Gdzie się podziały Wizażanki? Część 2. - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2023-04-19, 09:39   #1471
kasiunia788742
Zakorzenienie

Dot.: Gdzie się podziały Wizażanki? Część 2.

Też się nie dzieje Lady D. bo forum ma być przyjaznym miejscem aby sobie miło spędzić czas a nie być przez kogoś stalkowanym.

Wysłane z mojego SM-G990B przy użyciu Tapatalka
kasiunia788742 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-04-19, 10:19   #1472
26cabbdd88f595c38f9b7f8139ef1472f28f75bc_65628a8226dae
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kasiunia788742 Pokaż wiadomość
Też się nie dzieje Lady D. bo forum ma być przyjaznym miejscem aby sobie miło spędzić czas a nie być przez kogoś stalkowanym.

Plus kto wie, co psychicznej łasce strzeli do głowy. Czy nie zacznie szukać w prawdziwym świecie.

Po za tym dlaczego push tak się uwzięła na Lady?
26cabbdd88f595c38f9b7f8139ef1472f28f75bc_65628a8226dae jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-04-19, 10:23   #1473
kasiunia788742
Zakorzenienie

[1=26cabbdd88f595c38f9b7f8 139ef1472f28f75bc_65628a8 226dae;89560096]Plus kto wie, co psychicznej łasce strzeli do głowy. Czy nie zacznie szukać w prawdziwym świecie.

Po za tym dlaczego push tak się uwzięła na Lady?[/QUOTE]No właśnie.

A co do drugiego - nie wiem, zazdrość że się powodzi? Niska pewnosc siebie? Można sobie gdybać, bo nie pamiętam żadnej spiny tylko po prostu zaczęła wyrzygiwac Lady D. jej życie, poziom życia itp.

kasiunia788742 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-04-19, 11:00   #1474
rejczeI
Wtajemniczenie

Przypuszczam, że nie o same obelgi chodzi, bo tych można nie czytać i uprzejmie olewać albo w ogóle zablokować wszystkie wiadomości, a niepokój wzbudza myśl że, nie drążąc, ktoś tak się uwziął. Mam nadzieję że L. wróci za jakiś czas i wtedy najlepiej będzie nie dzielić się publicznie domysłami.

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Napisane przez meliandra Pokaż wiadomość
Szkoda wielka, mam nadzieję, że kiedyś wrócisz Jestem w szoku, że ona aż tak odwala. Moderacja nic nie może zrobić? Ona zakłada nowe konta żeby pisać na pw?

Pisała wczoraj na wszystkowątku
a, to fajnie.
rejczeI jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-04-19, 11:02   #1475
meliandra
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie.

A co do drugiego - nie wiem, zazdrość że się powodzi? Niska pewnosc siebie? Można sobie gdybać, bo nie pamiętam żadnej spiny tylko po prostu zaczęła wyrzygiwac Lady D. jej życie, poziom życia itp.

Wg mnie to chyba właśnie zazdrość i zawiść. Myślę, że P. była bardzo zakompleksiona. Z tego co tutaj pisała, to raczej laska bez jakiegoś ciekawego i satysfakcjonującego ją życia osobistego. Interesująca się głównie życiem innych i plotkami z Pudelka. Myślę, że ją to ukłuło, że komuś się wiedzie lepiej. Często zaprzeczała sama sobie i wiało od niej hipokryzją. Ale kurde żeby po takim czasie do kogoś wypisywać wiadomości. W głowie mi się to nie mieści. To już naprawdę coś jest nie tak z psychiką.
Stary 2023-04-19, 11:03   #1476
pempek
Zakorzenienie

Gdzie się podziały Wizażanki? Część 2.

Cytat:
No właśnie.

Tez to tak pamietam, ze się po prostu zaczęła sadzić bo się Lady życie układa przykra sprawa…

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
Wg mnie to chyba właśnie zazdrość i zawiść. Myślę, że P. była bardzo zakompleksiona. Z tego co tutaj pisała, to raczej laska bez jakiegoś ciekawego i satysfakcjonującego ją życia osobistego. Interesująca się głównie życiem innych i plotkami z Pudelka. Myślę, że ją to ukłuło, że komuś się wiedzie lepiej. Często zaprzeczała sama sobie i wiało od niej hipokryzją. Ale kurde żeby po takim czasie do kogoś wypisywać wiadomości. W głowie mi się to nie mieści. To już naprawdę coś jest nie tak z psychiką.

A pusheen to była kopnieta?

pempek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-04-19, 11:07   #1477
chimay
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rejczeI Pokaż wiadomość
Przypuszczam, że nie o same obelgi chodzi, bo tych można nie czytać i uprzejmie olewać albo w ogóle zablokować wszystkie wiadomości, a niepokój wzbudza myśl że, nie drążąc, ktoś tak się uwziął. Mam nadzieję że L. wróci za jakiś czas i wtedy najlepiej będzie nie dzielić się publicznie domysłami.
Pewnie jest tak jak piszesz. Świadomość, że się ma stalkera, który pewnie czyta wszystko co się publikuje, sprawia że człowiek zaczyna się zastanawiać przed napisaniem czegokolwiek, czy czasem nie za dużo o sobie zdradza. Forum jest dla większości osób głównie (przeważnie) przyjemną rozrywką, a w takiej sytuacji przestaje nią być.

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
Napisane przez pempek Pokaż wiadomość

Po raz setny: NIE, PUSHEEN TO NIE KOPNIENTA.
chimay jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-04-19, 11:07   #1478
meliandra
Zakorzenienie

Cytat:
Tez to tak pamietam, ze się po prostu zaczęła sadzić bo się Lady życie układa przykra sprawa…

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Chyba były takie podejrzenia, ale wg mnie nie. Obydwie były odklejone, ale na innych płaszczyznach.
Stary 2023-04-19, 11:14   #1479
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Napisane przez Ellen_Ripley Pokaż wiadomość
Wiadomo, czy Lady jej (Pusheen?) nie zgłaszała, czy zgłaszała i nie udzielono jej pomocy? Bo trochę nie do pomyślenia, że owa użytkowniczka sobie tak grasuje po forum, nęka kogoś bez konsekwencji?
Dla mnie do pomyślenia, wystarczy sobie przypomnieć co robił Edan wiele miesięcy, a nawet lat (?).

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-04-19, 11:18   #1480
rejczeI
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chimay Pokaż wiadomość
Pewnie jest tak jak piszesz. Świadomość, że się ma stalkera, który pewnie czyta wszystko co się publikuje, sprawia że człowiek zaczyna się zastanawiać przed napisaniem czegokolwiek, czy czasem nie za dużo o sobie zdradza. Forum jest dla większości osób głównie (przeważnie) przyjemną rozrywką, a w takiej sytuacji przestaje nią być.
No, słabe to jest, świrów jednak nie brak. A jak się tak jeszcze poczyta, na pudelku zresztą, o problemach np. Moniki Janowskiej.
Stary 2023-04-19, 12:00   #1481
wlosomaniaczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chacaos Pokaż wiadomość
Komiczne jest to, że dziewczę swój byt na wizażu zaczęło od wątku z histerią, jaka to jest rzekomo prześladowana i stalkowana przez jakiegoś typa z innego forum.
Też bardzo mnie to zaskoczyło widząc jak atakuje Lady. Pamiętam jej wątek, była wręcz straumatyzowana i nie mogła się otrząsnąć po tym jak dokuczano jej na innym forum. Niejednokrotnie wspominała, że na wizażu jest super atmosfera w porównaniu z innymi, kultura itp. Aż bez powodu sama stała się takim oprawcą. Nie kojarzę, żeby ktoś wcześniej tak beznadziejnie się zachowywał. Dno i tyle.

Jak się nie uspokoi, to kiedyś może trafić kosa na kamień i będzie się tłumaczyć na podstawie art.216 KK, bo takie zachowanie jest zwyczajnie karalne.
wlosomaniaczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-04-19, 12:06   #1482
milka_70
Wtajemniczenie

Cytat:
Szkoda wielka, mam nadzieję, że kiedyś wrócisz Jestem w szoku, że ona aż tak odwala. Moderacja nic nie może zrobić? Ona zakłada nowe konta żeby pisać na pw?

Pisała wczoraj na wszystkowątku
Jako kto ?

Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka
milka_70 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-04-19, 12:58   #1483
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
Dla mnie do pomyślenia, wystarczy sobie przypomnieć co robił Edan wiele miesięcy, a nawet lat (?).
Ale on sobie raczej sobie "wesoło" trollował ogólnie. Nikogo zdaje się nie nękał i nie wypisywał ludziom głupot na PW.
Stary 2023-04-19, 13:10   #1484
4d032753774d1a68efa6ccfc57dfedd4115cfe72_6584d22253d76
Konto usunięte

Cytat:
W Polsce to jest dosyc czeste ze ludzie nie zycza komus, zeby mial wysoki poziom zycia. Rzadko kiedy narzekam, ze ''a w Polsce to'', ale akurat pod tym wzgledem faktycznie tak bywa dosyc czesto.
No tylko wlasnie nie na wizazu, wizaz ma dosyc specyficzna, otwarta spolecznosc.

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:

No moim zdaniem dzialania edana nie umywaja sie do tego co odwalila P., ale moze ja nie widzialam wszystkich dram z edanem.
4d032753774d1a68efa6ccfc57dfedd4115cfe72_6584d22253d76 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-04-19, 13:18   #1485
meliandra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milka_70 Pokaż wiadomość
Jako kto ?

Sorki, chyba pomyliłam użytkowniczki

[1=4d032753774d1a68efa6ccf c57dfedd4115cfe72_6584d22 253d76;89560250]W Polsce to jest dosyc czeste ze ludzie nie zycza komus, zeby mial wysoki poziom zycia. Rzadko kiedy narzekam, ze ''a w Polsce to'', ale akurat pod tym wzgledem faktycznie tak bywa dosyc czesto.
No tylko wlasnie nie na wizazu, wizaz ma dosyc specyficzna, otwarta spolecznosc.

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

No moim zdaniem dzialania edana nie umywaja sie do tego co odwalila P., ale moze ja nie widzialam wszystkich dram z edanem.[/QUOTE]

Ja to widzę tak, że jak komuś tam się w miarę fajnie wiedzie, to nie zazdrości ewentualnie tak pozytywnie albo na zasadzie motywacji, że ktoś coś fajnie ogrania, to może i ja tak dam radę. Jak ktoś ma nudne życie i jest mocno sfrustrowany, to gada rzeczy w style 'ma kasę, bo nakradł', 'udało jej się zrobić karierę, bo dupy dawała'. P. miała jakiś wielki wysryw żalu do Lady, bo ją chyba zabolało, że ona ma gorzej. Ona dla mnie zawsze była dość specyficzna i jej posty też. Był czas, że w ogóle nie wdawałam się z nią dyskusje, bo wiedziałam, że nie co kopać się z koniem. Ale tak czy inaczej nie sądziłam, że ta sytuacja aż tak eskaluje. Nie dziwię się Lady, że się boi coś tutaj pisać. Kto wie, jeszcze P. się jakoś uda ją namierzyć w realu czy coś.
Stary 2023-04-19, 13:43   #1486
Natalie_Alex
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wlosomaniaczkaaa Pokaż wiadomość
Też bardzo mnie to zaskoczyło widząc jak atakuje Lady. Pamiętam jej wątek, była wręcz straumatyzowana i nie mogła się otrząsnąć po tym jak dokuczano jej na innym forum. Niejednokrotnie wspominała, że na wizażu jest super atmosfera w porównaniu z innymi, kultura itp. Aż bez powodu sama stała się takim oprawcą. Nie kojarzę, żeby ktoś wcześniej tak beznadziejnie się zachowywał. Dno i tyle.

Jak się nie uspokoi, to kiedyś może trafić kosa na kamień i będzie się tłumaczyć na podstawie art.216 KK, bo takie zachowanie jest zwyczajnie karalne.
Pamiętam ten wątek Pusheen. Dla mnie już wtedy brzmiała, jak ktoś z obsesją. Nie wszystko w tamtej historii miało ręce i nogi. Pisała coś w stylu, że boi się, że ktoś ujawni jej zdjęcia z okresu dzieciństwa, wczesnej młodości. Niby źle wtedy wyglądała (wtf? przecież była dzieckiem).
Wiele jej późniejszych postów ten było 'nieco' alarmujących.
Natalie_Alex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-04-19, 13:54   #1487
980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328
Konto usunięte

Cytat:
Ale on sobie raczej sobie "wesoło" trollował ogólnie. Nikogo zdaje się nie nękał i nie wypisywał ludziom głupot na PW.
Mam info, że nękał jedną użytkowniczkę.

980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-04-19, 13:59   #1488
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Nękał, wypisywał do jednej z użytkowniczek, stalkował ja, ona miała firmę i chyba nawet wyśledził jaką i wystawiał negatywne komentarze na Googlach

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-04-19, 14:03   #1489
Norluka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Natalie_Alex Pokaż wiadomość
Pamiętam ten wątek Pusheen. Dla mnie już wtedy brzmiała, jak ktoś z obsesją. Nie wszystko w tamtej historii miało ręce i nogi. Pisała coś w stylu, że boi się, że ktoś ujawni jej zdjęcia z okresu dzieciństwa, wczesnej młodości. Niby źle wtedy wyglądała (wtf? przecież była dzieckiem).
Wiele jej późniejszych postów ten było 'nieco' alarmujących.
O jaki wątek chodzi?
Norluka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-04-19, 14:08   #1490
Natalie_Alex
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Norluka Pokaż wiadomość
O jaki wątek chodzi?
Pierwszy wątek Pusheen.

Ten: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1284503

W ogóle teraz przejrzałam ten wątek i on nadaje się do Perełek.
Pusheen tam pisze, że facet straszy ją, że wyśle jej znajomym jej jakiś stary watek z tego forum, gdzie pisze o problemach z refluksem. I dla niej to większy powód do wstydu niż np. ujawnienie nagich zdjęć.

Edytowane przez Natalie_Alex
Czas edycji: 2023-04-19 o 14:42 Powód: nie chcę dublować postów
Stary 2023-04-19, 14:17   #1491
pempek
Zakorzenienie

Pamietam ta akcje z edanem i emmanuelle noir (coś w ten deseń nick), rzeczywiście ja prześladował na priv, twierdził ze chciała się z nim bliżej poznać i ze do niego wypisuje, a było odwrotnie zdaje się 🤷🏻☠♀️

Stary 2023-04-19, 14:48   #1492
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Cytat:
Pamietam ta akcje z edanem i emmanuelle noir (coś w ten deseń nick), rzeczywiście ja prześladował na priv, twierdził ze chciała się z nim bliżej poznać i ze do niego wypisuje, a było odwrotnie zdaje się 🤷🏻☠♀️
Czyli jednak również "nachodził" na PW. Nieźle.

Jeżeli chodzi o Pusheen to miałam czasami wrażenie, że to ktoś ze spektrum autyzmu (nawet chyba ktoś ją o to pytał), czasami że po prostu trolluje, a czasami nawet, że to automat, sztuczna inteligencja. Dziwny użytkownik.
Stary 2023-04-19, 14:53   #1493
980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328
Konto usunięte

Cytat:

Jeżeli chodzi o Pusheen to miałam czasami wrażenie, że to ktoś ze spektrum autyzmu (nawet chyba ktoś ją o to pytał), czasami że po prostu trolluje, a czasami nawet, że to automat, sztuczna inteligencja. Dziwny użytkownik.
Ja większość jej postów pomijałam, bo dostarczały za dużo wtf.

980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-04-19, 14:55   #1494
milka_70
Wtajemniczenie

Cytat:

Szkoda, że odstraszyła Lady od forum

milka_70 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-04-19, 14:59   #1495
pempek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natalie_Alex Pokaż wiadomość
Pierwszy wątek Pusheen.

Ten: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1284503

W ogóle teraz przejrzałam ten wątek i on nadaje się do Perełek.
Pusheen tam pisze, że facet straszy ją, że wyśle jej znajomym jej jakiś stary watek z tego forum, gdzie pisze o problemach z refluksem. I dla niej to większy powód do wstydu niż np. ujawnienie nagich zdjęć.

Ło matko, ten wątek to jedno wielkie WTF

Tak się dziewczyna martwiła ze nie będzie miła wpływu co o niej piszą na forum w hameryce jak usunie konto, a ziściło się na wizażu
Widać ze dziewczyna ma jakiś problem i pewnie Lady stała się jej ofiarą jak ten amerykański koleś.

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Swoją drogą ja bym nawet pewnie nie zauważyła ze ktoś mnie nęka na pw bo dostaje jedna wiadomość na rok i nawet tam nie zaglądam

Stary 2023-04-19, 14:59   #1496
rejczeI
Wtajemniczenie

Więcej tu jest osób ktorym się żyje całkiem przyjemnie więc czepic się jednej konkretnie tym bardziej dziwnie tak.
Stary 2023-04-19, 15:05   #1497
4d032753774d1a68efa6ccfc57dfedd4115cfe72_6584d22253d76
Konto usunięte

Cytat:
Nękał, wypisywał do jednej z użytkowniczek, stalkował ja, ona miała firmę i chyba nawet wyśledził jaką i wystawiał negatywne komentarze na Googlach

O matko, nie wiedzialam o tym.

Mowcie sobie co chcecie ale dla mnie takie zachowania nie sa normalne. Za tym stoja chyba jakies problemy psychiczne.
4d032753774d1a68efa6ccfc57dfedd4115cfe72_6584d22253d76 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-04-19, 15:07   #1498
Lumimi
Zakorzenienie

[1=26cabbdd88f595c38f9b7f8 139ef1472f28f75bc_65628a8 226dae;89560096]Plus kto wie, co psychicznej łasce strzeli do głowy. Czy nie zacznie szukać w prawdziwym świecie.

Po za tym dlaczego push tak się uwzięła na Lady?[/QUOTE]Dokładnie. Co z tego że ja zablokuje, przestanie pisać jej okropne rzeczy. Jak będzie stalkowac ja na wątkach i jakoś uda skojarzyć jej się coś i znajdzie ja w realnym życiu? Przecież nie da się zrobić żeby ona nie widziała postów bo wystarczy że się wyloguje.
Jako osoba co miała doczynienia ze czyimś stalkerem powiem tyle. Jak najszybciej wiać i się nie oglądać za siebie!

Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
Lumimi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2023-04-19, 15:48   #1499
Natalie_Alex
Zadomowienie

Cytat:
Ło matko, ten wątek to jedno wielkie WTF

Tak się dziewczyna martwiła ze nie będzie miła wpływu co o niej piszą na forum w hameryce jak usunie konto, a ziściło się na wizażu
Widać ze dziewczyna ma jakiś problem i pewnie Lady stała się jej ofiarą jak ten amerykański koleś.

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Swoją drogą ja bym nawet pewnie nie zauważyła ze ktoś mnie nęka na pw bo dostaje jedna wiadomość na rok i nawet tam nie zaglądam

W ogóle ten motyw, że jakiś super haker z innego kontynentu włamał się do jej komputera i ukradł jej zdjęcia z dysku, po tym jak gadali na forum, świadczy o tym, że ona ma jakąś manię prześladowczą. Normalnie pomyślałabym, że to jakiś trollowy wątek dla śmiechu, ale ona udzielała się bardzo regularnie już po tym wątku.
Stary 2023-04-19, 16:21   #1500
Natalie_Alex
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez chimay Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Po raz setny: NIE, PUSHEEN TO NIE KOPNIENTA.
Jaki był wcześniejszy nick Pusheen?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości