|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce, łączmy się część 3 :)
Cytat:
a jak byłam kiedyś u innej koleżanki to piłowanie mnie nie bolało, ani potem jak wkładalam pazury do lampy ... Cytat:
Cytat:
no wiesz, dużo osób mówi mi że mam ładną cere.. ale ja szczerze po prostu nic z nią nie robie... czasami przetre tonikiem, czasami wsmaruje jakiś krem.. i nie używam specyfików typu puder czy fluid.. a jeśli mi się zdarzy to naprawdę od okazji wyjątkowo szczególnej ![]() Cytat:
![]() Oglądałam właśnie Hitch na polsacie, super film przeżywałam go cały czas, uwielbiam takie filmy
|
|
#3542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 padziernika ![]() ŚPIJCIE DOBRZE
|
|
|
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nie spie
Co porabiasz jak wstajesz tak wcześnie archi ![]() sasly, dzięki za info o piłowaniu. Mam nadzieję, że moja płytka nie jest wrażliwa
|
|
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zjadłam śniadanie, wypiłam kawe i czas do roboty
|
|
|
|
|
#3545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spoczko nie wiem jak się to sprawdza, ale ja się dowiedziałam w trakcie ![]() Mam swoje paznokcie ładne, ale zamaniło mi się tipsów... a teraz mam ochotę je zerwać... Nic, uciekam spac Dobranoc Koziołki
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
Ciarki mnie przechodzą jak pomyśle o piłowaniu płytki
![]() Dziś rusza Wielki Zderzacz Hadronów ![]() za godzine dokładnie . Koniec świata może być a Wy śpicie![]() ![]() http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...ca_swiata.html Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-09-10 o 07:31 Powód: Wielki Zderzacz Hadronów |
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
![]() No to dobrze, że ja już wstałam
|
|
|
|
#3548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam,że jakoś tak bardzo się z Wami zgadzam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() archi już niedługo będziesz u nas ![]() Dzień dobry puchatko ![]() Ja tradycyjnie wstałam po 7 Kurcze ciekawe jak tam blush myślicie,że jeszcze zaglądnie do Nas przed ślubem?
|
||
|
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć madzik
No nie wiem jak z tą blush. Chyba już za bardzo nie ma czasu z tego, co wcześniej pisała A i po ślubie jej nie będzie tylko dopiero w październiku, więc nie wiem jak my wytrzymamy tyle czasu bez zdjęć
|
|
|
|
#3550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakie plany na dziś masz puchatko?
|
|
|
|
|
#3551 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kurcze dziewczyny chora jestem ![]() Jak ja nienawidze być chora Tak w ogóle to witam was moje Kozły madzik dziękuje za komentarzyk na NK
|
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze? większości właśnie nie nosiłam,albo miałam raz i stwierdziłam,ze źle w tym wyglądam
![]() ![]() ![]() ![]() Proszę
|
|
|
|
#3553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A więc Muszę przejrzeć materiały do pracy (czas się zabrać za kolejny rozdział), troszkę ogarnąć (pokój to jeszcze mam w miarę wysprzątany, ale garderoba ). Poza tym po południu jedziemy z TŻtem i znajomymi na gokarty ![]() A Ty madziaczku ![]() m0nia, zdrowiej ![]() Ag, czy jakieś fotki z wesela na którym byłaś niedawno zobaczymy
|
|
|
|
|
#3554 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Więc tym bardziej myśle, że załozenie swojego wątku to dobry pomysł Dziękuje Ci Madziku Tobie Puchatko także
|
|
|
#3555 | ||
|
Zadomowienie
|
hejka
![]() rodzinka na chwilę wybyła z domu i mam wolną godzinkę, ufff... Cytat:
Cytat:
Ale dzięki temu wszystkiemu nie myślę o stresie i skupiam się na tym co mam na bieżąco w danym dniu do zrobieniana pocieszenie ![]() ![]() P.S. Jeśli jeszcze przed ślubem będę miała możliwość to spróbuję do Was zajrzeć!! I po slubie wkleić zdjęcia A jeśli się nie uda napewno do Was wrócę w październiku!!!!!Trzymajcie za mnie kciuki. Pozdrawiam Blush!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
blush
Na pewno wszystko Ci wyjdzie super Jesteśmy z Tobą myślami
|
|
|
|
#3557 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fajnie, ze wpadłaś chociaż na chwilkę nas odwiedzić ![]() Kurcze to już 3 dni zostały ![]() Ale Ci zazdroszczę Dziekuję
|
|
|
#3558 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja? Wysuszę włosy, idę z psami, potem na zakupy, potem posprzątam, potem założę wątek, wrzucę Wam fotki płaszcza, potem [pojadę do szpitala do ojczyma,a potem po TŻ na rynek po pracy ach! no i jeszcze muszę zjeść w międzyczasie śniadanie![]() AG obiecała Nam już tysiące zdjęć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
DObrze,że zostało Ci już niewiele do załatwienia ![]() No i wielki dzień zbliża się ogromniastymi krokami
|
|||
|
|
|
#3559 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
trzymajcie kciuki, bo póki co jest ok aaale w sobotę......to nie wiem jak będzie. o tym że ślub się zbliża uświadamiam sobie jak patrzę w kalendarz i widzę ile dni pozostało, narazie jestem w jakimś dziwnym amoku, ostatnio nawet miałam kryzys przedślubny, ale ponoć wszystkie PM tak mają ![]() Będę już znikać bo idę do solarium i na zakupy z rodziną. Musimy kupić dla nich wszystkich buty, garnitur dla taty, a i zapomniałam że jeszcze nie mam kieliszków do rozbicia heheh ![]() Zmykam. Pozdrowienia i buziaczki dla wszystkich
|
|
#3560 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I jak to jeszcze śniadania nie zjadłaś? O tej porze ?
|
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Trzymaj się dzielnie i bądź najpiękniejszą i najszczęśliwszą Panną Młodą
|
|
|
|
|
#3562 |
|
AGA :)
|
Dzień dobry
blush juz tyle razy pisałyśmy, że trzymamy kciuki i wszytsko bedzie napewno pięknie! ![]() ale co tam szkodzi napisać raz jeszcze ! ![]() Powodzenia! jesteśmy z Tobą ![]() I czekamy na relację PO! ciekawe czy blush pojdzie w ślady Alicji i też zafunduje nam wątkowe dzieciątko puchatko no myślę, że jakieś zdjęcie by się znalazło, ale mamy ich mało, jeszcze para młoda nam nic nie zgrała, a ze swojego aparatu niewiele bo tż mi dał go żebym robiła zdjęcia a mi się oczywiście nie chciało Ja dziś muszę w końcu ogarnąć szafę, bo nic już nie mogę znaleźć. A tżta nie ma bo jest w trasie więc cały dzień mam wolne
|
|
#3563 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ostatnio śniadanie jadłam o 13 śniadanio -obiad właściwie zrobiłam sobie naleśniki z pieczonym jabłkiem,bo nie chciało mi się iść do sklepu po zakupy![]() Cytat:
Ag byłybyśmy wtedy podwójnymi ciociami ![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3564 |
|
|
cholera,
mam już plan i mam tak mało zajęć. mogłam iść do tej pracy chyba jednak bo przecież będę się nudzić... ajj bardzo dużo wolnego.. madzik zaraz coś poszukam i zmniejsze : ) ale to za moment, teraz ogladam plany bo zobaczylam jakie mam przedmioty i troche mi sie odechcialo;p mysle czy by sie nie przepisac do innej grupy :P
|
|
#3565 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny!
Melduję się po długiej nieobecności i zabieram się za nadrabianie wątku Udało mi się zaliczyć praktyki i w końcu się wyspałam ). Dziś jeszcze czeka mnie sprzątanie i pakowanie, bo wieczorkiem mężuś nas( mnie plus Buffy ) zabiera w końcu od rodziców do domu. A po południu ostatni raz odrobię lekcje z rodzeństwemBlush trzymam kciuki, żeby wszystkie przygotowania się udały ![]() ![]() Allicjo gratulacje!!!
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
Blush ja też trzymam
dasz rade nie jest tak strasznie , kryzys przedślubny to normalka. Ja strasznie chciałam uciec sprzed kościoła.![]() Madzik otwierasz wątek na targowisku czy zle coś zrozumiałam? A Twój ojczym długo jeszcze musi leżeć w szpitalu?Jak się czuje?
|
|
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
Ag to ja zapraszam, potem możesz posprzątać u mnie
![]() Witaj agniesiu ![]() No nic dziewczynki ja zmykam bo się nie wyrobię i TŻ będzie marudził
|
|
|
|
#3568 |
|
|
puchatko jeszcze u siebie nie zaczęłam
![]() jeszcze jestem w łóżku i nie wiem kiedy wyjdę ![]() ale dziękuje za propozycję ![]() agniesiu witaj !!!
|
|
#3569 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a plan pewnie u mnie tradycyjnie będzie 1.09 i jeszcze się zmieni czekam! ![]() Cytat:
![]() DObrze zrozumiałaś mam zamiar otworzyć tam wątek![]() no jest już ponad miesiąc i wydaje mi się,że lekarze czekają,aż on się ustabilizuje,bo oni mu już za bardzo nie pomogą. Teraz już raczej tylko rehabilitacja. Ja za każdym razem jak tam jadę, to zastanawiam się czy jego matka już go nie zabrała,bo ona mnie o tym nie poinformuje... Cytat:
|
|||
|
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Koziołki
jestem już dziś po szkole ale mam prace do zrobienia... mam zrobic plan jakieś 5cio gwiazdkowego hotelu, chodzi o rozłożenie pomieszczeń z basenem, sauną, siłownią, itp. i nie narysować ale zrobić wszystko, ściany, meble... itp. ehh dużo pracy będzie... Jak Wam mija dzień ?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

Bolesne? Auć
To ja się jeszcze zastanowię 
a jak byłam kiedyś u innej koleżanki to piłowanie mnie nie bolało, ani potem jak wkładalam pazury do lampy ...
Mi to tam zawsze szybko zlatuje i nie uwazam, że piłowanie najgorsze.

po to była ta emotka...

). Poza tym po południu jedziemy z TŻtem i znajomymi na gokarty