|
|
#1711 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
Kachulko dziekuje za komplement
oraz za opis nauk Najbardziej mnie interesuje to czy trzeba cos mowic ale jak wszystko opowiadaja to nie jest zle hihiKasiasiar dziekuje Mloda ciagle narzeka, ze jest gruba, a w tej suknii barrrdzo szczuplo wygladala, a brat to ponad 100kg zywej wagi, przystrzyzony tutaj na zdj na milego wygdala, ale normalnie rodzina tego o nim powiedziec nie moze niestety...Jak bede miala inne zdj tzn profesjonalne to wrzuce, bo tutaj, jak Kasia zauwazyla to oczka pozamykane itd ![]() Nie ma to, jak wrocic do domu
|||||||||||||||||||||
|
|
#1712 |
|
Zadomowienie
|
Jestem szurnięta. Postanowiłam sobie wynagrodzic ciężki dzień w pracy nowymi butami i...kupiłam 3 pary butów
Wszystkie w tym samym stylu ![]() Czerwone i brazowe miały takie tandetne kwiatki i motylki przywiązane złotym sznurkiem w miejscu kokardek. Kupiłam rzemyki i zastąpiłam "to coś".
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
fajne te czerwone i brązowe
|
|
|
|
#1714 |
|
Wtajemniczenie
|
ja juz po pracy
Olu bardzo fajne butki nikitko jak tam po wywiadowce? kasiasiar wybralas juz bukiet slubny? kachulo tobie rowniez milego dnia w pracy Monia zdrowka zycze Marcelinko widze ze przygotowania ruszyly ![]() kinia juz nie dlugo bedziesz piracici sama autkiem zobaczysz Madziu ale masz fajowy avekk |
|
|
|
#1715 |
|
Rozeznanie
|
witam!!ja dzisiaj wczesniej bo zle sie czulam w pracy,bolal mnie zoladek i sie zwolniam i teraz siedze sobie w domci
za oknem sloneczko i bardzo ladna pogoda tylko ja w niedobrej formie..zrobilam zdjecia moich zakupow i postaram sie dodac..ola fajne buciki...mi w oko wpadly te czerwone |
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
Madziu kotek sliczny sama bym takiego przygarneła ![]() Marcelko fotki super , ty slicznie wyglądałas młoda też a pan młody ![]() Olu super bucki ale aż 3 pary ![]() Aga twoje zakupy tez fajniutkie ![]() zebranie OK klasa będzie ekologiczny, fajne wycieczki beda i wogule bedzie fajnie młody dostał pierwsza ocene z polaka 4 jak na niego to super mu poszło ![]() ja jestem w 3 klasowej ![]() pozdrawiam miłego wieczoru |
|
|
|
#1717 |
|
Raczkowanie
|
Anieze widze że zakupki się udały
Olu super butki mi się podobają te brązowe Nikitko jak tam po wywiadówce ? zgadnij_ms ja nie dostałam zdjęć wyśle ci maila na PW Mijalea mam nadzieje że z bioderkiem będzie wszystko dobrze Monia zdrowiej szybko Kachulko to smutne że nie zobaczysz TŻ nawet w weekend ![]() Kasiasiar to u ciebie pogoda nie za ciekawa dzisiaj była a u nas tak gorąco było że ciężko wytrzymać mała nawet dobrze zniosła wiadomość o odejściu króliczka na początku była zmartwiona tym że to od niej się tą chorobą zaraził ale wytłumaczyłam jej co i jak i już jest ok jeszcze raz wam dziękuje |
|
|
|
#1718 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
|
|
#1719 |
|
Zadomowienie
|
Zdublowałam wpis
![]() Storczyku właśnie miałam pytać jak mała zniosła tą wiadomość
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Marta ciesze sie, ze corcia nioe za m ocno przeżyla odejście kroliczka
Nikitko gratulacje dla synka z 4 ![]() A my juz po baseniku i saunie Male dzieci, dorosli, dziewczyny z długimi włosami, nikt doslownie nie suszy włosów. Tylko wychodza tak na dwór Jestem jedyna osoba, która suszy wlosy Olu dobra decyzja z butkami, grzech nie wykorzystac takiej promocji
|
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
witam Was wszystkie
przepraszam, ze sie nie odzywam, jutro Wam to wynagrodze ![]() Madziu sliczny avatarek Marcelko dziekuje za fotki swietnie wygladalas, nie dziwie sie, ze J sie tak do slubu spieszy![]() Anieze fajne ciuszki no niezle wczesniej tyle torebek za jednym zamachem a teraz tyle butkow![]() Olu fajne buciki no i promocja tez niczego sobie ![]() wiecej odpisze jutro, bo jestem "wscieknieta" po dzisiejszej wizycie u GP lekarka jak zwykle mnie zdenerwowala!! jak jej powiedzialam o IVF i zlych wynikach nasienia to pierwsze jej piekne pytanie to bylo czy bede brala nasienie partnera czy kogos innego……………….. az mnie z nog scielo……………. odpowiedzialam, ze mojego……… a nie innego….. dla mnie ta druga mozliwosc nawet nie wchodzi w gre, moze inaczej bym myslala, gdyby maz w ogole nie mial plemnikow czy cos ale w takiej sytuacji to co to za pytanie?!!!!! po drugie pozniej jej powiedzialam o zabiegu na zylaki meza i ze lekarka powiedziala, ze jak nasienie sie po tym poprawi do 8-10% zdrowych plemnikow to pomysla o leczeniu…….. a ona mi na to kreci glowa, krzywi sie i mowi, ze to „rubbish” czyli smieci!!!!!!!! czyli ze nasienie, plemniki mojego meza to smieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! wyobrazacie sobie to?????!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! normalnie plakac mi sie chce przez ta glupia krowe!!! a lekarka w dodatku to Polka……….. mieszka tutaj od wielu lat ale normalnie ma polskie pochodzenie, polskie imie, nazwisko…….. jezyka juz w znacznym stopniu zapomniala…….bezczelne babsko!! pozniej mi zaczela cos gadac, ze IVF to mane szanse, ze to tylko 1 na 5 sie udaje i ze nie powinnismy tyle czekac na to panstwowe bo to za 2 lata tylko w miedzyczasie pojsc gdzies prywatnie zrobic…….. i takie rozne bzdety.. pozniej zapytala ile mam lat i ile lat ma maz i powiedziala tylko, ze dobrze, ze to teraz juz jest, bo jezeli jestem w mlodym wieku to prawdopodobienstwo powodzenia jest duzo wieksze i zebym nie zwlekala. na koniec dodala tylko, ze GP nie maja mozliwosci wpisywac na liste oczekujacych na IVF i ze musi mnie najpierw skierowac do szpitala i tam juz jak sie ze mna umowia to z nimi bede zalatwiac wszystko……….. chciala mnie skierowac, ale glupia strona juz po raz kolejny nie chciala zadzialac…… powiedziala, ze zrobi to pozniej. ciekawe czy nie zapomni……bo juz raz sie jej zdarzylo!
|
#1722 |
|
Zadomowienie
|
Mężatko szkoda słów, co to za lekarka bezduszna.
|
|
#1723 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Asiu brak slow na cala medycyne w Anglii... Z tego co opisujesz to jest przerabane z nimi wszystkimi...
Trzymajcie sie dzielnie kochani ![]() Olu to zes zaszalala, ale musze Ci powiedziec, ze za 55zl to niezle zyskalas Azzz nie szkoda kasy Kasiasiar juz gdzies o tym slyszalam, nie wiem czy nie w programie "Europa da sie lubic", ale cos o tym nie suszniu wlosow mi sie obilo o uszy Agnieszko, Martusiu i Moniu zdj poszly na poczte ![]() Kupilismy pralke http://www.electrolux.pl/node38.aspx?productId=10412
|||||||||||||||||||||
|
|
#1724 |
|
Zadomowienie
|
Gratuluję pralki, ja ze swojej cieszyłam się jak głupia
|
|
#1725 |
|
Wtajemniczenie
|
Marcelinko gratuluje nowej pralki
nikitko to fajnie ze jestes w 3klasowej Olu to faktycznie warto bylo kupic 3pary Aga fajne ciuszki Marta a bedziecie chcieli miec inne zwierzatko? kasiasiar kurcze dziwnie tak w mokrych wlosach moze nie chca tracic czasu na sluszenie![]() mezatko brak slow poprostu wlasnie zjedlismy racuchy na kolacje ![]() zaraz zmykam |
|
|
|
#1726 |
|
Rozeznanie
|
nie moglam wczesniej dodac wszystkich zdjec bo cos wizaz mi nie chodzil ale teraz moze uda sie troche dodac bo troche moje zakupy byly wieksze..
mezatka to faktycznie ta lekarka to jakas dziwna kobieta!! |
|
|
|
#1727 |
|
Rozeznanie
|
i jeszcze kilka
|
|
|
|
#1728 |
|
Rozeznanie
|
i jeszcze jedno
|
|
|
|
#1729 |
|
Rozeznanie
|
co za dzien!!leze praktycznie plackiem i nic nie ram rady robic tak sie fatalnie czuje!
gratuluje pralki!!taki zakup jest niezbedny w domciu! mezatka to co teraz zamierzacie leczenie czy jak? nikita dobrze zesynek zbiera dobre oceny,tym bardziej ze to dopiero poczatek.. |
|
|
|
#1730 |
|
Zadomowienie
|
Anieze, zaszalałaś
Podobają mi się ciuszki, które kupiłaś, zwłaszcza ten szary sweterek (tunika?) i zielona bluzka.Misia, ale mi smaka na racuchy zrobiłaś, już wiem co zrobię na kolację , a tu jeszcze cały dzień w pracy musze wytrzymać
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
Martus ciesze sie ze mało jakos zniosła wiadomość o króliczku, a jak tam jej zdrówko wraca juz do przedszkola czy trzymasz ją jeszcze w domu? Marcelko fajnie że pralke sobie kupiliscie od czegos trzeba zacząć Asiu szkoda słów na takich lekarzy , ale nie załamuj sie mam kolerzanke co miała inseminacje z nasienia męża(miał słabe wyniki) i chyba za drugim razem sie udało wiec warto próbowac bo to tansze od Invitro. Co nas nie zabije to nas wzmocniAguś fajne zakupy, ja cie podziwiam ze chodzisz w takich obcasach ![]() Aniu smaka narobiłas tym jedzonkiem ![]() Ciekawa jestem jak tam Ania , morlziwe że juz wróciła z tej tunezji bo dzis 11 wiec morze juz jest w domku ![]() wybrałam sobie date na ślub kościelny jak wszystko pójdzie OK to 17.10.09. Miłego dnia dziewczyny |
|
|
|
#1732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale butki to juz nasze male "zboczenie" ![]() Marcelko, a ja zadnych zdjec nie mam Asiu, mialam cie juz wywolywac wczoraj...nic sie nie martw ta bezczelna doktorka, przeciez i tak bedzie jak ma byc czyli dobrze Ja dzisiaj biegne do ginka, pierwszy raz po porodzie, ciekawe czego sie dowiem ![]() I rano jak zwykle sprint, zeby sie wyrobic. Malego wpakowalam w kosz na kolkach i jezdzil ze mna do lazienki, grzecznniutko pozwolil mi sie umyc i wysuszyc wlosy a teraz spi... No i czekaja mnie tabsy prawdopodobnie, takie dla karmiacych, mini pigulka jak tlumaczyla mi polozna mozna je brac bez czekania na okres. Maly zostanie z malzem, troche mam stresa, bo po naszym przyjezdzie z Polski Edward jakby nie poznaje tatusia Jestesmy juz kilka dni w domu, ale maz jest tylko wieczorem z malym, raptem 2-3 godziny. Mam nadzieje, ze sobie obaj ze soba poradza
|
|
|
|
|
#1733 | |||
|
Zakorzenienie
|
Asiu przykro z powodu takiej durnej lekarki, ale trzymam kciuki, żeby jednak wszystko Wam się ułożyło
Cytat:
Cytat:
teraz trzymam kciuki, żeby wszystko poszło po Waszej myśli Cytat:
a ja właśnie biegnę kawki zaparzyć jak co rano , bo inaczej to jestem dętkabuziaki i miłego dnia |
|||
|
|
|
#1734 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() Jak to napisala Nikitka, od czegos trzeba zaczac, zeby pozniej nie wylozyc wszystkiego ![]() Agnieszko gdzie Ty te wszystkie rzeczy trzymasz?? Udane zakupy to trzeba przyzznacc Nikitko i Ty preferujesz pazdziernik hihi ?? Kurcze chyba musze sie wylamac, bo bedziemy tydzien po tygodniu ![]() Kinia kawusia jak codzien na ozywienie ![]() Olu pogodziliscie sie juz?? ![]() Madziu juz szukam Twojego e-maila i wysylam ![]() Martus czasami dzieci szybciej cos przyswoja, jak dorosli, wiec dobrze, ze malutka nie wziela az tak do siebie smierci kroliczka...
|||||||||||||||||||||
|
|
#1735 |
|
Raczkowanie
|
mężatka ale ci się lekarka trafiła
Marcelko dziękuje za zdjęcia wyglądałaś bardzo ładnie gratuluje zakupu pralki ![]() Nikitko dobrze że twój synek już na początku dobre oceny zbiera anieze mam nadzieje że dzisiaj już lepiej szię czujesz Mijalea powodzenia u lekarza wysłałam małą już wczoraj do przedszkola mam nadzieję że pochodzi dłużej niż ostatnio a co do zwierzaczka to ja nie bardzo bym chciała mieć teraz nowego ale mała ma taką dobrą ciocie że chyba dostanie nowego króliczka więc nie mam wyjścia
|
|
|
|
#1736 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam was kochane
Dziękuje za życzenia zdrówka, ale póki co nie widzę poprawy niestety. Mam nadzieję, że przejdzie mi to w ciągu kilku dni. Biorę od wczoraj leki zapobiegawcze ![]() Madziu śliczny avatarek Domyślam się, że to mały Edzio ![]() Olu fajne butki ![]() Anieze Ty to zawsze szalejesz z tymi zakupami
|
|
#1737 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Marto dziekuje
![]() Madziu poszedl do Ciebie e-mail kochane
|||||||||||||||||||||
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelko dziekuje
Zdjecia super, wygladalas na parwde slicznie, a J sie nie zalapal ?
|
|
|
|
#1739 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry kobietki
milego dnia wam zycze
|
|
|
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marcelko dla mnie nie ważny jest miesiąc tylko 17 w dacie a sobota jedynie wypada w październiku chyba że ślub Kośćielny morzna i w tygodniu zorbić dla mnie to nie problem bo i tak bez wesela będzie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.

oraz za opis nauk
Najbardziej mnie interesuje to czy trzeba cos mowic
ale jak wszystko opowiadaja to nie jest zle hihi

Wszystkie w tym samym stylu 

młody dostał pierwsza ocene z polaka 4 

i Kubus