|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Holy Crap!
|
Dot.: Filmiki urodowe (i nie tylko) na YT + offtopy część LII
[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_64582d7 210082;89535246]Właśnie weszłam na swoje konto na Youtube, a tam na stronie głównej (w zakładce subskrypcje) dosłownie lawina shortsów. Żeby się dogrzebać do filmików nadających się do oglądania, muszę przewijać i przewijać stronę... Youtube mógłby jednak zrobić osobną zakładkę z shortsami od subskrybowanych kanałów, a osobną z pozostałymi filmikami
[/QUOTE]No właśnie, to zmora ostatnich czasów. Ja zwyczajnie ukrywam te shorty, bo mnie kompletnie nie interesują. Wiecie może czy jest opcja wyłączenia ich gdzieś w subskrypcjach albo na subskrybowanym kanale?
|
|
|
#1682 | |
|
Zasiedzenie
|
Cytat:
Mam https://ilovecontent.pl/jak-usunac-shorts-z-youtube/ Sent from my M2101K9G using Tapatalk
|
|
|
#1683 |
|
Crazy turtle lady
|
Z urodowych to już nie mam nikogo w subach, czasem podejrzę jakieś nowości u Władka albo u Magdaleny Lach - lubię to u Magdy że pokazuje zupełnie inne kosmetyki niż wszyscy.
Z pielęgnacją mam tak samo, nikogo w subach a jak coś potrzebuję to na insta mam dosłownie 1 konto które obserwuje (i któremu ufam bo wyprowadziłam sobie skórę twarzy do fajnego stanu). Kanały stricte makijażowe nie mają dla mnie osobiście racji bytu, no chyba że do słuchania przy gotowaniu albo coś - ja już z nich nic nie wynoszę. Takie kanały muszą w kółko albo coś reklamować albo coś kupować żeby biznes się kręcił a ja mam tylko jedną parę oczu i jedną twarz:P Podobnie z pielęgnacyjnymi. A kojarzycie Marlenę Stell aka MakepGeek? Nagrała2 filmiki pt. "7 Things the Makeup Industry Doesn't Want You to Know" oraz "You're WASTING YOUR MONEY on These Makeup Products" - opowiada o tym skąd się bierze cena danego kosmetyku i na czym warto/nie warto oszczędzać. Ciekawa jestem waszego zdania, wiele rzeczy myślę że jest wiadomych ale ja mam np. inne doświadczenia z eyelinerami i kredkami do oczu - widzę dużą różnicę między kredką z UD czy MAC a np. Glamshopem albo Kobo, na plus dla tych droższych.
|
|
#1684 |
|
Zakorzenienie
|
Idealnie to opisałaś, dla mnie ona idzie chyba w stronę jakiegoś mukbang. Nie wiem w ogóle - pomijając naprawdę wszystko - jak można pokazywać to ciamkanie, mlaskanie itd. Nie wiem, z kanałów kulinarnych śledzę parę i naprawdę nikt nie je tak jak ona. Do tego jak się chce pokazywać gotowanie, to naprawdę wypada zadbać o estetykę.
|
|
|
|
|
#1685 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1686 |
|
Holy Crap!
|
[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_64582d7 210082;89536660]Ojejku, dziękuję Ci za radę, kompletnie nie wpadłam na to, żeby shortsy po prostu ukrywać jeden po drugim
Proszę
|
|
|
#1687 |
|
Rozeznanie
|
Szusz to jest chodząca kultura... nie dość że ten jej mały pies drze to ryło non stop (współczuję sąsiadom) to jeszcze ona każe temu psu lać tuż przy wejściu do bloku... U mnie w bloku jednak ludzie wyprowadzają te psy dalej... pod jakieś drzewa.... masakra...
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
człowiek porażka
|
|
|
|
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawia mnie, czy ona z tym psem w ogóle wychodzi regularnie, bo zazwyczaj pokazuje wszystko i chyba ostatnio dopiero pokazała spacer.
|
|
|
|
|
#1690 |
|
Rozeznanie
|
przestań... jak tam musiałoby śmierdzieć w tym domu
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1692 |
|
Zadomowienie
|
Szusz nigdy do mnie nie trafiala ze swoimi tresciami, ale po ostatnich rewelacjach na jej temat zaczelam obserwowac ja na instagramie.
Zostalam zablokowana bo polubilam komentarz kogos, kto napisal jej cos w stylu, ze martwi sie o nia bo ostatnio dzieje sie z nia cos niedobrego. Tez zauwazylam, ze rolki gdzie cos je, wygladaja jak material dla feedersow.
|
|
#1693 | ||
|
Rozeznanie
|
dla mnie straszne jest to co się z nią stało...zgorzkniała stara baba
Cytat:
![]() :brzyda l: ajajajaj nie chcę o tym myśleć...Cytat:
![]() a co do materiałów dla feedersów - mówię sobie nie możliwe... ale z drugiej strony te ilości jedzenia są dość spore... i to takie też niepokojące jest..
|
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, czasami to jest taki płaszczyk fałszywej troski, żeby komuś dokopać. Także według mnie różnie z tym bywa, ale może jeśli ktoś ją obserwuje od X lat i lubi, to może się troszczyć.
Ja jej współczuję depresji, a nawet tego hejtu, ale jednak to 40-letnia, dorosła kobieta, która ma naprawdę środki zapewne, żeby pracować nad sobą, dostęp do Internetu, książek, więc nie powinna wygadywać takich bzdur. Każdy czasami je bardziej zdrowo, mniej, to chyba oczywiste, niektórzy piją alkohol, inni nie, niektórzy nie mają czasami siły posprzątać mieszkanie. Ale po co to wszystko pokazywać i udawać, że jest tak świetnie. |
|
|
|
|
#1695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sama sobie na to zapracowała triggerując "jem i nie tyję", "jestem szczęśliwa i spełniona", "przyciągam bogactwo", "wszyscy mnie komplementują"... Jest skupioną na sobie osobą, która stworzyła własny świat i broni go jak lwica. Jej prawo, ale niech się nie dziwi, że to właśnie hejt napędza jej portfel. Taką drogę wybrała.
|
|
|
|
|
|
#1696 |
|
Konto usunięte
|
Najgładszy Kacpi wyszedł z pierdla i nakręcił filmik - wyznanie grzechów
Nie mogę z niego. Mówił, że oszukiwał na Avonie, że sprzedawał z fejkowych kont towar, którego nie miał. Ale już wszystkich spłacił i swoje odsiedział. Causa finita. Armia wyznawczyń już zadowolona, przebaczone jest i do boju ! Znowu będzie można robić zadymy na youtubie, pomawiać firmy kosmetyczne i szczuć na tych, co nie za kosmetologiem z podrabianym dyplomem |
|
|
|
|
#1697 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
[1=a240a5cdc9601fd61cd3ffc 006c0fc885123340f_657b970 2b0d25;89543253]Najgładszy Kacpi wyszedł z pierdla i nakręcił filmik - wyznanie grzechów
Nie mogę z niego. Mówił, że oszukiwał na Avonie, że sprzedawał z fejkowych kont towar, którego nie miał. Ale już wszystkich spłacił i swoje odsiedział. Causa finita. Armia wyznawczyń już zadowolona, przebaczone jest i do boju ! Znowu będzie można robić zadymy na youtubie, pomawiać firmy kosmetyczne i szczuć na tych, co nie za kosmetologiem z podrabianym dyplomem Już widziałam gówno.burze na grupach kosmetycznych od jego obrońców 🤣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1698 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Żeby on chociaż jakiś urok miał, jakiś 'szarm', a to takie tam...i niezbyt rozgarnięte na dodatek. Masakra.
|
|
|
|
|
|
#1699 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
To byl grzeczny komentarz, nie bylo w nim nic niemilego. Moze ona odebrala go jako atak. Czy ona nie ma jakis przyjaciol, rodziny, kogos kto by jej pomogl?
|
|
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1701 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapomniałam o makijażu - Redmylips Art niedawno odkryłam, ma w ogóle inne podejście do makijażu niż stary polski beauty YouTube - nie musi być idealnie symetryczne, rozblendowane i perfekcyjnie wykonturowane. Pokazuje i omawia makijaże z wybiegów, gal, aktualne trendy - mocno bawi się wizerunkiem, testuje na sobie różne techniki. Zainspirowała mnie i zakupiłam pierwszy raz od lat paletę cieni i fajnie się bawię - kiedyś myślałam, że jeśli nie umiem się perfekcyjnie pomalować, to nie powinnam się za to brać, a to jest tak naprawdę zabawa i na światowych pokazach modelki też mają krzywe kreski.
|
|
|
|
|
#1702 |
|
zielony stworek
|
Odnoszę wrażenie, że część youtuberów polskich przestawiła się teraz na promowanie perfum.
|
|
|
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
prawie kazda Youtuberka reklamje teraz perfumy made in lab
|
|
|
|
|
#1704 | |
|
Zasiedzenie
|
Cytat:
Sent from my M2101K9G using Tapatalk
|
|
|
#1705 |
|
theatrical romantic
|
Szukam vloggerki. Oglądałam kiedyś vloggi młodej dziewczyny, która przeprowadzała video wywiady z Polakami na emigracji, z Chile, Argentyny itd. Nie mogę jej znaleźć. Kojarzy ją ktoś? Młoda dziewczyna, brunetka. Nie wyglądała na więcej niż 30 lat. CSI wizaż coś kojarzy?
Nagle sobie o niej przypomniałam i nie mogę jej znaleźć. Nawet pseudonimu nie pamiętam. |
|
|
|
|
#1706 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1707 |
|
theatrical romantic
|
[1=4d032753774d1a68efa6ccf c57dfedd4115cfe72_6584d22 253d76;89546838]PrzeboyovaPolka?[/QUOTE]
Nieee |
|
|
|
|
#1708 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może Tresvodka (Monika Tretowska)? |
|
|
|
|
|
#1709 |
|
theatrical romantic
|
|
|
|
|
|
#1710 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:24.

[/QUOTE]

ale sama sobie na to zapracowała triggerując "jem i nie tyję", "jestem szczęśliwa i spełniona", "przyciągam bogactwo", "wszyscy mnie komplementują"... Jest skupioną na sobie osobą, która stworzyła własny świat i broni go jak lwica. Jej prawo, ale niech się nie dziwi, że to właśnie hejt napędza jej portfel. Taką drogę wybrała.
Nie mogę z niego. 
Też ma tłustą cerę i pokazuje drogeryjne kosmetyki. Pondi opowiada o pielęgnacji anti aging, kupiłam kilka razy coś z jej polecenia i się sprawdziło.
Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami.