|
|
#631 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Powiedz to tutaj cz. 65.
Czekam, jeszcze z miesiąc i wieczorem zawieje ciepły wiatr, zacznie się zielenić, do tego ten zapach - nie ma piękniejszego zapachu niż nadchodząca wiosna. Chcę tylko jednego
|
|
|
|
|
#632 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz co się zmieniło? Przestałam czekać.
Nie rzucam się na telefon, gdy słyszę, że otrzymałam wiadomość. Wiem, że nie od Ciebie. I nie wiem co się ze mną dzieje, że się czuję, jak się czuję. Fatalnie.. Nie jest ani odrobinę lepiej. Mam taki kryzys życiowy, że kompletnie nie mam pojęcia, co dalej i w którą stronę iść. Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#633 |
|
BAN stały
|
Tyle pięknych dziewczyn czeka
Edytowane przez 777godmode Czas edycji: 2023-03-05 o 09:18 |
|
|
|
|
#634 |
|
Challenge(r) me!
|
Wspaniały wieczór ze wspaniałymi ludźmi. Tego było mi trzeba.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
Zla diagnoza.
|
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy cel na mojej liście do odchudzania zaliczony - mieszczę się w spodnie trekkingowe kupione na "jak schudnę"
|
|
|
|
|
#637 |
|
Konto usunięte
|
4 udar mózgu. Boże, Tato...
Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#638 |
|
Konto usunięte
|
ten tydzień to będzie jakaś masakra, aaa, jak ja mam to wszystko ogarnąć?
|
|
|
|
|
#640 |
|
Czarna owca
|
[1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;89521049]ten tydzień to będzie jakaś masakra, aaa, jak ja mam to wszystko ogarnąć?
Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
|
|
|
|
#641 |
|
Rozeznanie
|
Mam wrażenie że nie mogę na nikim polegać. Że jak było potrzeba to ja pomogę pogadam. A w drugą stronę nie bardzo. A od niego tyle nie miłych rzeczy usłyszałam
Nie wiem czemu mi tak z ludźmi nie wychodzi. Staram się przecież. A tu ciągle jaka jestem zła i niedobra. I nikt mnie nie docenia. Chciałabym mieć swoje mieszkanie a po prostu oszczędzam, oszczędzam i nic z tego. Ciągle to jest za mało do tego jakie są ceny. Też bym chciała jak koleżanki i znajomi że im rodzice pomogli, dali kasę. Albo wiedzą że mogą wynajmować bo będzie mieszkanie po dziadkach czy dom na wsi do sprzedaży i kiedyś coś kupią. A ja w dupie. |
|
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ mnie denerwuje takie zachowanie. Przyjechaliście do nas w gości z chorym dzieckiem. Kicha, kaszle, roznosi zarazki. Jak zarazi mi mojego to chyba wyjdę z siebie, bo znowu będzie przymusowe siedzenie w domu, a we wtorek mamy rocznicę ślubu i chcieliśmy gdzieś wyjść wieczorem na kolację.
Czy tylko ja trzymam chore dziecko w domu dopóki nie wydobrzeje? Martwiąc się, że zarazi inne dzieci?
|
|
#643 |
|
Konto usunięte
|
ta zima trwa już 300 lat
|
|
|
|
|
#644 |
|
Konto usunięte
|
Nie chce mi się jutro lecieć na tą delegację. Nie tak to miało wyglądać, ma padać deszcz, muszę jeszcze dziś dokończyć prezentację i w ogóle najprawdopodobniej lada dzień złożę wypowiedzenie.
Mam dosyć tego, że nie ma słońca. Może być zimno, ale po prostu mam wrażenie, że od listopada egzystuję, a nie żyję. A teraz jeszcze zaczął padać śnieg. Tęsknie za Włochami i serce mówi żeby wracać pod koniec tego roku, a rozum, że jeszcze to i tamto wypadałoby zrobić. Nie wiem... W dodatku jedziemy na kilka dni za miasto za tydzień i co? Pewnie będzie lało i wiało i tyle zobaczymy. No nic, może choć jeden dzień się trafi ładny. Dobra, ponarzekane, ale naprawdę czekam na wiosnę, rower, spacery, pikniki... |
|
|
|
|
#645 |
|
Raczkowanie
|
Czasem w gonitwie za nie wiadomo czym, nagle przypominam sobie, żeby docenić i być wdzięcznym za to co mam.
A mam wszystko. |
|
|
|
|
#646 |
|
Czarna owca
|
Chyba powinnam znów odstawić Fitatu na jakiś czas, skoro złapałam się na tym, że nie wiem, czy zjeść powidła od babci, bo jak to wpisać do makro...
|
|
|
|
#647 |
|
uparta chmura
|
O matko, jak mnie grypa jelitowa wyszarpała. Koszmar.
|
|
|
|
|
#648 |
|
BAN stały
|
Ta pogoda to żart? Duży śnieg? 5 marca?
|
|
|
|
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#650 |
|
Rozeznanie
|
Wykupiłam dietę pudełkową. Jeśli to mi nie pomoże schudnąć to już chyba nie ma dla mnie ratunku.
|
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
@ przyjdź już.
Mieszkanie samemu musi przecież mieć swoje plusy. Pierwszy dzień na swoim za mną. Tęsknię za domem, rodzicami, kotami. Wysłane z mojego 2109119DG przy użyciu Tapatalka
Najlepszą kochanką jest księgowa. Jak się nie zgadza - to się nie zgadza. Ale jak się zgadza, to we wszystkich pozycjach ![]() Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie ![]() Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
![]() |
|
|
|
|
#652 |
|
Nudziara
|
Ale mialam dobry dzien
|
|
#653 | |
|
Czarna owca
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#654 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na instagramie Cię obserwuję, ale faktycznie nick stąd mam zupełnie niepodobny do tego instagramowego ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Ja ostatnio na rachunku zauważyłam 9 zł z groszami za 1 ogórka zielonego ...
...co było, nie zniknie, nie przeminie z wiatrem, zakotwiczyło w sercu, stało się teatrem, teatrem wspomnień, których nie da się zapomnieć.. Edytowane przez dieRaserei Czas edycji: 2023-03-05 o 18:22 |
|
|
|
|
|
#655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#656 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale trzy pierwsze noce po wyprowadzce z domu codziennie płakałam przed zaśnięciem no to przeliczając wszystko wychodzi na to, że w przyszłym tygodniu nie śpię |
|
|
|
|
|
#657 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=25b2a07661c38f1fbeb6ed1 b51a706f49250c239_6721770 231591;89520190]Moja nauczka - nie spoufalać się w pracy i nie szukać tam przyjaciół. [/QUOTE]
Cytat:
Cytat:
Ja mam nauczkę po ubiegłotygodniowej imprezie, po której płakałam przez pół soboty, bo ktoś coś usłyszał i źle zinterpretował... Żadnych wspólnych wyjść, żadnego alkoholu, żadnego ,,przyjaciółkowania"... Cytat:
![]() *** Jezu, dziewczyno, mam cię naprawdę dosyć już tym Żebym jeszcze dostawała za to jakieś normalne pieniądze
|
|||
|
|
|
|
#658 |
|
BAN stały
|
Byłem u lekarza...
Faktycznie, zapomniałem totalnie o tym wirusie jakim jest covid... Bardzo możliwe. Patrząc na to, że czuję się cały czas rozbity, zmęczony i osłabiony a początkowe objawy były bardzo ciężkie... |
|
|
|
|
#659 |
|
Rozeznanie
|
Frustracjaaaaaaaaaaa. Czy tylko ja tak mam?
Z innej beczki: ON TAM BYŁ!
|
|
|
|
|
#660 |
|
Rozeznanie
|
Walczę z cellulitem znowu aktywnie. Balsam codziennie, staram się dwa razy dziennie. Szczotkuje, wczoraj peeling kawowy, dziś bańki chińskie, ćwiczę, użyłam balsamu brązującego żeby hujka było mniej widać. Jutro pilates. Dużo wody pije i spaceruje. Staram się zdrowo odżywiać. Jeszcze mam mini hifu z RF. To planuje za parę dni zrobić. Zawsze po prysznicu płukam zimnym prysznicem ,mam czas to robię sobie zimny ciepły. Męczy mnie ten cellulit i brzydzi l. Szczupła jestem i jest wstrętny. Także działam aktywnie. W środę zrobię znowu banki. No i bardzo ograniczyłam alkohol. Nigdy nie piłam tak mało alkoholu.
Dużo rzeczy robię ale nie chce całkiem się podporządkować tylko temu bo mi to za dużo czasu zajmie. Ja czytam że dziewczyny robią różne rzeczy i im się zmniejsza, ja robiłam i nic. Ale teraz to zmasowany atak na gnojka. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

) 

Ja mam nauczkę po ubiegłotygodniowej imprezie, po której płakałam przez pół soboty, bo ktoś coś usłyszał i źle zinterpretował... Żadnych wspólnych wyjść, żadnego alkoholu, żadnego ,,przyjaciółkowania"...
już tym