![]() |
#4771 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny młode 2023!
Cytat:
![]() ![]() Ja tak mam ![]() Przymierzalam tren i nieee. Ogólnie suknie z trenem mi się nie podobają,ale pani w salonie się uparła zeby przymierzyć. Wysłane z mojego RMX3151 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Ciągnący tren jakoś mi nie pasuje do mojej wizji, o wiele bardziej podoba mi się długiiii welon ![]() Wysłane z mojego RMX3151 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w salonie mierzyłam chętnie chyba wszelkie możliwe fasony. W sumie byłam ciekawa jak będą leżeć na mnie, a już raczej kolejnej okazji nie będę miała na takie przymiarki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RMX3151 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4774 |
Zakorzenienie
|
Myślę że jak dostaniemy jakieś fotki to wrzucę coś
![]() ![]() W ogóle foto i video były oczarowane naszym mieszkaniem i nie mogły skończyć fotek w domu ![]() I że tak skromnie powiem ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G990B przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Zakorzenienie
|
Ja też chcę tak zrobić, w końcu oni wiedzą najlepiej co robić, nie po to im płacimy żeby jeszcze myśleć co i jak
![]() Wysłane z mojego RMX3151 przy użyciu Tapatalka
#4776 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4778 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4779 | |||
Gotowa do ataku
|
Cytat:
![]() ![]() A z historii z tańcem będziecie się śmiać do końca życia, na pewno ![]() Cytat:
![]() I też jestem zdania, że nie ma co tak wszystkiego przeżywać i się przejmować, bo zamiast się cieszyć dniem to by pozostało tylko się o wszystko martwić ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4780 |
Rozeznanie
|
U nas jakaś czarna seria.
Odmowa za odmową... Prosiliśmy w kwietniu na sierpień i wydawało nam się to wcześnie... Teraz słyszymy, że dużo za późno bo nie dostaną urlopu, bo wakacje się lepsze trafiają czy jakieś inne powody... Trochę mnie to podłamuje bo gdybym wiedziała, że tak wyjdzie zorganizowałabym obiad bez żadnego wesela i wielkich kosztów. ;/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4781 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli ile osób zapraszaliście, a ile się spodziewacie na ten moment? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Większość osób jest chętna przy zapraszaniu,ale ostatecznie może być różnie. Wysłane z mojego RMX3151 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- My w lipcu idziemy jeszcze na chrzciny. Od razu potwierdziliśmy, mimo że nie spodziewaliśmy się zupełnie zaproszenia,bo to kuzyn tzta i raczej nie zaprasza się u nas takiej rodziny na chrzciny. Wysłane z mojego RMX3151 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4783 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie to w ogóle trochę abstrakcja, bo jak mnie ktoś zaprasza to zawsze potwierdzam i idę, jeśli tylko mogę. A zwykle mogę, bo wakacji nie planujemy z dużym wyprzedzeniem, z urlopami nie mamy problemu, z pieniędzmi na prezenty też raczej nie. Także żeby nie pójść to albo bym musiała mieć jakieś poważne problemy na przykład zdrowotne, albo musiałabym kogoś naprawdę nie lubić i nie chcieć uczestniczyć, ale to też ze zwykłego szacunku starałbym się poinformować jak najszybciej, że mnie nie będzie.
Wszelkie krzywe akcje przy zapraszaniu potraktowałabym jako weryfikacje relacji z danymi osobami i zamiast brać to do siebie, to po prostu przemyślałabym sens uczestnictwa ich w moim życiu. ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- A u mnie trochę smutno, bo okazało się, że stan żony mojego wujka znacznie się pogorszył (choruje od dawna przewlekle na zanik mięśni). Pomijając fakt, że nie wiem czy dadzą radę przyjechać ostatecznie, to naprawdę przygnębiające, że takie paskudne choróbska mogą gnębić człowieka i to wcale nie w jakimś podeszłym wieku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Zakorzenienie
|
Hej, nie jestem PM, ale chciałam Was dziewczyny zapytać, czy macie sprawdzoną stronę z ozdobami do upięć? Może jest tutaj ktoś kto planuje fryzurę i podzieli się informacją gdzie znajdę fajne spinki, ozdobne opaski?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4786 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
U narzeczonego 96 osób z czego już odmówiło 15 osób (część była pewniakami, że przyjdą). Z listy osób proszonych wychodzi, że 40-50 jest mocno blisko niepewnych... Tutaj przy proszeniu było kilka kwiatków rodzinnych więc można się tego spodziewać. Jakbym wiedziała, że tak się potoczy zaprosiłabym tylko naszych rodziców i ich rodzeństwo z dziećmi na skromny obiad i byłoby mniej nerwów i wszystkiego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Tzn rozumiem rozczarowanie, bo każda odmowa bywa przykra, ale byłabym dobrej myśli mimo wszystko. Na tym etapie to już ogólnie chyba nie ma co się zadręczać, co by było gdyby. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4788 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Na szczęście na sali nie mamy żadnych limitów i od początku zakładałam, że będzie około 100 osób. Ale jedyne co to odmawianie z błahych powodów mnie denerwuje. Ja czy narzeczony wcale nie pytamy "dlaczego". Wychodzimy z założenia, że ktoś podjął taką a nie inną decyzję z jakiś powodów - ale jak na złość każdy uderza w monolog o zaczyna wyjaśniać powody nieobecności i coraz bardziej robi się to zawiłe. ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4789 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4790 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super, że się wszystko udało, a ta drobna wpadka z trenem to drobny szczegół ![]() ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Cytat:
Bardzo przykre są takie sytuacje ![]() ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4791 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4792 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- A jak potrzebujesz czegoś taniego, to dziewczyna, która mnie czesze mówiła, że spoko są ozdoby na Aliexpress/Shein. Ona kupuje tego dużo z racji, że wykorzystuje potem do próbnych upięć i zdjęć. Podejrzewam, że będzie tam podobny asortyment jak na allegro, ale może być taniej. Edytowane przez PumpkinEyes Czas edycji: 2023-06-19 o 07:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4793 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
My też raczej nie odmawiamy obecności na weselu. Pierwszy raz zdarzyło nam się to w tym miesiącu, ale a)kompletnie nie spodziewaliśmy się zaproszenia, b) byliśmy bez szans na urlop, bo wesele było w środę przed Bożym Ciałem, zarówno u mnie jak i u TŻ w pracy urlopy na ten termin były wybrane. Cytat:
![]() Dostałam wszystkie informacje od mojej krawcowej ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4794 | ||||
Gotowa do ataku
|
Cytat:
![]() ![]() Z 10 "par", do których dzwoniliśmy wczoraj tylko dwie potwierdziły, że będą tylko zapomnieli napisać, a reszta, że ich nie będzie. O powody nie dopytuje, jak ktoś chce to sam mówi i zazwyczaj te powody mają sens ![]() Cytat:
![]() Niestety teraz coraz więcej młodych osób cierpi na takie poważne choroby, sama mam jedną z podobnych, ale już się przyzwyczaiłam do tej myśli i bardziej mnie przeraża, że narzeczony się na coś rozchoruje niż, że mi się znowu pogorszy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To po jakiego grzyba organizowali te zabawy, skoro to takie "ryzykowne" ? ![]() U nas się zaczyna dziać. Wczoraj zamówiliśmy naklejki na nalewki, brakujące rzeczy typu stojaki na słoiki na bimber, zamówiłam biżuterię. Zaczęliśmy składać harmonogram do "kupy" i oczywiście się pokłóciliśmy, bo mój wspaniały narzeczony uważa, że sesję w trakcie ślubu to w 15 minut ogarniemy ![]() ![]() Zostało nam jeszcze kilka osób do potwierdzenia obecności, bo wzięliśmy się też za plany stołów, ale to jest wg mnie ta najgorsza część. Ciężko wszystkich tak usadzić, żeby to miało sens ![]()
![]() |
#4795 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4796 | |
Gotowa do ataku
|
Cytat:
![]() Tak, bardzo optymistyczne. Przecież podbiegniemy do lasu obok (ścieżka jest tak poprowadzona, że na początek lasu jest z 500 m) - co tam, że ja w sukni i na obcasach, a droga jest wysypana takimi drobnymi kamyczkami. Fotografka to tak o strzeli 4 zdjęcia i wracamy biegiem to akurat w 15 minut zdążymy ![]()
![]() |
#4797 |
Zakorzenienie
|
Podziwiam optymizm
![]() My w dzień ślubu żadnej sesji nie planujemy,w ogóle zastawiamy się czy w tej cenie nie wziąć drona (bo bardzo podobają mi się z niego ujęcia) zamiast sesji w inny dzień. O wiele bardziej wolę oglądać zdjęcia ze ślubu i wesela, te z sesji wydają mi się mega sztuczne i ustawiane,tz stwierdził,że on chyba też nie chce pozować ![]() A w dzień ślubu nie chciałabym zostawiać gości samych, nawet na 15 minut, dla nas to niegrzeczne. Dlatego oprócz sesji z gośćmi po obiedzie nie planujemy nic innego. Wysłane z mojego RMX3151 przy użyciu Tapatalka
#4798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4799 |
Zakorzenienie
|
My sobie pewnie zrobimy krótką sesję w ogrodzie, jeśli będzie pogoda. Tylko jeszcze nie wiem czy przed imprezą czy w trakcie. A z tym zostawianiem gości to bez przesady. Moim zdaniem to nawet nie zauważą, bo i tak ludzie na weselu głównie zajmują się sobą, a na sali są jeszcze świadkowie i rodzice, gdyby coś pilnie było potrzeba.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
Zakorzenienie
|
No nie wiem, ja tam zawsze zauważam pm
![]() Zresztą nasi dj powiedzieli,że mamy być dostępni cały czas,bo to też od nas w pewnym stopniu zależy czy goście się będą bawic i że będę na pewno na nas patrzeć. Ten dzień i noc mija tak szybko,że nie chce zostawiać tego wszystkiego dla kilku ujęć, chciałabym wykorzystać tą chwilę na maksa ![]() Dla mnie to niegrzeczne zostawiać gości samych, świadkowie to też goście i nie chce ich obarczać gośćmi. Wysłane z mojego RMX3151 przy użyciu Tapatalka
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.