![]() |
#1861 |
Pani żona :)
|
Dot.: Miejsce dla każdego- pogaduchy, ploteczki
Dzisiaj pogoda znowu jak na jesieni...
Ja bym chętnie chodziła na spacery, ale za długo nie mogę chodzić bo mnie boli brzuch :/ Takie 20 stopni to idealna pogoda. Oby szybko wróciło do wiosennych temperatur. Wysłane z mojego moto g(60) przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#1862 |
Animal Liberation
|
My dzisiaj idziemy odwiedzić naszego księdza, szef mojego chłopaka (założyciel jednej z największych firm budowlanych na całym Pomorzu, facet zbudował potęgę od zera) ma takie hobby, że co jakiś czas wynajmuje ciężarówki, jadą do Portugalii, Hiszpanii i przywoża wino (w prezencie, nie na sprzedaż) księżom ze szczecińskich parafii, żeby pili to co dobre
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Snowdrop_ Czas edycji: 2023-04-25 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1863 |
Czarna owca
|
Szczerze mówiąc konfederatów unikam jak ognia i na pewno z żadnym bym się nie związała
![]() Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1864 | |
Animal Liberation
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1865 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1866 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1867 |
Animal Liberation
|
Poglądami, polityką i pasjami można się różnić, ja w domu rodzinnym mam cały przekrój (ja sama jestem nie wiadomo kim pod względem poglądów polit.).
Zmieniając temat na bardziej mnie interesujący, zaopatrzyłam się ostatnio w cudowne żele pod prysznic już z kolekcji letnich, w drogerii Natura takie olejkowe, jedne pachną połączeniem gruszki z miętą a drugie jak Mandarine Basilic Guerlain, piękne ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1868 | |
Czarna owca
|
Cytat:
Właśnie wczoraj robiłam przegląd żeli pod prysznic i mam parę ciekawych opcji do wyboru ![]() Pogoda dziś fajna, chłodno ![]() Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1869 |
Animal Liberation
|
My powoli zaczynamy załatwiać formalności do ślubu cywilnego, a kościelny chciałabym tak za półtora roku, dwa lata.
Z powodu fascynacji kolejnym regionem Francji, krainą winnic - Burgundią, mam ostatnio fazę na winogronowe zapachy w kosmetykach, i tak po So Elixir Purple (niektórzy mówią na nie "zapach Mentosów winogronowych, choć ja czuję i kadzidło), dzisiaj idę cieszyć się pielęgnacją z żelem Dermacol Grape & Lime, a później masłem anti-age Organique, kupiłam je ze względu na obłędny winogronowy aromat. Chcę poczuć się jak krzaczek pełen winogron ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj jedna z matek moich dzieci w przedszkolu pochwaliła mój pierścionek zaręczynowy ![]() ![]() ![]() Miło było usłyszeć coś takiego i powrócić wspomnieniami do tamtej chwili (chyba -jak do tej pory- najpiękniejszej w moim życiu) ![]() ![]() ![]() ![]() A za mną ciężka noc- nieprzespana i przepłakana ![]() ![]() Dobrze, że dziś tż miał wolne i z samego rana mógł ją zabrać do weterynarza. Okazało się, że w wyniku jakiejś infekcji kot ma gorączkę. Dostała antybiotyk i lek przeciwgorączkowy. Wszystko zadziałało tak, jak trzeba i teraz jest już zdecydowanie lepiej- T. nadrabia zaległości w jedzeniu i zaczepia nas do zabawy. Za to ja po pracy zapadłam w taką drzemkę, że wyjazd na działkę skończył się na planach... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1871 | |
Animal Liberation
|
Cytat:
![]() U nas też teraz wieczorem pada, wczoraj spałam od 20 do rana dzisiaj, bo taki sam był senny wieczór. Kiedy wychodzi na chwilę słońce to jest pięknie, jednak po tych wszystkich zimnych miesiącach mam już szczerze dość deszczu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1872 |
Animal Liberation
|
Widziałam już pierścionek Gothki, piękny
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1873 | |
|
Cytat:
My ostatnio sterylizowalismy nasza kroliczke, po majówce mamy wizytę kontrolną, ale widać że wszystko jest ok bo dokazuje jak wcześniej ![]() Co do pierścionkow zaręczynowych to ja swój nosiłam tylko od zaręczyn do ślubu, jakoś nie bardzo noszę bizuterie, może że od wielkiego dzwonu ![]() Wysłane z mojego moto g(60) przy użyciu Tapatalka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To prawda- związek z tżtem, nasze małżeństwo, mogę uznać za najlepsze, co przytrafiło mi się w życiu ![]() ![]() A za mną (za nami) kolejna nieprzespana i przepłakana noc ![]() Nasza kicia nadal jest chora ![]() Pobrali Tekli krew i zrobili USG. Podobno to zapalenie pęcherza. Siedziałam nad nią i płakałam całą noc ![]() Dziś zjadła tylko kawałek surowego mięsa ![]() ![]() Przez te wszystkie stresy wypada mi tyle włosów, że za chwilę będę całkiem łysa... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1875 |
Animal Liberation
|
I jak tam z kotełkiem, mocno trzymam kciuki aby mu się poprawiało? Strasznie przykro, że taką ciężką macie majówkę...
