|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | |
|
zielony stworek
|
Dot.: Filmiki urodowe (i nie tylko) na YT + offtopy część LII
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1442 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z drugiej strony większość vlogów i nie tylko vlogów taka jest. |
|
|
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio mam wrażenie, że mnóstwo youtuberek pokazuje perfumy made in lab. Spotkałyscie się na "żywo" z tą marką? Jakoś mi się nie chce wierzyć, że takie wspaniałe i trwałe jak oryginały..
![]() Kiedyś były promowane perfumy Apar, skusiłam się wtedy na zakup perfumetki i poszły w kosz, bo nawet nie nadawły się, że komuś odstapić za darmo |
|
|
|
|
#1444 | |
|
zielony stworek
|
Cytat:
Ja podrób nie uznaję. FM też niby były inspiracjami, dla mnie te made in lab wygląda na to samo |
|
|
|
|
|
#1445 |
|
zielony stworek
|
Zaciekawił mnie ten film o influencerach, aż musiałam sprawdzić kto to ta Laluna czy Tamara. Tyle stracić
![]() https://www.youtube.com/watch?v=8raJEvU7muk Podobno odbiorcami tych influenserów są dzieci
|
|
|
|
|
#1446 |
|
Rozeznanie
|
Laura Ogrodowczyk usunęła kanał i instagram? Wiecie coś wiecej na ten temat?
Wysłane z mojego TRT-LX1 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#1447 |
|
Przyczajenie
|
kanał usunęła ( ukryła?), natomiast instagram ma i działa na nim, głównie reklamy, nic ciekawego. od początku grudnia robi vlogmas, nawet fajnie jej to wychodzi
|
|
|
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
YT podpowiedział mi najnowsze dzieło Szusz, na którego miniaturce siedzi goła w wannie...
Do czego to doszło Nie oglądam, bo nie chcę jej nabijać wyświetleń, więc nie wiem czy rzeczywiście kąpała się na wizji.
|
|
|
|
|
#1449 |
|
zielony stworek
|
Czyli nic się nie zmieniło, zawsze była słupem reklamowym.
|
|
|
|
|
#1450 |
|
zielony stworek
|
Prezentownik Gosi
https://www.youtube.com/watch?v=rNmo2I5P8tw i ostatnio odkryta blogerka, youtuberka Slow Blogging https://www.youtube.com/@SlowBlogging |
|
|
|
|
#1451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G990B przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#1452 | |
|
theatrical romantic
|
Cytat:
Tylko przez urywek, ale siedziała nago w wannie z tym swoim tępym wzrokiem. Weszłam tam z ciekawości, bo już jej dawno nie śledzę. Obejrzałam tego vlogga z przyśpieszeniem 4.5x, bo inaczej się nie da. Czekam na parodię tego vlogga. Mirabout, liczę na ciebie |
|
|
|
|
|
#1453 |
|
theatrical romantic
|
|
|
|
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczylam co tu piszecie i wyszukalam jej kanal, bo nie ogladam od lat. To samo zrobilam jak pisalyscie, ze sie dziwnie zachowywala jak jeszcze udawala, ze sa razem z mezem i nic sie nie dzieje. Wtedy byla dziwna, ale obecne miniatury wygladają jak kwintesencja jakichs patostreamow
nie wlączalam filmow, ale i tak czuje sie zazenowana. Nizej mi sie pokazala miniatura jakiegos starego filmu, zupelnie inna osoba. Szok
|
|
#1456 |
|
zielony stworek
|
Ja wiem, że pewnie każda z Was widziałam film Magdaleny Pieczonki z Ewą Wachowicz , a ja jestem do tyłu, ale kurcze super ją umalowała.
https://www.youtube.com/watch?v=okTmu8vRFOo&t=3063s |
|
|
|
|
#1457 | ||
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
Bo pieczonka ma okropny styl makijażu, wszystkie baby jak z jednej fabryki, klon klonów. W ogóle zauwaYlam,.że większość makijażystek maluje w taki paskudny sposób - mocne konturowanie, tona rozświetlacza, do tego powrót okropnego trendu z lat 90, czyli ciemniejsza konturówka, a jaśniejsze wypełnienie. Normalnie strach się iść umalować do salonu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1458 |
|
Holy Crap!
|
Ostatnio oglądałam vogmas niejakiej Marci i jestem przerażona jej porządkami w kosmetykach. Spoko, ja też mam sporo tego, ale ona wyrzuciła tyle podkładów ile ja w sumie nie mam. Po cholerę 20 nieotwartych pudrów, rozumiem 5, takich które chcę koniecznie przetestować.
Nie mam nic do dziewczyny, ale odnosze wrażenie, że nic poza kupowaniem w życiu nie robi, ani pracy, ani jakiś pasji. Nakręcanie konsumpcjonizmu poziom hard.
|
|
|
#1459 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja bym w takim stylu wyglądała jak stara prostytutka. Coś okropnego się dzieje z tą kobietą. Teraz (tzn. z pół roku temu) wzięła psa z hodowli (cziłałę) i ostatnio we vlogu przez znaczą jego część gadała do tego psa a on lizał ją po twarzy. Kiedyś podobno na jakimś filmiku w tle - jak ona mówiła do kamery - pies robił kupę (tak, w mieszkaniu) Teraz idzie w tarota, wodę z miedzianego dzbanka i kadzidełka. Na szyi nosi pozieleniałe pęto magicznych 'naszyjników' z tombaku. A kiedyś Tiffany, Chanel, Dior. Ech, szkoda gadać. Edytowane przez a240a5cdc9601fd61cd3ffc006c0fc885123340f_657b9702b0d25 Czas edycji: 2022-12-10 o 10:06 |
|
|
|
|
|
#1460 |
|
Zakorzenienie
|
Jakim cudem Kacper z Okiem Kosmetologa prowadzi dalej swój kanał? Czy on nie dostał 2 lat więzienia?
EDIT: widzę, że ktoś mu go prowadzi i to chyba są stare filmiki, ale tego jest cała masa Edytowane przez chimay Czas edycji: 2022-12-09 o 22:09 |
|
|
|
|
#1461 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pamiętam jak kiedyś (ale już po tym ja Kacpi trafił do więzienia) jakiś koleś (nie wiem, chyba jego chłopak) 'odczytywał' list od niego do fanek ![]() Ja pierniczę, gościu dukał jak pierwszoklasista. |
|
|
|
|
|
#1462 | |
|
Lady in red.
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwne, że YT nic z tym nie zrobił.
Podobno nie można wrzucać kilka razy takich samych filmów na kanał. |
|
|
|
|
#1465 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=a240a5cdc9601fd61cd3ffc 006c0fc885123340f_657b970 2b0d25;89435110]Pamiętam jak kiedyś (ale już po tym ja Kacpi trafił do więzienia) jakiś koleś (nie wiem, chyba jego chłopak) 'odczytywał' list od niego do fanek
![]() Ja pierniczę, gościu dukał jak pierwszoklasista.[/QUOTE] Obejrzałam kawałki kilku z tych filmów i ten prowadzący twierdzi, że nie jest jego partnerem. W każdym razie to co on nagrywa, jest dosłownie o niczym. Cytat:
Zawędrowałam nawet na Kafeterię i tam piszą, że on ma wiosną wyjść z więzienia. |
|
|
|
|
|
#1466 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1467 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a240a5cdc9601fd61cd3ffc 006c0fc885123340f_657b970 2b0d25;89434270]Nooo to straszne jest
Ja bym w takim stylu wyglądała jak stara prostytutka. Coś okropnego się dzieje z tą kobietą. Teraz (tzn. z pół roku temu) wzięła psa z hodowli (cziłałę) i ostatnio we vlogu przez znaczą jego część gadała do tego psa a on lizał ją po twarzy. Kiedyś podobno na jakimś filmiku w tle - jak ona mówiła do kamery - pies robił kupę (tak, w mieszkaniu) Teraz idzie w tarota, wodę z miedzianego dzbanka i kadzidełka. Na szyi nosi pozieleniałe pęto magicznych 'naszyjników' z tombaku. A kiedyś Tiffany, Chanel, Dior. Ech, szkoda gadać.[/QUOTE] coraz gorzej z nią. Ostatnia miniaturka jak siedzi w wannie to totalny cringe
|
|
|
|
|
#1468 | |
|
Lady in red.
|
Cytat:
Co było ciekawą zmianą narracji przy utrzymywaniu przez niego jednego z wielu kłamstw - czyli, że jest z jakąś kobietą, bodajże mającą dziecko. No ale ja to z kolei wiem z grupki na Fejsie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1469 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Do emerytury będzie to ciągnąć To naprawdę się robi coraz bardziej żenujące...---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
Ten człowiek w życiu słowa prawdy nie powiedział - to cytat z Misia Barei, ale pasuje do Kacpiego idealnie Co za typ. Masakra. On ma chyba jakieś zaburzenia psychiczne, mitomania go dopadła czy coś. Poza tym, że to zwykły oszust.
|
||
|
|
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a240a5cdc9601fd61cd3ffc 006c0fc885123340f_657b970 2b0d25;89436754]Szkoda jest mi w sumie Weroniki, bardzo samotna chyba jest; ten jej mąż to był jej główny towarzysz życia, dużo czasu spędzali razem, jak odszedł to ewidnenta pustka w jej życiu zapanowała, nie umie się kobicina pozbierać. Szkoda, że nie ma przyjaciół, z rodziną to chyba też coś nie teges. Okropna sytuacja. Te filmiki to ponury zapis tego nieszczęścia, powinna dać sobie siana z tym durnym youtubem, dlaczego nie pójdzie do jakiejś 'normalnej' pracy, między ludzi. W takim trybie życia jaki prowadzi, to idzie zdziczeć na maksa. A tu 40tka na karku, ile można swoje życie upubliczniać
Do emerytury będzie to ciągnąć To naprawdę się robi coraz bardziej żenujące...---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Ten człowiek w życiu słowa prawdy nie powiedział - to cytat z Misia Barei, ale pasuje do Kacpiego idealnie Co za typ. Masakra. On ma chyba jakieś zaburzenia psychiczne, mitomania go dopadła czy coś. Poza tym, że to zwykły oszust.[/QUOTE]No właśnie zdziwiło mnie ze z rodziną coś chyba nie tak bo jednak dość często jeździli jak było razem. Szkoda ze faktycznie nie ma nikogo bliskiego kto by jej pomógł z tego wyjść bo to już nieźle creepy się robi.Wysłane z mojego SM-G990B przy użyciu Tapatalka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

Nie oglądam, bo nie chcę jej nabijać wyświetleń, więc nie wiem czy rzeczywiście kąpała się na wizji.

Tylko przez urywek, ale siedziała nago w wannie z tym swoim tępym wzrokiem. Weszłam tam z ciekawości, bo już jej dawno nie śledzę. Obejrzałam tego vlogga z przyśpieszeniem 4.5x, bo inaczej się nie da. 
Ja też już nie oglądam, jest mi jej żal, po prostu.