![]() |
#361 |
hakuna matata
|
Dot.: Eurowizja 2023
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
Wcale się nie dziwię. Gdzie spojrzę na YouTube na jakieś materiały eurowizyjne, to komentarze (i to wcale nie tylko Polaków), że jej wybór to skandal, okradzenie Polski z szansy na dobre miejsce itd. Okazało się, że "zepsuty Zachód" się jednak nie podniecił świeceniem pośladkami (cóż z tego, że jędrnymi i kształtnymi) w teledysku, tylko liczył na dobrą piosenkę i wykonanie na poziomie.
![]() |
#363 |
Zakorzenienie
|
Na eurowizyjnym tik toku można zobaczyć fragmenty z prób, między innymi z Blanka
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka Edytowane przez karawanna Czas edycji: 2023-05-02 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 | |
hayat güzeldir ₊⋆ ☽
|
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=gJse...nnel=Poll%21TV No i jednak był revamp i będzie ten dance break, o którym już mówiła od dłuższego czasu.
![]() |
![]() |
#365 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Zadomowienie
|
Ja tam jakiegoś wielkiego progresu w przypadku Blanki nie widzę ,może jedynie na tej zasadzie ze było tak źle ze gorzej już być nie mogło .A te wizualizacje ręki strasznie dziwne .Poza tym nawet jakby zaśpiewała jak anioł to kibicować jej nie będę
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Zadomowienie
|
Mam to samo. Wokalnie może być najlepszą w całej Eurowizji (w co wątpię) a i tak nie będę jej kibicować. No może ten występ na próbie był lepszy niż na preselekcjach. Jednak jej występ na preselekcjach to była tragedia i w sumie nie trudno żeby wypadła lepiej. Mam nadzieję, że nie dostanie zadyszki od tych ruchów w czasie występu.
Jestem bardzo zajęta w tym tygodniu i nawet nie mam czasu oglądać nic z prób. Będę w takim razie zaskoczona w czasie półfinałów i finału.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#368 |
Zadomowienie
|
Jest lepiej pod względem wizerunkowym. Poprzednio była słodko landrynkowa nastolatka teraz jest kobieta. Rozpuszczone włosy na plus. Widać inspiracje Chanel z Hiszpanii, ale piosenka orginalna nie jest więc i wizualnie prochu nie wymyślą. Jak nie dostanie zadyszki i ze stresu nie będzie fałszować to wstydu nie będzie, ale finału też nie (nawet gdyby zrobila kilka szpagatów, mostek i stanie na rękach).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-05-03 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
hayat güzeldir ₊⋆ ☽
|
O tym samym pomyślałam jak widziałam te urywki z prób
![]() Tu macie jeszcze więcej przebitek: https://www.youtube.com/watch?v=ktLb...%BAmyRazem.TVP Co do tych wizualizacji dłoni - średnio mi się to podoba, ale słuchałam opinii innych i sporo osób mówiło, że to dosyć mądre posunięcie i chwytliwy motyw, że niby każdy może to powtórzyć. Szukając plusów - Blanka wygląda o niebo lepiej niż na preselekcjach (kozaczki poszły w odstawkę - dzięki Bogu!). Ten dance break - dobrze, że jest bo piosenka jest tak generyczna, płaska i nijaka, że chociaż cokolwiek się tam będzie działo. Wydaje mi się też po tych urywkach, które widziałam, że Blanka całkiem sobie radzi w tańcu. Ps. tak, nadal jestem team Jann, tak od początku Janek był moim top 1, ale chociaż staram się znaleźć jakiekolwiek plusy w występie Blanki.. ![]() A co myślicie o strojach tancerzy? dla mnie jakoś tak od czapy i w ogóle z Blanką mi się nie zgrywają..
» magister ❀ • żona 🕊 Edytowane przez leille Czas edycji: 2023-05-03 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę całkiem sporo komentarzy, że jest progress wokalny (chociaż kto wie, czy to wykupione czy nie), a ja tam cały czas słyszę nagrany chórek, który mocno zagłusza głos Blanki ![]() Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Zakorzenienie
|
Coś na Dzienniku Eurowizyjnym widzę komentarze, że znowu będą wrzucone te animacje-nakładki na występie Blanki, jak było rok temu u Krystiana?
Czy ktoś się orientuje, czy Artur Orzech będzie komentował tegoroczna Eurowizje na swoim kanale yt, jak rok temu? Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
hayat güzeldir ₊⋆ ☽
|
https://www.youtube.com/watch?v=V1Dh...annel=ESCBarty
To tylko fragment no, ale.. - Blanka ile chcesz efektów? - TAK ![]() Nie wiem jak to w całości będzie wyglądać, jak będzie wyglądał cały dance break, ale wolałabym intensywną pracę kamer i światła podbijającą rytm w dance breaku niż ten efekt, który tu widzimy..
![]() |
#375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 | |
hayat güzeldir ₊⋆ ☽
|
Cytat:
Już cisną bekę, że Polska co roku i na dorosłej i na dziecięcej Eurowizji wciska tych efektów na potęgę nie znając granic przez co robi się jeden, wielki kicz. Less is more. Przecież można wykorzystać tego typu rzeczy, ale nie w takiej ilości.. co za dużo to niezdrowo. Tak ogólnie rzecz ujmując nie idzie to w dobrym kierunku..
![]() |
![]() |
#379 |
Zadomowienie
|
Dobre cyrki działy się też przy wyborach propozycji w Grecji i Rumunii XD
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Btw San Marino wysłało serio świetny zespół, obczaiłam trochę ich innych piosenek i kurde niebo a ziemia w porównaniu do ich konkursowej propozycji xD Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- A tak zapytam: gdybyście miały wybrać miss i mistera konkursu to kto by to był? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#380 | |
hayat güzeldir ₊⋆ ☽
|
Cytat:
![]() ![]() Co do Mistera.. szczerze mówiąc nie wiem, nikt wizualnie nie robi na mnie wrażenia wow. Teoretycznie w mój typ wpisuje się np. Marco Mengoni czy David Meilak (Dav. Jr) z zespołu The Busker. Tylko tak jak wyżej pisałam nie ma tu tego ,,wow'' + ja też niby mam swój typ a i tak różni mężczyźni mi się podobają, muszą mieć po prostu to ,,coś'' ![]() ![]() Edit: właśnie oglądam urywki z turkusowego dywanu, Chorwaci są odklejeni w tych swoich strojach ![]()
» magister ❀ • żona 🕊 Edytowane przez leille Czas edycji: 2023-05-07 o 16:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Zadomowienie
|
Moje dziecko mnie dziś katowalo w aucie piosenka Chorwatów i stwierdziło ze są najlepsi i powinni wygrać
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja totalnie nie jestem #teamblanka, wręcz przeciwnie, uważam że wysłaliśmy prawie najgorsza piosenkę z naszych preselekcji, każdy wybór oprócz Aleny serio byłby lepszy. ale mam w głowie to co mówił Janek po preselekcjach i później na lajwach, o niehejtowaniu i wspieraniu Blanki, i mimo że Bejba jest dla mnie totalnie memem, to po tych wizualizacjach jest mi po prostu szkoda dziewczyny. Talentu wokalnego za dużego nie ma, piosenkę ma raczej niskich lotów ale widać że włożyła w ten występ bardzo dużo pracy, że wzięła sobie do serca wiele uwag, sam występ zapowiada się BARDZO eurowizyjnie (jest dancebreak, zdzieranie sukienki, coś tam jeszcze czego już nie pamiętam), w sumie to mógłby być nasz najlepszy stageing w ostatnich latach (oczywiście mówimy o stageingu "w klimacie Eurowizji" a nie o widowisku wizualnym na wysokim poziomie). tymczasem pan reżyser fan efektów z lat 80/90 postanowil jej to wszystko rozwalić. Nie wiem czy widzialyacie, ale po tej próbie internet wybił filmikami "występ XYZ, gdyby robili go Polacy". No beka na maksa. A ten przesyt otrzymał już nawet w zeszłym roku swoją nazwę, mówi się, że taki przeladowany tanimi efektami występ jest... OCHMANIZED. to przez to co ten sam pan reżyser zrobił w zeszłym roku z występem Ochmana. Edytowane przez silesianna Czas edycji: 2023-05-08 o 20:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
Jeśli ktoś, tak samo jak ja, nie wyobraża sobie Eurowizji bez głosu Artura Orzecha, to właśnie zapowiedział, że tegoroczny finał też będzie komentował na swoim kanale yt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nie mogę dzisiaj obejrzeć półfinału i będę nadrabiać dopiero jutro :-/
Z finałem też będzie ciężko. I dopiero dzisiaj będę przesłuchiwać po kolei wszystkie utwory, zaniedbałam temat. Wysłane z mojego M2004J19C przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Zadomowienie
|
Jak myślicie kto dziś wejdzie ?Moim zdaniem pewnik to Norwegia,Szwecja ,Izrael i Czechy a reszta to serio nie wiem .Jak obejrzę występy to może mi się rozjaśni .
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
Dzisiejszy 1 półfinał:
Norwegia Alessandra – Queen of Kings Malta The Busker – Dance (Our Own Party) Serbia Luke Black – Samo mi se spava Łotwa Sudden Lights – Aijā Portugalia Mimicat – Ai coração Irlandia Wild Youth – We Are One Chorwacja Let 3 – Mama ŠČ! Szwajcaria Remo Forrer – Watergun Izrael Noa Kirel – Unicorn Mołdawia Pasha Parfeny – Soarele și luna Szwecja Loreen – Tattoo Azerbejdżan TuralTuranX – Tell Me More Czechy Vesna – My Sister’s Crown Holandia Mia Nicolai i Dion Cooper – Burning Daylight Finlandia Käärijä – Cha Cha Cha
![]() |
#389 | |
Zakorzenienie
|
Ooo dzięki za podrzucenie kto dzisiaj występuje, bo nawet nie wiedziałam
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.