|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 |
Konto usunięte
|
Dot.: Ćwiczycie regularnie? Plotkowo-aktywnie, cz.2.
Ja w piątek też nie poszłam ćwiczyć. W weekend niby sporo kroków i chodzenie po górach, ale sporo czasu w samochodzie. Za to w poniedziałek się wybieram
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2702 |
Czarna owca
|
Ja sobie w ogóle spróbuję zaczynać dzień od lekkiego "cardio" z beat saberem te 3-4 razy w tygodniu. Ostatnio miałam kocioł w pracy (i trochę nadal mam ale już nie tak tragicznie) więc nie było opcji, teraz już powinno się udać. Liczę na to, że jak poczuję się lepiej fizycznie, to i psychicznie też, miałam sporo planów na ten rok a póki co to prawie nic nie tknęłam
![]() ![]() Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2703 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2704 | |
Czarna owca
|
Cytat:
![]() Dzisiaj czuję się już w ogóle okropnie i nie wiem, czemu ![]() W ogóle to bym poszła na trampoliny któregoś wieczoru, ale nie mam z kim. Jak żyć ![]() Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2705 |
Zakorzenienie
|
Ja się rozwodzę z mężem (sorry, że Wam tak tutaj ostro lecę, ale uczę się o tym mówić otwarcie...), do tego jestem przed okresem, no a pogoda iście
![]() Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#2706 | |
Czarna owca
|
Cytat:
![]() @ powinnam dzisiaj dostać, ale na tabsach to u mnie jest lajcik. Tylko spuchnięta się bardziej przez to czuję. A gdybyś chciała się pożalić, pogadać, poventować - bo czasem z "randomami" z Internetu jest łatwiej - to dawaj śmiało znać na priv. Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2707 |
Konto usunięte
|
Kiedyś próbowałam zaczynać dzień z jogą, ale się nie sprawdziło. W okolicach obiadu wracała mi dopiero efektywność pracy.
Stotek kilka rzeczy się nałożyło, więc zrozumiałe, że można mieć gorszy czas. U Tżta koleżanka z pracy też się rozwodzi i z tej okazji zrobiła sobie nowy tatuaż i leci na 3 miesiące do Nepalu ![]() Higru w jakim kierunku się przebranżawiasz? Sprawdziłam pogodę na powrót do Polski i będzie rain/ snow showers i 5 stopni ![]() Może jakoś się przestawię z aktualnych 18/20 w dzień. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2708 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
U mnie w pracy też koleżanka się rozwodzi, w zasadzie to 2, w tym 1 z alkoholikiem przemocowcem, więc jestem na bieżąco w tematach rozwodowych. Jakbyś potrzebowała to mój priv też jest otwarty ![]() ![]() Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;89541187]Kiedyś próbowałam zaczynać dzień z jogą, ale się nie sprawdziło. [/QUOTE]
Ja też, ale u mnie to porażka. Nie ze się nie zbiorę jak sobie postanowię, ale co z tego jak ja rano w dni pracowe w ogóle nie jestem w stanie się skupić na sobie i ćwiczeniach, przez co minut mi się wydawało godzinami bo cała jestem w nerwach przed nadchodzącym dniem. Myslałam wtedy o wszytkim: o pracy, o tym co mam poza praca zrobić, jakies natretne sparwdzanie telefonu i poczty pracowej, nerwy ze nie zdąże, ze za długo, ze to, ze siamto. Bez sensu. Najlepiej fizycznie mi się ćwiczy w okolicach przed - popołudnia, najwygodniej psychicznie- po pracy jak już mam luz w głowie.
![]() |
#2710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2711 |
Czarna owca
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;89541187]Kiedyś próbowałam zaczynać dzień z jogą, ale się nie sprawdziło. W okolicach obiadu wracała mi dopiero efektywność pracy.
Stotek kilka rzeczy się nałożyło, więc zrozumiałe, że można mieć gorszy czas. U Tżta koleżanka z pracy też się rozwodzi i z tej okazji zrobiła sobie nowy tatuaż i leci na 3 miesiące do Nepalu ![]() Higru w jakim kierunku się przebranżawiasz? Sprawdziłam pogodę na powrót do Polski i będzie rain/ snow showers i 5 stopni ![]() Może jakoś się przestawię z aktualnych 18/20 w dzień. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE]Interesuje mnie DevOps najbardziej, będę się chciała załapać na staż w wakacje Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2712 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2713 | |
Zakorzenienie
|
Stotek życzę Ci dużo siły! Teraz raczej nie, ale później - będzie tylko lepiej
![]() ![]() Cytat:
Ja 5 lat temu "przerabiałam" rozwód kolegi, pamiętam jak jezdziłam do niego po pracy, spędzaliśmy czas razem itp. Podczas jego rozprawy już nawet wynajmowaliśmy mieszkanie razem. Dzień po zrobił impreze rozwodową taką że oł maj gad! No lepsza niż ich ślub, wiem bo byłam. Chyba 3 dni ogarnialiśmy mieszkanie po tym cyrku. Byłam dzisiaj na jodze ![]() No czuję że będzie mega dobrze. Dzisiaj zrobiła nam totalne wprowadzenie, ćwiczenie oddechu, pytała kto ile wie o jodze, czy praktykowaliśmy. Poprawiała. Jestem bardzo dobrej myśli.
![]() |
![]() |
#2714 |
Czarna owca
|
Ja pierwszy raz musiałam odwołać moje personalne jutro, bo nie wiem, czy się wyrobię. Mamy jutro specjalnego gościa i muszę być w biurze, nie wiem, ile to potrwa. Ból istnienia odczuwam. W środę jak się dobrze będę czuła to sobie zrobię mini maraton exo + pole dance w tej szkole, gdzie zajęcia trwają po półtorej godziny.
Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2715 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Będzie lepiej na pewno, tylko tymczasowo musi być gorzej, tak to niestety działa. Dzisiaj wybieram się na rurę i ciekawe jestem, jak mi będzie szło w takim stanie psychicznym ![]() Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 | |
Czarna owca
|
Cytat:
![]() Zamówiłam sobie wczoraj w ramach rozpieszczania siebie katalogi figur od małej polskiej marki, porstawowy poziom i średni. Do tego jakiś nowy grip, ponoć lepszy niż magnezja. Wydałam majątek, ale należy mi się po tym bajzlu w pracy ![]() Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
Stotek albo albo. Moze nie pojdzie, a moze sie pozytywnie zdziwisz. Mi tu gdzie jestem zajecia w duzej mierze ratuja samopoczucie. Szczerze? Zeby nie one to byloby mi ciezko.
Po za koniecznymi w Twojej sytuacji sprawami, ktorych masz pewnie teraz multum do zalatwienia, staraj sie robic cos dla siebie. Nawet takie totalnie drobne rzeczy. Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2718 | |
Czarna owca
|
Cytat:
![]() ![]() Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2719 |
Zakorzenienie
|
Higu, co to za grip? Ja mam problem z chwytem pod kolanem, ślizgam się niesamowicie i nic nie pomaga. Zwłaszcza, jak chodzi o dolna nogę np. w żabce - nie jestem w stanie zrobić nic (side superman, seahorse), bo od razu lecę.
![]() Przyznam się Wam, że gdyby nie aktywność fizyczna, to już dawno bym zwariowała. Na rurę zapisałam się w grudniu 2021 i w pewnym sensie czuję, że uratowało mi to życie w tamtym okresie, zwłaszcza wiosną, gdy musiałam pogodzić się z faktem, że nigdy nie będę miała dzieci. Zazwyczaj zajęcia mocno mi pomagają na głowę ![]() ![]() Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#2720 |
Zakorzenienie
|
Stotku, a wspomagasz się jakimiś lekami od psychiatry? Szczerze polecam, bo też przechodziłam podobna sytuację do ciebie ( pewnie możemy się koharzyc z innego wątku
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2721 |
Zakorzenienie
|
Na razie jeszcze z nikim o tym nie rozmawiałam - mam inne tematy zdrowotne, które są już na końcówce i jak je skończę, to zapisuję się na terapię. Obecnie nie zepne finansowo tych dwóch kwestii, a na psychologa/psychiatrę na NFZ to nawet nie liczę
![]() PS. I tak, kojarzę Cię z tamtego wątku ![]() Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#2722 |
Konto usunięte
|
Higru fajnie, trzymam kciuki.
Stotek tak jak dziewczyny piszą, będzie lepiej. Wczoraj nie poszłam na tą siłownię, ale zrobiłam sporo kroków, może dzisiaj się uda ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2724 |
Czarna owca
|
Kqq
![]() Wtorek, grip taki. Paczka już wysłana to jak dobrze pójdzie może będę miała okazję jutro przetestować.fb827310009e9c561e705c4966677935.jpg Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2725 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2726 |
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj na jakichś zajęciach salsation, chyba naprawdę taneczne nie do końca końca są dla mnie, oni w jedną, ja w drugą stronę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To byłabym też ja ![]()
![]() |
![]() |
#2728 | ||
Czarna owca
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja jak zaczynałam chodzić na tańce to był dramat. Dalej ruszam się jak drewno, ale zaczynam pamiętać choreografie. Nawet instruktorka z jednych zajęć mnie ostatnio pochwaliła, miło mi było, że widzi u mnie postęp. Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2729 |
Konto usunięte
|
Dziś rekord w biegu na 3 km.
A tak to mam jeszcze wakacje, nie ćwiczyłam w ogóle, ale chodziłam dziennie po 12-25 km. Załącznik 7787841 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2730 |
Zakorzenienie
|
60 min body pump
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.