Eurowizja 2023 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2023-03-03, 11:00   #301
Timon i Pumba
hakuna matata

Dot.: Eurowizja 2023

Treść usunięta
Timon i Pumba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-03, 11:00   #302
karawanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Timon i Pumba Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Nawet jeśli Jann by wygrał to by wepchneli tych tancerzy od Egurolli i na pewno miał by on mega wpływ na choreografie. Tak jak było z Ochmanem. I czuje ze znowu by k*pa z tego wyszła i tylko zmieniła odbiór występu na gorsze

Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka
karawanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-03, 11:00   #303
dooorra
Zadomowienie

Pewnie by tancerzy wcisnęli temu kto wygrał. Podejrzewam, że w kontrakcie jest napisem, że tancerze muszą być. Nie ważne czy pasują czy nie. Podejrzewam, że nawet gdyby tancerze mieli stać bez ruchu na scenie przez 3 minuty to by i tak ich tam wcisnęli.

Jednak mimo to na preselekcjach wygląda to trochę nie dobrze jak jeden uczestnik ma tancerzy od jury a inni nie. Od razu można wyczuć kto może być faworyzowany. Jak już to w tym przypadku to Egurrola nie powinien być w jury.
Stary 2023-03-03, 11:02   #304
karawanna
Zakorzenienie

Z całym szacunkiem do Blanki, ale obawiam się że jak dojdzie stres, to na Eurowizji jej śpiew będzie jeszcze gorszy niż w preselekcjach

Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka
karawanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-03, 13:05   #305
Voytkova
Zadomowienie

Nie sadze ze Jann zgodziłby się na te tancerki chyba ze to jest „obowiązkowe „ i maja jakiś zapis na to .
A Blanki mi wcale nie szkoda .Na pewno wiedziała o ustawce do tego musi mieć niezły tupet pchajac sie na eurowizje z takimi umiejętnościami .Tam przecież nie ma playbacku ani autotune.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Voytkova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-03, 16:10   #306
Ottos
Raczkowanie

Tymczasem Michał Piróg postanowił trochę dolać oliwy do ognia i zasugerował na swoim Instagramie, że Augustin nie pierwszy raz głosował zgodnie z odgórnym przykazem, a nie osobistym gustem Co ciekawe, dostał też "lajka" od Janna.

Osobiście na ten moment wolałabym naszą dyskwalifikację niż wysłanie Blanki, dawno nie słyszałam tak sztampowej i płytkiej piosenki śpiewanej przez kogoś z tak małym talentem. Nie pomaga świadomość, że musiała doskonale wiedzieć, że jest przepychana ze względu na swoje koneksje, a nie talent, każdy człowiek z honorem zrezygnowałby na jej miejscu wiedząc kogo chciała wysłać publika, nie jest mi jej w ogóle szkoda w kontekście hejtu, który się na nią wylewa.
Ottos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-03, 16:13   #307
leille
hayat güzeldir ₊⋆ ☽

Cytat:
Napisane przez dooorra Pokaż wiadomość
Ja totalnie rozumiem złość na TVP. Nie wierzę, że to nie była ustawka. Nikt chyba nie powie, że niby przypadkiem Blanka miała tancerzy od członka jury na występie i że to nie miało wpływu na wynik. No i też cała ta sprawa z synem Górniak. Tvp nie zadbało o dobrą ilość miejsc w green roomie, krzeseł im tak zabrakło, że Blanka musiała akurat obok niego siedziec. Też ta niejasność co do wyników. Wszystko jest tajne. No ta cała sytuacja wygląda podejrzanie. Oprócz tego TVP to nie zrobiło Blance przysługi tymi preselkcjami. Tam wyszły u Blanki wszystkie braki. No po prostu nie można tego wyboru obronić. No wyszedł Rafał w wersji żeńskiej i pewnie ona skończy na podobnym miejscu Eurowizję.

Co do samej Blanki. To myślę, że krytyka jej występu jej się należy bo on nie był dobry. Nie wiem też w jak bardzo ona wiedziała o tej ustawce bo wiedzieć coś musiala. Nie wierzę, że jej nikt nie powiedział o tej ustawce. Za to też należy się jej krytyka i rozumiem czemu niektórzy oczekują od niej że sama zrezygnujemy. Bo ona też pewnie sama wie, że nie wygrała biletu na Eurowizję uczciwie. jednak to co się dzieje w internecie idzie za daleko. Nie popieram hejty na jej osobę. Rozumiem, że może się komuś inny występ podobać ale trzeba mieć granicę i hejt personalny to jest dla mnie granicą, której nie powinno się przekraczać.

Jestem pewna, że nas nie zdyskwalifikują ani też EBU nic nie zrobi z tym cyrkiem. Niestety tak to jest. EBU nie ma nic do czynienia z preselekcjami. Blanka pojedzie na Eurowizję. Szczerz jest mi też trochę szkoda bo podejrzewam, że przyleganie do niej tytuł tej co TVP wypchało na siłę na Eurowizję. Szczerze wątpię aby jej piosenka była jakiś sukcesem na Eurowizji, raczej myślę że występ Blanki będzie zapamiętana tak jak występ Rafała.

Też bym chciała zobaczyć listę 300 piosenek. Jestem ciekawa co tam jest, jak te 10 piosenek było najlepszych.

W przyszłym roku nie wiem kto się tam zgłosi na Eurowizję po tym cyrku. Jedyną nadzieją że TVP się zmieni a w tą wątpię. Za rok może chociaż podarują sobie preselekcje.
Dokładnie z tymi tancerkami od Agustina. Ok, niech je wciskają gdzie chcą, ale nie może być tak, że w konkursie, w którym ocenia się występy w jury siedzi facet, którego tancerki tańczą z jednym z kandydatów. Jak on ma oceniać obiektywnie? dałby te tancerki, ułożył choreografię, dostał pieniądze i tyle, a w jury powinien siedzieć za niego ktoś inny. Z brakiem miejsc siedzących to jest śmiech na sali.. chyba każdy kandydat powinien mieć wyznaczone swoje miejsce mniej-więcej tak jak ma wyznaczoną garderobę. Skoro Allan poszedł tam z nudów tylko dlatego, że jego mama siedziała w jury to prędzej on się powinien pytać ,,czy tu wolne?'' Blanki a nie ona jego poza tym ciężko uwierzyć w to, że się wcześniej nie znali skoro było sporo okazji, żeby się poznać.

Hejt a krytykę trzeba rozgraniczyć. Krytyka TVP i samego występu pod względem ,,obrazka'' rozumiem, hejt wybiegający w stronę prywatności itd. totalnie potępiam.

Zastanawiam się po co Blanka na każdym wywiadzie mówiła coś na zasadzie ,,nie spodziewałam się wygranej, muszę przebukować bilet bo jutro mieliśmy lecieć do Helsinek (po coś tam, nie pamiętam)..'' jakby chciała zaznaczyć, że serio się nie spodziewała. Może i była zaskoczona, nie mi oceniać.

EBU na ten moment nic zrobić nie może, oni nie ingerują w preselekcje wewnątrzkrajowe. Dopiero później sprawdzają piosenkę obejmując szereg kryteriów np. czy piosenka nie jest plagiatem itd.

A do Blanki łatka już została przypięta. Mówię, młoda dziewczyna, marzy pewnie o wielkiej karierze a stała się twarzą tego co obecnie widzimy.

Cytat:
Napisane przez Voytkova Pokaż wiadomość
Nie sadze ze Jann zgodziłby się na te tancerki chyba ze to jest „obowiązkowe „ i maja jakiś zapis na to .
A Blanki mi wcale nie szkoda .Na pewno wiedziała o ustawce do tego musi mieć niezły tupet pchajac sie na eurowizje z takimi umiejętnościami .Tam przecież nie ma playbacku ani autotune.

On ma więcej charyzmy niż te wszystkie tancerki Egurolli razem wzięte. Przecież jak on by je wcisnąć Jankowi to bym chyba zwątpiła..

