|
|
#1771 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Misja w Zambii - część III
Cytat:
|
|
|
|
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz każdy będzie na bieżącoMam pytanie do BeutyB: Czy mogłabym pożyczyć zdjęcia Twojego synka z materacem do sklepiku? Może inni Rodzice też chieliby kupić swojemu Dziecku.
|
|
|
|
|
#1773 |
|
Przyczajenie
|
Pyziulka właśnie "wróciłam" z forum załozonego przez Ciebie, gratuluję pomysłu, bedzie to prawdziwa skarbnica informacji!! Zaloguję się na pewno, mam nadzieję, że więcej osób tez pójdzie w moje ślady
Na razie dodałam do ulubionych ![]() a stronka sklepiku chyba jakaś pechowa jest, bo w żaden sposób wejść nie mogę Z resztą jak sięgam pamięcią (niezbyt daleko co prawda) to zawsze z wejściem do sklepiku były jakieś problemy
|
|
|
|
#1774 |
|
Raczkowanie
|
Kochana spróbuj przez GALERIA, tam są te same zdjęcia i ceny
![]() A jak coś to u Pyziulki jest wypis produktów z cenami. |
|
|
|
#1775 |
|
Raczkowanie
|
Witam was. Ja też odwiedziłam już nowe forum i bardzo mi się ono podoba. Szczególnie dział z naszymi pociechami
Proszę pomóżcie
|
|
|
|
#1776 |
|
Rozeznanie
|
Musisz napisać minimum 3 posty aby móc wstawić zdjęcie. Nie mogę tego zmienić ni jak :/
A potem normalnie załaduj zdjęcie np na imageshack i podaj linka na forum - zdjęcie się pokarze w poście tak jak moje |
|
|
|
#1777 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
te maile z logowaniem to pewnie przez to, że sklepik przez jakieś 2 dni działał, a potem rzeczywiście wyskakiwała zamiast niego zakładka do logowania się dla administratora. Ja dziś też jeszcze 10 minut temu nie mogłam wejść a przed chwilą zaczął działać a to mleczko do budyniu jest w porównywalnej cenie do tego dla niemowląt?? bo wpłatę zrobiłam wyliczając cenę tego ze sklepiku W sumie nie powinno chyba być droższe ![]() edit: Pyziulka suuuper pomysł z tym forum
|
|
|
|
|
#1778 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przy okazji dodam, że newsletter - rewelacja! ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1779 |
|
Raczkowanie
|
Materac - ok.100zł
|
|
|
|
#1780 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1781 |
|
Raczkowanie
|
A powiedzcie mi - nie wiem jeszcze nic o rodzince Jeremiasza, nie wiem czego najbardziej potrzebują więc może zrobić coś takiego - wpłacę jakąś kwotę na jego konto z prośbą żeby kupili coś co potrzebują - bez wypisywania konkretnych artykułów, tylko np "na zakupy dla rodziny"
Co Wy na to? |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1782 |
|
Rozeznanie
|
na forum umieściłam kolejny fragment tekstu - tym razem dotyczący roślinności Zambii. Jest to na razie fragment, ale postaram się dołączyć resztę tak szybko jak to możliwe
![]() http://www.misjawzambii.fora.pl/zamb...osc,28.html#32 Zapraszam do rejestrowania się i pisania postów nie tylko dotyczących misji i adopcji - dział "o wszystkim i o niczym" czeka na swój pierwszy temat
|
|
|
|
#1783 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1784 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Kasiu za odpowiedź
W sumie to po cichu liczyłam na Twoją odpowiedź
|
|
|
|
#1785 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich!
Niestety moja Ania Banda gdzies sie zagubiła Gosia była ostatnio w jej wiosce i okazał się, że Ani się wyprowadziła i to nie wiadomo dokąd. Czekam na wieści o jej miejscu pobytu. Mam nadzieję, że Gosi uda się coś ustali.Magda |
|
|
|
#1786 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ostatnio chyba podobną sytuację miał Animator (nic nie chcę pokręcić), że matka wyszła za mąż, przeprowadziła się i zabrała dziecko. Na pewno uda się coś ustalić, głowa do góry
|
|
|
|
|
#1787 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1788 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie kochani!
Troszkę czasu minęło od mojego ostatniego wpisu Ale to dlatego, że na razie nie mam za bardzo jak pisać do Was. A poza tym wczoraj nie było prądu, więc sami rozumiecie ![]() Seona - pytalas (chyba Ty ) kiedy ja wyjeżdzam, że już paczkę na powrot dla mnie szykują...w piątek żegnam się z Mpanshyą Tzn mówię jej tylko "do zobaczenia" Jadę do Lusaki, skąd w sobotę wybieramy się z Judith (wolontariuszka z Niemiec) do Livingstonu. Wracam do Lusaki na początku przyszłego tygodnia, a we środę mam samolot do Polski. Nie wierzę, że to już...że ten czas tak szybko mija...Wczoraj przy kolacji trochę szczęka mi opadła - S. Sabina wróciła z Lusaki z zakupami...Była też na poczcie, bo ponoć dzwonili, że jest dużo przesyłek do Mpanshyi...Siedzimy sobie przy kolacji, i szłyszę, że S. Sabina idzie od strony garażu...a razem z jej krokami słyszę takie "szur szur szur"...za chwilę wyłania się z drugirgo pokoju...i ciągnie za sobą wieeeeeeeeeeeeeelki wór z kopertami bąbelkowymi Widok piękny!!! Obiecuję jutro wrzucić Wam fotkę, żebyście mogli ucieszyć swe oczy tym widokiem ![]() Wczoraj po południu zaczepił mnie jakiś tutejszy chłopiec - młodzik... Ale Siostra mówiła, że bardzo towarzyski. I owszem Zaczął ze mną rozmawiać, ja oczywiście połowy i tak nie zrozumiałam, ale tu się sprawdza jedna rzecz w 99% - jak czegoś nie rozumiesz, uśmiechnij się i powiedz: yes, yes! ![]() No więc zastosowałam tę metodę i tak sobie siedzimy i gadamy, coś tam mi opowiada o coś się pyta...i między innymi zapytał czy mam męża....odpowiedziałam zgodnie z prawdą że nie. W efekcie mój rozmówca zaczął roztaczać przede mną wizje: ze skonczy niedlugo szkole, ze bedzie mial dobra prace, ze wybuduje piekny dom w ktorym bedzie wszystko - prad, woda, gaz, i wtedy zostane jego żoną...tzn ja, albo moja córka (która mi się wg jego logiki za 3 lata urodzi ) No dajcie spokój Skorzystałam z pierwszej okazji, żeby zwiać ![]() KateMwale - newsletter pierwsza klasa I to się nazywa działanie - padł pomysł i za chwilę realizacja! Bomba! Pyziulka - pigułka wiedzy bardzo bardzo przydatna Siostra jak czyta forum to bardzo się cieszy że taki tu jest ruch! Ahamar - czy to Ty pisałeś o koncie dolarowym??? No wiec rozmawialam sobie z Siostrą i podobno to konto które jest i na które wpłacamy pieniadze jest i na złotówki i na dolary! Specjalnie dopytałam ![]() OK, to chyba tyle na dziś. Jutro coś Wam jeszcze naskrobię I szykujcie się na spotkanie. Jakieś propozycje daty? miejsca? ![]() Pozdrawiam wszystkich bardzo bardzo gorąco! |
|
|
|
#1789 |
|
Rozeznanie
|
może pierwszy weekend października...?
|
#1790 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za pamięć. Jutro dzwonię do Mikołowa, czy mogę je wpłacić u mnie czy lepiej im dostarczyć i sobie wpłacą. |
|
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
do skrzynki jeszczen ie dotarłam ale jestem ciekawa newsletera
![]() Alicjo - błagam napisz jak pomóc dzieciom uratować wzrok - zdjęcie przerażajace ![]() opowieści o Afryce dziewczyny super ![]() przepraszam że tak lakonicznie ale mam minutkę pa
|
#1792 |
|
Przyczajenie
|
uwaga uwaga!!
![]() ja z nowiną!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! ![]() ZOSTALIŚMY RODZICAMI!!!!!!!!!!!!!!!: ) coś niesamowitego, piękne uczucie Dziękuję Seona za tą wspaniałą wiadomość![]() nasze ciecko to Nicholus Mulenga ur.5/11/03 w Kamitowo vill. ![]() Jego ulubione zajęcie to bawienie się zabawkami;D Ależ jestem podekscytowany:P POZDRAWIAM WSZYSTKICH!
|
#1793 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
najpierw nauczyli Ciebie robić posiłki, a teraz... baaardzo dobry termin nalesnik88 gratulacje |
|
|
|
|
#1794 |
|
Rozeznanie
|
Gosiu cieszę się że Tobie się podoba. mam nadzieję, ze jak wrócisz to uzupełnisz naszą wiedzę o swoje przeżycia.
A ja znikam jeszcze powtórzyć materiał na jutrzejszy egzamin. Trzymajcie za mnie kciuki jutro o 16 każda pomoc się przyda... Osoby zaznajomione z telepatia bardzo proszę o zaopatrzenie się w "Fizjologię roślin" Kopcewicza i przesłanie prawidłowych odpowiedzi ![]() ![]()
|
|
|
|
#1795 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu a ja mam newsletera lae o sklepiku żadnego w PDF :/
moge dostać, ale to nie jest pile - no i dobra robota wspaniało kobieto o nowym forum nie wspomnę
|
#1797 |
|
Raczkowanie
|
Poproszono mnie, aby wysyłać jako wiadomości tekstowe
bo nie każdy ma Worda i PDF |
|
|
|
#1798 |
|
Przyczajenie
|
wyslane
|
#1799 |
|
Raczkowanie
|
Moi Kochani, pozdrawiam serdecznie Wszystkich nowych Rodziców: "naleśniki" i pozostałych
. Moja koleżanka (znana MAMIE, ahamarowi, bziance, Animatorowi i Anecie1)opublikowała nasz Newsletter na stronach naszej szkoły, może wygląda inaczej ale treść zachowana Niedługo jest akcja "Sprzątanie Świata", dlatego pragniemy w tym dniu zbierać we wszystkich klasach nasiona warzyw lub pieniążki na nie. Mam nadzieję, że nam się uda |
|
|
|
#1800 |
|
Raczkowanie
|
No witam wszystkich. Zachęcona przez Kasię i Wasze wpisy zalogowałam się dzisiaj. Opiekujemy się małą Pretence od kilku dni i bardzo się cieszymy ( piszę w imieniu swoim, męża i moich córek).
Serdecznie pozdrawiam z Mazur |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.

Teraz każdy będzie na bieżąco
Może inni Rodzice też chieliby kupić swojemu Dziecku.

Na razie dodałam do ulubionych
chyba jakaś pechowa jest, bo w żaden sposób wejść nie mogę
Z resztą jak sięgam pamięcią (niezbyt daleko co prawda) to zawsze z wejściem do sklepiku były jakieś problemy
W sumie nie powinno chyba być droższe