Panny Młode - Kielce cz. II - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-10, 12:41   #2281
kasiaher
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II

Cytat:
Napisane przez madziadominik Pokaż wiadomość
ja już nie koszmarze . ostatnio nawet nie wiem co mi sie śni
I bardzo dobrze bo napewno będzie EXTRA i wszystko się uda
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 12:57   #2282
DORIS0208
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to DORIS0208

Cytat:

powiem ci jedno. ja wierze w to że nasi bliscy są z nami w tak waznych dla nas dniach i że wspierają nas. mimo że fizycznie ich nie ma są z nami duchowo i są w naszych sercach.
trzeba o tym pamiętać i żyć szczęsliwie dla nich
ja tez tak czuje i wiem ze bedzie z nami!pieknie to wyrazilas!dziekuje!

hehe kasiaher-a CO?napisz pozniej czy na nich sie zdecydowalas.
DORIS0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 13:08   #2283
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez DORIS0208 Pokaż wiadomość
ja tez tak czuje i wiem ze bedzie z nami!pieknie to wyrazilas!dziekuje!

hehe kasiaher-a CO?napisz pozniej czy na nich sie zdecydowalas.
nie ma sprawy napiszę napewno.
Stary 2008-09-10, 13:46   #2284
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:

ja swoją suknie kupiłam w krakowie w salonie evita. jako że jest ona firmy papillo to możliwe że widziałaś ją w paryzance bo oni tam mają suknie tej firmy. do tego 80% metek w paryżance jest ze zdjeciem tej sukienki.
jak byłam tak na początku sierpnia to nie mieli jej w swojej kolekcji. może już sie to zmieniło choć to model z 2007.
No to ciekawa jestem czy to faktycznie ten model czy tylko podobny W każdym bądź razie podobała mi się, bardzo oryginalna i te kolorki...

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 13:53   #2285
mika_am
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość

Pierwsza suknia to ta moja wybrana niestety nie ma zdjęcia z przodu, ale jest piękna, druga też mi wpadła w oko. Ale to wiesz nie wszystko co ładnie wygląda na wieszaku będzie wyglądać na tobie

ta również jest piękna ale oczywiście w bieli musi być.

naprawde świetne sukienki!ta pierwsza najbardziej mi się podoba- mimo że zdjęcie od tyłu zrobione- w wiekszości sukienek strojny jest tylko przód- a ta śliczna!
Moja koleżanka kupiła sukienke prawie rok przed ślubem z przeceny wyniosła ją 1500zł w Cymbelline!
Tak wiec chyba niedługo zacznę chodzic po sklepach!
mika_am jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 14:03   #2286
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mika_am Pokaż wiadomość
naprawde świetne sukienki!ta pierwsza najbardziej mi się podoba- mimo że zdjęcie od tyłu zrobione- w wiekszości sukienek strojny jest tylko przód- a ta śliczna!
Moja koleżanka kupiła sukienke prawie rok przed ślubem z przeceny wyniosła ją 1500zł w Cymbelline!
Tak wiec chyba niedługo zacznę chodzic po sklepach!
Jak chcesz zobaczyć ją i inne modele na żywo i z bliska to idż do M&S Moda na sienkiewicza w Katarzynie ale proponuje iść na Słowackiego Panie są milsze.
A ja czekam na przyjaciółkę bo chcem żeby tylko ona widziała suknię i ewentualnie jeszcze moja mama ale to jeszcze przemyślę.
Stary 2008-09-10, 15:41   #2287
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

ja, wreszcie, ide na regulacje brwi. nie ma to ja dwa dni do ślubu i dopiero zabierać sie za zabiegi upiększajace hehe.
a co do sukienek to ja w dalszym ciagu lubie je ogladac. chodze sobie po mieście i zagladam do salonów. bo to czasami takie małe dzieła sztuki są
Stary 2008-09-10, 16:01   #2288
pharba
Przyczajenie

Witajcie kieleckie Panny Mlode! Ja juz jestem szczesliwa mezatka od sierpnia tego roku i zarowno przed slubem poczytywalam sobie Wasze spostrzezenia i podpowiedzi, jak i teraz od czasu do czasu zerkam tu by zobaczyc co u Was nowego slychac. Prawda jest ze jestescie niezastapiona skarbnica wiedzy. Ja osobiscie chcialam sie podzielic moimi spostrzezeniami i moze ostrzec przed niektorymi firmami, by te Panny Mlode ktore sa jeszcze przed tym pieknym dniem mogly spac spokojnie i wspominac ten dzien jako naprawde wyjatkowy i niezapomniany.
Po pierwsze i chyba najwazniejsze:
- sala - dworek w Maslowie, pech chcial ze wesele mialam w niedziele i niestety co do swiezosci potraw moge polemizowac, moja starsza druhna odpokutowala to dnia nastepnego, wiec nalezy tego pilnowac, ale wiejski stol z zurem staropolskim, stol deserowy i dekoracja jak najbardziej na plus, sala wygladala pieknie, tak jak chcialam, wiec co do tego nie mam zastrzezen
- zespol Ivis z Lublina - rewelacyjnie grali cala noc, jakby ktos chcial namiary to moge podac na priva
- sukienka z Paryzanki - co sie nastresowalam i uplakalam to tylko moja rodzina wie, suknie dostalam w ostatniej chwili, mialam doslownie pol dnia na znalezienie dodatkow, a rekawiczki mama musiala mi kupic beze mnie i okazalo sie ze musialy byc zmniejszane (w niedziele przed samym slubem). Jesli chodzi o Paryzanke to przestrzegam!! Nie dotrzymali terminu ktory napisany byl na paragonie, a pozniej wmawiali rzeczy ktore w ogole nie mialy miejsca, na dodatek oryginal paragonu ktory byl moja wlasnoscia zostal mi zabrany, a jak wezwalismy odpowiednie organy by go odzyskac, to Pani sie wyparla ze nic nie brala. Jak nie chcecie sie stresowac przed samym slubem to nie zamawiajcie sukienek w Paryzance!
- fryzura - szczerze powiem, ze tak rewelacyjnej fryzjerki dawno nie mialam, jest nia juz polecan tu pani Ania Świeboda. Skorzystalam z Waszych rad i umowilam siebie, mame i 7 innych dziewczyn na niedziele i zarowno pani Ania jak i jeszcze jedna dziewczyna wyczarowaly nam wszystkim piekne fryzury. Moja trzymala sie caly nastepny dzien i gdyby nie to ze musialam w koncu umyc glowe to by chyba wytzrymala nastepny dzien. Takze jesli o pania Anie chodzi to dziekuje Wam dziewczyny za podpowiedz, bo rzeczywiscie warto bylo!
- makijaz wykonywalam sama wiec tu Wam nie podpowiem
- wiazanka i dekoracje kwiatowe w kosciele wykonywala znajoma florystka, jakby ktos chcial namiary to moge podeslac, kosciol tonal w kwiatach a wiazanka byla przesliczna, taka o jakiej marzylam

Z grubsza to chyba bylo tyle. Jakbyscie chcialy wiedziec jakies szczegoly o ktorych tu nie wspomnialam, albo dopytac sie o cos innego to sluze pomoca i doswiadczeniem
Jeszcze raz dziekuje Wam za wszystkie cenne rady, dzien slubu to naprawde najwspanialszy dzien w zyciu, tylko nie dajcie go sobie popsuc przez osoby, ktore niekiedy popadaja juz w rutyne slubna i traktuja klienta nie jako tego jedynego ale jako kolejna osobe od ktorej mozna wyciagnac pieniazki.

Pozdrawiam wszystkie Kieleckie Panny Mlode 2008.
pharba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-10, 16:13   #2289
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Cytat:
Napisane przez pharba Pokaż wiadomość
Witajcie kieleckie Panny Mlode! Ja juz jestem szczesliwa mezatka od sierpnia tego roku i zarowno przed slubem poczytywalam sobie Wasze spostrzezenia i podpowiedzi, jak i teraz od czasu do czasu zerkam tu by zobaczyc co u Was nowego slychac. Prawda jest ze jestescie niezastapiona skarbnica wiedzy. Ja osobiscie chcialam sie podzielic moimi spostrzezeniami i moze ostrzec przed niektorymi firmami, by te Panny Mlode ktore sa jeszcze przed tym pieknym dniem mogly spac spokojnie i wspominac ten dzien jako naprawde wyjatkowy i niezapomniany.
Po pierwsze i chyba najwazniejsze:
- sala - dworek w Maslowie, pech chcial ze wesele mialam w niedziele i niestety co do swiezosci potraw moge polemizowac, moja starsza druhna odpokutowala to dnia nastepnego, wiec nalezy tego pilnowac, ale wiejski stol z zurem staropolskim, stol deserowy i dekoracja jak najbardziej na plus, sala wygladala pieknie, tak jak chcialam, wiec co do tego nie mam zastrzezen
- zespol Ivis z Lublina - rewelacyjnie grali cala noc, jakby ktos chcial namiary to moge podac na priva
- sukienka z Paryzanki - co sie nastresowalam i uplakalam to tylko moja rodzina wie, suknie dostalam w ostatniej chwili, mialam doslownie pol dnia na znalezienie dodatkow, a rekawiczki mama musiala mi kupic beze mnie i okazalo sie ze musialy byc zmniejszane (w niedziele przed samym slubem). Jesli chodzi o Paryzanke to przestrzegam!! Nie dotrzymali terminu ktory napisany byl na paragonie, a pozniej wmawiali rzeczy ktore w ogole nie mialy miejsca, na dodatek oryginal paragonu ktory byl moja wlasnoscia zostal mi zabrany, a jak wezwalismy odpowiednie organy by go odzyskac, to Pani sie wyparla ze nic nie brala. Jak nie chcecie sie stresowac przed samym slubem to nie zamawiajcie sukienek w Paryzance!
- fryzura - szczerze powiem, ze tak rewelacyjnej fryzjerki dawno nie mialam, jest nia juz polecan tu pani Ania Świeboda. Skorzystalam z Waszych rad i umowilam siebie, mame i 7 innych dziewczyn na niedziele i zarowno pani Ania jak i jeszcze jedna dziewczyna wyczarowaly nam wszystkim piekne fryzury. Moja trzymala sie caly nastepny dzien i gdyby nie to ze musialam w koncu umyc glowe to by chyba wytzrymala nastepny dzien. Takze jesli o pania Anie chodzi to dziekuje Wam dziewczyny za podpowiedz, bo rzeczywiscie warto bylo!
- makijaz wykonywalam sama wiec tu Wam nie podpowiem
- wiazanka i dekoracje kwiatowe w kosciele wykonywala znajoma florystka, jakby ktos chcial namiary to moge podeslac, kosciol tonal w kwiatach a wiazanka byla przesliczna, taka o jakiej marzylam

Z grubsza to chyba bylo tyle. Jakbyscie chcialy wiedziec jakies szczegoly o ktorych tu nie wspomnialam, albo dopytac sie o cos innego to sluze pomoca i doswiadczeniem
Jeszcze raz dziekuje Wam za wszystkie cenne rady, dzien slubu to naprawde najwspanialszy dzien w zyciu, tylko nie dajcie go sobie popsuc przez osoby, ktore niekiedy popadaja juz w rutyne slubna i traktuja klienta nie jako tego jedynego ale jako kolejna osobe od ktorej mozna wyciagnac pieniazki.

Pozdrawiam wszystkie Kieleckie Panny Mlode 2008.
ciesze się ze mimo tej wielkiej wpadki z suknią wszystko inne sie udało i jesteś zadowolona

dużo szczęsci zycze i czekam na zdjecia z wielka niecierpliwością
Stary 2008-09-10, 16:25   #2290
DORIS0208
Rozeznanie

Droga pharbo

cieszymy sie ze moglysmy jakos pomoci ze bylas z nami(podczytujac nas)i ze podzielilas sie z nami swoimi spostrzezeniami.

Bardzo ciesze sie z pozytywnych opinii o p.Ani S.za tydzien jestem z nia umowiona i bardzo spokojna,czuje ze to jest dobry wybor.

zmartwilas mnie natomiast salonem Paryzanka,wiem ze te babki sa troche"dziwne"jak wczsniej pisalam mile tylko przed zakupem a potem niekoniecznie.. troche sie obawiam czy wszystko bedzie dobrze,nie mam tez zamiaru na dwa dni przed z nimi sie dochodzic ale coz jak trzeba bedzie ..to nie popuszcze!wmowily mi bolerko(co prawda zalezalo mi na tem koronkowym i licze ze mi sie spodoba)ktorego nie zamawialam,
a zamawialam z satyny,jedna co z nia rozmawialam wogole nie wie o co chodzi(w tle slysze jakies dziwne teksty!)wiec dala mi druga a ona mowi ze pani ma piekne bolerko-koronkowe!-zrobilam tak!wiem ze strasznie kreca ale ja nie dam im sie wykiwac!idzie ze mna moja bratowa(jak wspomnialam ma jezyk nie od parady
ale mysle ze gdyby byla jeszcze jakas osoba dorosla byloby lepiej(podobno bardziej sie wtedy licza!)
dla mnie to masakra,jak mozna w tych czasach robic sobie z klienta takie jaja!!!
w dodatku nie wiem czy one o tym wiedza ale reklama to dzwignia handlu a w ich przypadku to marna bedzie ta dzwignia jak tak dalej beda podchodzic do klienta!!!
nie omieszkam na dowidzenia im o tym powidziec,a jak trzeba bedzie dotre jeszcze wyzej-bo ja zadziorna jestem i nie lubie jak tak sie z ludzmi pogrywa!

Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Zycia!!pharbo

Edytowane przez DORIS0208
Czas edycji: 2008-09-10 o 16:59
Stary 2008-09-10, 16:48   #2291
kasiaher
Wtajemniczenie

czyli moja suknia z Paryżanki nie bedzie
Kurcze jak by mi się tak ktoś struł na wesleu to chyba bym ich pozabijała
DORISO naszczęście chyba przekonałam mojego misa żeby ich wziąć ale dla pewności muszę jescze obejrzeć jakieś nagranie

pharba wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia , dużo, dużo szczęścia i miłości
Stary 2008-09-10, 16:57   #2292
DORIS0208
Rozeznanie

no wiesz kasiaher-mysle ze nie powinniscie zalowac,mam nadzieje bo u nas tez maja zagracale nie stresuje sie tym

teraz to marwie sie ale tym salonem chociaz suknie jakie tam widzialam podobaly mi sie najbardziej!wiec z samego wyboru sukni jestem bardzo zadowolona tylko ta "obsluga"!ale mam nadzieje ze bedzie ok.
Stary 2008-09-10, 17:23   #2293
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
no wiesz kasiaher-mysle ze nie powinniscie zalowac,mam nadzieje bo u nas tez maja zagracale nie stresuje sie tym

teraz to marwie sie ale tym salonem chociaz suknie jakie tam widzialam podobaly mi sie najbardziej!wiec z samego wyboru sukni jestem bardzo zadowolona tylko ta "obsluga"!ale mam nadzieje ze bedzie ok.
Mam nadziej i tak wielkie
Jeśli chodzi o suknie to mają boskie, może obsługa jest nie halo, nie wiem bo nie miałam jeszcze przyjemności, ale z tego co dziewczyny mówią i ty zresztą też to sobie odpuszcze PARYŻANKĘ
Stary 2008-09-10, 19:15   #2294
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

dziewczynki obsługa obsługą ale pójść przyierzyć można a w razie jakby sie coś podobało to ... np do krakowa

a ja po zrobienie brwi. dziewczyna spisała się na medal.
ale jak sie dowiedziała że to na moj ślub się takszykuj to troszke się zestresowała ale i tak efekt rewelacja
Stary 2008-09-10, 22:36   #2295
Figusia
Przyczajenie

A ja też się pochwalę a co, moje dziecinie chca się zaladoawacbeznadzieja
Figusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 07:03   #2296
aurinko to ja
Raczkowanie

GG do aurinko to ja

czesc dziewczyny!
dlugo sie nie odzywalam, wybaczcie! Przede wszystkim dziekuje za wszystkie rady i spostrzezenia, z ktorych korzystalam przed moim slubem. Bez Was wielu rzeczy nie udaloby mi sie tak szybko zalatwic a i w chwili zwatpienia sluzylyscie mi pomocna dlonia (dzieki Madzia!!!).
Jestem juz po, moge odetchnac pelna piersia.
Syfy wyleczylam i moje przewidywania, ze bede najbrzydsza panna mloda w historii Kielc, ze Echo Dnia przyjdzie mnie fotografowac i wystawia na pierwszej stronie sie nie sprawdzily. Polecam brewoxyl w sytuacji awaryjnej, ale ostroznie bo mozna spalic skore!

Powiem wiec co i jak z mojej strony.

makijaz - salon Matrix na Jagiellonskiej (Justyna) - poszlam w ciemno razem z moja mamunia, bez probnego, wlasciwie nawet bez pomyslu na makijaz, pelen spontan jak i wszystko w moim wygladzie. Co moge powiedziec - rewelacja! Polecam z czystym sumieniem, dizewczyna wie co robi, wygladalysmy super i wszystko sie trzymalao!

fryzura - ten sam Matrix, Ania - pelen spontan, powiedzialam tylko, ze nie chce loczkow tylko gladki kok. Fryzura wyczarowana piekna, a dodam, ze wlosy mam ciezkie, sztywne i dluuugie!!!

kwiaty - bukiet tez pelen spontan, wieezialam tylko, ze musi byc bordowy! Kwiaciarnia na ul. Panoramicznej. Polecam!!!!

paznokcie - robila mi moja bratowa. Sliczne, delikatne, choc juz prawie 3 tygodnie po weselu wciaz sie trzymaja i nie widac odrostu. Polecam, robi tez makijaze!!! Jest kosmetyczka!

sala - balam sie tego Wojcika jak nie wiem co. A okazalo sie, ze byla rewelka! Bardzo fajni wlasciciele i spisali sie na 6+! Jedzenie pyszne, duzo, obsluga swietnia, sala bardzo fajna, naprawde polecam! Jesli jakies pytania chetnie odpowiem.

dekoratorka - nie pamietam nazwy firmy, ale sa spoza Kielc, chyba z miejscowosci Zagrody. Profesjonalisci i bardzo mili ludzie. Polecam! Jak cos to dam namiary. Nie biora duzo!!!!!

kosciol - msza po angielsku, kosciol mialam bardzo ladnie udekorowany przez pania Magde z kwiaciarni na ul. Panoramicznej!

zespol - VA BANK! Jednym z czlonkow zespolu jest moj kolega, z ktorym przyjaznie sie od ponad 20 lat. Bylo logiczne, ze innego zespolu nie wezme, nawet nie szukalam. Wszyscy czlonkowie sa po Akademii Muzycznej, kolega po Lodzkiej! Kazdy z gosci pytal, skad ich wytrzasnelam. Muzyka rewelacyjna, zagrana profesjonalnie! Mialam oprawe mszy, kolega gral na puzonie.

fotograf - z czystym sumieniem polecam firme PRO VIDEO. Oni sie nie oglaszaja, znalazlam ich przypadkiem, Kuba mi polecil. Zdjecia sa super, bardzo naturalne, to co lubie. Filmu jeszcze nie widzialam, ale zapowiedzialam, ze muzyka ma byc filmowa, zero latajacych rumiankow i serduszek wiec jestem dobrej mysli.

Ogolnie bylo ok! Najwazniejsze, ze juz po wszystkim. Pogoda dopisala, humory tez. Wzielam 3 perseny wiec nie mialam w ogoe stresu
aurinko to ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 07:27   #2297
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Figusia Pokaż wiadomość
A ja też się pochwalę a co, moje dziecinie chca się zaladoawacbeznadzieja
Może wystarczy je odpowiednio zmniejszyć. System przyjmuje załączniki z rozszeżeniem m in. .jpg do 146,5 kb.
Stary 2008-09-11, 08:10   #2298
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Cytat:
Napisane przez aurinko to ja Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny!
dlugo sie nie odzywalam, wybaczcie! Przede wszystkim dziekuje za wszystkie rady i spostrzezenia, z ktorych korzystalam przed moim slubem. Bez Was wielu rzeczy nie udaloby mi sie tak szybko zalatwic a i w chwili zwatpienia sluzylyscie mi pomocna dlonia (dzieki Madzia!!!).
Jestem juz po, moge odetchnac pelna piersia.
Syfy wyleczylam i moje przewidywania, ze bede najbrzydsza panna mloda w historii Kielc, ze Echo Dnia przyjdzie mnie fotografowac i wystawia na pierwszej stronie sie nie sprawdzily. Polecam brewoxyl w sytuacji awaryjnej, ale ostroznie bo mozna spalic skore!

Powiem wiec co i jak z mojej strony.

makijaz - salon Matrix na Jagiellonskiej (Justyna) - poszlam w ciemno razem z moja mamunia, bez probnego, wlasciwie nawet bez pomyslu na makijaz, pelen spontan jak i wszystko w moim wygladzie. Co moge powiedziec - rewelacja! Polecam z czystym sumieniem, dizewczyna wie co robi, wygladalysmy super i wszystko sie trzymalao!

fryzura - ten sam Matrix, Ania - pelen spontan, powiedzialam tylko, ze nie chce loczkow tylko gladki kok. Fryzura wyczarowana piekna, a dodam, ze wlosy mam ciezkie, sztywne i dluuugie!!!

kwiaty - bukiet tez pelen spontan, wieezialam tylko, ze musi byc bordowy! Kwiaciarnia na ul. Panoramicznej. Polecam!!!!

paznokcie - robila mi moja bratowa. Sliczne, delikatne, choc juz prawie 3 tygodnie po weselu wciaz sie trzymaja i nie widac odrostu. Polecam, robi tez makijaze!!! Jest kosmetyczka!

sala - balam sie tego Wojcika jak nie wiem co. A okazalo sie, ze byla rewelka! Bardzo fajni wlasciciele i spisali sie na 6+! Jedzenie pyszne, duzo, obsluga swietnia, sala bardzo fajna, naprawde polecam! Jesli jakies pytania chetnie odpowiem.

dekoratorka - nie pamietam nazwy firmy, ale sa spoza Kielc, chyba z miejscowosci Zagrody. Profesjonalisci i bardzo mili ludzie. Polecam! Jak cos to dam namiary. Nie biora duzo!!!!!

kosciol - msza po angielsku, kosciol mialam bardzo ladnie udekorowany przez pania Magde z kwiaciarni na ul. Panoramicznej!

zespol - VA BANK! Jednym z czlonkow zespolu jest moj kolega, z ktorym przyjaznie sie od ponad 20 lat. Bylo logiczne, ze innego zespolu nie wezme, nawet nie szukalam. Wszyscy czlonkowie sa po Akademii Muzycznej, kolega po Lodzkiej! Kazdy z gosci pytal, skad ich wytrzasnelam. Muzyka rewelacyjna, zagrana profesjonalnie! Mialam oprawe mszy, kolega gral na puzonie.

fotograf - z czystym sumieniem polecam firme PRO VIDEO. Oni sie nie oglaszaja, znalazlam ich przypadkiem, Kuba mi polecil. Zdjecia sa super, bardzo naturalne, to co lubie. Filmu jeszcze nie widzialam, ale zapowiedzialam, ze muzyka ma byc filmowa, zero latajacych rumiankow i serduszek wiec jestem dobrej mysli.

Ogolnie bylo ok! Najwazniejsze, ze juz po wszystkim. Pogoda dopisala, humory tez. Wzielam 3 perseny wiec nie mialam w ogoe stresu
witaj moja droga
super że jesteś zadowolona i że się wszystko udało. już się nie mogłam doczekać twych realcji.
teraz tylko czakem na zdjecia bo chce zobaczyć tą "najbrzydszą w historii kielc" panne młodą
ja ide tez na spontan - zarówno na fryz jak i makijaź. a co troszke adrenaliny zawsze sie przyda

a tak z innej beczki. wczoraj mój dominik mi się oświadczył czekał czekał i na dwa dni przed ślubem dostałam pierścionek z zapytaniem "czy zostaniesz moją narzeczoną. nie pytam sie czy żona bo to juz wiem że chcesz być"
powiem wam że mnie zaskoczył strasznie .

no a ja dziś ostatni dzień w pracy. zmyje się wcześniej a co. jutro wolne. w dalszym ciągu sie nie stresuje

aaa jakby któraś za was chciała kupować szampany to polecam tesco. teraz propocja. my kupowliśmy wczoraj 10 każdy za 4,45 i dostaliśmy 15% rabatu czyli podsumowując za jednego jakieś 3,80 . kupiliśmy ruskiego bo on nam najbardziej smakuje
Stary 2008-09-11, 09:34   #2299
Puchatek M.
Rozeznanie

We wtorek odebraliśmy film i jest super Warto było czekać

Madziu gratuluję, zaręczyn to miłe
Stary 2008-09-11, 10:16   #2300
paula_26
Raczkowanie

GG do paula_26
Smile Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II

Witajcie dziewczyny,

Ja już po opisze wam co i jak było u nas:

Kosciół - Karczowka - bylo przepieknie msze poprowadzil nowy Ks Oleszko przepiekne kazanie poprostu rewelacja

Sala - Zajazd Raj - sala nawet sama w sobie ladna lecz obsluga i jedzenie srednie

Dekoracja sali - Firma Unicat - powiem szczerze ze wyobrazalam sobie cos innego sala w sumie ladnie wygladala ale bardzo bardzo skromnie.

Dj - Dj Janusz - naprawde goraco polecam facet wie co ma robic jak zabawiac gosci- poprostu dziewczyny tak jak ja sie wybawilam na wlasnym weselu to nigdzie indziej takiej zabawy nie widzialam - polecam w 100%

Dekoracja samochodu i bukiety - samochod ubrany bardzo ladnie bukiety tez byly dokladnie takie jak sobie wymarzylam - A robila to wszytsko p. ze staiska na bazarach

Fryzjer i makijaz - Fryzjer p . Ania Swieboda poprostu rewelacja makijaz p. Aneta Wasinska super makijaz trwaly dotrzymal do rana

To chyba tyle zdjecia powklejam jak tylko je dostane

Dziewczyny rzycze wam pieknych cudownych chwil w tym dniu ))
paula_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 10:42   #2301
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:

witaj moja droga
super że jesteś zadowolona i że się wszystko udało. już się nie mogłam doczekać twych realcji.
teraz tylko czakem na zdjecia bo chce zobaczyć tą "najbrzydszą w historii kielc" panne młodą
ja ide tez na spontan - zarówno na fryz jak i makijaź. a co troszke adrenaliny zawsze sie przyda

a tak z innej beczki. wczoraj mój dominik mi się oświadczył czekał czekał i na dwa dni przed ślubem dostałam pierścionek z zapytaniem "czy zostaniesz moją narzeczoną. nie pytam sie czy żona bo to juz wiem że chcesz być"
powiem wam że mnie zaskoczył strasznie .

no a ja dziś ostatni dzień w pracy. zmyje się wcześniej a co. jutro wolne. w dalszym ciągu sie nie stresuje

aaa jakby któraś za was chciała kupować szampany to polecam tesco. teraz propocja. my kupowliśmy wczoraj 10 każdy za 4,45 i dostaliśmy 15% rabatu czyli podsumowując za jednego jakieś 3,80 . kupiliśmy ruskiego bo on nam najbardziej smakuje

no jak słodko z tymi zaręczynami, nie dziwne ze byłaś zaskoczona
Moze mnie jutro nie byc na wizazu wiec wszystkiego dobrego kochana, niezapomnianych chwil i oby to byla jedna z wielu niezapomnianych nocy w Twoim zyciu
No i czekam na relacje jak zwykle
wszystko zaczyna się walić

Biustonosze:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 11:20   #2302
DORIS0208
Rozeznanie

aurinko to ja -Wszystkiego NAJJJJJJJJJlepszego!!!
widze ze wszystko sie udalo i jestes bardzo zadowolona
ja tez domagam sie choc jednego zdjatka albo nie tylko jednego

Madzia-oswiadczyny??cudownie mnie tez A oswiadczyl sie drugi raz ale tym samym pierscionkiem tylko odnowionym
i piszesz ze wogole sie nie stresujesz??jak Ty to robisz??jak od jakiegos czasu chodze juz jak bomba zegarowano moze nie jest tak zle ale go odczuwam a najgorsze ze wszystko odbija sie na moimA.

paula-Tobie rowniez Zyczenia Wszystkiego Najjjjjjjjjjj na Nowej Drodze Zycia!!!!!
kolejne dobre opinie o p.Ani i p.Anetceto mnie cieszy!

Edytowane przez DORIS0208
Czas edycji: 2008-09-11 o 12:22
Stary 2008-09-11, 11:25   #2303
agunia82
Zakorzenienie

aurinko, paula, dziękujemy za relację. I moje najszczersze gratulacje i życzenia pomyślności na nowej drodze życia!

madzia no proszę jakie romantyczne chwile tuz przed ślubem jeszcze przeżywasz. Super, piękna niespodzianka, grtauluję!

doris, wyobraź sobie że u mnie też zero stresu! Aż sama sobie się dziwię, bo jeszcze do niedzieli to chodziłam jak osa i się wydzierałam o byle co na każdego. A teraz mi tak humorek dopisuje świetnie, że aż sama sobie się dziwie
ciekawe co będę pisać w następnym tygodniu

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 11:37   #2304
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

może to po prostu jest zwiazane z tym że ja do wszystkiego tak troszke na żywioł podchodze.
suknia była zamówiona ale nie mierzona widziana tylko na zdjeciu. ok po pierwszej przymiarce bylam zdruzgotana ale po drugiej w niebo wzięta
fryz i makijażu próbnego nie robiłam, bukiet nie wiem jaki bedzie bo to prezent
do tego mamy rewelacyjną organizatorkę sali która wszystko zrobi tak zeby było cudownie (pani to kuzynka starszego dominika i nas zna - to jest pani tak zatrudiona zajmujaca się wszystkim) i przychodzimy na gotowe
msze poprowadzi znajomy ksiadz domiika- długo był na misji więc myśle że powie coś dobrego
fotograf znajomy + sesja z naszym koloegą (dla niego na zachęte)
zespół sprawdzony bo grał u naszych zanjomych

hmmm wiec czym sie martwić i stresować. wychodze za najwspanialszego człowieka na świecie (dla mnie najwspanialszego) nie mam żądnych dylematów ani myśli czy dobrze robie. do tego swietować beda ze mną moi bliscy i najwąznijesi ludzie dla mnie.

więc pozostaje mi się tylko cieszyć
choć zobaczymy jak będzie w sobote bo zakładam że stres przyjdzie
Stary 2008-09-11, 11:39   #2305
DORIS0208
Rozeznanie

agunia to super oby sie to nie zmienilo
ja tez musze troche wyluzowac,dzis moj brat zamawia nam alkohol reszte domowimy w piatek(soki,winko) i to chyba juz tyle nam zostalo,ach jeszcze ten hotel dla gosci,jednak beda nocowac na miejscu czyli w Lysogorach,nie jest tanio ale juz nie bede kombinowac i niech maja troche luksusu
no i pocwiczyc nasz taniec bo nadal jeszcze to nie jest to..choc juz w tej chwili lepiej niz na poczatku

Madziu-jak tez nie mam najmniejszych watpliwosci typu czy dobrze robie czy nie!
jest to oczywiste ze TAK!!tylko mnie ot tak troche "nosi"
a moj A.jest cudowny i bardzo wyrozumialy!Najlepszy!
Stary 2008-09-11, 11:48   #2306
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Cytat:
agunia to super oby sie to nie zmienilo
ja tez musze troche wyluzowac,dzis moj brat zamawia nam alkohol reszte domowimy w piatek(soki,winko) i to chyba juz tyle nam zostalo,ach jeszcze ten hotel dla gosci,jednak beda nocowac na miejscu czyli w Lysogorach,nie jest tanio ale juz nie bede kombinowac i niech maja troche luksusu
no i pocwiczyc nasz taniec bo nadal jeszcze to nie jest to..choc juz w tej chwili lepiej niz na poczatku

Madziu-jak tez nie mam najmniejszych watpliwosci typu czy dobrze robie czy nie!
jest to oczywiste ze TAK!!tylko mnie ot tak troche "nosi"
a moj A.jest cudowny i bardzo wyrozumialy!Najlepszy!
pewnie że każda z nas wie że to ten jedyny i że dobrze robi.
dlatego trzeba sie cieszyć a nie stresowac hihihihi

ja to tak dla rozlużnienia atmosfery

kurde dzis pogoda niezabardzo
Stary 2008-09-11, 11:52   #2307
DORIS0208
Rozeznanie

Madziu-Ty Dobra Duszyczko
w sobote dla Was wyjdzie slonko!bedziemy trzymac kciuki
i napewno pamietac o Tobie
juz sobie wyobrazam Twoja relacje napewno bedzie cudownie a Ty przeszczesliwa!!!
Stary 2008-09-11, 12:02   #2308
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
ja, wreszcie, ide na regulacje brwi. nie ma to ja dwa dni do ślubu i dopiero zabierać sie za zabiegi upiększajace hehe.
a co do sukienek to ja w dalszym ciagu lubie je ogladac. chodze sobie po mieście i zagladam do salonów. bo to czasami takie małe dzieła sztuki są
Ja regulację brwi robiłam w czwartek przed ślubem, gdybym wybrała się wcześniej zdążyłyby odrosnąć więc pora jak najbardziej ok.
Po ślubie jestem 2,5 miesiąca i nigdy nie przepuszczam okazji żeby popatrzeć na suknie ślubne...
I gratuluję zaręczyn. Pochwal się pierścionkiem je też uwielbiam oglądać...

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 12:11   #2309
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq

Cytat:
oniaczku -Wszystkiego NAJJJJJJJJJlepszego!!!
widze ze wszystko sie udalo i jestes bardzo zadowolona
ja tez domagam sie choc jednego zdjatka albo nie tylko jednego

!
ojjj kochana a z jakiej to okazji? bo ja slubuje dopiero 18 pazdziernika
wszystko zaczyna się walić

Biustonosze:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 12:15   #2310
DORIS0208
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez oniaczeq Pokaż wiadomość
ojjj kochana a z jakiej to okazji? bo ja slubuje dopiero 18 pazdziernika

sorki chcialam napisac aurinko a wyszlo oniaczeq(przywolalam Cie chyba myslami)
to byly zyczenia dla aurinko
Tobie jeszcze zloze...ale i tak zycze aby wszystko Wam sie udalo!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości