Dokument "Chłopaki do wzięcia", cz. 3. - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2023-01-13, 22:53   #451
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Dot.: Dokument "Chłopaki do wzięcia", cz. 3.

Aż z ciekawości odpaliłam wspominany tu odcinek 324, chociaż dawno nie oglądałam (trochę poprzedniego, albo jeszcze "poprzedniejszego" sezonu i to głównie na przewijaniu) i jestem w szoku. Pozytywnym. Sprawny montaż, skupienie się na kilku bohaterach, bez bezsensownych wstawek z osobami, których potem nagle nie ma. To ma więcej treści, niż niejeden cały poprzedni mid sezon.

Cieszę się, że i Jarusiowi i panu Henrykowi się dobrze wiedzie. Szkoda mi żony Jarusia - chyba miała jakiś wypadek. Dużo sympatii dla pana o ksywce Prezes - co za miły, ciepły, dobry człowiek. Oby znalazł jakaś równie miłą, spokojną, uczciwą kobietę.

Stefan... mocno przestraszony wizją zostania ojcem. Mam nadzieję, że uda mu się stworzyć z tą jego lubą rodzinę i nie zmarnują dzieciaka.

Ps. Obejrzałam odcinek 323 i jestem przerażona tym w co wpakował się Stefan. Baba przyjechała, zaciążyła po nieco ponad 2 miesiącach i już mu wierci dziurę o podział majątku z jego siostrą (bo zapewne to o to chodzi z tym "konfliktem"). No debil, że się tak dał zrobić. Od tej pani bije zła energia. Bardzo zła. Cwaniara i tyle.

Edytowane przez Ellen_Ripley
Czas edycji: 2023-01-14 o 00:16
Ellen_Ripley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-02-26, 17:18   #452
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley Pokaż wiadomość
Aż z ciekawości odpaliłam wspominany tu odcinek 324, chociaż dawno nie oglądałam (trochę poprzedniego, albo jeszcze "poprzedniejszego" sezonu i to głównie na przewijaniu) i jestem w szoku. Pozytywnym. Sprawny montaż, skupienie się na kilku bohaterach, bez bezsensownych wstawek z osobami, których potem nagle nie ma. To ma więcej treści, niż niejeden cały poprzedni mid sezon.

Cieszę się, że i Jarusiowi i panu Henrykowi się dobrze wiedzie. Szkoda mi żony Jarusia - chyba miała jakiś wypadek. Dużo sympatii dla pana o ksywce Prezes - co za miły, ciepły, dobry człowiek. Oby znalazł jakaś równie miłą, spokojną, uczciwą kobietę.

Stefan... mocno przestraszony wizją zostania ojcem. Mam nadzieję, że uda mu się stworzyć z tą jego lubą rodzinę i nie zmarnują dzieciaka.

Ps. Obejrzałam odcinek 323 i jestem przerażona tym w co wpakował się Stefan. Baba przyjechała, zaciążyła po nieco ponad 2 miesiącach i już mu wierci dziurę o podział majątku z jego siostrą (bo zapewne to o to chodzi z tym "konfliktem"). No debil, że się tak dał zrobić. Od tej pani bije zła energia. Bardzo zła. Cwaniara i tyle.
A który to sezon i odcinek?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-15, 10:49   #453
brofar
Raczkowanie

Coś nowego
https://www.msn.com/pl-pl/rozrywka/g...0f911012&ei=10
brofar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-15, 11:45   #454
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brofar Pokaż wiadomość
Tak się niestety kończą dziwne związki dziwnych ludzi. Tam nikt do końca zrównoważony nie jest i nie był i to było widać.
Stary 2023-03-17, 22:27   #455
pppp1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
A który to sezon i odcinek?

Odcinki 323 i 324, sezon 22. Ostatnie w sezonie jesiennym.

Jeśli chodzi o nowe odcinki, to sezon wiosenny rusza 9 kwietnia. Zapowiedź z Facebooka: https://www.facebook.com/chlopakidow...1886024490971/.

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Nadal będą po dwa odcinki jeden po drugim, co niedzielę o 21:00 w Polsat Play. Sezon zakończy się prawdopodobnie 25 czerwca.
pppp1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-19, 11:39   #456
abigail888
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez brofar Pokaż wiadomość

Oglądam tego agresywnego, zacietrzewionego faceta i trudno mi uwierzyć, że to ten sam szukający miłości bidulek, z sercem na dłoni, zakochany w swojej Zuzi, usychający z tęsknoty.

Szczerze żal mi tej dziewczyny, bo jak wszyscy zauważyli, ona nic złego na niego nie napisała. Stwierdziła jedynie, że się rozstali. Teraz Tancerz wywleka jakieś brudy i odgraża się, że w maju udzieli wywiadu i dopiero jej dołoży. Może do tego czasu ochłonie i zachowa jakieś resztki przyzwoitości. Jak to pozory mylą…..
abigail888 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-19, 20:51   #457
pppp1
Raczkowanie

Nowe info ze świata serialu:
- matka Szczeny obecnie przebywa podobno w Domu Pomocy Społecznej (DPS)
- Agnieszka (ta, która była przez jakiś czas z Pączusiem i potem z Stefanem - bratem Kariny) została matką: https://www.telemagazyn.pl/artykuly/...ol-105347.html

Edytowane przez pppp1
Czas edycji: 2023-03-19 o 20:55

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2023-03-20, 14:20   #458
pppp1
Raczkowanie

Opuszczony dom, w którym mieszkał Szczena wraz z matką: https://www.tiktok.com/@koziolek65/v...3606934179078?
Stary 2023-03-20, 18:08   #459
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez abigail888 Pokaż wiadomość
Oglądam tego agresywnego, zacietrzewionego faceta i trudno mi uwierzyć, że to ten sam szukający miłości bidulek, z sercem na dłoni, zakochany w swojej Zuzi, usychający z tęsknoty.

Szczerze żal mi tej dziewczyny, bo jak wszyscy zauważyli, ona nic złego na niego nie napisała. Stwierdziła jedynie, że się rozstali. Teraz Tancerz wywleka jakieś brudy i odgraża się, że w maju udzieli wywiadu i dopiero jej dołoży. Może do tego czasu ochłonie i zachowa jakieś resztki przyzwoitości. Jak to pozory mylą…..
A jak dla mnie to ich nagle, szybkie "love" od początku było niepokojące. Wielkie słowa, wielkie wyznania, to na pokaz spijanie sobie z dzióbków. A potem jego wielkie fochy i zazdrość, że ona jedzie zarabiać za granicą, zamiast jechać z żoną i też ruszyć d... i rączką. To było niestety więc do przewidzenia, że to może się skończyć wielkim BUM. Tylko co ona sobie myślała, to nie wiem. Może nieznajomość życia, może chęć wyrwania się ze swojej wioski do małżeństwa.
Stary 2023-03-21, 09:41   #460
Vanillamilkshake
Raczkowanie

Cytat:
[FONT=&quot]Oglądam tego agresywnego, zacietrzewionego faceta i trudno mi uwierzyć, że to ten sam szukający miłości bidulek, z sercem na dłoni, zakochany w swojej Zuzi, usychający z tęsknoty.
Właśnie, niby na takiego biednego, spragnionego miłości wyglądał, a mnie się zawsze wydawało, że on jest po prostu zaburzony i że jeszcze pokaże, kim tak naprawdę jest. Coś czuję, że w nowych odcinkach będzie ostro po żonce jechał.
Moja mama zawsze mówi, że z takiego "lizania" i ciumkania, to potem niezłe kwiatki wychodzą i serio przeważnie się to sprawdza.
Vanillamilkshake jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-21, 12:04   #461
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vanillamilkshake Pokaż wiadomość
Właśnie, niby na takiego biednego, spragnionego miłości wyglądał, a mnie się zawsze wydawało, że on jest po prostu zaburzony i że jeszcze pokaże, kim tak naprawdę jest. Coś czuję, że w nowych odcinkach będzie ostro po żonce jechał.
Moja mama zawsze mówi, że z takiego "lizania" i ciumkania, to potem niezłe kwiatki wychodzą i serio przeważnie się to sprawdza.
Ale przecież większość z nich tam jest taka. Biedne misie, których nikt nie chce rzekomo BEZ POWODU. A potem się okazuje, że brak pracy lub praca się ich nie trzyma, albo/i używki w tle lub dziwne poglądy. Tam prawie z każdym było coś nie tak.

Twoja Mama ma rację. Zna życie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2023-03-21, 19:23   #462
abigail888
Raczkowanie

Cytat:
Może nieznajomość życia, może chęć wyrwania się ze swojej wioski do małżeństwa.

Nie sądzę. Zuzia podobno studiowała w Warszawie, więc miała okazję, by wyrwać się ze swojego środowiska, zakładając, że nie było to miejsce zbyt przyjazne.

Niewiele o niej wiemy. Na ślubie chyba nie było nikogo z jej rodziny. Zawsze zastanawiałam się, co mogło skłonić taką normalną dziewczynę do przyjazdu na drugi koniec Polski i związanie się z mało rozgarniętym, niezbyt przystojnym, chyba bezrobotnym, dużo starszym facetem. Może to pragnienie bycia kochaną, jego czułość, przywiązanie, które okazały się fałszywe.
Stary 2023-03-21, 20:04   #463
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Nie sądzę. Zuzia podobno studiowała w Warszawie, więc miała okazję, by wyrwać się ze swojego środowiska, zakładając, że nie było to miejsce zbyt przyjazne.

Niewiele o niej wiemy. Na ślubie chyba nie było nikogo z jej rodziny. Zawsze zastanawiałam się, co mogło skłonić taką normalną dziewczynę do przyjazdu na drugi koniec Polski i związanie się z mało rozgarniętym, niezbyt przystojnym, chyba bezrobotnym, dużo starszym facetem. Może to pragnienie bycia kochaną, jego czułość, przywiązanie, które okazały się fałszywe.
Nie chcę wyjść na jędzę, ale uważam, że to niestety przekreśla motyw jej... pełnej świadomości pewnych rzeczy. U niej coś też jednak musi być nie tak - w życiu, w psychice, że poszła na coś takiego. Ba, wręcz w to wskoczyła. To lizanie się przed kamerami - też dziwne zachowanie. To, że coś tam studiowała w Warszawie nie czyni z niej ani światowca, ani nie jest dowodem na wyrwanie się z jakiegoś drobnomieszczańskiego, czy wiejskiego rodzinnego grajdołka.

Edytowane przez Ellen_Ripley
Czas edycji: 2023-03-21 o 20:10
Ellen_Ripley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-24, 10:27   #464
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Nie chcę wyjść na jędzę, ale uważam, że to niestety przekreśla motyw jej... pełnej świadomości pewnych rzeczy. U niej coś też jednak musi być nie tak - w życiu, w psychice, że poszła na coś takiego. Ba, wręcz w to wskoczyła. To lizanie się przed kamerami - też dziwne zachowanie. To, że coś tam studiowała w Warszawie nie czyni z niej ani światowca, ani nie jest dowodem na wyrwanie się z jakiegoś drobnomieszczańskiego, czy wiejskiego rodzinnego grajdołka.
Dokładnie

Może to krzywdzące, ale ja to widzę tak: specyficzni ludzie przyciągają się nawzajem...

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-30, 17:57   #465
abigail888
Raczkowanie

Cytat:
To, że coś tam studiowała w Warszawie nie czyni z niej ani światowca, ani nie jest dowodem na wyrwanie się z jakiegoś drobnomieszczańskiego, czy wiejskiego rodzinnego grajdołka.

Oczywiście, że otarcie się o Warszawę nie czyni z Zuzi żadnego światowca – to byłoby absurdalne. Miała po prostu większe możliwości na stworzenie sobie innego życia, jeśli oczywiście odczuwałaby taką potrzebę.
Tymczasem ona wyrwała się do życia bez przyszłości, u boku wyjątkowo nieatrakcyjnego partnera, więc być może sprawiało jej satysfakcję uwielbienie, jakim ją darzył. Tak sobie to tłumaczę.
Stary 2023-04-03, 17:53   #466
czystepny
Przyczajenie

Obejrzałem wczorajsze odcinki i stwierdzam że Karinie znalezienie chłopa wyszło na dobre.
czystepny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-04-06, 16:59   #467
Bibsi
Przyczajenie

Można gdzieś obejrzeć sezony 7,8 i 9? Na Polsat Go jest sezon 6 a później od razu 10, ciekawe dlaczego?
Bibsi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-04-11, 21:52   #468
polaris32
Przyczajenie

[QUOTE=Ellen_Ripley;894662 75

Ps. Obejrzałam odcinek 323 i jestem przerażona tym w co wpakował się Stefan. Baba przyjechała, zaciążyła po nieco ponad 2 miesiącach i już mu wierci dziurę o podział majątku z jego siostrą (bo zapewne to o to chodzi z tym "konfliktem"). No debil, że się tak dał zrobić. Od tej pani bije zła energia. Bardzo zła. Cwaniara i tyle.[/QUOTE]

Gdzieś na grupie chodzą słuchy z jakiś filmików na Tik Toku (bardzo aktywni są rodzeństwo Koch i Aldona) że Aldona dopadła Stefana jak był pijany i jak to okreslili "go dosiadła" i stąd ta ciaża, ale kto wie czy to nie następny argument w ich prywatnej wojence.
Ps: Podobno już są poślubie
polaris32 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-04-12, 11:57   #469
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez polaris32 Pokaż wiadomość
Gdzieś na grupie chodzą słuchy z jakiś filmików na Tik Toku (bardzo aktywni są rodzeństwo Koch i Aldona) że Aldona dopadła Stefana jak był pijany i jak to okreslili "go dosiadła" i stąd ta ciaża, ale kto wie czy to nie następny argument w ich prywatnej wojence.
Ps: Podobno już są poślubie
W takie bzdurki to bym nie wierzyła. On idiota, bo nie stosował zabezpieczenia i generalnie sypiał z praktycznie nieznajomą. A ona, cóż, jakoś złe wrażenie na mnie zrobiła. Tylko tego dziecka szkoda tak naprawdę, jak zwykle w takich razach.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2023-04-12, 16:24   #470
czystepny
Przyczajenie

I dobrze się stało, bo przez kolejne 3 sezony raczyłby nas swoimi opowieściami jak to 'bierze się za siebie'
czystepny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-04-12, 21:03   #471
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
Napisane przez czystepny Pokaż wiadomość
I dobrze się stało, bo przez kolejne 3 sezony raczyłby nas swoimi opowieściami jak to 'bierze się za siebie'
A ma coraz większy bebzun
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-04-19, 10:37   #472
polaris32
Przyczajenie

Ta Aldona to straszna osoba. Zawistna i wredna. Mając 47 lat kłóci się z małolatami przez media społecznościowe. W tym wieku powinno być się jednak bardziej rozgarniętym.
polaris32 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-04-19, 15:28   #473
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Cytat:
Napisane przez polaris32 Pokaż wiadomość
Ta Aldona to straszna osoba. Zawistna i wredna. Mając 47 lat kłóci się z małolatami przez media społecznościowe. W tym wieku powinno być się jednak bardziej rozgarniętym.
Ile ma lat? Toż to menopauza za rogiem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2023-04-19, 18:34   #474
Vanillamilkshake
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
A ma coraz większy bebzun
Też to zauważyłam xD
Dość osobliwa para on i ta Aldona. Ona może urodą nie grzeszy ale jak czytam te wyśmiewcze komentarze o niej na fb chłopaków, to aż się przykro robi. Nie każdy się urodził piękny. Bardziej tu powinno chodzić o to, co ona sobą reprezentuje jako człowiek, a z tego co czytam, to chyba coś nie halo w głowie...
Ktoś wie, czemu nie ma nowych odcinków na polsat box?
Vanillamilkshake jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-04-20, 21:10   #475
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Prócz tego że się nie lubią z Karina to jeszcze coś się stało?

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Prócz tego że się nie lubią z Karina to jeszcze coś się stało?
Stary 2023-04-21, 14:36   #476
brofar
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vanillamilkshake Pokaż wiadomość
Też to zauważyłam xD
Dość osobliwa para on i ta Aldona. Ona może urodą nie grzeszy ale jak czytam te wyśmiewcze komentarze o niej na fb chłopaków, to aż się przykro robi. Nie każdy się urodził piękny. Bardziej tu powinno chodzić o to, co ona sobą reprezentuje jako człowiek, a z tego co czytam, to chyba coś nie halo w głowie...
Ktoś wie, czemu nie ma nowych odcinków na polsat box?
Już są na polsat box
brofar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-04-23, 12:46   #477
abigail888
Raczkowanie

Stefan zastanawia się dlaczego więcej kobiet do niego pisze, gdy poznał Aldonę. Sądzę, że dlatego, iż myślały, że Stefan ma duże wymagania, a teraz okazało się, że wprost przeciwnie.
Pączkowa przy Aldonie to miss świata i znacznie bardziej sympatyczna osoba. Jeśli ta kobieta ma rzeczywiście 47 lat i zachodzi w ciążę z ledwie poznanym znacznie młodszym facetem, to albo ma nierówno pod sufitem, albo jest bardzo wyrachowana.
Karina w wersji romantycznej całkiem fajnie wygląda. Dodam jeszcze, że chyba nikt nie zwrócił uwagi na jej talent plastyczny. W którymś z odcinków poprzedniej serii zaprezentowała swoje figurki, wykonane z różnych materiałów. Figurka, przedstawiająca Arka była kapitalna.
Stary 2023-04-24, 18:24   #478
annav22
Zakorzenienie

A orientuje sie ktos ile Stefan ma lat?
Swoją droga kiedys gdzies było że Agnieszka od Pączka ma dziecko, a przeciez wydaje się że i ona niedawno tez ze Stefanem była...
annav22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-04-26, 06:48   #479
alternative1
Zadomowienie

Było na FB że nie jego.
Karina robi świetne te figurki i jak nie gada tych swoich głupot to taka sympatyczna nawet.
Do Aldony o wygląd nikt by nic nie miał zbytnio jeśli byłaby normalna, a to co ona robi to jakiś kosmos zupełny, jakieś ciągle lajwy, nakręcanie dram, wchodzenie w jakieś pyskówki. Podobno samego Stefana też tak sobie traktuje, ktoś pisał że na lajwie się darła, już nie wspominając że nic nie robi w domu.

Wysłane z mojego RMX3171 przy użyciu Tapatalka
alternative1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-04-26, 12:02   #480
abigail888
Raczkowanie

[QUOTE=alternative1;895655 13]Było na FB że nie jego.
Karina robi świetne te figurki i jak nie gada tych swoich głupot to taka sympatyczna nawet.

Czuję się jakbym wywołała wilka z lasu, bo właśnie obejrzałam odcinek 330, a tu już na wstępie Karina i jej dzieła. Jestem pod wrażeniem. Ta dziewczyna naprawdę ma talent. Niestety było coś o miłości do Trumpa.
Masakra.

Oprócz tego zabawny pan Zygmunt z grzywką, nad którą jest łysina. Pan Zygmunt (lat 65) szuka pani w wieku 40-50, przy czym zaznacza, że może być młodsza. 30? 25?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości