|
|
#1891 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: sklep PRIMARK
|
|
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
jak na razie jeszcze nie widziałam ale zobaczę jak pojadę ale to dopiero za 2 tyg
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno jeszcze beda :P
|
#1894 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale i tak dziękuje serdecznie Bardzo zależy mi na tych butach. Pozdrawiam ![]()
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
kochane w jakiej cenie sa w primariku te torby??
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
zapewne będą za 6f ale mogę się mylić mnie się podoba ten kolor
|
#1897 |
|
Zadomowienie
|
tez wydaje mi sie ze 6f
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
to jest ta sama bo w allegro jest wiele zdjec tych rozowych i na kazdym zdjeciu wyglada inaczej
czy ktoras z was ja moze ma albo widziala??? bo na jednym zdjeciu jest taka jakby sztywna a na drugim taki flaczek zalezy mi jak sie uklada kolezanka ma szara podobna i fajnie lezy ale nie wiem czy to ten sam model zalaczam rozne zdjecia tej torby i prosze o opinie osob ktore ja maja lub widzialy w sklepie bede wdzieczna ![]() ktore zdjecie oddaje jak naprawde wyglada???
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
zapewne na niektórych wygląda ładnie bo jest dobrze wypchana
|
#1900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kosztuje 6 £ i jest miekka, raczej workowata, nie usztywniana. To jak sie ulozy zalezy od tego, co bedzie w srodku. ALe jednak "flaczek" :PAaaa bo mi sie przypomnialo. W sobote widzialam tez baaardzo podobne, troszke inny ksztalt, ale tamte na pewno byly jakos usztywniane i w nieco innych kolorach (z tych byly szarosci, granaty, czerwone, rozowe i w pepitke). |
|
|
|
|
#1901 |
|
Zadomowienie
|
ja mam w czerwona kratke ma tylko spod usztywniany cala jest workowata uklada sie dosyc dobrze ale to jasne ze calkiem inaczej wyglada pusta a calkiem inaczej wypchana
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
Zakladam tak bo "macałam" sukienki, co prawda nie te, bo ja bylam od marca do lipca w UK no i w tamtym roku.. no i naprawde spora wiekszosc sukienek jest z tak badziewnego materiału, ze szok. Niektóre sa strasznie gniotliwe, inne zaś sa uszyte ze sztywnego materiału. No mnie ani jedna nie powalila niestety..
|
#1903 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1904 |
|
Przyczajenie
|
albo nawet wcześniej,zalezy jak sie tam ogarnę: )
ale mam nadzieje,ze będzie dobrze;d i nie strasz mnie lotem (: |
|
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam prośbę !
Znacie może ceny tych rzeczy w Primarku? ![]() Poza tym mam jeszcze pytanie, po ile są biustonosze? I czy są w przecenie jakieś ciekawe baleriny oprócz tego takiego klasycznego modelu.. Z góry dziękuję
|
|
|
|
#1906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam podbna tylko ze w kropki i jak ja wypelnie to sie fajnie uklada tylko minusem jest to ze jak dam duzy ciekzi rzeczy to dno sie znieksztalca i wypycha w rzeczywistosci wyglada tak jak na pzredstawionych zdjeciach?? i czy jest duza? bo lubie spore torby ![]() masz ja w tym kolorze?
|
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sportowe jakos 4-5F (wlasnie mam go na sobie bo jestem po wypadzie rowerowym ), komplety bielizny nawet od 3F wzwyz.. Szczerze napisze, ze ja sie milo zaskoczylam biustonoszami. Nie dosc ze sa rewelacyjne i tanie, to pierwszy raz w zyciu widzialam taki podział tych stanikow.. na bezszw, t-shirtowe (!!!), jakies z zelowymi miseczkami (!!!) i WIELE innych ![]() Ja najbardziej zadowolona jestem z bezszwowego.. normalnie CUUUUUUUDO i nawet jakbym nie miala mozliwosci kupowania w Anglii to kupilabym na All za te 75zl. (chociaz to strasznie drogo), na drugim miejscu postawilabym bardotki, maja fajne gumowe wykonczenie i sie zarąbiscie trzymaja bez ramiaczek (przyklad: bylam na koncercie rockowym i z braku laku bo reszta sie suszyla mialam te stanik ale ramiaczek nie moglam znalezc no i wlozylam bokserke i poszlam szalec na koncert i nic sie nie zsunelo, no po prostu MIÓÓÓÓÓD) Ok, daj znac Ja sie juz doczekac nie moge wylotu.. a jeszcze przede mna kurcze rozpoczecie roku akadmeickiego.. znow, ale sie ciesze narobie pare tytulow i bedzie z czego wybierac
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Anecka dzięki za odpowiedz ;*
a zna może ktoś ceny pokazanych wyżej bluzeczek?
|
|
|
|
#1909 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1910 |
|
Organizatorka :)
|
Paulinkoooo co to za włosy?
one są na frotce do włosów czy jak? ile takowe kosztują?
|
|
|
|
#1911 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny (ponownie)
Zwracam się do Was z ogromną prośbą,czy obecnie jestescie w UK? i czy macie może dostęp do Primarka? Bardzo bym chciała poprosić o zakup butów (kosztują 6f) jestem osobą uczciwą,już jedna wizażanka kupowała dla mnie sweterek i jeśli będzie potrzeba,chętnie podam jej nick.Pieniążki przelałabym w tym samym dniu w którym zostałyby zakupione buciki.W razie czego mogę przelać na konto zaliczkę.Bardzo mi zależy na tych butach a niestety nie mam nikogo znajomego w UK. Pozdrawiam serdecznie Paulina
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym Ci kupiła, ale narazie siedze w Polsce a i tez bede miec tylko bagaz podreczny jak polece
|
#1913 |
|
Zadomowienie
|
ja dzis wazylam walizke probnie, no i wyszlo 20 kg, hehe,problem w tym ze w ryanairze mozna 15kg :[ no ale zostaje jeszcze 10kg na podreczny... dobrze ze mam duza torbe
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
Martunia, te wlosy sa na gumce, nie umiem sie nimi obsluzyc
w zadna strone nie chca mi sie przyczepic, jedynie je potargalam i teraz leza kosztowaly jedynie 2 funty, dlatego wzielam by porobic sobie jaja :PRainbow, ja rowniez moglabym zakupic dla Ciebie te buty, bo sa bardzo lekkie, ale niestety wrocilam juz z Anglii, planuje pojechac jeszcze we wrzesniu na koniec czy tez w pazdzierniku na paczatku na tydzien czy dwa i jezeli ich nie zdobedziesz do tej pory wtedy bede mogla ja kupic narazie czekam na egzamin poprawkowy i od niego wszystko zalezy :P
|
#1915 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
butki są naprawdę fajne,ale ich cena na all mnie przeraziła! jedna para poszła za 96 zł! Będę bardzo wdzięczna,jeśli jakąś wizażanka jeszcze zgodzi się mi je zakupić będąc w UK ![]() Paulinko,jeśli ich nie zdobędę to proszę daj znać kiedy wyjeżdżasz Życzę powodzenia na egzaminie poprawkowym!
|
|
#1916 |
|
BAN stały
|
spoko, niedlugo tez sie zglosze :P
|
|
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak będę mogę dać Ci znać czy będą brat ma internet to nie będzie problemu napisać
|
#1918 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1919 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, nie orientujecie się czy w jakiej cenie są te torby?http://www.allegro.pl/item433786922_...008.html#photo? Zakochałam się w nich
![]() I pytanie w związku z tym do wizażystek mieszkająceych lub przebywających chwilowo w UK: czy któraś z Was mogłaby zakupic mi taką torbę - wszelkie koszta oczywiście pokryję Byłabym bardzo wdzięczna |
|
|
|
#1920 |
|
Raczkowanie
|
I jeszcze jedno pytanko (może nie w temacie ale nie wiedziałam za bardzo gdzie je umieścić)
:chodzi mi o tą bluzeczkę z new look http://http://www.newlook.co.uk/1515...ctDetails.aspx a że od jakiegoś czasu interesuję się motylami .... więc same rozumiecie Czy któraś z Was takie koszulki widziała i ma do nich dostęp? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.

widziałaś je może?

ale i tak dziękuje serdecznie 

jedna para poszła za 96 zł!