U nas dzisiaj nadal słonecznie, całe miasto wyjechało nad morze, więc pusto i spokój, nie ma nikogo w okolicy kto robiłby dzisiaj grilla, poza nami (oczywiście grill dla wegetarian, pieczony serek, warzywa, owoce). Bardzooo mi tego brakowało przez te wszystkie zimne miesiące. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sama nie wiem, czy mam nadzieję na to, że będzie z nią lepiej. Wylałam już tyle łez, że boję się w cokolwiek uwierzyć. Drugi, słoneczny, ciepły i pogodny dzień, spędzam w domu. Nie wyszłam nigdzie, odkąd w sobotę w nocy wróciliśmy od lekarza. Działka, ogród, czekają... Wszyscy gdzieś wyjechali, coś robią. Ja godzinami na przemian płaczę, patrząc na naszą malutką T. ... ![]() Chyba nie powinnam mieć żadnych zwierząt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1877 | |
Animal Liberation
|
Cytat:
![]() Co do wypadania włosów nie doradze, bo lecą zarówno mi, jak i koleżankom, dlatego mimo że chciałabym mieć dłuższe na ślub siostry, znów będę ścinać lada dzień... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1878 | |
|
Cytat:
![]() Ja też nie potrafię patrzeć na cierpienie zwierząt, to dla mnie chyba najgorsze co może być... Wysłane z mojego moto g(60) przy użyciu Tapatalka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1879 |
Konto usunięte
|
Gothka ojej, zdrowia dla koteczki
![]() My spokojnie w tą majówkę, kupiliśmy materiały na zadaszenie tarasu, dzisiaj zamierzamy zacząć działać. Trafiło nam się, że skorzystaliśmy z promocji w Castoramie i dostaliśmy kartę podarunkową na 1800 zł ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1880 |
Animal Liberation
|
My dzisiaj płacimy podatki, za moją działalność jest o wiele więcej niż rok temu (sprzedaż nam trochę spadła, to tylko dzięki Nowemu Ładowi ten dodatek + standardowe podatki...). Widać jak bardzo polski rząd nie lubi przedsiębiorców.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- 1,5% oczywiście na zwierzęta, jak zawsze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Snowdrop_ Czas edycji: 2023-05-02 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1881 | |
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;89570066]Gothka ojej, zdrowia dla koteczki
![]() My spokojnie w tą majówkę, kupiliśmy materiały na zadaszenie tarasu, dzisiaj zamierzamy zacząć działać. Trafiło nam się, że skorzystaliśmy z promocji w Castoramie i dostaliśmy kartę podarunkową na 1800 zł ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]Wow, super jest trafić na taką promocje. Właśnie jak ktoś buduje/remontuje to takie promocje są super opłacalne. Cytat:
Wysłane z mojego moto g(60) przy użyciu Tapatalka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1882 | |
Animal Liberation
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Snowdrop_ Czas edycji: 2023-05-02 o 22:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1883 |
|
U nas strasznie komplikują ostatnio system podatkowy. Już z nowym ładem pokazali w ubiegłym roku jak kombinują że powprowadzali masę bubli prawnych które potem próbowali odkręcać.
Gothka jak kotek? Wysłane z mojego moto g(60) przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#1884 |
Animal Liberation
|
Co robicie/ jaki plan na weekend? Ja do połowy kolejnego tygodnia będę w domku na wsi na Kujawach, trochę się stęskniłam bo wiosną na wsiach są cudowne krajobrazy, wszystko kwitnie, ale też wiem że czeka nas robota, bo jedziemy z chłopakiem i mamą robić tam w ogrodach i przy domu po zimie, zawsze są jakieś naprawy.
Niemniej można trochę odciąć się od miasta i pośpiechu, a też ten Wieniec Zdrój to w sumie uzdrowisko i klimat jest fajny. Psiaki pobuszują po zielonym terenie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1885 |
Zakorzenienie
|
U nas weekend ma być brzydki
Jutro rano idę na zajęcia FBW na siłownię, później musimy usiąść do zaproszeń ślubnych, bo w czerwcu jedziemy do mnie na wieś i chcemy tam rozdać pierwszą część. Wczoraj i dzisiaj dłubaliśmy w przydomowym ogródku, sadziłam różne kwiaty, TŻ rzeczy techniczne ogarniał ![]() Kupiliśmy też leżaki, więc teraz tylko czekać aż kwiaty ożyją, trawa wyrośnie i można się rozkoszować latkiem w pełni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1886 | |
Zakorzenienie
|
Wygląda na to, że najgorsze za nami
![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj Tekla świętowała swoje 3. urodziny ![]() Antybiotyk jeszcze chwilę zostaje, za jakiś czas zrobimy badania moczu. Poza tym dostaliśmy preparat na stres. Bardzo dziękujemy za wszystkie kciuki i dobre myśli za zdrowie naszej malutkiej T. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja oglądam kątem oka koronację króla Karola... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1887 |
Zadomowienie
|
U nas też weekend brzydki, wieje, co chwilę kropi, więc siedzę w domu i nadrabiam zaległości w czymkolwiek się da, książki, seriale, ogarniam kwiaty itp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1888 |
Animal Liberation
|
Na razie jest tak średnio ciepło, ale grunt że już nie pada (niewprawionym okiem widać, że kujawskie ziemie są bardziej wysuszone niż te na Pomorzu, musi tutaj być o wiele mniej dni z deszczem niż u nas. Dla nas to plus, dla roślin minus, bo wiele drzew i krzewów jest podeschniętych...).
Najlepszy klimat to byłby ze słońcem i dobrymi opadami. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1889 | |
Czarna owca
|
Cytat:
![]() Sent from my M2101K6G using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1890 | |
Animal Liberation
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.