|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | ||
|
Śnięta Mucha
|
Dot.: ❄❆❄Coraz bliżej Święta!❄❆❄Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. XII
Cytat:
Cytat:
Ja wczoraj w moim kalendarzu adwentowym (Paczkomat InPostu ) wyjęłam książkę i pułapkę na muszki owocówki.Kupiłam w grudniu 13 książek, niby większość branżowa, ale i tak się karcę w myślach, bo wiem ile to będę czytać
|
|
|
#2102 |
|
Zakorzenienie
|
Moj wianek na drzwi, jest piękny
![]() ![]() ![]() Kupiłam też gwiazdę betlejemska, muszę skołować tylko doniczkę dla niej, nie mam takiej pasującej do wystroju, muszę kupić. Już tak świątecznie jest u nas, że szok ![]() 20221207_144940.jpgWysłane z mojego SM-M115F przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
Wianek ma takie kolory jak będzie miała choinka, specjalnie tak dopasowałam
![]() Wysłane z mojego SM-M115F przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#2104 | |
|
zielony stworek
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale u nas wali rano snieg ! ale ze jest na plusie to sie roztopiło .
|
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
U nas deszcz ze śniegiem
Wysłane z mojego SM-M115F przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#2107 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też mam teraz 2, i też liście opadają. 'Walczę' z piecem, bo mam temp. 25* i staram się obniżyć do ok. 20*. Dla roślin też będzie lepiej. |
|
|
|
|
|
#2108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-M115F przy użyciu Tapatalka
|
|
|
|
#2109 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niestety często tak jest, że najbliżsi wpędzają nas w kłopoty i choroby. Znam to skądś Po prostu pozbyłaś się wampirów energetycznych Biedny psiak A co mu jest? Ja po swoim nie mogłam dojść, uśpiłam 5 lat temu 25 listopada. 25 grudnia przypadał pierwszy m-c bez niego. Ryczałam pół dnia.---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
Edytowane przez Nimfa20Melman Czas edycji: 2022-12-07 o 18:21 |
||
|
|
|
|
#2110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałam vinyla ale wpadła promka na polo to kupiłam polo a vinyla dostanie na urodziny w kwietniu Wysłane z mojego SM-G990B przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#2111 | |
|
Super Adorable Gal🌸 ⋆
|
Cytat:
A te makowe bardzo słodkie są? Bo mam uraz do jednych lodów makowych, były obrzydliwie przesłodzone, ale uwielbiam sam smak makowca Ja poszłam do Rossmanna, kupiłam jednak tę świąteczną drewnianą figurkę kotka I jeszcze jedną z reniferem, coraz bardziej lubię ten motyw.Wzięłam też kilka kartek, w następnym tygodniu wyślę do TŻta i jego rodziny
|
|
|
|
|
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na Mikołaja TŻ dostał ode mnie 4 paczuszki jego ulubionych kul rumowo-kokosowych... z czego zjadłam mu 2. Wprawdzie chętnie się dzielił, ale i tak mi głupio.
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami. Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2022-12-07 o 20:24 |
|
|
|
|
|
#2113 | |
|
Śnięta Mucha
|
Cytat:
![]() Odwiedziłam galerię, przy okazji znowu popchnęłam trochę zaległości do przodu. Masa stoisk prezentowych Taki jak Mikołaje/Zajace po chyba 2-3zł w Żabkach, tylko elegancko opakowany. Zapomniałam jaki to fun kupować prezenty. Chrześnica kocha sypane herbaty, jej mama koty, więc wybrałam im kocią kartkę jako dodatek, bo wysyłam. Wujek z ciocią mają westa albo maltańczyka, udało mi się dostać kartkę z takim małym białym w czapie Mikołaja. Mam problem z ciocią, która nigdy nie mówiła o swoich zainteresowaniach, a nie widziałyśmy się lata.Naklejki lelonków idą na koperty. I faktycznie nie ma maksymalnego wymiaru grubości listu zagraniczego, jest suma boków i waga
|
|
|
#2114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też kupiłam wianek na drzwi ale chce go trochę przerobić bo nigdzoe nie widziałam takiego idealnego, który by mi się spodobał bez żadnego ale...Co do prezentów to kupiłam tżowi zegarek-budzik z opcją ładowania telefonu zobaczymy czy się sprawdzi i szukam jakiejś fajnej bielizny termo
|
|
|
|
|
|
#2115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj gadałam z tztem i jednak nie robimy sobie żadnych prezentów, zrobimy sobie wspólny jeden-telewizor i szafkę rtv, bo jeszcze się nie dorobiliśmy ![]() Wysłane z mojego SM-M115F przy użyciu Tapatalka
|
|
|
|
#2116 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W zeszłym roku świetnie się trzymały, może po prostu trafiłam na felerne - tak sobie będę tłumaczyć |
|
|
|
|
|
#2117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez taka kiedys kupilam , ze nawet do wigilii nie wytrzymala ![]() Wazne jest jak sie ja do domu niesie, zeby jej "nie przewiac " bo jak posalam wyzej, jak przemarźnie to koniec Jeszcze w tym roku nie kupiłam, i nie wiem wlasnie czy kupie
|
|
|
#2118 |
|
Konto usunięte
|
Ja chce w tym roku gwiazdy w czerwieni do kuchni ,w tamtym roku mialam i tak fajnie sie trzymala a w tym czekam jak najblizej swiat tak na wszelki wypadek gdyby chciala sie zepsuc zeby swiat doczekala
,z nimi roznie bywa ,tez gdzies czytalam ze nie moga przemarznac U nas temperatura troche spadla dzisiaj rano mielismy cale minus dwa ,wrozyli ze grudzien bedzie cieply i deszczowy a tu niespodzianka temperatura spada i teraz wroza, ze moze spadnie snieg |
|
|
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
Budzę się, patrzę za okno i widzę śnieg
co prawda bardzo mało,ale to zawsze coś ![]() Może się utrzyma do jutra, zrobi klimat do ubierania choinki Wysłane z mojego SM-M115F przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#2120 |
|
Raczkowanie
|
U mnie też całkiem sporo śniegu. Tak milutko się dzisiaj wychodziło, bo prócz śniegu jest też całkiem słonecznie
|
|
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie śniegu brak, ale pogoda całkiem przyjemna. Nie jest może słonecznie, ale nie jest też szaro-buro.
TŻ mi przypomniał, że mam do wydania nieco kasy z filmy (za projekt, który jakiś czas temu robiłam, nawet o tym nie pamiętałam) i zrealizuję w końcu marzenie o zakupie aparatu natychmiastowego.
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś w nocy napadało śniegu i może by mnie to cieszyło, gdyby nie to że musiałam rano ogarnąć auto..
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2123 |
|
Animal Liberation
|
Ja się rozchorowałam, coś paskudnego mnie złapało
gorączka, silne rozbicie, ból głowy i mięśni, suchy kaszel... Siedzę w domu zamknięta w swoim pokoju i pewnie takie mnie czekają najbliższe dni.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2124 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
W zeszłym roku znajomy z pracy powysyłał rodzinie świąteczne kartki to mówił, że tak się rozdzwonili zaskoczeni, ale bardzo się cieszyli Też wyślę, ale nie mam za bardzo do kogo... A, w sumie do koleżanek z pracy bym powysyłała ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
![]() Ta, ja 'felerne' mam za każdym razem |
|||
|
|
|
|
#2125 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zapowiadaja jakas sniezyce Brygide ![]() Lubie bardzo snieg ale jazde autem do pracy w takich waarunkach nie bardzo Cytat:
Dzisiaj w planach sprzatnie kuchni ![]() W niedziele jade do rodzicow skonczyc ukladanie swiatecznych puzzli ( mega trudne te były ) i ubierzemy choinke rodzicow
|
|
|
#2126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w końcu mozna powiedzieć, że mieszkanie mamy urządzone Musze ogarnąć miejsce na choinkę i myślałam, że dzisiaj pojedziemy ale z tza dzisiaj zwłoki... więc może jutroU mnie wczoraÄľ wieczorem popadało ale już sie topi
|
|
|
|
|
|
#2127 |
|
Rozeznanie
|
Nie nadążam czytać
![]() Jestem w maratonie szkoleniowym, dziś jeszcze zajęcia Prognozy na niedzielę i poniedziałek wskazują na śnieżycę w praktycznie całej Polsce. Na południu i wschodzie może być nawet 0,5m śniegu. W reszcie kraju różnie - może padać deszcz ze śniegiem. ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- hehe, już testuje ![]() słony karmel i kokos właśnie wjechał do herbatki ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Zamówiłam dla siebie zestaw szklanek z podwójną ścianką oraz dzbanek z Florina. Minęło 6 dni, a paczka nie wysłana. Nie odpowiadają na maila
|
|
|
|
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ja dobrze patrzę? ZA 2 TYGODNIE WIGILIA????!!!???
Dziś już posprzątane mieszkanie, jeszcze tylko wyprać ostatni koc i zasłony i będzie ogarnięte Przed samymi świętami już się tylko przetrze na bieżąco.Kiedy myślicie, że trzeba wysyłać kartki świąteczne, aby doszły? W połowie przyszłego tygodnia? Super by było, gdyby przyszły przed samymi świętami. Chcę wysłać do wszystkich, bo w tym roku wyjeżdżamy z mężem sami do tego fajnego domku w lesie i nie spędzamy świąt z żadną częścią rodziny. Takie mam kartki z jelonkami z Lemon ducky.Screenshot_2022-12-10-12-35-50-421_com.miui.gallery.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2129 | |
|
Śnięta Mucha
|
Cytat:
Kupiłam cudowną kawę w Five O'Clock. Czekolada z cynamonem Noc mialam z głowy, mój senior miał goraczkę 40*C i kaszel. Nie udało mi się wydzwonic karetki. Pyralgina dała radę, ale byłam zesrana, że pies mi umiera i siedziałam do 4 sprawdzając mu temperaturę. Teraz będę zamawiała wizyte domową. A mały wczoraj był na cito na zabiegu, bo rozwalił szwy Więc w sumie 4 weterynarzy w ciągu doby, bo on musi mieć zastrzyk przeciwwymiotny przed podróżą.Ja bym już wysyłała, ale czekam na adresy... Sprzątanie u mnie może jutro, dziś mam znowu dzień latania
Everyone you meet is fighting a battle inside you know nothing about Be kind. Always Wyzwanie Czytelnicze 25 / 34 (26) Wyzwanie Filmowe 5 / 100 100 książek w 2023 92 / 55 Edytowane przez Pani_Robot Czas edycji: 2022-12-10 o 12:41 |
|
|
|
|
|
#2130 |
|
Animal Liberation
|
Dembi dziękuję
Pani Robot jak czytam o Twoich psiakach to ja wczoraj miałam to samo, i 33 urodziny spędziłam po prostu konając w łóżku (bo inaczej nie da się tego nazwać). Nie pamiętam, żebym kiedykolwiek przy jakiejś wcześniejszej chorobie miała taką gorączkę i silny ból głowy. Wieczorem jeszcze kilka razy mną wstrząsnęło tak jak na wymioty, ale nie wymiotowałam, a w połowie nocy obudziły mnie okropne dreszcze. Co za dziadostwo mnie dopadło to ja nie mam słów. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.

) wyjęłam książkę i pułapkę na muszki owocówki.

26.08.2023

Niestety często tak jest, że najbliżsi wpędzają nas w kłopoty i choroby. Znam to skądś
Po prostu pozbyłaś się wampirów energetycznych

Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami.
Taki jak Mikołaje/Zajace po chyba 2-3zł w Żabkach, tylko elegancko opakowany.
zobaczymy czy się sprawdzi i szukam jakiejś fajnej bielizny termo

gorączka, silne rozbicie, ból głowy i mięśni, suchy kaszel... Siedzę w domu zamknięta w swoim pokoju i pewnie takie mnie czekają najbliższe dni.