Panny Młode 2008 cz.IV - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-11, 08:12   #2461
kina2807
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Wklejam Wam kilka fotecek i czekam na relacjonka
Dziś zafarbiłam włosięta <miał być średni brąż a wyszedł prawie czarny , może troszku się zmyje...>
Cytat:
i kolejna porcyjka
1.niewyrazna fotka z welonem trochu wyszla
2.próba klękania
3.na koncu buziak dla was
Cytat:
i na 2 fotkach spineczki

i jeszcze jeden
Kasieńko po prostu rewelacja
ależ z Ciebie lasencja jest i ten biuściorek jest tak pięknie podkreślony
Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
a jeszcze pytanko ile czeka sie na ten akt malzenstwa i czy moze odebrac go np. moja mama??
mi odbierała właśnie mama, bo nie było mnie już w mojej rodzinnej miejscowości,w której braliśmy ślub,a akt był gotowy już w poniedziałek po ślubie
Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj podcięłam grzywke i ugotowałam na obiad cannaloni taaakie pyszne - bez chwalenia się powiem tylko - otwieram mężowiu drzwi a on z rozbłyskiem euforii w oku "to u nas tak pachnie!" a jak nakładałam, to się pytał czy drzwi dobrze zamknęłam bo się sąsiedzi zbiegną hihihi a tak poza tym to już nie mam przygotowań do ślubu coś miałam napisać jeszcze ale zapomniałam
mniammmmmmm aleś mi smaka narobiła

ja już ja co dzień popijam kawkę, ale dziś zamiast bułki mam serek z brzoskwiniami

buziaki i miłego dnia

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 09:15   #2462
LilStar
Wtajemniczenie

Hej Dziewczyny

u mnie pochmurno i duszno a u Was?
mój Mąż nie przyjedzie w ten weekend i musze odwołać i przełożyć plener na inny weekenda już się cieszyłam że założę kiece jeszcze razco się odwlecze to nie uciecze

Kasieńko czekam na foty z makijera

miłego dzionka
Stary 2008-09-11, 09:17   #2463
sanetka
Zakorzenienie

czesc
wyjasnilo sie wczoraj wszystko. TZ powiedzial ze jak ostatnio byl po odpis chrztu to siostra wpisala z tej jego karteczki do akt to bierzmowanie (ja o tym nei wiedzialam). poszlismy jeszcze raz, TZ przedstawil sytuacje, zapytal dlaczego jak bylam rano to nikt nawet nie raczyl tego w dokumentach sprawdzic tylko od razu splawiaja przeprosili, dopisali co trzeba i dzis juz bylam w naszym Kosciele.

poprosilam ksiedza zeby nam slubu udzielil. i zgodzil sie. juz zaczal dopisywac przy naszej godzinie swoje imie (postawil xA) i wparowala siostra rabanu o cos narobila. wiec powiedzialam ze ja juz pojde bo to wszystko ael chyba nawet nei zauwazyl/
a teraz mam durne mysli ze moze nie dopisal potem do konca czy cos. i ze inny nam slubu udzieli a bardzo jego chcielismy.paranoja normalnie

jade dzis na druga przymiarke i na spotkanie z dekoratorami.

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 09:19   #2464
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
czesc
wyjasnilo sie wczoraj wszystko. TZ powiedzial ze jak ostatnio byl po odpis chrztu to siostra wpisala z tej jego karteczki do akt to bierzmowanie (ja o tym nei wiedzialam). poszlismy jeszcze raz, TZ przedstawil sytuacje, zapytal dlaczego jak bylam rano to nikt nawet nie raczyl tego w dokumentach sprawdzic tylko od razu splawiaja przeprosili, dopisali co trzeba i dzis juz bylam w naszym Kosciele.

poprosilam ksiedza zeby nam slubu udzielil. i zgodzil sie. juz zaczal dopisywac przy naszej godzinie swoje imie (postawil xA) i wparowala siostra rabanu o cos narobila. wiec powiedzialam ze ja juz pojde bo to wszystko ael chyba nawet nei zauwazyl/
a teraz mam durne mysli ze moze nie dopisal potem do konca czy cos. i ze inny nam slubu udzieli a bardzo jego chcielismy.paranoja normalnie

jade dzis na druga przymiarke i na spotkanie z dekoratorami.

Słonko oddychaj głeboko! Ważne , że już jest wszystko ok!
Poprosimy o fotecki z przymiareczki!

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 09:24   #2465
katarzinka
Wtajemniczenie

dzień dobry
Liluś - przykro mi z powodu gniazdka, ale na pewno znajdziesz lepsze i piękniesze i w ogóle takie wasze (wiesz o co mi chodzi mam nadzieję)
Milibili - kolejna przecudna PM, jak wszsytkie tutaj
czekoladka79- ja też trolla nie widzę, a nawet dla lepszego widzenia włożyłam okularki na nosek, trollów brak
kasieńka - oczywiście, że ślicznie
monai - dzięki za wczorajsze dzień dobry, a ze szpilek wczoraj znów nici, bo jak wróciłam z treningu to już na szpilki nie było siły, bo padałam na nosek
ava80 - wynika, ze jesteśmy przykładami, że nawet jak się zawali nba maksa to potem się prostuje i i jest piękniej niż mogłybyśmy sobie wyobrazić

jak tak oglądam Wasze zdjątka to już czekam pierwszych przymiarek, w celach poprawek, bo suknia czeka na razie na krawcową, która chwilowo nieobecna jest

a tymczasem wracam do pracy, bo dzisiaj to od rana kipię ze złości i muszę jakieś straszne głupoty i zaniedbania innych odkręcać

życzę Wam dobrego dnia
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 09:25   #2466
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Słonko oddychaj głeboko! Ważne , że już jest wszystko ok!
Poprosimy o fotecki z przymiareczki!
kasienko musze napisac ze z ta szeleczka i usmiechem jest o wiele lepiej

a fotek nie obiecuje bo nie zabieram aparatu (boje sie w pociagu i w ogole). jak mama bedzie umiala zrobic telefonem to beda

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 09:41   #2467
LilStar
Wtajemniczenie

Sanetko policz do 10 i uśmiechnij się-też miałam czarne myśli i się dręczyłam i przy okazji bliskichwiem, że wszystko się ułoży po Twojej myśli

Katarzinka wiem o co chodzidziękuję.gniazdko już mamy-kłopot w tym że moja przeprowadzka się opóźnibo dopóki nie sprzedam domu to się nie przeprowadzę.ale nie będę Was zanudzać
Stary 2008-09-11, 09:45   #2468
katarzinka
Wtajemniczenie

Liluś - sorki właśnie załapałam, że źle Cię zrozumiałam - ale i tak wiem, że będzie dobrze
tak mnie podkurzyli w pracy, że chyba jakoś uciekła mi zdolność kojarzenia
ale i tak im wszsytkim jeszcze pokaże !!!
Zanim czas pokona nas"
Stary 2008-09-11, 09:47   #2469
LilStar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
Liluś - sorki właśnie załapałam, że źle Cię zrozumiałam - ale i tak wiem, że będzie dobrze
tak mnie podkurzyli w pracy, że chyba jakoś uciekła mi zdolność kojarzenia
ale i tak im wszsytkim jeszcze pokaże !!!
nic się nie stało

jak będziesz po przymarce to wklej fotki

ja w sobotę rano odbieram moją z czyszczenia
Stary 2008-09-11, 10:05   #2470
dzasta110
Wtajemniczenie

cześć Misiunie

dziewczynki malinki potrzebuje pomocy w ułożeniu maila do ludzi (rodzina męża), którzy nie byli na ślubie, ale przysłali kartkę i pieniążki, więc wypada im podziękować, ale jakoś nic mi do głowy mądrego nie przychodzi pomożecie??

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 10:13   #2471
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
cześć Misiunie

dziewczynki malinki potrzebuje pomocy w ułożeniu maila do ludzi (rodzina męża), którzy nie byli na ślubie, ale przysłali kartkę i pieniążki, więc wypada im podziękować, ale jakoś nic mi do głowy mądrego nie przychodzi pomożecie??
pomożemy
chwilkę pomyślę, może coś mi wpadnie sensownego do główki
Zanim czas pokona nas"
Stary 2008-09-11, 10:19   #2472
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
pomożemy
chwilkę pomyślę, może coś mi wpadnie sensownego do główki
no to czekam
ja wiedziałam, że zawsze i w każdej sprawie można na Was liczyć

Stary 2008-09-11, 10:20   #2473
agunia82
Zakorzenienie

Cześć robaczki moje

Cytat:
Napisane przez mmmaaajjjeeeccczzzkkkaaa Pokaż wiadomość
do agunia82
przeczytałam ze ty bedziesz miała wesele w ambarans powiem szczerze ze z utesknieniem czekam na twoje opinie..... juz po
bowiem jade własnie tam rezerwowac sale na przyszły rok ..... i sama niewiem co mam robic bo nikt z moich znajowych tam nie byl i nigdzie nic nie mowią o tym lokalu dopiero tutaj cos znalazłam ....... sorrki ze zawracam ci głowe tydzien przed twoja uroczystością ale juz niewiedziałam kogo mogę się zapytać ...
a powiedz mi czy tam wczesniej byłas jako gość....
ps. ty masz wesele od 17 lub 18 wiem bo zaprosili mnie zebym przyjechala wczesniej zeby zoabczyc sale jak bedzie udekorowana
życzę ci zeby wszystko naj naj naj naj naj
słonko, relacje będzie na bank! Ja tam wcześniej nie byłam, wybrałam tą sale, bo czułam, że to ta i już A potem zaczęły do mnie spływać pozytywne opinie co do niej, paru znajomych bawiło się tam na weselach i mówili że fajnie było, sala ok i jedzenie smaczne.
Co do właściciela, to nas kucharki trochę postraszyły, że zdziera na wszystkim, że ponoć za samo wypożyczenie stanowiska na wiejski stół 200zł bierze, że 100zł za chłodziarkę itp. O niczym takim u nas nie było mowy, jedyny dodatkowy koszt to 100zł szkodowego. I tyle, nawet ceny nam nie podniósł a ponoć wszystkim podnosił w tym roku o 10% ze względu na podwyżki ostatnie wszędzie. Myślę po prostu, że jak widzi przed sobą jakąś ciapę z której można zedrzeć to dopiero wtedy próbuje.

Jeśli chodzi o dekoracje, to mówię od razu, że tutaj nad dekoracją z żywych kwiatów pieczę trzyma teściowa. Oni nie będą w stanie nam zrobić tej wiązanki która leży przed młodymi, więc robi ją teściowa (za kwiatki my już nie płacimy nic dodatkowo, on płaci z tej kasy co dostał od nas) i facet, żeby te dekoracje w bukietach się nie pogryzły (oni już je sami zrobią) umówił się z nami na giełdę i sami wybierzemy kwiaty jakie chcemy.

Póki co jedyny minus o jakim słyszałam, to taki, że trzeba pilnować kelnerek bo potrafią ukraść jedzenie. I tyle.

Cytat:
Aguniu- nie zauważyłam niesymetryczności szelek, ale przypatrzę się dokładnie na zdjęciach i w czwartek <przed ślubem - gdy będę ją odbierać> zobaczymy jak to zrobią i ewentualnie poprawimy>.

Wiecie co? Zostało 9 dni - a ja oprócz tego, że się wydzieram na wszystkich i chodzę poddenerwowana to jakoś nie zdaję sobie z tego sprawy!
Wydaje mi się , że jeszcze tyle rzeczy do zrobienia, a ja stoję w miejscu.

Na niektórych zdjęciach miałam wrażenie, że jest nierówno, dlatego napisałam Lepiej wszystkiego dopilnować niż zauważyć za późno

A co do stresa, to ja go miałam wcześniej, a teraz o dziwo pełen luz Humorek dopisuje, przestałam się wydzierać na wszystkich naokoło i chodzić zła jak osa. Aż się mnie mój TŻ spytał, czy ja czegoś chce że taka miła jestem bo aż uwierzyć nie może

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
czesc

słońce uszy do góry i pamiętaj że tak czy inaczej wszystko będzie dobrze! A skoro ksiądz sobie coś tam zapisał, to już to tam widnieje, i raczej innego księdza Wam nie wcisną Sama widzisz, że z bierzmowaniem się wyjaśniło, to i tu będzie ok. Bądź dobrej myśli!

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 10:30   #2474
LilStar
Wtajemniczenie

Dzastuś szukam czegoś, ale nie wiem jak mi pójdzie bo mam w pracy kołowrotek

cześć Aguniu
Stary 2008-09-11, 10:40   #2475
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość

cześć Aguniu

Kasienka zajrzyj na wątek bukietowy

Stary 2008-09-11, 11:03   #2476
dzasta110
Wtajemniczenie

ale jest u mnie burza

Stary 2008-09-11, 11:05   #2477
SIAPSIELEK
Przyczajenie

hej mam pytanko! Czy był ktoś na weselu w HOTELU BARON - Nadarzyn ? ))))
SIAPSIELEK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 11:07   #2478
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Witam z ranka......
uppps to juz prawie poludnie..... ale sobie pozwolilam dzis pospac i nikt mnie nie budzil nawet....

Pogoda paskudna, zimno i pada deszcz.... az nic sie nie chce

Zaczne od tego ze dzewczynki sukienki przymiarkowe superasne!!!! Kasienko w koncu sie usmiechasz no i jestem w Kasienka bedzie miec kfiatuchy !!!! Wprawdzie nie na kiecce ale sa hihihi. Wygladasz jak SYRENA i powiem szczerze ze dasz rade siedziec. W mojej sukience byl mocno wiazany tyl i tez myslalam ze nie dam rady wysiedziec, oddychac i jesc ale ciezko bylo mi ja sciagnac po weselu tak dobrze sie w niej czulam. A przy tej szeleczce to nie wiem czy cos na szujce jest w ogole potrzebne, jak juz to bardzo delikatne. No i bardzo dobrze ze poprawiaja to bolerko bo jak dla mnie bylo ono nijakie i za duzo tego szcztucznego zlota mialas..... A tak w ogole to ja bym widziala na Twoim cialku takie male drobinki zlota... sa takie zlote balsamy odbijajace swiatlo .... miodzio....

Czekoladko
no no no nie pogadasz lasencja z ciebie i ta karnacja..... Super dobor kolorystyczny i ten ogonek z tylu, to podpiecie moze takie jakies dziwnawe ale moze mi sie tylko wydaje. No i ten biuscik, jak ja zadroszcze jak kobitka ma czym oddychac. Upppssss jakby to moj Skarb uslyszal to by sie obrazil na smierc, gdyz on woli te moje wypierdki hihihi.

Katarzinka policz do 10 wez gleboki oddech i pomalutku......

Ava
super ze jestes.... opowiadaj
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 12:08   #2479
katarzinka
Wtajemniczenie

Dzasta - tak myślę o tych podziękowaniach
po pierwsze to nie wiem czy wolisz jakiś gotowy wierszyk czy chcesz tak od siebie napisać - ja nigdy staram sie nie korzystać z gotowych wierszyków.
I myślę, że jakbyś wolała napisać od siebie to oczywiście wymień wszsytkich imiennie, potem napisz, że rozumiesz, że nie mogli być z Tobą (w zasadzie z Wami) w tym ważnym dniu, ale wierzysz, że byli z Wami myślami i podziękuj serdecznie i od serca za prezent - możesz też jakąś fotkę Waszą ślubną dołączyć.

A myślę, że inne dziewczyny też coś wymyślą i coś wybierzesz w sam raz

Daget dzięki, ale jak się kipi wsciekłością , za to że ktoś partaczy swoją robotę za którą karze sobie słono płacić,a Ciebie za to opierniczają to głębokie wdechy nie pomagają raczej
ale już trochę odkręciłam więc już lepiej
Zanim czas pokona nas"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-11, 12:16   #2480
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzasta - tak myślę o tych podziękowaniach
po pierwsze to nie wiem czy wolisz jakiś gotowy wierszyk czy chcesz tak od siebie napisać - ja nigdy staram sie nie korzystać z gotowych wierszyków.
I myślę, że jakbyś wolała napisać od siebie to oczywiście wymień wszsytkich imiennie, potem napisz, że rozumiesz, że nie mogli być z Tobą (w zasadzie z Wami) w tym ważnym dniu, ale wierzysz, że byli z Wami myślami i podziękuj serdecznie i od serca za prezent - możesz też jakąś fotkę Waszą ślubną dołączyć.
wolałabym napisać coś od siebie ale sobie dziś chyba daruje, bo nic sensownego nie udaje mi się sklecić, chyba przez tą pogodę jakaś jesienna handra czy co??

