|
|
#31 |
|
lokalna gwiazda
|
Dot.: Znajomy po programie stał się zarozumiały i wyzywa ludzi. Dlaczego?
[1=d1f8ef2008dea6bb47d7416 400721be959008b42_63b3700 256c75;89421700]No, ale w czym problem. Kumplowaliście się lata temu, teraz to praktycznie obcy człowiek. Ok, Ty chciałaś gadać, on nie chciał. Olał Cię człowiek, z którym od dawna nie masz kontaktu, czemu to aż taki problem?[/QUOTE]
No bo taka dobra dla niego była, a on niewdzięcznik, nie docenił.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Moze mial zły dzień, ale jak Ci zależy to napisz do niego na Facebooku czy co tam jest teraz modne. Jak i tam Cie zignoruje, to ja bym sobie dala spokój.
|
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
To jest zmora osób, które osiągnęły jakikolwiek sukces czy zyskały sławę. Znajomości, które umarły śmiercią naturalną chcą być nagle odświeżane, gdzieś kiedyś przypadkowo spotkani ludzie z przeszłości nagle pozują na przyjaciół. Dziwnym trafem wielu chce pożyczki lub innych koneksji, z uśmiechem nr 5. Pewnie twój znajomy tego doświadczył, stąd taka a nie inna reakcja.
W jakich sytuacjach wyzywał ludzi? Slyszałaś/widziałaś to czy wierzysz plotkom, lub co gorsza, sama je tworzysz? Edytowane przez mojachwila Czas edycji: 2022-11-27 o 10:47 |
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obstawiam jednak, że koleś po prostu nie poznał "koleżanki z dzieciństwa".
|
|
|
#35 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#36 |
|
BAN stały
|
też miałam takich znajomych i powiem krótko - dziś już nie mam
|
|
|
|
|
#37 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zależy ile lat minęło. Po 5-8/10 latach byłbym w stanie rozpoznać znajomych ze szkoły średniej (nie widuję ich gdyż mieszkam w innym regionie Polski). Po więcej niż 12-15 latach jest to mało prawdopodobne, a wręcz nieprawdopodobne, o ile ktoś się nie przedstawi. Ludzie się zmieniają i mają do tego prawo. Nie każdy ma ochotę utrzymywać przymusowe znajomości. Ja większość znajomości ze szkoły średniej uciąłem natychmiast po maturze. Edytowane przez Marcin89 Czas edycji: 2022-11-28 o 16:18 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

dla niego była, a on niewdzięcznik, nie docenił.

Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami.
] 10 - 15 - 20 - hM - 30 - M