|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Problemy pierwszego świata + ot, część 7.
Mój ppś - "krzyczący" sposób mówienia. Obserwowałam kiedyś Michała Wrzoska, ale on ma taki sposób mówienia, że nie mogę go słuchać. To samo ostatnio dietetykanienażarty.
Do tego wkurza mnie, że większość dietetyków robi rolki i gadane relacje. Obserwuję np niekoniecznie dietetycznie, ale nie mogę znieść jej głosu i tego ciągłego uśmiechu na twarzy, więc sporo ciekawych treści mnie omija. |
|
|
|
|
#3572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G990B przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#3573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle denerwuje mnie jak ludzie na filmikach mówią szczerząc się cały czas do kamery, bo przecież normalnie nikt się tak nie uśmiecha. |
|
|
|
|
|
#3574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeszcze z 2-3 lata temu mówił normalnej i nie robił przy tym takich dziwnych min.
|
|
|
#3575 |
|
Dzik
|
Co do rolek, to ja mam taki pps, ze na wielu twórców na insta robi te filmiki z pokazywaniem wyskakujących napisów, minami i uśmieszkami i jeszcze dziwaczna muzyczka w tle, co mnie osobiście doprowadza do szalu, bo ani to dla mnie (podkreślam, dla mnie) merytoryczne ani zabawne. Pół biedy jak pod taka rolka jest jakaś większa treść w komentarzu - ale generalnie nie trafia to do mnie.
Mówię o branżowych kontach, odlubilam w ten sposób całkiem sporo. |
|
|
|
|
#3576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest taka jedna Japonka, która czasami pokazuje jakieś ciekawostki z życia w Japonii albo różnice między Polską a Japonią ale na tych rolkach ma taki jakiś dziwaczny "taniec", że nie mogę na to patrzeć. |
|
|
|
|
|
#3577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#3578 |
|
Dzik
|
Ja moge oglądać takie konta dla zabawy, vide jadewpolsce, ale jak chce treści, nie wiem, medyczne, trychologiczne czy inne dietetyczne, to nie uniosę wymachów w filmiku, skaczących papryk i kręcenia główka i ze niby w tym jest treść.
Nie wiem jak to napisać, żeby nikogo nie urazić, ale wg mnie takie spłycanie do kwadratu jest słabe...(tu powinno być dosadniejsze słowo). Jeszcze mnie irytują filmiki z żarciem, gdzie twórcy prawie wpychają ten widelec czy łyżkę z gotowa potrawa w kamerę, no ale przyjmijmy ze jestem czasami dziwna
|
|
|
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3580 | |
|
Dzik
|
Cytat:
![]() Jade moge jak najbardziej, szczególnie, ze dla mnie ona jest zabawna a jej dżdżownica kolderkowa to ja codziennie rano przed praca. ![]() Ale już np. Magda Hajkiewicz z tymi rolkami mi nie pasuje. Wole Magdę merytoryczna i dłużej. edit: I to jest wybitnie pps. :P W sumie to ja poproszę same takie problemy.
|
|
|
|
|
|
#3581 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W ogóle nie lubię na instagramie "gadania" i wszelkich prób udawania tik toka. |
|
|
|
|
|
#3582 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego M2004J19C przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Mój robot nie przeżył przejechania po kupie psa :-/ Wysłane z mojego M2004J19C przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#3583 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#3584 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak można tak marszczyć czoło przy KAŻDYM słowie?
|
|
|
|
|
|
#3585 | ||
|
theatrical romantic
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
![]() PPŚ Mam okres i jestem teraz takim nerwusem. Dziś się wkurzyłam na pocztę, bo wprowadzili sobie przerwę obiadową i zamykają na godzinę. Poczta otwarta od 9 do 17:30, ale teraz zamykają o 13:00 na godzinę. Większość ludzi ma takie właśnie godziny pracy Lunch lunchem, ale kurde, to jest poczta, a nie biuro pani Jadzi. Banki w przerwie obiadowej są otwarte. Muszę się spóźnić do pracy albo wyjść wcześniej, żeby nadać paczkę
|
||
|
|
|
|
#3586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3587 |
|
Czarna owca
|
Moim problemem pierwszego świata jest to, że wysłano mi buty w dwóch oddzielnych paczkach. Lewego odebrałam wczoraj z paczkomatu a prawy dopiero dziś przekroczył granicę. Jak żyć
Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
|
|
|
|
#3588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G990B przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#3589 | |
|
Czarna owca
|
Cytat:
zaczęłam coś podejrzewać jak dostałam dwa trackingi zamówienia, ale nie wierzyłam póki nie odebrałam wczoraj jednego butaSent from my M2101K6G using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#3590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo jestem ciekawa jak do tego doszło, czy ktoś po zapakowaniu zorientował się, że ma o jeden but za dużo przed sobą? Albo jakiś skaner wykazał braki? Albo w magazynie A był tylko jeden więc pracownik zadzwonił do magazynu B w innej części kraju:"Zdzisiek? Mamy tylko lewy zielony model X, wysyłamy, Wy wyślijcie prawy! Co? Tak! zielony!". O matko. Chyba przedawkowałam ciniminis. Wysłane z mojego 2109119DG przy użyciu Tapatalka
Czasami bywa się gołębiem a czasami pomnikiem. ![]() ---------------------------------------------------------- PRETENSJONALNY nie oznacza "pełen pretensji" Za słownikiem PWN: pretensjonalny to 1. «zachowujący się sztucznie, krygujący się» 2. «zbyt wyszukany, świadczący o złym guście» Edytowane przez Paprotka_ Czas edycji: 2023-03-23 o 22:32 |
|
|
|
|
|
#3591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój ppś: dostałam od TŻ plecaczek na urodziny. Kurczę, biedak zapowiedział, że już nigdy mi niczego nie kupi, bo często ma pecha. Mianowicie plecak ma bardzo nieestetycznie wszyty zamek błyskawiczny przy jednej z kieszonek. Od razu mi się to rzuciło w oczy, ale próbowałam sama siebie przekonać, że to jakoś przeboleję. Ale jednak nie. Dzisiaj złożyłam reklamację. Znana marka, cena w okolicach 200 złotych. Jestem ciekawa, czy to uznają. Mam nadzieję, że tak, tym bardziej że chwalą się dobrą jakością swoich produktów. Ppś 2: miałam dzisiaj ochotę coś sobie kupić. Sukienkę, czy bluzkę i wszystko albo za małe, albo za duże, albo materiał nie taki, albo kolor, albo "to już mam w szafie". Odwiedzone chyba z 6 sklepów plus odesłana w całości duża przesyłka z rzeczami, bo z każdą rzeczą coś było nie tak lub ogólnie źle się w nich czułam. Jutro robię drugie podejście i uderzam do second handów, bo serio w sobotę mam ochotę włożyć coś nowego.
Żegnaj Wizaż Forum. Tyle lat za nami. Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami. Edytowane przez Ellen_Ripley Czas edycji: 2023-03-23 o 22:37 |
|
|
|
|
|
#3592 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#3593 | ||
|
Czarna owca
|
Cytat:
Sent from my M2101K6G using Tapatalk ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
Też chciałam sobie ostatnio coś fajnego kupić i dupa. Kupiłam po długich poszukiwaniach jedną kieckę ale mi się podwija jak chodzę. ![]() Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
||
|
|
|
|
#3594 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#3595 |
|
Czarna owca
|
[1=b872d78680f891d873273d3 1baaf276c9d6e57ec_6594a44 f1cc14;89538824]Ciężkie są?[/QUOTE]Nie są szczególnie ciężkie, miewałam sporo cięższe buty i przychodziły razem
Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
|
|
|
|
#3596 | |
|
Holy Crap!
|
Cytat:
GlamShop ma zamiar wypuścić nową kolekcję Rococo, już czuję ten krzyk niezadowolenia moje konta, ale paleta ma tyle kolorowych cieni
|
|
|
|
#3597 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam nowego robota, następcę tego, który nie przeżył bliskiego spotkania z kupą. Już się zepsuł.
Wysłane z mojego M2004J19C przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PPŚ ciuchowy zażegnany - dwie rewelacyjne sukienki za 50 zł. Jedną z nich na pewno jutro włożę. Przy okazji dowiedziałam się, że do lokalnego charity shop można przynieść rzeczy. Super. Odchudzę nieco szafę i zrobię dobry uczynek.
|
|
|
#3599 | ||
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.

A jeszcze z 2-3 lata temu mówił normalnej i nie robił przy tym takich dziwnych min.
Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami. 

To tylko świadczy o tym jak dokładnie ją oglądam