Kilka gwiazd wypowiadało się na temat tego co się zadziało w niedzielę i w ogóle na temat polskich preselekcji, m.in Ramona Rey, Gosia Andrzejewicz, Ralph Kamiński, Michał Szpak i.. Michał Piróg, który na swoim instagramie udostępnił zdjęcie na którym jest z Kingą Rusin, Patrycją Kazadi i Agustinem Egurollą, w tle umieścił piosenkę ,,Solo'' a opis brzmi: zawsze siadałem za stołem i czekałem co mnie zaskoczy i zachwyci, ale byli tacy, którzy pytali wcześniej ,,kto ma być najlepszy?''
Na pewno chodzi tutaj o You Can Dance. W komentarzu ktoś pyta: ,,A kto pytał? dawaj w otwarte karty'', Michał odpowiada: ,, prezes, drugi pan ze zdjęcia, człowiek wewnętrznego interesu. Zwał jak zechcesz.'' Chyba wiadomo o kim mówił.. a znali się na pewno dosyć dobrze.

Ottos - w tym samym momencie o Michale Pirógu, piona!

Co do Blanki wiadomo, że tam chodzi o pieniądze choć ja bym sobie na jej miejscu nie mogła spojrzeć w twarz, pewnie bym nie spała i w ogóle.. ale ludzie są różni, mają różne charaktery i inny kręgosłup moralny.

Edytowane przez leille
Czas edycji: 2023-03-03 o 16:15
leille jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-03, 16:25   #308
dooorra
Zadomowienie

Ja też bym wolała dyskwalifikacje niż żeby Blanka pojechała. Też myślę, że ona wiedziała o przekręcie i za to należy jej się krytyka. Ale jak chce być znana z tego, że dostała się na Eurowizje tylko, że ja TVP chciało przepchać a nie za śpiew to jej sprawa.

Piosenka Blanki nie jest najgorsza ale dobra to ona nie jest. Taka piosenka do grania w przymierzalniach sklepowych Myślę, że jednak pojedzie i mam nadzieję, że zostanie w półfinale. I raczej jako jedno z ostatnich miejsc a nie takim co się prawie udało i byli na 11.
Stary 2023-03-03, 16:30   #309
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta

Edytowane przez Timon i Pumba
Czas edycji: 2023-03-03 o 16:32
Stary 2023-03-03, 16:35   #310
leille
hayat güzeldir ₊⋆ ☽

Cytat:
Ja też bym wolała dyskwalifikacje niż żeby Blanka pojechała. Też myślę, że ona wiedziała o przekręcie i za to należy jej się krytyka. Ale jak chce być znana z tego, że dostała się na Eurowizje tylko, że ja TVP chciało przepchać a nie za śpiew to jej sprawa.

Piosenka Blanki nie jest najgorsza ale dobra to ona nie jest. Taka piosenka do grania w przymierzalniach sklepowych Myślę, że jednak pojedzie i mam nadzieję, że zostanie w półfinale. I raczej jako jedno z ostatnich miejsc a nie takim co się prawie udało i byli na 11.
Piosenka mimo, że generyczna i jak z przymierzalni to może do obronienia, ale na ten moment ani wokalnie ani ruchowo nie wygląda to dobrze. Chociaż jak wcześniej pisałam ma być podobno jakiś revamp.

Cytat:
Treść usunięta
Najlepiej jakby anulowano głosowanie jury i jechałaby osoba z drugiego miejsca lub powtórzenie głosowania w sposób JAWNY.

Oczywiście, że są zasady preselekcji - wystarczy przeczytać apel, o którym wczoraj tutaj dawałam Wam znać gdzie media eurowizyjne cytują te zasady i komentują dlaczego uważają, że TVP się do nich nie zastosowała
Stary 2023-03-03, 16:41   #311
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta
Stary 2023-03-03, 16:48   #312
leille
hayat güzeldir ₊⋆ ☽

Cytat:
Treść usunięta
Przeczytaj sobie (4 strony lektury) wszystko świetnie napisane, wyszczególnione. Zasady przytoczone i później odniesienie do tego czy na naszych preselekcjach ta zasada była przestrzegana. Jak się możesz domyślać tam wiele zasad zostało złamanych.. najnowszy artykuł na Dzienniku Eurowizyjnym i tam jest link odnośnik do Eurowizja.org a następnie link do pobrania
Stary 2023-03-03, 17:22   #313
Voytkova
Zadomowienie

Jeśli o mnie chodzi to jak mam oglądać na eurowizji Blankę to wole już nie oglądać nikogo z Polski .
A Janek robi mała trasę koncertowa w kwietniu i kupiłam sobie dziś bilet

Stary 2023-03-04, 00:43   #314
Sheena_
Rozeznanie

GG do Sheena_

Obejrzałam wreszcie występ Janna i WOW!! jakie to jest mocne, hipnotyzujące, niesamowite!
Niestety TVP nigdy nie zaakceptowałoby czegoś takiego, to jest przecież totalna konserwa

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Sheena_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-04, 18:38   #315
silesianna
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli o mnie chodzi to jak mam oglądać na eurowizji Blankę to wole już nie oglądać nikogo z Polski .

Tez udało mi się kupić

Wysłane z mojego 2201116TG przy użyciu Tapatalka
silesianna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-04, 19:59   #316
leille
hayat güzeldir ₊⋆ ☽

Cytat:
Napisane przez Sheena_ Pokaż wiadomość
Obejrzałam wreszcie występ Janna i WOW!! jakie to jest mocne, hipnotyzujące, niesamowite!
Niestety TVP nigdy nie zaakceptowałoby czegoś takiego, to jest przecież totalna konserwa

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Szpak im nie przeszkadzał tzn. wygrał bo ludzie na niego zagłosowali, ale później siedział w jury w The Voice of Poland a jego look jest bardziej wyrazisty niż Janka. Janek głównie na scenie ma takie stylówki, Szpak na co dzień jest barwny także jakie tu są kryteria drogie TVP?

Na głównym kanale ESC dodano występ Blanki, ale już ograniczono komentowanie wiadomo dlaczego..

Jakiś dziennikarz dowiedział się (ale nie wiem ile w tym prawdy), że Kusy i Sierocki dali 12 punktów Dominikowi a 10 Jannowi, jeśli tak to może stąd ta konsternacja u obu Panów kiedy Edyta powtarzała wyniki, które ktoś jej dyktował do słuchawki? przecież tam jej ktoś mógł powiedzieć wszystko..
Stary 2023-03-04, 20:19   #317
Voytkova
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez leille Pokaż wiadomość
Szpak im nie przeszkadzał tzn. wygrał bo ludzie na niego zagłosowali, ale później siedział w jury w The Voice of Poland a jego look jest bardziej wyrazisty niż Janka. Janek głównie na scenie ma takie stylówki, Szpak na co dzień jest barwny także jakie tu są kryteria drogie TVP?

Na głównym kanale ESC dodano występ Blanki, ale już ograniczono komentowanie wiadomo dlaczego..

Jakiś dziennikarz dowiedział się (ale nie wiem ile w tym prawdy), że Kusy i Sierocki dali 12 punktów Dominikowi a 10 Jannowi, jeśli tak to może stąd ta konsternacja u obu Panów kiedy Edyta powtarzała wyniki, które ktoś jej dyktował do słuchawki? przecież tam jej ktoś mógł powiedzieć wszystko..

Tak i podobno powiedziała ze będzie się modlić za sprawiedliwość .Czyli jednak coś było na rzeczy bo gdyby Blanka wygrała sprawiedliwie toby nie musiała się chyba modlić

Stary 2023-03-05, 00:50   #318
leille
hayat güzeldir ₊⋆ ☽

Cytat:
Tak i podobno powiedziała ze będzie się modlić za sprawiedliwość .Czyli jednak coś było na rzeczy bo gdyby Blanka wygrała sprawiedliwie toby nie musiała się chyba modlić

ona w ogóle dużo w wywiadach mówiła i dużo na instagramie pisała takich zastanawiających rzeczy odnośnie tych preselekcji.. zdecydowanie z jury jest najbardziej aktywna w tym temacie.
P.s. mogłaby wymodlić tą sprawiedliwość
Stary 2023-03-08, 20:12   #319
leille
hayat güzeldir ₊⋆ ☽

Cytat:

Ja też zakupiłam i już odliczam
Stary 2023-03-09, 13:15   #320
dooorra
Zadomowienie

Austria i UK wypuściła piosenkę na Eurowizje i bardzo mi się podobają. Coś innego. Mam nadzieję, że będą wysoko.

Piosenka Polski w porównaniu wypada słabo. Szczególnie jak sobie przypomnę występ na żywo.W ogóle coś mi ostatnio wpadło w oko, że nawet zagranicą piszą jak polskie selekcję były ukartowane. Nie starczyła TVp sytuacja z zeszłego roku jak polskie jury zasłynęło z kupowania głosów. TVP doszło do wniosku, że muszą pokazać preselekcje też umieją ustawić.
Stary 2023-03-09, 20:58   #321
leille
hayat güzeldir ₊⋆ ☽

Cytat:
Piosenka Polski w porównaniu wypada słabo. Szczególnie jak sobie przypomnę występ na żywo.W ogóle coś mi ostatnio wpadło w oko, że nawet zagranicą piszą jak polskie selekcję były ukartowane. Nie starczyła TVp sytuacja z zeszłego roku jak polskie jury zasłynęło z kupowania głosów. TVP doszło do wniosku, że muszą pokazać preselekcje też umieją ustawić.
Ja osobiście nie mogę tej piosenki słuchać.. ,,Bejba'', ,,Krejza'' tak banalna niewyróżniająca się piosenka, idealna do przymierzalni w butiku..

Sporo zagranicznych portali pisze o tych naszych preselekcjach i to w negatywny sposób. Co się dziwić, wiele osób za granicą wie co się tutaj odwaliło.
Stary 2023-03-09, 21:58   #322
Voytkova
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez leille Pokaż wiadomość
Ja osobiście nie mogę tej piosenki słuchać.. ,,Bejba'', ,,Krejza'' tak banalna niewyróżniająca się piosenka, idealna do przymierzalni w butiku..

Sporo zagranicznych portali pisze o tych naszych preselekcjach i to w negatywny sposób. Co się dziwić, wiele osób za granicą wie co się tutaj odwaliło.

Mam cały czas nadzieje ze jednak to całe Solo i falszujaca Blanka nie pojadą do Liverpoolu .

Stary 2023-03-09, 22:34   #323
leille
hayat güzeldir ₊⋆ ☽

Cytat:
Mam cały czas nadzieje ze jednak to całe Solo i falszujaca Blanka nie pojadą do Liverpoolu .

Jak mam być szczera mi jest po prostu wstyd.. a reakcje ludzi na YT na Blankę i Janna - nie mogą uwierzyć co tu się stało i jak można było wybrać Blankę zamiast niego, są też dobrze poinformowani, że Janek był wyborem większości widzów, a Blanka jak wiadomo.. nie myślałam, że kiedykolwiek to powiem: Rafał wróć

W ogóle miło ze strony Szwedów, że zaprosili Janka jako gościa specjalnego na główny koncert w sobotę. Blanka również zaproszona, ale na niedzielę a nie na główny dzień.

A w sieci dalej wrze. Najlepszy wywiad z Blanką to ten prowadzony przez Odetę Moro - polecam. Może będę trochę złośliwa, ale ładnie jej tam szpileczki powbijała i zadała kilka niewygodnych pytań. Niestety sam wywiad oceniam na minus ponieważ Blanka wydaje się być osobą bez pomysłu na siebie, przezroczysta, brak charyzmy, a jednak tego oczekuję po artyście

A widziałyście tą aferę, że Blanka polubiła dwa komentarze, w których ktoś obrażał Ochmana i Janka? nie wiem ile w tym prawdy, są screeny i tam w like'ach widnieje jej profil choć sama się tego wypiera..
Stary 2023-03-10, 07:09   #324
dooorra
Zadomowienie

Chyba też już wolę Rafała niż Blankę. Jakoś teraz patrzę na jego występ na Eurowizji trochę cieplej. Nadal występ jest zły i piosenka mnie denerwuje ale jednak mniej niż występ Blanki.

