Filmiki urodowe (i nie tylko) na YT + offtopy część LII - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2023-03-21, 09:44   #1681
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666
Dot.: Filmiki urodowe (i nie tylko) na YT + offtopy część LII

[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_64582d7 210082;89535246]Właśnie weszłam na swoje konto na Youtube, a tam na stronie głównej (w zakładce subskrypcje) dosłownie lawina shortsów. Żeby się dogrzebać do filmików nadających się do oglądania, muszę przewijać i przewijać stronę... Youtube mógłby jednak zrobić osobną zakładkę z shortsami od subskrybowanych kanałów, a osobną z pozostałymi filmikami [/QUOTE]

No właśnie, to zmora ostatnich czasów. Ja zwyczajnie ukrywam te shorty, bo mnie kompletnie nie interesują. Wiecie może czy jest opcja wyłączenia ich gdzieś w subskrypcjach albo na subskrybowanym kanale?
Stary 2023-03-21, 09:48   #1682
jaksy
Zasiedzenie

Cytat:
Napisane przez Nightmare666 Pokaż wiadomość
No właśnie, to zmora ostatnich czasów. Ja zwyczajnie ukrywam te shorty, bo mnie kompletnie nie interesują. Wiecie może czy jest opcja wyłączenia ich gdzieś w subskrypcjach albo na subskrybowanym kanale?
Oesu też się zastanawiam, na apce w tv szukałam póki co i nie znalazłam.
Mam https://ilovecontent.pl/jak-usunac-shorts-z-youtube/
Sent from my M2101K9G using Tapatalk
Stary 2023-03-21, 09:52   #1683
Ishikawa
Crazy turtle lady

GG do Ishikawa

Z urodowych to już nie mam nikogo w subach, czasem podejrzę jakieś nowości u Władka albo u Magdaleny Lach - lubię to u Magdy że pokazuje zupełnie inne kosmetyki niż wszyscy.
Z pielęgnacją mam tak samo, nikogo w subach a jak coś potrzebuję to na insta mam dosłownie 1 konto które obserwuje (i któremu ufam bo wyprowadziłam sobie skórę twarzy do fajnego stanu).
Kanały stricte makijażowe nie mają dla mnie osobiście racji bytu, no chyba że do słuchania przy gotowaniu albo coś - ja już z nich nic nie wynoszę.
Takie kanały muszą w kółko albo coś reklamować albo coś kupować żeby biznes się kręcił a ja mam tylko jedną parę oczu i jedną twarz:P
Podobnie z pielęgnacyjnymi.

A kojarzycie Marlenę Stell aka MakepGeek?
Nagrała2 filmiki pt.
"7 Things the Makeup Industry Doesn't Want You to Know"
oraz
"You're WASTING YOUR MONEY on These Makeup Products"
- opowiada o tym skąd się bierze cena danego kosmetyku i na czym warto/nie warto oszczędzać.
Ciekawa jestem waszego zdania, wiele rzeczy myślę że jest wiadomych ale ja mam np. inne doświadczenia z eyelinerami i kredkami do oczu - widzę dużą różnicę między kredką z UD czy MAC a np. Glamshopem albo Kobo, na plus dla tych droższych.
Stary 2023-03-21, 18:41   #1684
sublips
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Timon i Pumba Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Idealnie to opisałaś, dla mnie ona idzie chyba w stronę jakiegoś mukbang. Nie wiem w ogóle - pomijając naprawdę wszystko - jak można pokazywać to ciamkanie, mlaskanie itd. Nie wiem, z kanałów kulinarnych śledzę parę i naprawdę nikt nie je tak jak ona. Do tego jak się chce pokazywać gotowanie, to naprawdę wypada zadbać o estetykę.
sublips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-21, 19:50   #1685
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_64582d7210082
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nightmare666 Pokaż wiadomość
Ojejku, dziękuję Ci za radę, kompletnie nie wpadłam na to, żeby shortsy po prostu ukrywać jeden po drugim
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_64582d7210082 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-22, 09:03   #1686
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

[1=578537b29e2e39e1d6e3dc9 dfc9821e485b809af_64582d7 210082;89536660]Ojejku, dziękuję Ci za radę, kompletnie nie wpadłam na to, żeby shortsy po prostu ukrywać jeden po drugim [/QUOTE]

Proszę
Stary 2023-03-28, 14:43   #1687
AdHd1986
Rozeznanie

Szusz to jest chodząca kultura... nie dość że ten jej mały pies drze to ryło non stop (współczuję sąsiadom) to jeszcze ona każe temu psu lać tuż przy wejściu do bloku... U mnie w bloku jednak ludzie wyprowadzają te psy dalej... pod jakieś drzewa.... masakra...
Stary 2023-03-28, 19:43   #1688
Sybil_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AdHd1986 Pokaż wiadomość
Szusz to jest chodząca kultura... nie dość że ten jej mały pies drze to ryło non stop (współczuję sąsiadom) to jeszcze ona każe temu psu lać tuż przy wejściu do bloku... U mnie w bloku jednak ludzie wyprowadzają te psy dalej... pod jakieś drzewa.... masakra...
człowiek porażka
Sybil_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-28, 20:09   #1689
sublips
Zakorzenienie

Cytat:
Zastanawia mnie, czy ona z tym psem w ogóle wychodzi regularnie, bo zazwyczaj pokazuje wszystko i chyba ostatnio dopiero pokazała spacer.
Stary 2023-03-28, 20:45   #1690
AdHd1986
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sublips Pokaż wiadomość
Zastanawia mnie, czy ona z tym psem w ogóle wychodzi regularnie, bo zazwyczaj pokazuje wszystko i chyba ostatnio dopiero pokazała spacer.
przestań... jak tam musiałoby śmierdzieć w tym domu
Stary 2023-03-28, 22:08   #1691
kasiunia788742
Zakorzenienie

Cytat:
przestań... jak tam musiałoby śmierdzieć w tym domu
Kto mówi że nie śmierdzi

Wysłane z mojego SM-G990B przy użyciu Tapatalka
kasiunia788742 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-28, 23:28   #1692
Doris Day
Zadomowienie

Szusz nigdy do mnie nie trafiala ze swoimi tresciami, ale po ostatnich rewelacjach na jej temat zaczelam obserwowac ja na instagramie.

Zostalam zablokowana bo polubilam komentarz kogos, kto napisal jej cos w stylu, ze martwi sie o nia bo ostatnio dzieje sie z nia cos niedobrego.

Tez zauwazylam, ze rolki gdzie cos je, wygladaja jak material dla feedersow.

22.06.09 - start: zapuszczam i dbam o włosy

Co było, a nie jest,
nie pisze się w rejestr

Doris Day jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-29, 06:57   #1693
AdHd1986
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sybil_ Pokaż wiadomość
człowiek porażka
dla mnie straszne jest to co się z nią stało...zgorzkniała stara baba

Cytat:
Napisane przez kasiunia788742 Pokaż wiadomość
Kto mówi że nie śmierdzi
Wysłane z mojego SM-G990B przy użyciu Tapatalka
:brzyda l: ajajajaj nie chcę o tym myśleć...

Cytat:
Napisane przez Doris Day Pokaż wiadomość
Szusz nigdy do mnie nie trafiala ze swoimi tresciami, ale po ostatnich rewelacjach na jej temat zaczelam obserwowac ja na instagramie.

Zostalam zablokowana bo polubilam komentarz kogos, kto napisal jej cos w stylu, ze martwi sie o nia bo ostatnio dzieje sie z nia cos niedobrego.

Tez zauwazylam, ze rolki gdzie cos je, wygladaja jak material dla feedersow.
mnie się wydaje że z blokowaniem tych niczemu niewinnych ludzi, którzy z czystej sympatii się interesują jej zdrowiem - to jakaś mania prześladowcza chyba

a co do materiałów dla feedersów - mówię sobie nie możliwe... ale z drugiej strony te ilości jedzenia są dość spore... i to takie też niepokojące jest..
Stary 2023-03-29, 09:16   #1694
sublips
Zakorzenienie

Wiecie, czasami to jest taki płaszczyk fałszywej troski, żeby komuś dokopać. Także według mnie różnie z tym bywa, ale może jeśli ktoś ją obserwuje od X lat i lubi, to może się troszczyć.

Ja jej współczuję depresji, a nawet tego hejtu, ale jednak to 40-letnia, dorosła kobieta, która ma naprawdę środki zapewne, żeby pracować nad sobą, dostęp do Internetu, książek, więc nie powinna wygadywać takich bzdur. Każdy czasami je bardziej zdrowo, mniej, to chyba oczywiste, niektórzy piją alkohol, inni nie, niektórzy nie mają czasami siły posprzątać mieszkanie. Ale po co to wszystko pokazywać i udawać, że jest tak świetnie.
Stary 2023-03-29, 09:36   #1695
mpt
Zakorzenienie

Cytat:
[...]
mnie się wydaje że z blokowaniem tych niczemu niewinnych ludzi, którzy z czystej sympatii się interesują jej zdrowiem - to jakaś mania prześladowcza chyba
[...]
W to, że ktoś z sympatii pisze jej publiczne komentarze w stylu "kochaniutka, czy wszystko u Ciebie ok?" to akurat nie wierzę ale sama sobie na to zapracowała triggerując "jem i nie tyję", "jestem szczęśliwa i spełniona", "przyciągam bogactwo", "wszyscy mnie komplementują"... Jest skupioną na sobie osobą, która stworzyła własny świat i broni go jak lwica. Jej prawo, ale niech się nie dziwi, że to właśnie hejt napędza jej portfel. Taką drogę wybrała.
mpt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-29, 10:14   #1696
a240a5cdc9601fd61cd3ffc006c0fc885123340f_657b9702b0d25
Konto usunięte

Najgładszy Kacpi wyszedł z pierdla i nakręcił filmik - wyznanie grzechów Nie mogę z niego.

Mówił, że oszukiwał na Avonie, że sprzedawał z fejkowych kont towar, którego nie miał. Ale już wszystkich spłacił i swoje odsiedział.

Causa finita. Armia wyznawczyń już zadowolona, przebaczone jest i do boju !

Znowu będzie można robić zadymy na youtubie, pomawiać firmy kosmetyczne i szczuć na tych, co nie za kosmetologiem z podrabianym dyplomem
a240a5cdc9601fd61cd3ffc006c0fc885123340f_657b9702b0d25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-29, 14:36   #1697
khloe
Strzelaj lub emigruj!

[1=a240a5cdc9601fd61cd3ffc 006c0fc885123340f_657b970 2b0d25;89543253]Najgładszy Kacpi wyszedł z pierdla i nakręcił filmik - wyznanie grzechów Nie mogę z niego.

Mówił, że oszukiwał na Avonie, że sprzedawał z fejkowych kont towar, którego nie miał. Ale już wszystkich spłacił i swoje odsiedział.

Causa finita. Armia wyznawczyń już zadowolona, przebaczone jest i do boju !

Znowu będzie można robić zadymy na youtubie, pomawiać firmy kosmetyczne i szczuć na tych, co nie za kosmetologiem z podrabianym dyplomem [/QUOTE]Kacpi już odkupił swoje grzechy i hula w internetach 🤣

Już widziałam gówno.burze na grupach kosmetycznych od jego obrońców 🤣

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-29, 16:24   #1698
a240a5cdc9601fd61cd3ffc006c0fc885123340f_657b9702b0d25
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
Kacpi już odkupił swoje grzechy i hula w internetach ��

Już widziałam gówno.burze na grupach kosmetycznych od jego obrońców ��
Cóż, zbyt spokojnie było i zbyt długo. Czas powrócić do niskich standardów. Nie pojmuję jak taki brzydkawy picuś mógł tak omamić tabuny kobiet Żeby on chociaż jakiś urok miał, jakiś 'szarm', a to takie tam...i niezbyt rozgarnięte na dodatek. Masakra.
a240a5cdc9601fd61cd3ffc006c0fc885123340f_657b9702b0d25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-29, 23:37   #1699
Doris Day
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sublips Pokaż wiadomość
Wiecie, czasami to jest taki płaszczyk fałszywej troski, żeby komuś dokopać. Także według mnie różnie z tym bywa, ale może jeśli ktoś ją obserwuje od X lat i lubi, to może się troszczyć.

Ja jej współczuję depresji, a nawet tego hejtu, ale jednak to 40-letnia, dorosła kobieta, która ma naprawdę środki zapewne, żeby pracować nad sobą, dostęp do Internetu, książek, więc nie powinna wygadywać takich bzdur. Każdy czasami je bardziej zdrowo, mniej, to chyba oczywiste, niektórzy piją alkohol, inni nie, niektórzy nie mają czasami siły posprzątać mieszkanie. Ale po co to wszystko pokazywać i udawać, że jest tak świetnie.
Cytat:
Napisane przez mpt Pokaż wiadomość
W to, że ktoś z sympatii pisze jej publiczne komentarze w stylu "kochaniutka, czy wszystko u Ciebie ok?" to akurat nie wierzę ale sama sobie na to zapracowała triggerując "jem i nie tyję", "jestem szczęśliwa i spełniona", "przyciągam bogactwo", "wszyscy mnie komplementują"... Jest skupioną na sobie osobą, która stworzyła własny świat i broni go jak lwica. Jej prawo, ale niech się nie dziwi, że to właśnie hejt napędza jej portfel. Taką drogę wybrała.

To byl grzeczny komentarz, nie bylo w nim nic niemilego. Moze ona odebrala go jako atak. Czy ona nie ma jakis przyjaciol, rodziny, kogos kto by jej pomogl?

22.06.09 - start: zapuszczam i dbam o włosy

Co było, a nie jest,
nie pisze się w rejestr

Doris Day jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-30, 00:08   #1700
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brandie Pokaż wiadomość
Z urodowego YouTube oglądam tylko Wroobelę i Pondi.
Przy vlogach Wroobeli dobrze mi się zasypia Też ma tłustą cerę i pokazuje drogeryjne kosmetyki. Pondi opowiada o pielęgnacji anti aging, kupiłam kilka razy coś z jej polecenia i się sprawdziło.
Unikam tych typowych influ, które wszystko wiecznie mają ze współprac i zarzekają się, że mają super skórę po kremie za parę dyszek, a nie przez zabiegi. Zdecydowanie wolę swojskie kanały.
Ooo, dzięki, chętnie zerknę.
Stary 2023-03-30, 10:06   #1701
brandie
Wtajemniczenie

Zapomniałam o makijażu - Redmylips Art niedawno odkryłam, ma w ogóle inne podejście do makijażu niż stary polski beauty YouTube - nie musi być idealnie symetryczne, rozblendowane i perfekcyjnie wykonturowane. Pokazuje i omawia makijaże z wybiegów, gal, aktualne trendy - mocno bawi się wizerunkiem, testuje na sobie różne techniki. Zainspirowała mnie i zakupiłam pierwszy raz od lat paletę cieni i fajnie się bawię - kiedyś myślałam, że jeśli nie umiem się perfekcyjnie pomalować, to nie powinnam się za to brać, a to jest tak naprawdę zabawa i na światowych pokazach modelki też mają krzywe kreski.
brandie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-30, 10:49   #1702
kaledonia
zielony stworek

Odnoszę wrażenie, że część youtuberów polskich przestawiła się teraz na promowanie perfum.

Moda przemija, styl pozostaje

Jestem
tutaj
kaledonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-30, 20:27   #1703
Sybil_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaledonia Pokaż wiadomość
Odnoszę wrażenie, że część youtuberów polskich przestawiła się teraz na promowanie perfum.
prawie kazda Youtuberka reklamje teraz perfumy made in lab
Sybil_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-03-30, 21:11   #1704
jaksy
Zasiedzenie

Cytat:
Napisane przez brandie Pokaż wiadomość
Zapomniałam o makijażu - Redmylips Art niedawno odkryłam, ma w ogóle inne podejście do makijażu niż stary polski beauty YouTube - nie musi być idealnie symetryczne, rozblendowane i perfekcyjnie wykonturowane. Pokazuje i omawia makijaże z wybiegów, gal, aktualne trendy - mocno bawi się wizerunkiem, testuje na sobie różne techniki. Zainspirowała mnie i zakupiłam pierwszy raz od lat paletę cieni i fajnie się bawię - kiedyś myślałam, że jeśli nie umiem się perfekcyjnie pomalować, to nie powinnam się za to brać, a to jest tak naprawdę zabawa i na światowych pokazach modelki też mają krzywe kreski.
Tak! Też weszłam niedawno na jej kanał za sprawą jakiegoś wątku i odkrycie, wreszcie coś świeżego i oryginalnego. Świetne te makeupy.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk
Stary 2023-03-31, 21:48   #1705
_medianoche
theatrical romantic

Szukam vloggerki. Oglądałam kiedyś vloggi młodej dziewczyny, która przeprowadzała video wywiady z Polakami na emigracji, z Chile, Argentyny itd. Nie mogę jej znaleźć. Kojarzy ją ktoś? Młoda dziewczyna, brunetka. Nie wyglądała na więcej niż 30 lat. CSI wizaż coś kojarzy?

Nagle sobie o niej przypomniałam i nie mogę jej znaleźć. Nawet pseudonimu nie pamiętam.
_medianoche jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-04-01, 21:59   #1706
4d032753774d1a68efa6ccfc57dfedd4115cfe72_6584d22253d76
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _medianoche Pokaż wiadomość
Szukam vloggerki. Oglądałam kiedyś vloggi młodej dziewczyny, która przeprowadzała video wywiady z Polakami na emigracji, z Chile, Argentyny itd. Nie mogę jej znaleźć. Kojarzy ją ktoś? Młoda dziewczyna, brunetka. Nie wyglądała na więcej niż 30 lat. CSI wizaż coś kojarzy?

Nagle sobie o niej przypomniałam i nie mogę jej znaleźć. Nawet pseudonimu nie pamiętam.
PrzeboyovaPolka?
4d032753774d1a68efa6ccfc57dfedd4115cfe72_6584d22253d76 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-04-02, 13:18   #1707
_medianoche
theatrical romantic

[1=4d032753774d1a68efa6ccf c57dfedd4115cfe72_6584d22 253d76;89546838]PrzeboyovaPolka?[/QUOTE]

Nieee Ta dziewczyna była młoda, brunetka. Ostatnio oglądałam vlogga o Polaku, który mieszkał w Chile, potem się wyniósł do Argentyny. Potem przeprowadzała w wywiad z Polką w Chile. Za chole.. nie mogę tego znaleźć. Trzeba było zapisać historię w wyszukiwarce.
Stary 2023-04-02, 16:04   #1708
0gabi0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _medianoche Pokaż wiadomość

Może Tresvodka (Monika Tretowska)?
0gabi0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-04-03, 21:49   #1709
_medianoche
theatrical romantic

Cytat:
Napisane przez 0gabi0 Pokaż wiadomość
Może Tresvodka (Monika Tretowska)?
Kojarzę ją, ale to też nie ona. Przetrzepałam Youtube i może usunęła vlogga, bo nie mogę nic znaleźć, a przeprowadzała wywiad z Polką w Chile, Polakiem w Argentynie itd.
Stary 2023-04-03, 21:56   #1710
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta
Timon i Pumba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości