|
|
#1951 | |
|
Lady in red.
|
Dot.: Czy mogę być w ciąży - wątek zbiorczy - cz. 5
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1952 | |
|
(=^‥^=)
|
Cytat:
Zaraz tu jeszcze przyjdziesz z zapytaniem czy to może być ciąża, bo okres Ci się spóźnia, a robiłaś siusiu w męskiej toalecie i co jeśli może tam jakiś Pan się masturbował, a na kiblu była zeschnięta sperma, jesus. Ja myślę, że to jednak troll, bo dalej mimo odpowiedzi Klaudia się upiera, że zaszła w ciążę wkładając sobie palca z już na pewno martwymi plemnikami w spermie
|
|
|
|
|
|
#1953 |
|
BAN stały
|
Nie ma możliwości abym przeniosłam plemniki za pomocą palca do pochwy jak sobie wsadzilam ten palec źle domyty ?
---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Chodzi o to ze na palcach miałam prrejakulat poszłam umyć ręce i nie wiem czy dobrze je domyłam czy nie i po 3 minutach od umycia ich wsadzilam sobie palec do pochwy i chodzi mi o to czy jest możliwość jakbym złe domyla te palce to ze mogło do czegoś dojść jak znajdowały się na palcach te plemniki |
|
|
|
|
#1954 | |
|
(=^‥^=)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1955 |
|
BAN stały
|
Ale chodzi mi o to ze jak zrobiłam dobrze mojemu partnerowi ręka i miałam na nich prrejakulat i poszlam odrazu umyć ręce ale boje się źle umylam je i ze zostały mi na palcach one jak włożyłam palec do środka do pochwy po jakiś 2 minutach od umycia i boje się ze one były złe domyte
|
|
|
|
|
#1956 | |
|
(=^‥^=)
|
Cytat:
![]() Jak nie umiesz czytać to co piszemy no to cóż, leć codziennie na tą betę. |
|
|
|
|
|
#1957 |
|
BAN stały
|
Proszę o ostatnia odpowiedz bo okres mi się spóźnia i nie wiem co się dzieje i boje się o yo ze mogła do czegoś dojść ze miałam złe domyte ręce i jak włożyłam ten palec po umyciu to przeniosłam sobie
|
|
|
|
|
#1958 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyna doprowadziła się do takiego stanu że cykl całkowicie jej się rozregulował. Uspokoiła się dopiero po wizycie u ginekologa i tabletkach. Tu masz taki sam przypadek. Dziewczyna czeka tylko na kolejny wpis żeby tylko mogła coś napisać. Nie szuka rady na swój problem. Wysłane z mojego SM-A336B przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#1959 |
|
BAN stały
|
Chodzi mi czy beta z krwi w dniu kiedy miałam dostać miesiączkę jest wiarygodna?
|
|
|
|
|
#1960 | |
|
Lady in red.
|
Cytat:
Nie ma szansy na ciążę bez stosunku waginalnego. Plemniki nie przeżywają w niekorzystnym środowisku wobec tego nie istnieje możliwość by przenieść je za pomocą palca. By dowiedzieć się więcej jeśli chodzi o edukację seksualną zachęcam byś weszła na rzetelne materiały np. grupy ponton albo sexed.pl. W każdym razie nie jesteś w ciąży. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez NocnaWiedma Czas edycji: 2023-02-04 o 15:42 |
|
|
|
|
|
#1961 |
|
Konto usunięte
|
To brzmi jak te boty co dzwonią w sprawie fotowoltaiki - pytasz się go "jak masz na imię" a on ciągle swoje - "dodzwoniłam się do mieszkańca województwa dolnośląskiego, tak?"
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#1963 |
|
BAN stały
|
Rozumiem dziękuje za odpowiedz chodzi mi bardziej o to czy z złe domytych rąk woda czy jak odrazu po umyciu wsadzilam je sobie to czy coś mogło się wydarzyć , to miało miejsce miesiąc temu
---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- A ostatnie pytanie nie ma możliwości aby beta nie wykryła ciąży ? |
|
|
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#1965 |
|
Rozeznanie
|
Dlatego niestety trochę powątpiewam, że ss, który wrzuciłam wczoraj na zdziwieniowym z tiktoka jest prowokacja dla wyświetleń. Nie wiem jak do tak poważnych tematow jak zajście w ciążę ludzie nawet na własną rękę nie chcą zdobyć wiedzy, żeby się przed tym zabezpieczyć i oszczędzić sobie nerwowki. A o edukacji w szkole nawet nie wspomnę, bo brak mi słów.
|
|
|
|
|
#1966 | |
|
(=^‥^=)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1967 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
S T U D E N T K A - tak tylko podkresle... Przed końcem pierwszego semestru zaszła w ciążę. Akurat o antykoncepcję mnie nie pytała, więc może to byl błąd xd |
|
|
|
|
|
#1968 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poziom edukacji to dramat. Młode osoby szukają informacji w internecie często na niewiarygodnych stronach gdzie właśnie czytają takie bzdury o ciąży z palca. Ciąża z preejakulatu też na porządku dziennym. I te opowieści o toalecie, gdzie ktoś się otarł o sperme. Więc już przestałam się dziwić, że co chwile tutaj pojawia się kolejny taki temat. Wysłane z mojego SM-A336B przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#1969 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie mam pojęcia skąd dzieciaki biorą takie informacje, a mają problem z dowiedzeniem się jak zabezpieczyć się przed ciąża. Dla mnie to dramat. A nawet jeśli ten tekst jest tylko dla zasięgów to i tak nie zmienia to faktu, że znajdą się osoby, które w to uwierzą i będą powielać te szkodliwe bzdury.Screenshot_20230203_155158_Twitter.jpg |
|
|
|
|
|
#1970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A336B przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#1971 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
potrzebuję porady lub uspokajacza. doszło do stosunku (po alkoholu), wprawdzie z prezerwatywą i finał poza ciałem, jednak, że było to po %, pamiętam jak przez mgłę, zastanawiam się, czy jest sens iść po tabletkę ,,po" ? czy nie schizować ? dodam jeszcze ze byłam w trakcie okresu. proszę bez hejtu. Edytowane przez Lala1996 Czas edycji: 2023-02-27 o 10:46 |
|
|
|
|
#1972 | |
|
(=^‥^=)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1973 |
|
Przyczajenie
|
czy tabletki anty wpływaja na wynik testu beta z krwi ? ze np pokaza ze wynik ujemny a ja bede w ciazy ? czy nie wpływaja ?
|
|
|
|
|
#1974 |
|
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1975 |
|
Raczkowanie
|
Słowem wstępu: przez 8 lat brałam pigułki antykoncepcyjne, o których wiem wszystko, natomiast od listopada ich nie biorę, a o naturalnym cyklu nie wiem nic...
Od listopada po odstawieniu pigułek okres przychodził pod koniec miesiąca. 24.02 dostałam okresu 27.02 zazylam pigułkę escapelle Od 5 do 10 marca dostałam obfitego krwawienia (domyślam się, że to srodcykliczne po escapelle), miałam też inne skutki uboczne wypisane w ulotce. 30 marca odczułam takie dziwne rozrywające bóle po prawej stronie - po umiejscowieniu obstawiam, że to jajnik, ale nigdy nie miałam boli jajników - nie wiem czy tak boli owulacja, czy co, całe życie na pigułkach. I teraz cisza, okresu nie widu ani słychu i nie mam pojęcia czy się spóźnia czy nie ? Jak to liczyć ? Powinnam się już martwić? Wiem, że tabletka awaryjna to wielka dawka hormonów, które mogą rozregulować wszystko, ale potrzebuję opinii. |
|
|
|
|
#1976 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cykl liczysz od 24.02. Czyli od ostatniej miesiączki. Policz jak wyglądały twoje cykle po odstawieniu tabletek i czy były regularne. Jak Twój organizm zareagował na Escapelle to już sprawa indywidualna. Tu masz trochę danych z badań ☠Według danych statystycznych u "około 18,5% kobiet doszło do opóźnienia krwawienia miesiączkowego o ponad 7 dni, a u 4% kobiet opóźnienie wyniosło powyżej 20 dni". Piszesz w temacie ciążowym, więc jeśli obawiasz się ciąży najłatwiej zrobić test Wysłane z mojego SM-A336B przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#1977 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję za rzetelną odpowiedź Jak rozumiem brałaś escapelle w trakcie miesiączki bo obawiałaś się krótkiego cyklu i mialas jakas sytuacje awaryjna ? - nie wiem, o co chodzi z krótkim cyklem, zdarzył się ryzykowny stosunek więc wolałam dla świętego spokoju łyknąć Escapelle Piszesz w temacie ciążowym, więc jeśli obawiasz się ciąży najłatwiej zrobić test - test właśnie zrobiłam, pasożyta nie ma, więc coś się ostro przestawiło od tej Escapelle - no nic, cierpliwie czekam dalej, teraz już chociaż spokojniej ![]() dziękuję! |
|
|
|
|
|
#1978 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
HEJ! Alleluja! update mojej sytuacji: łącznie po 48 dniach po wzięciu Escapelle, po około 15 dniach spóźnienia, nadszedł okres Pozostawiam to info w razie gdyby ktoś kiedyś tak jak ja przekopywał pół internetu. Edytowane przez Lala1996 Czas edycji: 2023-04-14 o 09:20 |
|
|
|
|
|
#1979 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczny mam prosbe, uspokojcie mnie jakos bo chyba schizuje.
Sytuacja tak ; facet robil mi dobrze, językim, palcami tez, potem ja mu zrobiłam loda z finałem w ustach. Nie było penetracji, nie wchodził we mnie i nie wiem dlaczego ale caly czas mysle o tym czy jest zerowe ryzyko ciązy, skoro nie wszedł na mnie ani na moment... dziwne schizy mam. Czy jestem juz przewrazliwiona? chyba do ciązy konieczny jest finał w srodku, a tu nawet nic... tylko oral... |
|
|
|
|
#1980 |
|
Przyczajenie
|
Nie ma takiej możliwości! Na serio, uspokój się…nie schizuj. Wszystko będzie dobrze, skoro nie było stosunku nie ma możliwości żebyś była w ciąży. Pozdrawiam 😘
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 4 (0 użytkowników i 4 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.