Nie czytałam wywiadu Blanki ale widziałam jej wpis na Instagramie. Ona powinna albo kogoś od PR zatrudnić albo zwolnić swojego PR i zatrudnić nowego. Cały post był w styla "jaka ja biedna bo wszyscy się na mnie uwzięli a przecież wszyscy mieli równe szanse". No nie mieli. Na wszystkie zarzuty mówi, że to kłamstwa i pomowienia. Do żadnych zarzutów się w sumie nie odnosi. tylko mówi jaka ona biedna i jej ludzie radość odebrali. Nie wiem na jakiej planecie ona żyje ale jakoś jest jej mi mniej szkoda. Też widziałam, że polubiła posty hejtujace innych uczestników. Najwyraźniej jej przeszkadzają tylko negatywne komentarze w jej kierunku. Z czego duża ilość komentarzy to nawet nie hejt a krytyka postawy TVP albo jej marnego występu. ja nie wiem jak ona sobie wyobraża karierę po tej Eurowizji. Będzie cały czas występować w TVP czy coś, bo ja nie wiem czy gdziekolwiek indziej ja zaproszą. Ja nie będę zdziwiona jak ją a maju wybuczą, na tej eurowizji. Ona sama trochę dodaje oliwy do ognia.

Jeszcze co do Blanki ,to bawi mnie się jak jej opinia o Eurowizji się zmienia z tydzień na tydzień. Najpierw było, że ją przyjaciele zgłosiło. Potem że fani ją namówili a teraz, że Eurowizja to było jej marzeniem. Niech zdecyduje się na jedną wersje.

Edytowane przez dooorra
Czas edycji: 2023-03-10 o 15:42
dooorra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-10, 17:37   #325
Voytkova
Zadomowienie

Rafał miał kiepska piosenkę ale wokalnie dawał radę z tego co pamietam .A tez miał przecież jakiś układ do tańczenia .
Blanka ma wystąpić dziś a Janek jutro na finale Melodiefestivalen.Ciekawa jestem czy można gdzieś to obejrzeć .

Stary 2023-03-10, 20:17   #326
leille
hayat güzeldir ₊⋆ ☽

Cytat:
Chyba też już wolę Rafała niż Blankę. Jakoś teraz patrzę na jego występ na Eurowizji trochę cieplej. Nadal występ jest zły i piosenka mnie denerwuje ale jednak mniej niż występ Blanki.

Nie czytałam wywiadu Blanki ale widziałam jej wpis na Instagramie. Ona powinna albo kogoś od PR zatrudnić albo zwolnić swojego PR i zatrudnić nowego. Cały post był w styla "jaka ja biedna bo wszyscy się na mnie uwzięli a przecież wszyscy mieli równe szanse". No nie mieli. Na wszystkie zarzuty mówi, że to kłamstwa i pomowienia. Do żadnych zarzutów się w sumie nie odnosi. tylko mówi jaka ona biedna i jej ludzie radość odebrali. Nie wiem na jakiej planecie ona żyje ale jakoś jest jej mi mniej szkoda. Też widziałam, że polubiła posty hejtujace innych uczestników. Najwyraźniej jej przeszkadzają tylko negatywne komentarze w jej kierunku. Z czego duża ilość komentarzy to nawet nie hejt a krytyka postawy TVP albo jej marnego występu. ja nie wiem jak ona sobie wyobraża karierę po tej Eurowizji. Będzie cały czas występować w TVP czy coś, bo ja nie wiem czy gdziekolwiek indziej ja zaproszą. Ja nie będę zdziwiona jak ją a maju wybuczą, na tej eurowizji. Ona sama trochę dodaje oliwy do ognia.

Jeszcze co do Blanki ,to bawi mnie się jak jej opinia o Eurowizji się zmienia z tydzień na tydzień. Najpierw było, że ją przyjaciele zgłosiło. Potem że fani ją namówili a teraz, że Eurowizja to było jej marzeniem. Niech zdecyduje się na jedną wersje.
Rafał koszmarek, ale Blanka to horror oj tak ten wpis na Instagramie.. zrobiła z siebie kozła ofiarnego, wyszedł efekt odwrotny do zamierzonego. Nie wiem czy ona to pisała czy osiem osób (jak jej piosenkę, przepraszam, musiałam ), ale tak jak piszesz - jakaś dobra osoba od PR na cito. Wersje o Eurowizji zmienia za każdym razem też to zauważyłam i tak jak wcześniej wspominałam jest taka przezroczysta, nie ma pomysłu na siebie, nic ciekawego do powiedzenia. Ona i jej piosenka nie są w ogóle do zapamiętania, także brawo TVP ja na jej miejscu bym zrezygnowała, ale to ja. Każdy ma swój kręgosłup moralny. Ciekawa jestem wywiadów z nią, reakcji na jej występ. Naprawdę jestem ciekawa, bo na ten moment to za przeproszeniem szambo się wylało i smród się będzie jeszcze długo ciągnął.. ile zagranicznych portali o tych preselekcjach pisze i o tym co się tutaj stało. Wstyd na całą Europę.

A ona sama mówi, że niby nie stara się czytać tych komentarzy, w nosie ma i robi swoje. Po trupach do celu. Jakie później ludzie mają mieć do niej podejście jak dziewczyna ani pokorą ani honorem się nie wykazuje? do tego udaje, że jest ślepa i głucha na to co się stało. Niepojęte dla mnie. Młoda dziewczyna zaczynająca karierę.. ta kariera się może skończyć szybciej niż się zaczęła, łatka została przypięta i twarzą tej całej afery się stała. Ludzie nie zapomną, a TVP i Warner dalej na siłę ją przepychają, ale to się może w głowie od pieniędzy pomieszać.

Cytat:
Rafał miał kiepska piosenkę ale wokalnie dawał radę z tego co pamietam .A tez miał przecież jakiś układ do tańczenia .
Blanka ma wystąpić dziś a Janek jutro na finale Melodiefestivalen.Ciekawa jestem czy można gdzieś to obejrzeć .

O patrz a ja napisałam o niedzieli, a chodziło o piątek oczywiście tak, dzisiaj Blanka, a Janek jutro na głównym koncercie. Sama jestem ciekawa gdzie to można obejrzeć.. chyba, że ktoś wrzuci później jakieś nagrania?
Stary 2023-03-10, 20:54   #327
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta
Stary 2023-03-10, 20:57   #328
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta
Stary 2023-03-10, 21:21   #329
leille
hayat güzeldir ₊⋆ ☽

Cytat:
Treść usunięta
Manewr by był wspaniały dla wszystkich tylko nie wiem czy TVP potrafi w PR, a jak patrzę na ten cyrk to wątpię.. Blanka ,,opłacona'', wysłana, hajs się zgadza to gdzie będziemy jakieś manewry robić, statek dobrze płynie lepiej nie ruszać bo jeszcze skończymy jak Titanic. Dla mnie ona na tej Eurowizji to coś na zasadzie ,,idę po bułkę do sklepu, płacę Pani Grażynce, dostaję bułkę i wychodzę''.. myślę, że tu mogło być podobnie, albo ktoś łaził i truł pupę, żeby ją wysłać albo sypnął money, money, money.

Mi coś koleżanka mówiła, że Doda chce do The Voice jako trener, słyszałaś coś takiego? a w ogóle o co chodziło z nią i z tym TVP? jakiegoś bana miała czy co?
Stary 2023-03-10, 21:35   #330
dooorra
Zadomowienie

Cytat:
Treść usunięta
Oj nie wiem czy TVP aż tak planuje do przodu. Choć byłabym zadowolona jakby coś takiego zrobili. To by był dopiero twist eurowizji.
Widziałam na jakieś stronie zagranicznej chyba najlepszy komentarz jak dla mnie do Blanki. "Piosenka Blanki to ukryty skarb, który jednak powinien pozostać ukryty". Mogła by zostać przy tej wersji radiowej i playbacku na sylwestrze TVP a teraz wszyscy słyszą jak śpiewa.
Ciekawe jak wypadnie dzisiaj. Jak na razie Solo to numer jeden piosenek z największą ilością łapek w dół na youtube.
8 osób pisało Solo? Jak? Ta piosenka nie ma aż tylu słów aby 8 osób nad tym pracowało.

TVP jak miało problem z Jannem to mogliby chociaż Dominika Dudka wysłać. On przynajmniej występ miał dobry. Można by było to jakoś obronić. No ale Blanki się nie da i te tłumaczenia z każdej stron są słabe. Nikt w te ich wyjaśnienia nie wierzy. Występ Blanki brzmi jak karaoke i to jeszcze w złym wydaniu.

Edytowane przez dooorra
Czas edycji: 2023-03-10 o 21:44 Powód: literówki
dooorra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości