. Zresztą to ma chyba najmniejsze znaczenie kto to wysłał. Pisały tam, że gospodarstwo się sypie i chcą wyjechać, więc dobrze zrobił.---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
Te deklaracje to brałabym przez palce. W każdej edycji chodzą koło kościołów i gadają o ślubach. Pewnie mają to narzucone. Mi się ta para podoba. Żadna pisanina, tylko od razu przeprowadzka. |
||
|
|
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko seksualny pociąg jest fajny (i moim zdaniem jak najbardziej potrzebny) na początek, a potem emocje, szczególnie u faceta, nieco opadną i wtedy się okaże co i jak. Według mnie on nie będzie chciał tak zmieniać swojego życia dla niej. Po prostu wydaje mi się, że poza chemią tu może nie być jednak wspólnych ideałów i priorytetów.
---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- I oby im wyszło, tylko żeby nie obciążyli się niepotrzebnie zbyt szybkim tempem. A z czasem i tak się okaże, czy on tak przy jednej potrafi wytrzymać i czy nie będzie zapraszania kolejnych koleżanek na fejsie. Na szczęście blondynka wygląda na konkretną i raczej nie da sobie w kaszę dmuchać w razie czego.
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
Valentyn i Klaudia
Chemię czuć przez telewizor. Ona zakochana na pewno, on mniej. Kolejny raz powtórzył, ze wiele rzeczy w życiu zepsuł, a tego nie chce. Ciekawe co tak psuł i czy prawdą jest że ma dziecko, o którym Klaudii nie wspomniał (internety donoszą). Facet 28lat, nigdy jeszcze żadnej dziewczyny do domu nie przyprowadził, dużo pracuje, ciągle w delegacji, co potwierdziła mama. No ja tego nie widzę na dłuższą metę. Albo Klaudia nadal sama w domu, a Valentyn nadal na budowach w całej Polsce i widywanie się w weekendy. Klaudia wysiadła z pociągu bez żadnej walizki? Michał i Adrianna Te 4 dni bez rodziców na gospodarstwie były bardzo intensywne i owocne. swobodny kontakt fizyczny, wzajemne zainteresowanie i chęć poznawania się. Fajnie że Ada jedzie do niego i że chcą się przekonać czy są dla siebie pisani. Wróżę im przyszłość jak Asia i Kamil.Tomasz R. i Justyna Żadnego kwiatka nie przywiózł? Justyna zaangażowana, on sprawia wrażenie jakby sie wycofywał. Ona jest kucharką w przedszkolu czy trenerką piłki nożnej? Dziwne te pytania Justyny do Tomka czy on tak na poważnie. Też chyba wyczuwa że on się wycofuje. Świetne miny Justyny w kuchni, jak Tomek został sam z mamą i babcią w pokoju. Mateusz Co tam sie wydarzyło?? DLa mnie facet skreślony przez swoje teksty o tym, że chce żeby dziewczyny o niego rywalizowały i żądza dotyku. Myślałam, ze screeny wysłała Zuzka, ta co pierwsza została odesłana do domu i co chciała coś powiedzieć ale jednak nie powiedziała, ale skoro w tych screenach nazywa go debilem, to chyba jednak nie ona. Pytanie pierwsze to czy te screeny nie są spreparowane. Choć z drugiej strony Karolina się przyznała, że pisała z Zuzką i żałuje że jej zaufała. Nie rozumiem czemu Mateusz uważa że to ok, że Karolina się przyznała i nie w porządku, że Martyna szła w zaparte. Po tym co było w odcinku 11.11 wyglądało że Martyna o niczym nie wiedziała, albo jest świetną aktorką. Dziwne czemu Mateusz nie pokazał tych screenów Manowskiej, czemu produkcja nie sprawdziła czy zna numer z którego screeny przyszły. Manowska bardzo nieempatyczna w tej rozmowie (jak nie ona). Dziwne że trzy dziewczyny z róznych stron kraju, nieznające się wcześniej, miały podobne zdanie o rolniku. Ja się nie oburzam że dziewczyny oceniały gospodarstwo w swoich rozmowach, że chciały wyjechać, ale nie mówiły o tym do kamery tylko między sobą. To poważne decyzje. Kto inny lepiej zrozumie niż koleżanka w podobnej sytuacji będąca. Mateusz przeszedł dużą przemianę. Od ekscytacji że w ogóle ktoś do niego napisał do pretensji do dziewczyn że nie walczą o niego. Tomasz i Zuzanna No co tu się odwaliło. Hit odcinka. Pannie zależało chyba tylko na wygraniu rywalizacji z koleżankami. Stąd dotyk tylko przy kamerach. Nie kupuję jej tłumaczenia, że przyzwyczaiła się do życia bez telefonu i dlatego nie odbierała. Przecież to nie love island czy hotel paradise. Na gospodarstwie miały telefony, przecież dziewczyny u Mateusza jakoś do siebie pisały. Zadziwiła mnie rodzina Zuzanny która podeszła do Tomka pozytywnie, a potem siostra, która "wkopała" swoją mlodszą siostrę. Im dłużej o tym myślę, tym bardziej wydaje mi się, że po powrocie z gospodarstwa rodzina postanowiła wybić z głowy Zuzannie przeprowadzkę do rolnika. Siostra i znajomi mieli swoim zachowaniem zniechęcić rolnika do niej. Tomek powróci do kontaktu z Kasią. szkoda mi jej. Internet ją pokochał, na pewno ma dużo kandydatów, a ja pamietam jak Tomek potraktował ją z malowaniem drzwi. Na miejscu Kasi nie chciałabym kontaktu z nim, ale pamiętam jej łzy, więc chyba była zadurzona w nim.
|
|
|
|
|
#3910 |
|
Konto usunięte
|
U Mateusza to pokazywali w ogóle kogoś z jego rodziny, współmieszkańców? Bo ja troche jednym okiem oglądałam początki na gospodarstwie, generalnie u niego wiało nudą jak w 'polskim filmie' - w większości tam siedzieli i nie szła im konwersacja...
może to ktoś z rodziny wszedł do pokoju dziewczyn i zrobił te skreeny z telefonu? Ta Zuzanna od Tomka to być może poznała kogoś fajniejszego w tzw. międzyczasie, bardzo atrakcyjna kobieta, towarzyska więc się wycofała. Justyna bardzo fajna kobieta, trzymam za nią kciuki - żeby znalazła szczęście, niekoniecznie z Tomkiem R. |
|
|
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;89408864]U Mateusza to pokazywali w ogóle kogoś z jego rodziny, współmieszkańców? Bo ja troche jednym okiem oglądałam początki na gospodarstwie, generalnie u niego wiało nudą jak w 'polskim filmie' - w większości tam siedzieli i nie szła im konwersacja...
może to ktoś z rodziny wszedł do pokoju dziewczyn i zrobił te skreeny z telefonu? Ta Zuzanna od Tomka to być może poznała kogoś fajniejszego w tzw. międzyczasie, bardzo atrakcyjna kobieta, towarzyska więc się wycofała. Justyna bardzo fajna kobieta, trzymam za nią kciuki - żeby znalazła szczęście, niekoniecznie z Tomkiem R.[/QUOTE] Wydaje mi się że była migawka z rodzicami przy przyjezdzie dziewczyn i potem wyjezdzie, ale gadających głów z nimi nie było i jakis aktywności wspólnych też nie. Ich chyba głónie na podwórku przy tym stole pokazywali i w hali z kozami. W domu to tylko jak przyjechały i zdejmował buty Karolinie. |
|
|
|
|
#3912 |
|
Raczkowanie
|
Obejrzałam właśnie na vod.tvp ostatnie dwa odcinki i widzę, że sytuacja zmierza w dobrym kierunku. W przypadku trzech par widać spore zauroczenie, a to bardzo dobry wstęp.
Odetchnęłam z ulgą, gdy Tomasz Młodszy odrzucił tę zimną rybę i mam nadzieję, że przebłaga śliczną Kasię. W samą porę zapaliła mu się lampka. Osoba, która jest zainteresowana kimś, kogo na co dzień nie widuje, chodzi z telefonem w kieszeni i niezwłocznie oddzwania, widząc nieodebrane połączenie. Niespecjalnie też była zmartwiona zerwaniem przez Tomka znajomości. Tomasz Starszy i Justyna dobrali się jak w korcu maku, życzę powodzenia. Z Walentynem może być różnie. W sumie fajny, szkoda, że łysy. Klaudia chyba najmniej atrakcyjna z wszystkich dotychczasowych rolniczek, ale sympatyczna. Walentyn w swoim zawodzie bez problemu znajdzie pracę wszędzie, w szczególności taką, która nie wymaga codziennej obecności. Młody Michał bardzo mi się podoba, jest uczuciowy, ma poczucie humoru, ale w tym wieku myślenie o zakładaniu rodziny to trochę za wcześnie. Nie wiem co robi Ada, ale jeśli zaczyna jakieś studia stacjonarne, to marne szanse na powodzenie takiego związku na odległość. |
|
|
|
|
#3913 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
Ona ma chyba 20 lat. Może akurat skończyła w tym roku szkołę
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3915 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-17 o 20:54 |
|
|
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, juz wiem. Ada studiuje pedagogikę, i pracuje jako niania
|
|
|
|
#3917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3918 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-17 o 20:53 |
|
|
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde chyba jestem jedna z niewielu która nie odbiera tego Michała jako dojrzałego faceta ( bo wszedzie czytam komentarze typu taki młody a taki dojrzały) . Dla mnie to taki dzieciak co pierwszą dziewczyne ma życiu i lata podjarany z tego podowodu. Te jego teksty niektóre to jakbym słyszłam kolegów moich gdy mielismy po 15-16 lat.
Typowe zauroczenie nastolatków, jak minie to ciekawe co z tego zostanie... |
|
|
|
|
#3921 |
|
Zadomowienie
|
Herr Flick przyciśnięty przez Manowską pogubił się w zeznaniach skąd pozyskał screeny, a przecież jako doświadczony dochodzeniowiec mógł zasłonić się tajemnicą śledztwa (ze względu na toczące się postępowanie wyjaśniające). Aż dziwne, że nie walnął pięścią w stół i nie powiedział Manowskiej że to on tu jest od zadawania pytań
|
|
|
|
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3923 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-17 o 20:53 |
|
|
|
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
Gwiazdą internetu została była żona Tomasza R. Ciśnie po nim, mimo że ma nowego męża.
|
|
|
|
|
#3926 |
|
Zadomowienie
|
A nie widziałam nic jeszcze
Wysłane z mojego RMX3171 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
Ona sie już po odcinku zero zaczeła udzielać.
Ale najlepsze że nigdy z nia w polemikę nie wchodziłam a polubiłam niewygodne widac dla niej komentarze, bo mnie zablokowała |
|
|
|
|
#3929 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

?

tam juz byl wstep do tego.
Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami. 

Zresztą to ma chyba najmniejsze znaczenie kto to wysłał. Pisały tam, że gospodarstwo się sypie i chcą wyjechać, więc dobrze zrobił.

swobodny kontakt fizyczny, wzajemne zainteresowanie i chęć poznawania się. Fajnie że Ada jedzie do niego i że chcą się przekonać czy są dla siebie pisani. Wróżę im przyszłość jak Asia i Kamil.
szkoda mi jej. Internet ją pokochał, na pewno ma dużo kandydatów, a ja pamietam jak Tomek potraktował ją z malowaniem drzwi. Na miejscu Kasi nie chciałabym kontaktu z nim, ale pamiętam jej łzy, więc chyba była zadurzona w nim.