![]() |
#1801 |
Konto usunięte
|
Dot.: Miejsce dla każdego- pogaduchy, ploteczki
Higu no właśnie waga nie jest zbyt dobrym wyznacznikiem, dlatego ją schowałam, ale z drugiej strony wiem jak wyglądam teraz mając prawie 80kg, a wiem jak wyglądałam mając 15kg mniej
![]() Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1802 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nigdy nie byłam w tamtych okolicach o których piszesz, ale Sandomierz i Zamość już dawno mnie kusi, też bym się wybrała. ![]() Cytat:
Z tymi kosmetykami też bym musiała, mam ogromne ilości zalegających rzeczy. Dostałam dużo na urodziny, święta itp. Moja siostra i macocha to maniaczki kosmetyczne i zawsze mi dają tego mnóstwo a ja właściwie używam tylko podstawowych rzeczy i te maseczki leżą i leżą ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;89466614]Ja jeszcze przed świętami wróciłam do regularnych ćwiczeń, bo kupiłam sobie w prezencie od siebie orbitreka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam plan na odgruzowanie domu, mamy masę rzeczy, które trzeba posortować, poprzeglądać i powyrzucać jeśli są już niepotrzebne. Na razie zaczynam powoli z zabawkami u dzieci w pokojach i w salonie. No i mam wielką bolączkę od zawsze - nie odkładanie rzeczy na miejsce. No nie umiem, a później rano schodzę na dół i mnie szlag trafia... Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Piękny wynik tyle minut aktywności! ![]() Ja wagę mam taką "inteligentną" mierzy mi skład ciała, więc nawet jak mi pokazuje taką samą wagę to widzę, że na przykład jest mniej tłuszczu a więcej mięśni, albo wody i jakoś mniej mnie to stresuje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1803 |
Czarna owca
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;89466627]Higu no właśnie waga nie jest zbyt dobrym wyznacznikiem, dlatego ją schowałam, ale z drugiej strony wiem jak wyglądam teraz mając prawie 80kg, a wiem jak wyglądałam mając 15kg mniej
![]() Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Rozumiem, ja po prostu za często się ważyłam jak miałam wagę w domu, ani to zdrowe, ani sensowne. Nawet w czasie jednego cyklu waga może się dość mocno wahać... Sent from my M2101K6G using Tapatalk ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Imp, rozumiem, jakby mi ten trener nie pasował to bym pewnie szukała dalej, ale to dlatego, że ja najbardziej lubię ćwiczenia siłowe, a jak kiedyś zacznę (mam nadzieję) dźwigać więcej, to zła technika może mi zrobić krzywdę ![]() Co do kosmetyków to ja uwielbiam balsamy, maseczki i inne cuda, ale twarz mam tylko jedną, nie przerobię ![]() ![]() Sent from my M2101K6G using Tapatalk ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Te wagi domowe z liczeniem tłuszczu i wody to też warto z przymrużeniem oka brać, bo mierzą tylko do jakiegoś kawałka ciała ![]() ![]() Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
Ja to jestem chyba wyjątkiem w kwestii pielęgnacji, bo okropnie nie lubię robić sobie "SPA", szczytem moich możliwości to umyć się i nałożyć balsam na ciało czy krem na twarz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1805 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dodatkowo robię sobie wtedy gofry, włączam serial i wieczór idealny ![]() Jedynie nie przepadam za pielęgnacją włosów - nie ważne co bym nie robiła, jakich odżywek, masek, olejków bym nie nakładała, moje niskopory wyglądają ciągle tam samo. Czasem mam nawet wrażenie, że najlepiej to działa na nie zwykły szampon pokrzywowy i to wszystko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pielęgnację włosów lubię, a raczej muszę lubić, bo jak trochę zaniedbam włosy to od razu wyglądam jakby mnie piorun strzelił, jedna wielka szopa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
W kwestii pielęgnacji ciała to nie zawsze chce mi się coś robić, ale na szczęście niektóre rzeczy weszły mi już w nawyk i robię je automatycznie
![]() Używam balsamu dwa razy dziennie, po każdym prysznicu. Raz w tygodniu staram się wziąć dłuższą kąpiel z użyciem soli albo płynu. Byłoby jednak korzystniej, gdyby chciało mi się przy tej okazji nałożyć maseczkę na twarz... ![]() Nie lubię mieć nigdzie odrostów, więc farbuję włosy, gdy ich kolor jest już nijaki. Podcinam je mniej więcej co 4 tygodnie. Nowe hybrydy co 3 ![]() Ogólnie bardzo lubię kosmetyki i tym sposobem mam sporą kolekcję żeli pod prysznic, lakierów do paznokci i perfum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1808 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja wannę do dyspozycji mam jedynie wtedy, kiedy jadę do rodziców na weekend, a bardzo lubię posiedzieć w gorącej wodzie, zrelaksować się, szczególnie po męczącym dniu w zimie ![]() Dlatego jeśli kiedyś będziemy kupować mieszkanie, to wanna, oprócz balkonu, to nasze must have ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś kochałam się wylegiwać w wannie, ale później wyszło mi atopowe zapalenie skóry + rogowacenie okołomieszkowe i po najmniejszym kontakcie z wodą skóra swędzi tak okropnie, że mam ochotę ją z siebie zedrzeć, więc mimo że mam wannę, to korzystam głównie z deszczownicy, bo muszę wziąć szybki i niezbyt ciepły prysznic, wyjść i się posmarować, bo inaczej bym się drapała jak najęta.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
U kogo powrót zimy?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1811 |
Zadomowienie
|
U mnie!
Niestety. Bo przez okno dość ładnie to wygląda, ale już przy jeździe samochodem w taką zimę mam schizy. Mam nadzieję, że do jutra nie dosypie za bardzo, bo zamierzam jakoś do domu wrócić bezpiecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
U mnie przed chwilą dość mocno sypało a teraz wyszło słoneczko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1813 |
Konto usunięte
|
U mnie zimy nie ma, za to starszy syn ma grypę
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1814 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;89489607]U mnie zimy nie ma, za to starszy syn ma grypę
![]() ![]() ![]() Zdrówka dla małego ![]() ![]() Sporo osób w tym roku choruje na grypę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1815 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;89489607]U mnie zimy nie ma, za to starszy syn ma grypę
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Zdrówka dla syna ![]() U mnie zima raz jest, raz nima ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 |
Konto usunięte
|
Dzięki Dziewczyny. Dla mnie byle malucha uchować, to wtedy luz i ze starszym. Bo poniedziałek mąż ma wolny, od wtorku przyjedzie do niego teściowa i nie będę musiała brać L4. W tamtym roku mam blisko 30% nieobecności w pracy, jak nie więcej, ze względu na choroby młodszego. A teraz odpukać od początku listopada cisza i chciałabym, żeby tak zostało...
![]() Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1817 |
Konto usunięte
|
Taaa to maluch na razie ok, ale od dzisiaj ja też walczę z grypą
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1818 |
Zadomowienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;89490680]Taaa to maluch na razie ok, ale od dzisiaj ja też walczę z grypą
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Zdrowia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1819 |
Zakorzenienie
|
Ja też zaliczyłam w tym roku grypę
![]() Pewnie minie co najmniej kolejne dwa tygodnie, zanim całkowicie dojdę do siebie i stanę na nogi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1820 |
Raczkowanie
|
mam dzisiaj 3 wizytę u lekarza od początku miesiaca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1821 |
Konto usunięte
|
No to my akurat szybko stanęliśmy na nogach, ja już od niedzieli wróciłam do ćwiczeń i moich normalnych aktywności, maluch we wtorek do żłobka a starszak ma ferie.
Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
Ja jak tydzień temu weszłam po pracy do domu, tak siedzę w nim do teraz
![]() Bardzo rzadko mam ochotę z tego domu gdziekolwiek w weekend wychodzić- no ale teraz akurat wybrałabym się na spacer po takim zasiedzeniu. Przez kilka ostatnich dni słońce tak świeciło w okna, że nie dało się leżeć w łóżku. Nadszedł weekend i co? Pada deszcz i ostrzegają przed wichurami... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1823 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
O ile mi za bardzo nic nie jest (głównie katar i lekka gorączka), to tż przeczołgało porządnie. Do tej pory gardło go boli i osłabiony. Taki to skutek naszego wyjazdu walentynkowego, na pewno zapamiętamy go na długo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
Witam Was marcowo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1825 |
Zakorzenienie
|
Co słychać? Jak tam Wasz początek wiosny...?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1826 |
Zadomowienie
|
Jakiej wiosny?
![]() ![]() Wprawdzie tak ze dwa tygodnie temu było względnie ciepło u nas, no ale było i przeszło ![]() A ja już kurtki wiosenne wyprałam, adidaski, trampki przygotowane... Czekam dalej ![]() Dziś mi mija pół roku po ślubie, jak i kiedy to zleciało to ja nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
|
U mnie też dziś deszczowo- siedzimy w domu i odpoczywamy
![]() Wczoraj mieliśmy intensywny dzień- sporo zasadziliśmy na naszej działce. Trzy małe drzewka mirabelek, dwie świdośliwy, leszczynę, po 3 krzaczki malin i jeżyn a do tego kwiaty: liliowce, piwonie, ukochaną, dziką różę, którą pamiętam jeszcze z ogródka babci i coś, czego nazwy już nie pamiętam... ![]() ![]() Na wysianie czekają kolejne nasiona kwiatów i warzyw: pomidory, papryka, marchewka, ogórki, pietruszka, sałata, arbuzy, melony, różne zioła ... ![]() ![]() Od tamtego roku -odkąd mamy studnię- dużo działamy na naszej działce. Bywa to męczące, ale przynosi wiele radości ![]() ![]() Mamy już pompę do wody, więc teoretycznie latem będziemy mogli napełnić basen ![]() Marzy mi się ogród w starym, wiejskim stylu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
Zdrowych, wesołych i spokojnych świąt
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1829 |
Animal Liberation
|
Widzę, że ciekawy wątek, dołączam
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trochę jakbym czytała o sobie, na pierwszy rzut oka jestem raczej spokojna, ale wybucham w dwie sekundy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.