Kakusia czy Ty masz dziś urodzinki??

daget ale sobie pospałaś

Stary 2008-09-11, 12:25   #2481
kasienka1985
Zakorzenienie

A owszem!
Kakusia nasza dziś ma urodzinaski! ciumol jeszcze jeden od mnie dla niej

Aguniu- dzięki króliczku za tą stroneczkę!
Na jednej w cholercię szukania, bo pojedynczo trzeba każdą fotkę otwierać <nie ma miniaturek>, a na drugiej wczoraj szukałam.
Nie ma mojego storczunia!!!
Mamuśku, ale będę unikalna!

Niedługo na makijera!!
Trzeba wywalić 80 zł z lekka , no ale cóż ...

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 12:30   #2482
dzasta110
Wtajemniczenie

W takim razie:
Karolinko!!!!! STO LAT!!! Dużo szczęścia i miłości!!!

Stary 2008-09-11, 12:32   #2483
katarzinka
Wtajemniczenie

Kakusiu skoro dziś urodzinkujesz to STO LAT STO LAT
Niech Tw życie będzie pasmem nieustającego szczęscia , radości i miłości : roza:
Zanim czas pokona nas"
Stary 2008-09-11, 12:36   #2484
agunia82
Zakorzenienie

Kakusiu nasza najsłodsza, żyj nam sto latek albo i dłużej. Dużo uśmiechów, miłości, radości i przede wszystkim- życzliwości innych osób. I buziaków moc dla Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!

Stary 2008-09-11, 12:45   #2485
kina2807
Zakorzenienie

Kakusiu Kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, dużo szczęścia!!!!

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 12:50   #2486
mmmaaajjjeeeccczzzkkkaaa
Przyczajenie

Smile Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Dzięki wielkie za te wstepne informacje
troche sie uspokoiłam bo jade dzis zamówić wstepnie termin ....
życzę wszystkiego najlepszego
mmmaaajjjeeeccczzzkkkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 12:54   #2487
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmmaaajjjeeeccczzzkkkaaa Pokaż wiadomość
Dzięki wielkie za te wstepne informacje
troche sie uspokoiłam bo jade dzis zamówić wstepnie termin ....
życzę wszystkiego najlepszego
Bardzo proszę i dziękuję za życzonka

Stary 2008-09-11, 13:02   #2488
LilStar
Wtajemniczenie

Kakusiu wszystkiego najlepszego w dniu urodzinek:cmok
Stary 2008-09-11, 13:16   #2489
daget
Zakorzenienie

GG do daget

100 lat!!!! 100 lat !!!! Niech zyje zyje nam....... A kto? Kakusia !!!! Niech spelniaja sie Twoje najskrytsze marzenia i idz droga serca......
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 13:37   #2490
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Cześć dziewczyneczki
Kakusiu:
Z okazji narodzin Twoich rocznicy
Izazusia z serca Ci życzy;
Usmiechu na codzień oraz od święta
nawet gdy buzi mocno napięta
Mądrości szczyptę która ukoi
lęk przed decyzją, której się boisz
Wiele radości i zrozumienia
oraz miłości co świat odmienia
Pamiętaj także , ze cie wspieramy
I mocno kciuki za Was trzymamy

Kasieńka ślicznie wyglądasz!!!!! Już wiem czemu syreny działały tak na facetów
Czekoladka miałaś rację- jesteś kłamczuchem!!!!! Tylko kłamczuk mógł ściemniać że jesteś nieładna/za grupa itp!!! Swietna panna z Ciebie( słowo Prawdomówcy)

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości